Nobelprisvinner: Masse COVID-vaksinasjon en ‘uakseptabel feil’ som ‘skaper variantene’. Salk Institute: «Dette er den første studien som viser at skaden oppstår når celler utsettes for piggproteinet alene.»


MERK: Ofte kommer man over informasjon fra div. formidlere som ikke er ikke «godkjent» av det ganske MSM. De er nedsablet av et samstemt meningspoliti som påberoper seg å forfekte den absolutte sannhet, alt mens de skruppelløst planter en totalitær, udiskutabel agenda i samtlige etablerte fora og både idiotforklarer mennesker samt falsifiserer, sletter eller knebler «upassende» avsløringer rundt Covid-19 agendaen som selv respekterte professorer og forskere bringer til torgs. Ved raske søk på nettstedene som belyser materialet, flommer google straks over av ukvemsord og stigmatiserende merkelapper fra de «godkjente meningsbærere» – «konspirasjonsteorier, rasisme» – og ofte er Donald Trump innblandet i agitatorenes kontekst, slik at leseren foraktfullt navigerer vekk fra det nettstedene vitterlig formidler, uten en eneste selvstendig tanke i hodet. Forstå meg rett. Nevnte utenkeligheter er – nettopp det, men man kan likevel finne informasjon som holder vann i enkelte aspekt fra mange politisk «ukorrekte» kilder.

Underlig nok møter man ikke totalslakt i google vedr. det første nettstedet jeg her oversetter art. fra. Utklippene fra artiklene kan forstørres når man går inn på siden:

Medicine.News 18 mai 2021 – BOMBSHELL: Connecticut govt. secretly tells health care workers covid vaccines are DEADLY, but withholds the same information from the public

Connecticut innrømmer at covid-vaksiner inneholder piggproteiner, og hevder at de er ufarlige selv om Salk Institute bekrefter at de kan være dødelige. I disse dokumentene finner du forbløffende innrømmelser fra Connecticut-regjeringen.

For det første, gå gjennom grafikken nedenfor som viser at Connecticut-regjeringen feilaktig hevder at vaksineproteinet er «et ufarlig protein», selv om Salk Instituttets egen publiserte forskning avslører, «proteinet ødelegger celler.«

Forskningen, publisert i tidsskriftet Circulation Research, konkluderer, «… vi viser at piggprotein alene kan skade vaskulære endotelceller ved å nedregulere ACE2 og følgelig hemme mitokondriell funksjon

Som Salk Institute videre forklarer, «… dette er den første studien som viser at skaden oppstår når celler utsettes for piggproteinet alene

(Overnevnte uttalelser blir vist fra de respektive art. og bildene kan forstørres, likeledes med materialet som videre presenteres, og her er link til uttalelsen i Circulation Research): «SARS-CoV-2 Spike Protein Impairs Endothelial Function via Downregulation of ACE 2«

Originally published 31 Mar 2021 https://doi.org/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902 Circulation Research. 2021;128:1323–1326

https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902

Circulation Research er et dobbelt ukentlig fagfellevurdert medisinsk tidsskrift utgitt av Lippincott Williams & Wilkins. Det er den offisielle journal for American Heart Association og dens Council on Basic Cardiovascular Sciences. Tidsskriftet dekker forskning på alle aspekter av det kardiovaskulære systemet.

(Forts): Denne neste propagandaen fra Connecticut-regjeringen avslører at Moderna mRNA-vaksinen inneholder en ingrediens kjent som «SM-102», som er godt dokumentert for å være giftig for mennesker og dyr.

(Bilde av vaksinenes innhold vises her):
https://portal.ct.gov/-/media/DDS/COVID-19_2021/DPH_covidvaccine_ingredients_and_work_2_3_21.pdf

  • Du kan søke i hvilken som helst søkemotor for å finne detaljer om toksisiteten til SM-102. Se etter MSDS-dokumentene på den. Vi vil publisere flere detaljer i en kommende artikkel..

    «Vaksine sjekkliste» advarer i hemmelighet helsepersonell om at covid vaksine kan medføre dødsfall, men informasjonen tilbakeholdes fra publikum.
Hand Signing Contract On White Paper, Vector Stock Vector - Illustration of  rental, application: 56977054

I dette tredje sjokkerende eksemplet på hva som kommer ut av regjeringen i Connecticut når det gjelder covid-19-vaksinepropaganda, får myndighetene helsepersonell til å undertegne en detaljert advarsel / ansvarsfraskrivelse som innrømmer at vaksinen kan ta livet av dem. Se hele dokumentet nedenfor:

(Her er hva helsepersonell må undertegne):

«Jeg mener fordelene oppveier risikoen og frivillig påtar meg det fulle ansvaret for eventuelle reaksjoner som kan oppstå enten fra mottakelsen av vaksinasjonen (e) … Verken det forsynende massevaksinasjonssenteret eller noen av de frigitte partene skal, når som helst eller til noen uansett omfang, være ansvarlig, ansvarlig eller på noen måte ansvarlig for tap, personskade, død eller skade som er blitt påført eller påført av noen person når som helst i forbindelse med eller som et resultat av dette vaksineprogrammet eller administrasjonen av vaksinene beskrevet ovenfor.«

Samme dokument advarer helsepersonell om at risikoen for anafylaktiske reaksjoner er så høy at ”medisinsk behandling for alvorlige allergiske reaksjoner” må gjøres tilgjengelig i alle massevaksinasjonssentre.


