Myndighetene visste at vaksinen bl.a kan forårsake Myokarditt. Tenåringer dør!


The rise of a rare heart condition | The Well : The Well

Intervju med Dr. Ruby: Centers for Disease Control and Prevention (CDC) bagatelliserer dødsfallene og påstår at det dreier seg kun om få tilfeller, selv om de har visst bedre helt siden Israel startet å rapportere om dette i midten av april. Der har det vært 1700 per 50.000 – mest unge 12-17 år, som har fått Myokarditt etter vaksine. Det vil si 1 av 2500, hvilket er oppsiktsvekkende i medisinsk sammenheng.

U.S. Food and Drug Administration (FDA) og CDC har vært kjent med – helt siden 21.12.2020, at Spike-proteinet i vaksinene, er ansvarlig for skader på hjertet (hun viser frem dokumentasjonen på myndighetenes viten om dette) og fremhever Pfizer Comirnaty og Moderna som verstingene, at det mest er unge menn som blir berørt, og understreker igjen at «DE VISSTE»! – «Derfor skulle de ha stanset vaksinene i desember 2020«! Dette dreier seg om mennesker som vaksinerer seg etter gjennomgått Covid-19 infeksjon.

I dokumentet av 21.12.2020 som hun viser på skjermen, fremgår:

«The SARS-CoV-2 spike protein disrupts the cooperative function of human cardiac pericytes – endothelial cells, through CD147 receptor-mediated signalling: a potential non-infective mechanism of COVID-19 microvascular disease» –

– «SARS-CoV-2 piggprotein forstyrrer samarbeidsfunksjonen til humane hjertepericytter – endotelceller, gjennom CD147 reseptormediert signalisering: en potensiell ikke-infeksjonsmekanisme av COVID-19 mikrovaskulær sykdom«.

Intervjuet avsluttes – Dette er ikke politisk agenda, og ikke noe «faktasjekkere» kan leke seg med og manipulere. Dette er dokumenterte tall og fakta!

I Canada tilbyr pop-up vaksinestasjoner gratis is til barn som vil la seg vaksinere – og det uten samtykke fra foreldre!

Kilde: EXPOSED! CDC & FDA KNEW COVID Injections Would Lead to Heart Complications, Still Pushing for Kids

https://rumble.com/vhnogn-exposed-cdc-and-fda-knew-covid-injections-would-lead-to-heart-complications.html

Jane Ruby er utdannet ved University of Rochester, og har to doktorgrader i utdanning og psykologi, to mastergrader i sykepleie og internasjonal helseøkonomi og er høyt publisert i global helseøkonomi, samt moderne medier og sosiale spørsmål, bøker og artikler.

Mer om Myokarditt og andre bivirkninger her (utdrag):

PRAC vurderer rapporter om myokarditt med Comirnaty og COVID-19 Vaksine Moderna.

EMA er klar over tilfeller av myokarditt (betennelse i hjertemuskelen) og perikarditt (betennelse i membranen rundt hjertet), hovedsakelig rapportert etter vaksinasjon med Comirnaty.

PRAC har bedt innehaveren av markedsføringstillatelsen om å gi ytterligere detaljerte data, inkludert en analyse av hendelsene i henhold til alder og kjønn, i sammenheng med neste sikkerhetsrapport for pandemien, og vil vurdere om det er behov for andre regulatoriske tiltak.

https://sommer17.wordpress.com/2021/05/07/fhi-line-vold-er-en-livsfarlig-logner-advarsel
/

Les gjerne i denne forbindelse – Nobelprisvinner: Masse COVID-vaksinasjon en ‘uakseptabel feil’ som ‘skaper variantene’.

Salk Institute: «Dette er den første studien som viser at skaden oppstår når celler utsettes for piggproteinet aleneConnecticut innrømmer at covid-vaksiner inneholder piggproteiner, og hevder at de er ufarlige selv om Salk Institute bekrefter at de kan være dødelige. 

https://sommer17.wordpress.com/2021/05/23/nobelprisvinner-masse-covid-vaksinasjon-en-uakseptabel-feil-som-skaper-variantene-salk-institute-dette-er-den-forste-studien-som-viser-at-skaden-oppstar-nar-celler-utsettes-for-piggprotei/

28 mai 2021 – Legemiddelverket: Vil følge ekstra nøye med ved eventuell vaksinering av barn.

Fredag fikk Pfizer-vaksine grønt lys av vitenskapskomiteen i EUs legemiddelbyrå EMA for bruk på barn mellom 12 og 15 år. Den må først også godkjennes av EU-kommisjonen formelt.

EMA har gjort en grundig vurdering og kommet fram til at nytten er større enn risikoen. Pfizer-vaksinen er prøvd ut på litt over 2.000 barn, men det er ikke nok til å oppdage eventuelle svært sjeldne bivirkninger.