I tillegg avslører dette dokumentet de kjente bivirkningene fra covid-19-vaksiner, og forklarer at de inkluderer:


Følelser av forestående undergang Tap av bevissthet Desorientering, forvirring, svakhet Diaré, kvalme, oppkast Flimrende lys, tunnelsyn. Endringer i hørsel / hørselstap


Det samme diagrammet viser at for de fleste av disse listede bivirkningene, anbefaler Connecticut-staten å fortsette med en ny dose vaksine, selv om den første dosen forårsaket disse bisarre reaksjonene.

Her er grafikken: (den vises)


http://medicine.news/2021-05-18-connecticut-govt-secretly-tells-health-care-workers-covid-vaccines-are-deadly.html

SALK Institute for Biological Studies:

https://www.salk.edu/

Premio Nobel Luc Montagnier: la homeopatía tiene base científica

LifeSite News 19. mai 2021 – Nobel Prize winner: Mass COVID vaccination an ‘unacceptable mistake’ that is ‘creating the variants’ – Nobelprisvinner: Masse COVID-vaksinasjon en ‘uakseptabel feil’ som ‘skaper variantene’

I hvert land blir ‘vaksinasjonskurven etterfulgt av dødsfallskurven’. Fransk virolog og nobelprisvinner Luc Montagnier kalte massevaksinering mot coronavirus under pandemien «utenkelig» og en historisk bommert som «skaper varianter» og fører til dødsfall fra sykdommen.

“Det er en enorm feil, ikke sant? En vitenskapelig feil så vel som en medisinsk feil. Det er en uakseptabel feil, ”sa Montagnier i et intervju oversatt og publisert av RAIR Foundation USA i går. «Historiebøkene vil vise det, fordi det er vaksinasjonen som skaper variantene.«


Mange epidemiologer vet det og er «stille» om problemet kjent som «antistoffavhengig forbedring,» sa Montagnier.


«Det er antistoffene som produseres av viruset som gjør det mulig for en infeksjon å bli sterkere,» sa han i et intervju med Pierre Barnérias fra Hold-Up Media tidligere denne måneden.

Mens varianter av virus kan forekomme naturlig, sa Montagnier at vaksinasjon driver prosessen.

Hva gjør viruset? Dør det eller finner en annen løsning? ”

«Det er tydelig at de nye variantene er skapt av antistoffmediert utvalg på grunn av vaksinasjonen.»

«De nye variantene er en produksjon og et resultat av vaksinasjonen. Du ser det i hvert land, det er det samme: i alle land følger dødsfall vaksinering, ”sa han.

En video som ble publisert forrige uke på YouTube, bruker data fra Institute for Health Metrics and Evaluation ved University of Washington for å illustrere toppene i dødsfall i mange land over hele kloden etter innføringen av COVID-vaksinasjon, som bekrefter Montagniers observasjon.

Den franske intervjueren pekte på data fra Verdens helseorganisasjon (WHO) som viser at siden vaksinene ble introdusert i januar, har nye besmittede infeksjoner «eksplodert» sammen med dødsfall, «særlig blant unge mennesker.»

«Ja,» supplerte Montagnier, som er professor ved Shanghai Jiao Tong University. «Med trombose osv.»

Trombose – eller blodpropp – har vært et uventet problem knyttet til de nye koronavirusvaksinene og årsaken til at AstraZenecas vaksine ble trukket i flere land.

Lederen for Canadas folkehelsebyrå, Theresa Tam, fortalte en pressekonferanse tirsdag at det nå er 21 bekreftede tilfeller av vaksineindusert trombotisk trombocytopeni, eller VITT, inkludert blant tre kvinner som døde av blodproppsforstyrrelse som potensielt er knyttet til AstraZenecas vaksine og ytterligere 13 saker er under etterforskning.

Montagnier sa at han for tiden forsker på de som har blitt smittet med coronavirus etter å ha fått vaksinen.

Centers for Disease Control and Prevention rapporterte i april at det hadde mottatt 5800 rapporter om personer som hadde “gjennombrudd” av COVID etter å ha blitt vaksinert, inkludert 396 personer som krevde sykehusinnleggelse og 74 pasienter som døde.

«Jeg vil vise deg at de lager varianter som er motstandsdyktige mot vaksinen,» sa Montagnier.

Den berømte franske virologen skapte bølger i april 2020 da han fortalte en fransk TV-stasjon at han trodde SARS-CoV2, det nye pandemisk koronavirus, var menneskeskapt i et laboratorium. «Tilstedeværelsen av elementer av HIV og malaria-kim i genomet til coronavirus er svært mistenkelig, og egenskapene til viruset kunne ikke ha oppstått naturlig,» sa han.