– Hvis det blir aktuelt å bruke vaksinen på barn i Norge, vil det bli gjort en ekstra grundig overvåking for å oppdage eventuelle bivirkninger, sier Madsen
.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2021/05/28/195762256/legemiddelverket-vil-folge-ekstra-noye-med-ved-eventuell-vaksinering-av-barn

De aller fleste barn og unge merker ikke en gang at de har corona hvis det skulle komme på. Og – symptomfrie «smitter» jo som kjent, i følge propagandaapparatet. Derfor er det stor sjanse for at disse – hvis tar vaksine, allerede har hatt sykdommen som de da følgelig ikke har vært testet for!

Og det kan bli katastrofalt!

Jeg tror dessverre at de aller fleste ikke aner noe om dette. Folk er i jobb, de har barn, og om kvelden setter de på nyhetene – der medløpere har begått noen av de største forbrytelser i manns minne med sin ensrettede propaganda om «ufarlige vaksiner», og kanskje er de innom FHI og Helsedirektoratet (ditto) for supplering fra tid til annen. De fanger ikke opp livsviktige realiteter.

17 juni 2021 – Over 300 cases of heart issue after Covid vaccination reported in young people, CDC says

A CDC panel of experts will meet next week to review the cases.

https://www.nbcnews.com/health/health-news/over-300-cases-heart-issue-after-covid-vaccination-reported-young-n1271200

Seven deaths in UK among AstraZeneca vaccine recipients after blood clots

Vedr. rapporter fra Israel som blir omtalt innledningsvis, supplerer jeg med følgende materiale, hentet fra ca. midt i posten «Covid-19: Myndighetene hadde aldri belegg for å overfalle oss med ekstreme tiltak og fryktpropaganda Del 6» – for et lengre oversatt utdrag:

18 februar 2021 – Vaccination in Israel: Challenging mortality figures? – Vaksinasjon i Israel: Utfordrende dødelighetstall?

Analyse av spesialist i smittsomme sykdommer hevder misforhold mellom data publisert av myndigheter og virkeligheten på stedet. En forside-artikkel dukket opp i avisen FranceSoir om funn på nettstedet Nakim angående det som noen eksperter kaller «den høye dødeligheten forårsaket av vaksinen.»

Avisen intervjuer Aix-Marseille University Faculty of Medicine Emerging Infectious and Tropical Diseases Unit’s Dr. Hervé Seligmann and engineer Haim Yativ om deres forskning og dataanalyse.

De hevder at Pfizers vaksine forårsaker «dødelighet hundrevis av ganger større hos unge mennesker sammenlignet med dødelighet fra coronavirus uten vaksine, og dusinvis av ganger mer hos eldre, når den dokumenterte dødeligheten fra coronavirus er i nærheten av vaksinedosen, og dermed legger til større dødelighet av hjerteinfarkt, hjerneslag osv. «

Dr Hervé Seligmann jobber ved Emerging Infectious and Tropical Diseases Research Unit, Faculty of Medicine, Aix-Marseille University, Marseille, Frankrike. Han er av israelsk-luxembourgsk nasjonalitet. Han har en B. Sc. I biologi fra det hebraiske universitetet i Jerusalem, og har skrevet over 100 vitenskapelige publikasjoner.

I januar 2021 var det 3000 registreringer av bivirkninger, inkludert 2900 for mRNA-vaksiner. Sammenlignet med andre år er dødeligheten 40 ganger høyere.

11. februar presenterte en Ynet-artikkel data relatert til vaksinasjon. Forfatterne av Nakim-artikkelen hevder å ha frarådet denne analysen basert på data publisert av Ynet selv: “Vi tok dataene ved å se på dødeligheten i vaksinasjonsperioden, som strekker seg over 5 uker.

Ved å analysere disse dataene kom vi til oppsiktsvekkende tall som tilskriver vaksinen betydelig dødelighet.

«Forfatterne sier «vaksinasjoner har forårsaket flere dødsfall enn koronavirus ville ha forårsaket i samme periode.»

Haim Yativ og Dr. Seligmann erklærer at «dette er en ny Holocaust» for dem i møte med israelsk myndighets press for å vaksinere innbyggere.

https://sommer17.wordpress.com/2021/03/13/covid-19-myndighetene-hadde-aldri-belegg-for-a-overfalle-oss-med-ekstreme-tiltak-og-fryktpropaganda-del-6/

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/297051

COVID-19 vaccine rollout hits snag as health workers balk at shots

Utdrag fra posten Covid-19: Betingede godkjenninger drevet av hensynsløs politisering, og medisiner som hadde kunnet redde de liv vi har mistet.

LEGEMIDLETS NAVN – Comirnaty BioNTech/Pfizer


Dette legemidlet er underlagt særlig overvåking for å oppdage ny sikkerhetsinformasjon så raskt som mulig.


S. 18: Beskrivelse Forfallsdato


For å bekrefte sikkerhet og effekt av Comirnaty, skal innehaveren av markedsføringstillatelsen sende inn den endelige kliniske studierapporten for den randomiserte, placebokontrollerte, observatørblinde studien C4591001.


FORFALLSDATO


Desember
2023


https://sommer17.wordpress.com/2021/02/28/covid-19-betingede-godkjenninger-drevet-av-hensynslos-politisering-og-medisiner-som-hadde-kunnet-redde-de-liv-vi-har-mistet/

Blande vaksiner. FHI og Regjeringen = Forsettlig skadevolding og potensielle mord!

https://sommer17.wordpress.com/2021/05/29/blande-vaksiner-fhi-og-regjeringen-forsettlig-skadevolding-og-potensielle-mord/

Lockdown – alt mens: ««Interessant nok er 99% av de påviste tilfellene med SARS-CoV-2 asymptomatiske eller har mild tilstand, noe som er i strid med virusnavnet (alvorlig akutt respiratorisk syndrom-coronavirus-2)» (utdrag)

Håkon Ihle-Hansen – konstituert overlege ved Medisinsk avdeling og seniorforsker ved Forskningsavdelingen ved Vestre Viken, Bærum sykehus:

I dagspressen blandes tidvis termene mortalitet og letalitet.

Mortalitet er andelen av befolkningen som dør av en sykdom i en definert tidsperiode, som regel uttrykt som antall døde per 10 000 eller 100 000 innbyggere.

Letalitet (case fatality rate) forteller hvor mange av de som har fått påvist sykdom, som dør.

Når man gjennomfører letalitetsberegninger basert på total antall smittede istedenfor påvist smittede, synker letaliteten til i underkant av 0,8 %, også i land som har vært hardt rammet av pandemien.

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/24/lockdown-alt-mens-interessant-nok-er-99-av-de-paviste-tilfellene-med-sars-cov-2-asymptomatiske-eller-har-mild-tilstand-noe-som-er-i-strid-med-virusnavnet-alvorlig-akutt-respiratorisk-synd/

Covid-19: Erna Solberg, Bill Gates, oljefondet – Milliardavtaler om vaksiner og test-utstyr har nå resultert i regelrette overgrep mot vergeløse barn!

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/22/covid-19-erna-solberg-bill-gates-oljefondet-milliardavtaler-om-vaksiner-og-test-utstyr-har-na-resultert-i-regelrette-overgrep-mot-vergelose-barn/

The Irrational Ape - David Robert Grimes - Paperback (9781471178269) »  Bokkilden

Publikum har blitt bombardert med grove falsum for å støtte myndighetenes agenda. Jeg tør ikke en gang begynne å tenke på hvordan det står til her hjemme! Landets svikerpresse vil mest sannsynlig verne om landets ditto makthavere!:

14.04.2021 – ALMOST a quarter of registered Covid deaths were not caused by the virus, new official figures reveal. Data from the Office for National Statistics shows 23 per cent of coronavirus fatalities are now people who have died «with» the virus rather than from an infection.

Nesten en fjerdedel av registrerte Covid-dødsfall ble ikke forårsaket av viruset, avslører nye offisielle tall.

Data fra Office for National Statistics viser at 23 prosent av dødsfallene i coronavirus nå er mennesker som har dødd «med» viruset i stedet for fra en infeksjon.

Dette betyr at sykdommen ikke var den viktigste dødsårsaken registrert på dødsattester, til tross for at personen som døde testet positivt for Covid.

Andre data viser også et stadig mer positivt bilde av tilstanden til pandemien i Storbritannia.

Daglige dødstall etter «dødsdato» avslører at Storbritannia ikke har hatt mer enn 28 dødsfall om dagen siden begynnelsen av april.

I mellomtiden kunngjorde regjeringen at dødsfall har vært så høye som 60.

https://www.thesun.co.uk/news/14642180/quarter-covid-deaths-not-caused-by-virus/


https://sommer17.wordpress.com/2021/02/04/covid-19-vitnesbyrd-fra-lege-i-senathoringer-ble-fjernet-fra-youtube/

Tarro: "Lo stop a vaccini Johnson e Azn? Una guerra senza esclusione di  colpi" - Affaritaliani.it

18.11.2020 – Viorolog Tarro: «De fortsetter å skjule sannheten om covid-dødsfall» (google translate)

Professor Giulio Tarro, 82, en internasjonalt kjent virolog, elev av Albert Sabin (faren til polio-vaksinen), tidligere sjef for Cotugno-sykehuset i Napoli, understreket desinformasjonen fra massemediene om covid-19-saken.

Basert på de første dataene fra National Institute of Health om medisinske journaler knyttet til undersøkelser utført på påståtte ofre for Covid19, har vi at i 909 tilfeller skal bare 19 tilskrives Sars-CoV2 som en direkte og reell årsak.

Kanskje det har vært forvirring mellom mennesker med koronavirus og mennesker som har dødd av koronavirus.