Selv om han ble latterliggjort av franske eksperter for å ha «en konspirasjonsvisjon som ikke er relatert til den virkelige vitenskapen», publiserte Montagnier en avhandling i juli 2020 som støttet sine påstander om at det angivelige
coronavirus må ha sin opprinnelse fra menneskelig eksperimentering i et laboratorium – en teori som nylig har dukket opp igjen og regnes for tiden som den mest sannsynlige opprinnelsen til viruset.

https://www.lifesitenews.com/news/nobel-prize-winner-mass-covid-vaccination-an-unacceptable-mistake-that-is-creating-the-variants

COVID-19 Is Man-Made, Claims French Virologist And Medicine Nobel Laureate Luc  Montagnier


VIDEO: Intervju med Pr Luc Montagnier : “Les variants viennent des vaccinations”

Den store forskeren Luc Montagnier avslører farene ved vaksinasjon, som man tror at bekjemper pandemien.

Men det motsatte er tilfellet, vaksinene mater den!

I tillegg er variantviruset motstandsdyktig mot vaksinering: «de nye variantene er skapt ved valg av antistoffene produsert av vaksinasjonen«.

Dette er en stor feil, det er en vitenskapelig feil og medisinsk feilbehandling.

Historien vil en dag gjøre opp status over alt dette, fordi det faktisk var vaksinasjonen som skapte varianten.

https://planetes360.fr/pr-luc-montagnier-les-variants-viennent-des-vaccinations/

VIDEO – Et større, engelsk-tekstet intervju med professoren her:

Censorship Alert: Facebook Flags Nobel Prize Winning Scientist’s Findings on Coronavirus as ‘False Information’

https://rairfoundation.com/facebook-slams-nobel-prize-winning-scientists-finding-on-origin-of-coronavirus-as-false-information/

International Business Times 18 april 2020 Nobel winning scientist who co-discovered HIV claims novel Coronavirus was made in Wuhan’s lab

Nobel laureate Luc Montagnier maintains that novel coronavirus had elements of HIV, and such modifications can only be made in a lab.

This may fall under another coronavirus conspiracy theory, as experts critique


«However, Simon Lorière, did not comment on Montagnier’s «waves» theory»

https://www.ibtimes.sg/nobel-winning-scientist-who-co-discovered-hiv-claims-novel-coronavirus-was-made-wuhans-lab-43277

Luc Montagnier (født 18. august 1932 i Chabris i Frankrike) med doktorgrad i virologi, er en fransk forsker ved Institut Pasteur som sammen med Françoise Barré-Sinoussi oppdaget hiv-viruset.

I 2008 mottok han Nobelprisen i fysiologi/medisin, sammen med Françoise Barré-Sinoussi og Harald zur Hausen.

Youtube er også kjent for sin kontante knebling av informasjon de ikke ønsker at skal forstyrre narrativet:

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/04/covid-19-vitnesbyrd-fra-lege-i-senathoringer-ble-fjernet-fra-youtube/

Maine College of Art Announces Acquisition of Salt Institute of Documentary  Studies - Maine College of Art

April 30, 2021 – THE NOVEL CORONAVIRUS’ SPIKE PROTEIN PLAYS ADDITIONAL KEY ROLE IN ILLNESS

Salk researchers and collaborators show how the protein damages cells, confirming COVID-19 as a primarily vascular disease

I den nye studien opprettet forskerne et “pseudovirus” som var omgitt av SARS-CoV-2 klassiske krone av piggproteiner, men som ikke inneholdt noe faktisk virus. Eksponering for dette pseudovirus resulterte i skade på lungene og arteriene til en dyremodell – noe som beviste at piggproteinet alene var nok til å forårsake sykdom. Vevsprøver viste betennelse i endotelceller som kantet lungearteriene. Teamet replikerte deretter denne prosessen i laboratoriet og utsatte sunne endotelceller (som strekker arteriene) for piggproteinet. De viste at piggproteinet skadet cellene ved å binde ACE2. Denne bindingen forstyrret ACE2s molekylære signalering til mitokondrier (organeller som genererer energi til celler), og forårsaket at mitokondriene ble skadet og fragmentert. Tidligere studier har vist en lignende effekt når celler ble utsatt for SARS-CoV-2-viruset, men dette er den første studien som viser at skaden oppstår når celler eksponeres for piggproteinet alene. «Hvis du fjerner virusets replikasjonsevne, har det fremdeles en stor skadelig effekt på de vaskulære cellene, ganske enkelt i kraft av dets evne til å binde seg til denne ACE2-reseptoren, S-proteinreseptoren, nå kjent takket være COVID,» forklarer Manor . «Ytterligere studier med mutante piggproteiner vil også gi ny innsikt i smitteevnen og alvorlighetsgraden av mutante SARS CoV-2-virus.» Forskerne håper deretter å se nærmere på mekanismen der det forstyrrede ACE2-proteinet skader mitokondrier og får dem til å endre form.