På grunnlag av ISS-data hevder Tarro derfor at bare 18% av dødsfallene som ble rapportert til oss daglig, utelukkende døde på grunn av covid.

Innleggelsene til intensivbehandling, skyldes hovedsakelig andre forhold.

Tallene er feil, avslutter virologen
.

https://www.salutecobio.com/viorologo-tarro-continuano-non-dire-la-verita-sui-morti-covid

https://www.salutecobio.com/viorologo-tarro-continuano-non-dire-la-verita-sui-morti-covid

Kan være et bilde av tekst
Kan være et bilde av tekst
Kan være et bilde av tekst
(FB) Janni O. Pippilotta Kreikenbohm

30.05.2021 –  Bemærk det er vaccineproducenterne der skal generere den fornødne dokumentation, dem der tjener på vaccinerne. Samtidig er de gjort ansvarsfri. Med Astrazeneca og J&J vaccinerne viste det sig det ikke var godt nok. Havde fase 3 været fulgt, var der mennesker som ikke var blevet dødssyge eller døde af disse to vacciner.
Der er allerede bekymrende meldinger om de to andre vacciner.

Bemærk her, i dette afsnit fra lægemiddelstyrelsen, hvordan der kun tales om virkning/effektivitet, men sikkerhed kommer der ingen substans om, og nævnes kun i overskriften.

Kan være et bilde av tekst

Experts are humans, too: Christine Stabell Benn


26.02.2021: Et skrækscenarie at skulle vaccinere én gang om året – sådan spår eksperterne om vores fremtid med vacciner

Her giver fire professorer deres bud på vores fremtid med nålestik og vaccinationer.:


Christine Stabell Benn – Klinisk professor, Syddansk Universitet:


Skrækscenariet er, at vi ender i en situation, hvor alle skal vaccineres én gang om året. Det er dyrt, unødvendigt og et potentielt skadeligt sted at ende, siger den kliniske professor.


Og vi ved ikke noget om vaccinens langtidseffekt eller effekten af gentagen vaccination.


Der er så mange ubekendte. Ideen om, at vi bare vaccinerer løs og skal gøre det resten af menneskehedens historie, er ikke gennemtænkt, lyder vurderingen fra Christine Stabell Benn.


Hun påpeger, at coronavirus især har vist sig at være mild mod børn og unge, som derfor kan udvikle naturlig immunitet, så de som 65-årige kan modstå virussen.


Hvis jeg skulle vælge for mit barn, ville det være at få en naturlig mild infektion nu og undgå at blive afhængig af vacciner resten af livet, siger hun.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-02-26-et-skraekscenarie-at-skulle-vaccinere-en-gang-om-aaret-saadan-spaar-eksperterne

Will children be able to get COVID-19 vaccines?

29 mai 2021 – Nu er turen kommet til de 16-19-årige i Region Sjælland. Helt konkret vil de 16-årige nu blive inviteret til vaccination, mens de 17-årige vil blive inviteret i den kommende uge, de 18-årige om to uger og de 19-årige om tre uger.

– Jeg glæder mig i den grad over, at vi nu kan gå i gang med at vaccinere de mange unge mennesker, som bor i vores region. Nu giver vaccinerne dem adgang til en mere normal hverdag, siger regionsrådsformand Heino Knudsen i meddelelsen.

De første invitationer til vaccination af 16-årige blev udsendt fredag eftermiddag til de 16-årige, og en af dem, der har modtaget en invitation, er 16-årige Ninna Stugård Hjortshøj fra Ringsted.


Hun betegner sig selv som en sund, rask og frisk pige udenfor alle risikogrupper – og hun glæder sig til at modtage vaccinen allerede lørdag eftermiddag, hvor hun vaccineres i Holbæk.


Jeg skal have vaccinen, så jeg kan få et coronapas. Så jeg kan få noget mere frihed.

https://www.tv2east.dk/coronavirus/nu-inviteres-de-16-aarige-til-vaccinationer-saa-kan-jeg-faa-noget-mere-frihed

Immunization Program – Richmond City Health Department

Skal vi vaccinere børn mod corona i Danmark? Flere eksperter siger nej. 28 mai 2021:

«Vi står ikke på en brændende platform, hvor det er dokumenteret, at der er behov for at vaccinere børn og unge – Vi skylder dem, at der er dokumentation for, at der er behov for at stikke dem«.

Når Sundhedsstyrelsen tager stilling til nye vacciner i børnevaccinationsprogrammet, skal sygdommen “være alvorlig for det enkelte barn og derfor vigtig at forebygge”, lyder det.


Men som udgangspunkt anbefaler Sundhedsstyrelsen ikke at vaccinere imod en sygdom, blot fordi der findes en vaccine på markedet eller af samfundsøkonomiske hensyn alene.


KLAUS BIRKELUND JOHANSEN, OVERLÆGE OG FORMAND FOR BØRNELÆGERNE: «Det er et grundlæggende princip, at vi vaccinerer personer, der også selv skal have gavn af vaccinen, og det princip skal vi ikke bryde – Intet tyder på, at børn driver smitten eller er mutantfabrikker. Vi har stort set vaccineret alle personer med høj risiko, og argumentet om, at vi skal vaccinere børn for at beskytte de personer, hvor vaccinen ikke virker, eller som ikke er vaccineret, er ikke nok for mig»!

Maise har muskelsvind, nedsat lungekapacitet og hårdt brug for en coronavaccine for at få sit liv før epidemien tilbage. Maise har stadig ikke fået vaccinen, men hun er en del af den gruppe børn, som eksperter er enige i skal have tilbudt coronavaccinen, hvis den bliver godkendt til børn mellem 12 og 15 år.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/skal-vi-vaccinere-boern-mod-corona-i-danmark-flere-eksperter-siger-nej

Sick for Attention - Issue 42: Fakes - Nautilus

FB 31 mai 2021 Kommunestyrerepresentant for Rælingen KrF Simon Friis Larsen

sier det mange mener:

«Rart å kalle en person som ikke har vært sykt for friskmeldt.«

Kan være et bilde av tekst som sier 'rb.no Friskmeldt Siden forrige oppdatering har det blitt pảvist ytterligere to tilfeller i Ullensaker. Kommunen meldte lordag at en elev pả 9. trinn ved Allergot ungdomsskole hadde fätt pavist korona. -Eleven ved Allergot ungdomsskole som vi meldte smittet gảr var etter positiv hurtigtest, nả har eleven testet negativt pả PCR-test, og karantene er opphevet for dem som ble satt i karantene, opplyser kommunikasjonsrädgiver Iselinn Naess overfor Romerikes Blad.'
Vaccines Are Making COVID-19 a Young Person's Disease - The Atlantic

NEJM Group 27 mai 2021 – Safety, Immunogenicity, and Efficacy of the BNT162b2 Covid-19 Vaccine in Adolescents. DOI: 10.1056/NEJMoa2107456 (Funded by BioNTech and Pfizer; C4591001 ClinicalTrials.gov number, NCT04368728. opens in new tab.)

BAKGRUNN: Inntil veldig nylig har vaksiner mot alvorlig akutt respiratorisk syndrom coronavirus 2 (SARS-CoV-2) ikke blitt godkjent for nødbruk hos personer yngre enn 16 år.

Sikre, effektive vaksiner er nødvendig for å beskytte denne befolkningen, legge til rette for personlig læring og sosialisering, og bidra til flokkimmunitet.

METODER – I denne pågående multinasjonale, placebokontrollerte, observatørblindede studien, tildelte vi tilfeldig deltakere i et forhold på 1: 1 for å motta to injeksjoner, med 21 dagers mellomrom, på 30 μg BNT162b2 eller placebo. Ikke-underlegenhet av immunresponsen mot BNT162b2 hos 12 til 15 år gamle deltakere sammenlignet med den hos 16 til 25 år gamle deltakere var et immunogenisitetsmål. Sikkerhet (reaktogenisitet og bivirkninger) og effekt mot bekreftet koronavirus sykdom 2019 (Covid-19; debut, 7 dager etter dose 2) i den 12 til 15 år gamle kohorten ble vurdert.


KONKLUSJONER – BNT162b2-vaksinen hos mottakere fra 12 til 15 år hadde en gunstig sikkerhetsprofil, produserte en større immunrespons enn hos unge voksne, og var svært effektiv mot Covid-19.

21. mai 2021 har coronavirus sykdommen 2019 (Covid-19) pandemi forårsaket mer enn 165 millioner infeksjoner i alle aldre globalt, samt mer enn 3,4 millioner dødsfall. 1 BNT162b2 (Pfizer – BioNTech) er en Covid-19 vaksine som inneholder nukleosid-modifisert messenger RNA som koder for alvorlig akutt respiratorisk syndrom coronavirus 2 (SARS-CoV-2), spiker glykoprotein. I fase 2–3 del av en pågående global, fase 1–2–3 randomisert, kontrollert studie som involverte deltakere 16 år eller eldre, hadde BNT162b2 en gunstig sikkerhetsprofil karakterisert av forbigående mild til moderat smerte, utmattelse og hodepine på injeksjonsstedet og var 95% effektiv for å forhindre Covid-19 fra 7 dager etter dose 2.

På grunnlag av disse funnene mottok BNT162b2 akutt brukstillatelse fra Food and Drug Administration 11. desember 2020, for forebygging av Covid-19 hos personer 16 år eller eldre. 10. mai 2021 ble autorisasjonen for nødbruk utvidet til å omfatte personer 12 år eller eldre på grunnlag av data presentert i denne rapporten. Vaksiner mot SARS-CoV-2 er godkjent for nødbruk.

BNT162b2 er imidlertid den eneste som for øyeblikket er godkjent for bruk hos personer yngre enn 16 år.