Other authors on the study are Yuyang Lei and Zu-Yi Yuan of Jiaotong University in Xi’an, China

The research was supported by the National Institutes of Health, the National Natural Science Foundation of China, the Shaanxi Natural Science Fund, the National Key Research and Development Program, the First Affiliated Hospital of Xi’an Jiaotong University; and Xi’an Jiaotong University. DOI: 10.1161/CIRCRESAHA.121.318902

https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/

Springer editor Luc Montagnier has been appointed full-time professor of biology and medicine at Shanghai Jiao Tong University (SJTU) in China. Nobel Prize laureate and Springer editor appointed professor at Shanghai Jiao Tong University

Luc Montagnier to establish high-class research at Chinese university.

https://www.springer.com/about+springer/media/pressreleases?SGWID=0-11002-6-1094521-0

The Hindu Businessline

French Nobel prize winner claims coronavirus came from Wuhan’s labPrashasti Awasthi Mumbai | Updated on April 20, 2020

https://www.thehindubusinessline.com/news/world/french-nobel-prize-winner-claims-coronavirus-came-from-wuhans-lab/article31385834.ece

Bilderesultater for woman harassing other woman illustration

Utdrag fra posten: «Ekspert» Gunnveig Grødeland dukker lege Anja Zanjani

Her er svarene på spørsmålene du kanskje ikke har turt å stille om koronavaksiner

Vaksineekspert og forsker Gunnveig Grødeland ved Universitetet i Oslo:

«De vaksinene som brukes mot korona inneholder kun en bit av viruset. Startpunktet for utviklingen var kunnskap om hva som sannsynligvis ville være relevante og beskyttende immunresponser mot et respiratorisk virus som korona. Det er derfor vaksinene er basert på piggene på koronaviruset, vi vet at antistoffer mot disse vil kunne blokkere viruset slik at det ikke kan trenge inn i cellene våre.

Når det gjelder aluminium, brukes dette i flere vaksiner for å øke effekten.,

  • Hvor trygge kan man egentlig være på at vaksinen ikke gir alvorlige bivirkninger som først dukker opp mange år frem i tid?

    Grødeland: Det er det vanskelig å si noe sikkert om før lang tid har gått.

    En av de mest alvorlige bivirkningene som kan komme over tid er autoimmune responser, det vil si at immunsystemet aktiveres slik at det angriper elementer som naturlig finnes i kroppen vår.

De vaksinene som nå settes inn mot korona bør (bør – bør bør BØR) i utgangspunktet ha lavere sannsynlighet enn andre vaksiner for å gi autoimmune responser. Dette fordi vaksinene kun inneholder en bit av koronaviruset, og ikke hele.

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/14/ekspert-gunnveig-grodeland-dukker-lege-anja-zanjani/

After getting the COVID-19 vaccine, can I see family and friends?

15 mai 2021 – Gode nyheter for koronasmittede i fersk dansk studie

Hvis du har hatt korona uten å ha vært innlagt på sykehus, bør du ikke bekymre deg for mye om alvorlige senskader, er konklusjonen i omfattende dansk undersøkelse.

Reimar W. Thomsen, overlege ved Aarhus universitetssykehus og en av forfatterne bak studien som er publisert i anerkjente The Lancet.:

«Mange er bekymret for kroniske senskader selv om man «bare» har vært smittet. Men det er ikke noe som tyder på at det er særlig vanlig. De aller fleste med et mildt forløp får ingen eller få alvorlige senskader. Det må være betryggende, særlig for yngre mennesker der smitten nå øker

De danske forskerne så på hvordan det gikk med rundt 10.500 dansker som testet positivt for korona i perioden mars-mai 2020. Disse ble fulgt fra 14 dager etter smitten og seks måneder fram.

Det som er spesielt med denne studien er at de har utelatt personer som var innlagt på sykehus.

Mange studier har fokusert på pasienter som har vært innlagt på sykehus. Men rundt 95 prosent av de smittede har ikke vært innlagt.

Det gjelder både i Danmark og Norge.

https://www.nrk.no/norge/gode-nyheter-for-koronasmittede-i-fersk-dansk-studie-1.15496668

Takk så endelig! Tidligere bekreftelser kan leses her:

Lockdown – alt mens: ««Interessant nok er 99% av de påviste tilfellene med SARS-CoV-2 asymptomatiske eller har mild tilstand, noe som er i strid med virusnavnet (alvorlig akutt respiratorisk syndrom-coronavirus-2) [4].»

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/24/lockdown-alt-mens-interessant-nok-er-99-av-de-paviste-tilfellene-med-sars-cov-2-asymptomatiske-eller-har-mild-tilstand-noe-som-er-i-strid-med-virusnavnet-alvorlig-akutt-respiratorisk-synd/

Fear and Loathing in Covid America - WSJ

Mitt svar til VG`s artikkel i dag som kom med krigstyper: Smitteutbruddet i Hammerfest: – Vi har ikke kontroll

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/weavEn/smitteutbruddet-i-hammerfest-vi-har-ikke-kontroll

Nå må dere slutte! SLUTTE!

De aller fleste av oss vet nå at Pressen og styresmaktene er «på lag» MOT folket, grunnet oppdraget gitt dere fra overordnede myndigheter som har satt agenda og dagsorden, men NÅ må dere slutte!

Hver og en av dere står ansvarlige for å svikte deres lovpålagte lojalitet TIL folket, og verne om oppgaven til fulle uansett hvilken eventualitet som inntrer, det vet dere meget vel!

Corona – Myndighetene anvender termen «SMITTET» kun som skremselspropaganda! Deres berettigelse for overgrepet er ikke-eksisterende!

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/26/corona-myndighetene-anvender-termen-smittet-kun-som-skremselspropaganda-deres-berettigelse-for-overgrepet-er-ikke-eksisterende/

39 Chain of office , Livery collar ideas | chain, renaissance jewelry,  collar

OG – I tillegg til myndighetene – Faen ta de av landets ordførere – den ene mer «overbevisende» enn den andre, der de endelig får trynet sitt eksponert i beste sendetid omatt og omatt, som kappes om å legge ansiktene i de mest bekymrede folder og med teatralsk lidelse i stemmene proklamerer «smitte» = «krise» – «meget alvorlig situasjon» over hele fjøla! – En æreløs etterplapring på kriminelle ordre!