Selv om barn og ungdommer generelt har mildere Covid-19 enn voksne, kan alvorlig sykdom forekomme i denne befolkningen, spesielt hos de med underliggende medisinske tilstander.

Ungdommer kan spille en viktig rolle i SARS-CoV-2-overføring.

Vaksinasjon kan forhindre sykdom og bidra til flokkimmunitet. Videre, med immunisering av eldre personer, utgjør yngre personer en økt andel av Covid-19-infeksjoner. Pandemien har avbrutt utdanning og sosial utvikling av studenter og har samtidig belastet omsorgspersoner.

Sikre, effektive vaksiner for yngre populasjoner er derfor av største betydning.

Demografiske egenskaper til deltakerne: Mellom 15. oktober 2020 og 12. januar 2021 ble totalt 2306 ungdommer 12 til 15 år screenet for inkludering, og 2264 gjennomgikk randomisering på 29 amerikanske nettsteder;

2260 deltakere fikk injeksjoner, hvor 1131 fikk BNT162b2 og 1129 fikk placebo. Mer enn 97% av BNT162b2-mottakerne fikk dose 2. I reaktogenisitetsmengden var alle 12 til 15 år gamle deltakere fra USA og 16 til 25 år gamle deltakere ble rekruttert globalt.

Selv om dokumentert tidligere Covid-19 var et utelukkelseskriterium, var omtrent 5% av deltakerne SARS-CoV-2 – positive ved baseline, muligens på grunn av tidligere asymptomatisk infeksjon.

I immunogenisitetsundermengden var alle deltakerne i begge alderskullene fra USA. Blant de 2260 deltakerne som var 12 til 15 år var 51% menn, 86% var hvite og 12% var spansktalende eller latinx. Totalt sett hadde 1308 deltakere (58%) minst 2 måneders oppfølging etter sin andre vaksinedose.

Vaccine politicization threatens global COVID-19 response | 2021-03-24 |  BioWorld


SIKKERHET – Reaktogenisitet.

Lokale reaksjoner og systemiske hendelser rapportert innen 7 dager etter administrering av BNT162b2 eller placebo: I begge alderskullene rapporterte BNT162b2-mottakere mer lokale og systemiske hendelser enn placebomottakere. Lokale og systemiske hendelser var generelt milde til moderat i alvorlighetsgrad, rapportert med lignende frekvenser i begge aldersgruppene, og forsvant vanligvis innen 1 eller 2 dager. I begge aldersgrupper var smerte på injeksjonsstedet den vanligste lokale reaksjonen. Alvorlig smerte på injeksjonsstedet etter en hvilken som helst BNT162b2-dose ble rapportert hos 1,5% av deltakerne fra 12 til 15 år og hos 3,4% av deltakerne fra 16 til 25 år; ingen alvorlige smerter ble rapportert etter administrering av placebo. I begge aldersgruppene var hodepine og tretthet de hyppigst rapporterte systemiske hendelsene.


Etter BNT162b2-injeksjon ble det rapportert om alvorlig hodepine og alvorlig utmattelse hos en lavere prosentandel av deltakerne fra 12 til 15 år enn for deltakere fra 16 til 25 år. Feber (oral kroppstemperatur, ≥38 ° C) oppstod etter dose 2 av BNT162b2 hos 20% av mottakerne fra 12 til 15 år og hos 17% av mottakerne fra 16 til 25 år. Bruk av febernedsettende midler var litt hyppigere blant BNT162b2-mottakere som var 12 til 15 år enn blant de som var 16 til 25 år (37% mot 32% etter dose 1, og 51% mot 46% etter dose 2). Feber med en temperatur høyere enn 40 ° C oppstod hos 1 (0,1%) av de 12 til 15 år gamle deltakerne 1 dag etter BNT162b2 dose 1.

Generelt ble systemiske hendelser rapportert oftere etter BNT162b2 dose 2 enn etter dose 1. Ingen forskjeller i reaktogenisitet ble notert mellom deltakere som var SARS-CoV-2 – positive ved baseline og de som var SARS-CoV-2 – negative ved baseline.

Bivirkninger – Blant deltakerne fra 12 til 15 år ble bivirkninger fra dose 1 til 1 måned etter dose 2 rapportert av 6% av BNT162b2 og placebomottakere; litt flere BNT162b2-mottakere enn placebomottakere rapporterte relaterte bivirkninger (3% mot 2%). Blant 16 til 25 år gamle BNT162b2-mottakere rapporterte 11% om eventuelle bivirkninger og 6% hadde vaksinerelaterte bivirkninger. Blant BNT162b2-mottakere ble alvorlige bivirkninger rapportert hos 0,6% av de som var 12 til 15 år og hos 1,7% av de som var 16 til 25 år.

En BNT162b2-mottaker i den 12 til 15 år gamle kohorten avbrøt vaksinasjonen på grunn av en vaksinerelatert bivirkning: en temperatur større enn 40 ° C (beskrevet ovenfor) hos en 14 år gammel gutt som var SARS-CoV -2 – negativ ved baseline, hadde ingen rapportert medisinsk historie og hadde ingen andre symptomer. Han mottok BNT162b2 dose 1 og hadde feber (temperatur, 40,4 ° C) 1 dag etter vaksinasjon, som løste seg to dager senere. Deltakeren fikk ikke dose 2, men forble i studien for sikkerhetsoppfølging.

En BNT162b2-mottaker i den 16 til 25 år gamle kohorten avbrøt vaksinasjonen på grunn av alvorlig vaksinerelatert smerte og hodepine på injeksjonsstedet, som begge ble rapportert 1 dag etter dose 1 og løst innen 1 dag.

Lymfadenopati ble rapportert hos 9 av 1131 BNT162b2-mottakere (0,8%) og hos 2 av 1129 placebomottakere (0,2%) som var 12 til 15 år, sammenlignet med 1 av 536 BNT162b2-mottakere (0,2%) og uten placebo mottakere som var 16 til 25 år. Blindtarmbetennelse ble rapportert hos 2 deltakere: 1 BNT162b2-mottaker i 16 til 25 år-årskullet og 1 placebomottaker i 12 til 15 år-årskullet. Ingen tromboser eller overfølsomhetsbivirkninger eller vaksinerelatert anafylaksi ble sett. Få deltakere i en hvilken som helst kohort (≤0,4% gjennom 1 måned etter dose 2) hadde alvorlige bivirkninger, og ingen ble av forskerne ansett å ha vært vaksinerelaterte. Ingen dødsfall ble rapportert. Et to-doseringsregime på 30 μg BNT162b2 administrert med 21 dagers mellomrom til ungdommer 12 til 15 år var trygt og immunogent og resulterte i en observert vaksineeffekt på 100% mot Covid-19 fra 7 dager etter dose 2. Det er betryggende at tidlig beskyttelse også observeres i denne aldersgruppen, gitt viktige folkehelsemessige implikasjoner for pandemi.

EN MÅNED – EN MÅNED – EN MÅNED!!!:

Denne rapporten inkluderer sikkerhetsdata gjennom en måneds oppfølging etter dose 2 for noen deltakere.

Data om langsiktig sikkerhet og varigheten av effekten og antistoffresponsene hos barn er foreløpig ikke tilgjengelig.

Disse resultatene avgjør ikke om BNT162b2-vaksinasjon forhindrer asymptomatisk infeksjon eller overføring av SARS-CoV-2; asymptomatisk overvåking pågår i denne aldersgruppen.


Gitt sikkerheten, immunresponsen og effekten av BNT162b2-vaksinen hos ungdommer 12 til 15 år som er rapportert i denne analysen, pågår det studier for å evaluere disse tiltakene hos yngre barn og i andre spesielle populasjoner, for eksempel gravide.

Art. er Støttet av BioNTech og Pfizer.

Opplysningsskjema gitt av forfatterne er tilgjengelig med den fulle teksten i denne artikkelen på NEJM.org.


Denne artikkelen ble publisert 27. mai 2021 på NEJM.org.

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2107456

Illustrations show four ways that drugs may fight COVID-19

Scientific American 1. juli 2020:

A Visual Guide to the SARS-CoV-2 Coronavirus


Kommersielle laboratorier og universitetslaboratorier undersøker godt over 100 medisiner for å bekjempe COVID-19, sykdommen SARS-CoV-2-viruset forårsaker. De fleste medikamenter vil ikke ødelegge viruset direkte, men vil forstyrre det nok til at kroppens immunsystem kan fjerne infeksjonen. Antivirale medikamenter stopper vanligvis et virus fra å feste seg til en lungecelle, forhindrer at et virus reproduserer seg hvis det invaderer en celle, eller demper en overreaksjon av immunsystemet, noe som kan forårsake alvorlige symptomer hos infiserte mennesker.

https://www.scientificamerican.com/article/a-visual-guide-to-the-sars-cov-2-coronavirus/

International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research Worse Than the Disease? Reviewing Some Possible Unintended Consequences of the mRNA Vaccines Against COVID-19. Published 2021-05-10

Operasjon Warp Speed ​​brakte to mRNA-vaksiner på markedet i USA, produsert av Pfizer og Moderna. Midlertidige data antydet høy effektivitet for begge disse vaksinene, noe som bidro til å legitimere FDA for godkjenning av nødsituasjoner (EUA).

Imidlertid gir den eksepsjonelt raske bevegelsen av disse vaksinene gjennom kontrollerte studier og massedistribusjon flere sikkerhetsproblemer. I denne gjennomgangen beskriver vi først teknologien som ligger til grunn for disse vaksinene i detalj.