Jeg er DRITT LEI! Og flere med meg.

Howard Fritzon Widding (FB 23 mai 2021)

5 t  · «Pandemien har virkelig tatt for seg i Nord-Norge, der siste nyhet er at de har mistet kontrollen i Hammerfest…..Vi ringte sykehuset der oppe, men de hadde ikke lov til å uttale seg, det kan man jo godt forstå, men tallene er offentlige og ligger på nettet. Det er NULL pasienter ved de 8 sykehus i Nord-Norge, og siden starten har de notert seg for hele 4 dødsfall på sykehusene i hele Nord-Norge fordelt på de 8 sykehus, så det er helt klart en trussel om at pleierne må kjede seg dønn i hjel, men hvor mange kvaksine skadede de har innlagt sier ikke tallene noe om. Når skal plandemien avblåses, eller er det kvaksinen som skal holde den gående?«

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.
The Reichstag Fire – The Holocaust Explained: Designed for schools

Corona og det politiske spillet

Joshua Kurlantzick – senior stipendiat for Sørøst-Asia i Council on Foreign Relations, for The Washington Post:

En smitte på omfanget av coronavirus kan tilby autoritærer en større mulighet enn noen hendelse uten krig.

Den har ingen grenser, og følelsen av panikk den skaper er bredere enn den etter et terrorangrep, som er designet for å skremme, men vanligvis retter seg mot ett sted – og som ikke har nær den samme økonomiske virkningen.


Viruset etterlater innbyggerne maktesløse; for å hjelpe andre, er alt de kan gjøre å bli hjemme, og la dem være avhengige av eksperter og tjenestemenn for å veilede dem – og ikke i stand til å samles offentlig for å protestere mot et maktgrep.


Autokratenes beslagleggelse av nødmakter er ofte vanskelig å angre.

Historien antyder at autoritære ledere i mange tilfeller, etter at en krise er over, holder disse maktene og gjør dem til en normal del av styringen.

Hva som skjedde i årene etter Riksdagsbrannen er velkjent.

Lockdown – alt mens: ««Interessant nok er 99% av de påviste tilfellene med SARS-CoV-2 asymptomatiske eller har mild tilstand, noe som er i strid med virusnavnet (alvorlig akutt respiratorisk syndrom-coronavirus-2) [4].»

«Daglige dødstall etter «dødsdato» avslører at Storbritannia ikke har hatt mer enn 28 dødsfall om dagen siden begynnelsen av april. I mellomtiden kunngjorde regjeringen at dødsfall har vært så høye som 60.» – The Sun.

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/24/lockdown-alt-mens-interessant-nok-er-99-av-de-paviste-tilfellene-med-sars-cov-2-asymptomatiske-eller-har-mild-tilstand-noe-som-er-i-strid-med-virusnavnet-alvorlig-akutt-respiratorisk-synd/

Professor med vaksine-advarsel: Kan gi sterkere mutasjoner

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/07/professor-med-vaksine-advarsel-kan-gi-sterkere-mutasjoner/

«DET MÅ VAKSINERES SÅ MANGE SOM MULIG SÅ FORT SOM MULIG!» Steinar Madsen bryter med Council of Europe.

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/06/det-ma-vaksineres-sa-mange-som-mulig-sa-fort-som-mulig-steinar-madsen-bryter-med-council-of-europe/

Covid-19: Journalister – SKAM DERE!

https://sommer17.wordpress.com/2021/05/16/covid-19-journalister-skam-dere/

Coronavaksinene mixes! Er det lurt!? «En kombinasjon av et antigen og adjuvans er vaksinespesifikk,og kan ikke overføres til et annet antigen».

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/24/coronavaksinene-mixes-er-det-lurt-en-kombinasjon-av-et-antigen-og-adjuvans-er-vaksinespesifikkog-kan-ikke-overfores-til-et-annet-antigen/

FHI: Over 2,5 millioner nordmenn er testet! Overveldende antall falske positive testresultat gjør at Lockdown kan holdes i hevd!

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/18/fhi-har-testet-over-25-millioner-nordmenn-overveldende-antall-falske-positive-testresultat-gjor-at-lockdown-kan-holdes-i-hevd/

Covid-19. «Dette er grunnlaget for Lockdown»:

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/17/covid-19-dette-er-grunnlaget-for-lockdown/

More Colleges Say They'll Require Students To Have COVID Vaccines For Fall  : NPR


22.05.2021 – Fullvaksinert student plassert på karantenehotell: – Bakvendt. USA-student Simen Nodland (20) fra Moss mener at han bør slippe å bo på karantenehotell fordi han har testet negativ, er coronavaksinert og har vaksinekort.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/vAarPV/fullvaksinert-student-plassert-paa-karantenehotell-bakvendt

Jeg registrerer at den udugelige avisredaksjonen atter har latt svada og manipulering som slett ikke gjenspeiler realitetene passere, helt uten å presisere det pill råtne «faktagrunnlaget» for den ulovlige frihetsberøvelsen. To lovbrudd i et: Dagsrevyen 8 januar 2021 – Bukholm sier at vaksinen øker smittespredningen

https://www.youtube.com/watch?v=LV6XtpyqAlI

SYV MÅNEDER TIDLIGERE:

Berlingske.dk 10 juni 2020 WHO slår bak: Mange smittede smitter ikke

Mennesker, der er smittet med covid-19, og som aldrig får symptomer, smitter formentlig stort set ikke, vurderer WHO nu.


Dansk professor og virolog kalder det »ny og vigtig viden« og mener, at vi på den baggrund ikke behøver at lukke skoler og arbejdspladser, hvis der kommer en ny coronabølge.

https://www.berlingske.dk/videnskab/who-slaar-bak-mange-smittede-smitter-ikke

Det har vi da for FAEN aldri behøvd uansett!:

Å legge ned en økonomi, strider mot et grunnleggende prinsipp i Verdens helseorganisasjon

https://sommer17.wordpress.com/2021/01/27/a-legge-ned-en-okonomi-strider-mot-et-grunnleggende-prinsipp-i-verdens-helseorganisasjon/

New Report Shows Ongoing Racial Discrimination in CA Jury Selection |  Berkeley Law

Der Führer 1 og Der Führer 2 om Vaksinepass (utdrag)

§ 186.Diskriminering

Med bot eller fengsel inntil 6 måneder straffes den som i ervervsmessig eller liknende virksomhet nekter en person varer eller tjenester på grunn av personens

a) hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse,
b) religion eller livssyn,
c) seksuelle orientering,
d) kjønnsidentitet eller kjønnsuttrykk, eller
e) nedsatte funksjonsevne, såfremt nektelsen ikke skyldes manglende fysisk tilrettelegging.


På samme måte straffes den som av en slik grunn nekter en person adgang til en offentlig forestilling, oppvisning eller annen sammenkomst på de vilkår som gjelder for andre.


https://sommer17.wordpress.com/2021/05/01/der-fuhrer-1-og-der-fuhrer-2-om-vaksinepass/

Dagbladet 22.05.2021 – I helsedepartementets høringsnotat går det fram at regjeringen ba helsemyndighetene vurdere om sertifikatet også kan benyttes for spisesteder, butikker og kjøpesentre i kommuner med lokale tiltak som er strengere enn de nasjonale.

– Nå er denne proposisjonen sendt til Stortinget. Hvor er det du opplever at slagene står?


Solberg – Jeg opplever at mange av høringsuttalelsene handler om hva dette skal brukes til. Og så er det noen som sier at «det er mine opplysninger, jeg må ikke tvinges til å gi dem fra meg».


Nei, du blir aldri tvunget til å gi dem fra deg! Men det er en del ting du ikke kan gjøre, hvis ikke du vil være med på dette, sier Solberg, og trekker fram reisevirksomhet som et eksempel.

https://www.dagbladet.no/nyheter/coronapass-hos-frisoren—absolutt-ikke/73794091

Riv rablende … …

Smitten stuper i Europa

Den siste månaden har talet på smitta falle med 60 prosent. I midten av april blei det registrert heile 1,7 millionar tilfelle av Covid-19 i løpet av ei veke. I midten av mai hadde det tilsvarande talet falle til 685 000, eit fall på nesten 60 prosent.

https://www.tv2.no/a/14013730/

Telegraph.co.uk: Use of fear to control behaviour in Covid crisis was ‘totalitarian’, admit scientists

Members of Scientific Pandemic Influenza Group on Behaviour express regret about ‘unethical’ methods

Medlemmer av Scientific Pandemic Influenza Group on Behavior (SPI-B) uttrykte beklagelse over taktikken i en ny bok om psykologiens rolle i regjeringens Covid-19-respons

SPI-B advarte i mars i fjor om at statsråder måtte øke" det oppfattede nivået av personlig trussel "fra Covid-19 fordi" et betydelig antall mennesker fremdeles ikke føler seg tilstrekkelig personlig truet. 

Gavin Morgan, en psykolog i teamet, sa: 

Å bruke frykt som et kontrollmiddel er åpenbart ikke etisk. 

Å bruke frykt smaker av totalitarisme. 

Det er ikke etisk holdning for noen moderne regjering. 

Jeg er av natur en optimistisk person, men alt dette har gitt meg et mer pessimistisk syn på mennesker. 

https://www.telegraph.co.uk/news/2021/05/14/scientists-admit-totalitarian-use-fear-control-behaviour-covid/

Government.uk: Covid-19: Voldsomme, repetitive, kontinuerlige angrep må settes inn for å bryte ned befolkningen!:

Options for increasing adherence to social distancing measures 22nd March 2020:

Overtalelse

2. Oppfattet trussel:

Et betydelig antall mennesker føler seg fortsatt ikke tilstrekkelig personlig truet; det kan være at de blir beroliget av den lave dødsraten i deres demografiske gruppe (8), selv om nivåer av bekymring kan øke (9).

Å ha en god forståelse av risikoen har vist seg å være positiv assosiert med adopsjon av COVID-19 sosiale distansetiltak i Hong Kong (10).

Det opplevde nivået av personlig trussel må økes blant de som er selvsikre, ved hjelp av hardtslående emosjonelle meldinger.