Vi gjennomgår så begge komponentene i og den tiltenkte biologiske responsen på disse vaksinene, inkludert produksjon av selve piggproteinet, og deres potensielle forhold til et bredt spekter av både akutte og langvarige induserte patologier, som blodsykdommer, nevrodegenerative sykdommer og autoimmun sykdommer.

Blant disse potensielt induserte patologiene diskuterer vi relevansen av prion-protein-relaterte aminosyresekvenser i piggproteinet.

Vi presenterer også en kort gjennomgang av studier som støtter potensialet for «shedding» av piggprotein, overføring av proteinet fra en vaksinert til en uvaksinert person, noe som resulterer i symptomer indusert i sistnevnte.

Vi avslutter med å ta opp et felles debattpunkt, nemlig hvorvidt disse vaksinene kan modifisere DNA til de som mottar vaksinasjonen.

Selv om det ikke er noen studier som demonstrerer definitivt at dette skjer, gir vi et sannsynlig scenario, støttet av tidligere etablerte veier for transformasjon og transport av genetisk materiale, hvor injisert mRNA til slutt kan inkorporeres i kimcelle-DNA for transgenerasjonell overføring.

Vi avslutter med våre anbefalinger angående overvåking som vil bidra til å avklare langtidseffekten av disse eksperimentelle medikamentene og tillater oss å bedre vurdere det virkelige risiko / nytte-forholdet til disse nye teknologiene.

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23

Medical Arts - Dr. Anthony Fauci Appreciation

28.05.2021 Fauci once argued for risky viral experiments – even if they can lead to pandemic.

GOP proposes bill to fire Dr. Fauci after he defended giving funds to Wuhan labGOP foreslår et lovforslag om å avskjedige Dr. Fauci etter at han forsvarte å ha gitt midler til Wuhan laboratoriet.

Nasjonens sjefsmedisinske rådgiver skrev i American Society for Microbiology i oktober 2012 om folkehelsegevinsten ved å få virale virale eksperimenter – som handler om å manipulere virus og gjøre dem sterkere – så lenge det er betydelig tilsyn.


I artikkelen, som først ble rapportert av The Australian, bemerket Fauci også at en pause på slike studier bør fortsette til forskere kan finne ut hvordan de kan gjøre dem mer transparente.


Gain-of-function-eksperimenter
er den typen arbeid som ble utført ved Wuhan Institute of Virology da COVID-19-pandemien først startet i Kina i slutten av 2019, og noen eksperter frykter at en labulykke er det som førte til det globale utbruddet som drepte 3,4 millioner.


I 2012-avisen erkjente Fauci at risikabel forskning kan føre til alvorlige laboratorieulykker, men sjansen er sjelden, og arbeidet er «viktig» fordi det hjelper det vitenskapelige samfunnet å forberede seg på naturlig forekommende pandemier.


https://nypost.com/2021/05/28/fauci-once-argued-viral-experiments-worth-the-risk-of-pandemic/

Ja. Vi måtte vente et helt år på at den avsløringen skulle løftes opp i dagen, med krav om at de ansvarlige bak katastrofen skal stilles til rette!:

7. juni 2020 – Norsk forsker skaper strid om virusets opphav: – Dette viruset har ikke en naturlig opprinnelse

Sekvenser i koronavirusets overflate viser at det ikke kommer fra naturen, men trolig er utviklet av kinesiske og amerikanske forskere. Det mener den norske vaksineforskeren Birger Sørensen. Han får støtte av britenes tidligere spionsjef.

Forskerduoen påpeker også at viruset nesten ikke har mutert siden det begynte å smitte mellom mennesker, noe som tyder på at det allerede var ferdig tilpasset mennesker.

Dette er ifølge Sørensen helt uvanlig for virus som krysser artsbarrierer.

Ifølge Sørensen har viruset egenskaper som skiller seg kraftig fra SARS, og som aldri tidligere er påvist i naturen.


– Når vi teknisk beskriver viruset så ser vi jo at det ikke har blitt til ved en naturlig utvikling. Det er gjort av amerikanere og kinesere, som del av det som heter «gain of function»-studier
.

https://www.nrk.no/norge/norsk-forsker-skaper-strid-om-virusets-opphav_-_-dette-viruset-har-ikke-en-naturlig-opprinnelse-1.15043634

Indiatimes.com 23.07.2020: The Vaccine Hitches A Ride On Chimps

The Oxford University vaccine is based on a harmless, weakened version of a common cold virus, or adenovirus, that causes infection in chimpanzees.

https://timesofindia.indiatimes.com/india/this-is-how-the-oxford-vaccine-works/articleshow/77101858.cms

Tom Dick and Harry - Picture of Tom Dick and Harry's, Loughton - Tripadvisor


Jeg avslutter med en video fra any «Tom, Dick & Harry», men som uansett oppsummerer hele vaksineeksperimentet rimelig nøyaktig:

https://www.facebook.com/m.g.alicia.winje/videos/1231381990592005

Legg igjen en kommentar