For å være effektivt må dette også styrke mennesker ved å gjøre det klart hva de gjør kan ta for å redusere trusselen (11).

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/882722/25-options-for-increasing-adherence-to-social-distancing-measures-22032020.pdf
Kan være et bilde av tekst som sier 'Our World in Data Cumulative confirmed COVID-19 deaths per million people Limited testing and challenges in the attribution of the cause of death means that the number of confirmed deaths may not be an accurate count of the true number of deaths from COVID-19. LINEAR LOG 400 Denmark 300 200 India 100 Mar 11, 2020 Aug 8, 2020 Johns Hopkins University CSSE COVID-19 Data May 22, 2021 CCBY'

Corona – Bløffen om India (advarsel – sterke bilder) – CEPI, Solberg og Gates!

https://sommer17.wordpress.com/2021/05/03/corona-bloffen-om-india-advarsel-sterke-bilder-cepi-solberg-og-gates/

FHI Line Vold er en livsfarlig løgner! Advarsel:

https://sommer17.wordpress.com/2021/05/07/fhi-line-vold-er-en-livsfarlig-logner-advarsel/

Free Vector | Person reading fake news in newspaper

The Sun.co.uk 14 april 2021 Nesten en fjerdedel av registrerte Covid-dødsfall ble ikke forårsaket av viruset, avslører nye offisielle tall.

Data fra Office for National Statistics viser at 23 prosent av dødsfallene i coronavirus nå er mennesker som har dødd «med» viruset i stedet for fra en infeksjon.

Dette betyr at sykdommen ikke var den viktigste dødsårsaken registrert på dødsattester, til tross for at personen som døde testet positivt for Covid.

Andre data viser også et stadig mer positivt bilde av tilstanden til pandemien i Storbritannia.

Daglige dødstall etter «dødsdato» avslører at Storbritannia ikke har hatt mer enn 28 dødsfall om dagen siden begynnelsen av april.

I mellomtiden kunngjorde regjeringen at dødsfall har vært så høye som 60.

https://www.thesun.co.uk/news/14642180/quarter-covid-deaths-not-caused-by-virus/

01.12.2020: Vaksine-rush i farmasibransjen: Så mye eier Oljefondet

Oljefondet er storeier i en rekke av selskapene som utvikler coronavaksiner. Fondet sitter på aksjer for over 150 milliarder kroner i syv slike selskaper.

Fondet eier også aksjer for mange milliarder i selskaper som leverer coronatester og annet utstyr til helsesektoren.

Det viser en gjennomgang E24 har gjort av fondets aksjebeholdninger.

Ved nyttår satt Oljefondet på over 150 milliarder kroner i aksjer i noen av de store selskapene som jobber med coronavaksiner, inkludert Pfizer, Astra Zeneca, Sanofi, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Merck og Moderna.


Av dette utgjør Pfizer-aksjene en beholdning på nær 20 milliarder kroner.


930 milliarder i helseaksjer


Oljefondet er verdt over 10.000 milliarder kroner og har spredt investeringene sine jevnt utover 9.200 selskaper verden over. Helseaksjer er en av de viktigste sektorene.


Per 30. juni hadde fondet plassert om lag 13 prosent av aksjene sine i helseaksjer, tilsvarende rundt 930 milliarder kroner.


https://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/nA9Ela/vaksine-rush-i-farmasibransjen-saa-mye-eier-oljefondet

India 2nd behind U.S. in virus cases amid economic pain | The Sumter Item

OG MED OVERNEVNTE SOM BAKGRUNNSTEPPE, VEDR. TESTMATERIALET:


Covid-19: Erna Solberg, Bill Gates, oljefondet – Milliardavtaler om vaksiner og test-utstyr har nå resultert i regelrette overgrep mot vergeløse barn! (utdrag)

Ethylene oxide as an occupational contact allergen – an underestimated problem?

«EtO er et kjent sterkt irriterende stoff [1] EtO kjent som et middel med cytotoksisk, kreftfremkallende og mutagen kapasitet. Det ble rapportert om økt frekvens av leukemi og magekreft».

Reuters «faktasjekk»: I en uttalelse til Reuters adresserte Institutt for helse og sosial omsorg påstander om at COVID-19 testpinner utgjør en fare for mennesker. Mens etylenoksid er et kreftfremkallende middel som er mye brukt til å sterilisere medisinsk utstyr, er sterilisasjonsprosessen tett kontrollert for å sikre at restrester er ubetydelige – og for å sikre at medisinsk utstyr er trygt å bruke.»

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/22/covid-19-erna-solberg-bill-gates-oljefondet-milliardavtaler-om-vaksiner-og-test-utstyr-har-na-resultert-i-regelrette-overgrep-mot-vergelose-barn/

– «UBETYDELIGE RESTER» – PÅSTÅS det (men hva vet vi) – Restene ER allikevel der!

Og mennesker tester seg med slike etylenoksyd behandlede pinner gang – på gang – på gang – på gang… rett inn i slimhinnene – ja rent ut så mye som flere ganger i måneden!:


20 mai 2021 – Her har de mer smitte enn Norge – men de åpner likevel

Nå har jeg vært og testet meg fordi jeg skal på treningssenteret, sier Dilek Turan (41) til VG utenfor et testsenter i København. Sist uke tok hun test fordi hun skulle i en sauna.

En rekke dansker har fått for vane å teste seg flere ganger i uken for å få coronapass og dermed kunne benytte seg av de mange åpne tilbudene


https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/oAO0pj/her-har-de-mer-smitte-enn-norge-men-de-aapner-likevel

Massetesting er kun vilt pengesløseri, og utkommet er signifikante mengder av falske positive svar! (The Guardian)

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/25/massetesting-er-kun-vilt-pengesloseri-og-utkommet-er-signifikante-mengder-av-falske-positive-svar-the-guardian/

26.10.2020 FHI: Kan få vaksiner som gjør at færre dør – men ikke stopper coronasmitten.

En coronavaksine kan gjøre at færre dør og blir alvorlig syke, men vil ikke nødvendigvis stoppe smitten.


– Forutsetningen for at en vaksine blir godkjent, er at den reduserer risiko for at personer blir alvorlig syke, sier Bukholm i FHI.


– Helst skal de ikke bli syke i det hele tatt, og de skal redusere risiko for død.


Men i hvilken grad de i tillegg hindrer smittespredningen, vet vi ikke.

Det vet vi ikke før eller tett opptil de blir godkjent og blir tatt i bruk, understreker FHI-toppen.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/39JlOA/fhi-kan-faa-vaksiner-som-gjoer-at-faerre-doer-men-ikke-stopper-coronasmitten

Og her må man være oppmerksomme på at vaksinene først evt. blir godkjente i desember 2023I utgangen av 2023!

Og selv DET er såpass tidlig at selv ikke en gang DA kan de settes med noen som helst form for garanti
. En sikker vaksine tar 12-15 år å utvikle, og selv ikke med «ny teknologi» kan man klare å garantere for menneskers sikkerhet. Slett ikke når det dreier se om genmanipulering. Videre – En vaksine mot aids og kreft er som kjent ikke «ferdigstilt» enda!

Vaksinen som blir tvunget på oss, kommer med følgende statement:

PFIZER AND BIONTECH TO SUPPLY THE U.S. WITH 100 MILLION ADDITIONAL DOSES OF COVID-19 VACCINE Wednesday, December 23, 2020 – 07:00 am

The Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine has not been approved or licensed by the U.S. Food and Drug Administration (FDA), but has been authorized for emergency use by FDA under an Emergency Use Authorization (EUA) to prevent Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) for use in individuals 16 years of age and older. The Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine is authorized for use under an Emergency Use Authorization (EUA) for active immunization to prevent coronavirus disease 2019.

https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-supply-us-100-million-additional-doses

Bruken av koronasertifikat skal kombineres med massetesting.

Coronasertifikatet kan bidra til gjenåpning for dem som er vaksinert, eller har vært gjennom sykdommen. Disse får bredere adgang til reiser, konserter og andre arrangementer. Samtidig betyr det at de uvaksinerte, yngre aldersgruppene står uten slike rettigheter.


Her kommer massetestingen inn.


https://www.dagbladet.no/meninger/det-store-eksperimentet/73795128

Erica Lynn on Twitter: "Be careful when you blindly follow the masses..… "

Mennesker påfører seg selv store lidelser og alvorlig sykdom i blind tillit til at myndighetene vil oss vel, men den rigide testingen dreier seg ikke om annet enn at den ubamhjertige, hensynsløse storkapitalen skal kunne håve inn millioner og milliarder.

Espen Rostrup Nakstad er en av verstingene, her han for ikke lenge siden også vurderte å kvele åndedrettet vårt nesten totalt!:

NRK VIDEO AV NAKSTAD 11.02.2021 – Derfor vurderer Norge å anbefale dobbelt munnbind

https://www.nrk.no/video/derfor-vurderer-norge-aa-anbefale-dobbelt-munnbind_608d1b30-ed8c-4409-b210-02a4642c85ce

Anbefaling om å bruke to munnbind – også her i Norge, er en villet og ønsket beslutning om å gjøre uopprettelig skade på liv og helse mot bedre vitende!

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/11/anbefaling-om-a-bruke-to-munnbind-ogsa-her-i-norge-er-en-villet-og-onsket-beslutning-om-a-gjore-uopprettelig-skade-pa-liv-og-helse-mot-bedre-vitende/

Åndedrettet deres skal kveles. Her er ikke begrunnelsen. Hilsen Myndighetene.


https://sommer17.wordpress.com/2021/02/16/andedrettet-deres-skal-kveles-her-er-ikke-begrunnelsen-hilsen-myndighetene/

Riv av dere ansiktsmaskene – flere er allerede skadet for livet! Narrativet er forsettlig løgn, og påbudene er grovt helseskadelige. Les avhandlingen som NIH – National Institutes of Health fremhever på sine sider:

Free Fake STD Test Results - The #1 Free Fake STD Test Results Maker


Les gjerne denne serien i 6 deler:

Covid-19: Myndighetene hadde aldri belegg for å overfalle oss med ekstreme tiltak og fryktpropaganda Del 6.

https://sommer17.wordpress.com/2021/03/13/covid-19-myndighetene-hadde-aldri-belegg-for-a-overfalle-oss-med-ekstreme-tiltak-og-fryktpropaganda-del-6/

Legg igjen en kommentar