Corona – Bløffen om India (advarsel – sterke bilder) – CEPI, Solberg og Gates!


Bruce Springsteen site with news, music, biographi, videos, links, forum

OPPDATERT 04.05.2021 – Alt men svikerpressen lander falsumkonstruerte katastrofeoppslag rett inn i våre hjem, og myndighetene har gruset næringer, påført barn og unge store traumer, holdt nære og kjære fra hverandre, nektet ektefelle / partner adgang til fødestue, nektet trosforsamlinger, nektet de nærmeste å besøke familie og venner i siste livsfase, posjonert ut antall sørgende i begravelser, gjester i bryllup, barnedåp m.m – holdt oss unna besteforeldre, stengt skoler, idretten / helsestudioer og gitt store bøter til de som har dristet seg til å møte to for mye – fratatt håp og livsutfoldelse gjennom et drøyt år som for alltid vil prege de mest sårbare av oss – alt på bakgrunn av et påstått «dødelig og livsfarlig virus og dets mutasjoner» – hvor de har voldtatt oss på kropp og sjel kontinuerlig gjennom hele døgnet, med påbud, forbud og lockdown der portforbudet har spøkt i kulissene samstundes, så har de plutselig fått for seg at de gjentatte ganger skal kaste sammen 5000 mennesker for å «teste ut hva som vil skje» da!

FHI og samtlige medløpere må kastes inn i et mørkt hull med alle rettigheter fratatt ASAP!

Du ****** med meg nå?! :

FHI – Testkonserter kan bli aktuelt i Norge: – Vi ser for oss 30.000 deltakere i juni

https://www.nrk.no/kultur/testkonserter-kan-bli-aktuelt-i-norge_-_-vi-ser-for-oss-30.000-deltakere-1.15482307

Dette er dødsstøtet for EVENT 201 – A GLOBAL PANDEMIC EXERCISE og katastrofene eksperimentet helt uten legitimitet har forårsaket – beredgrunnen for den systematiske ødeleggelsen av helse, psyke, økonomi og følgelig næringer. Dette faktum er nødt til å avstedkomme en signifikant begjæring om straffeforfølgelse fra alle som har blitt – og er hardt rammet av «øvelsen» siden agendaen etterprøvbart har vært en helt annen enn å «skåne belastet helsevesen og menneskeliv»!:

Johns Hopkins Center for Health Security i samarbeid med World Economic Forum og Bill and Melinda Gates Foundation var vertskap for Event 201, en pandemiøvelse på høyt nivå 18. oktober 2019, i New York, NY.

Øvelsen illustrerte områder der offentlige / private partnerskap vil være nødvendige under responsen på en alvorlig pandemi for å redusere store økonomiske og samfunnsmessige konsekvenser.


Uttalelse om nCoV og vår pandemiøvelse


De siste årene har verden sett et økende antall epidemiske hendelser, som utgjør omtrent 200 hendelser årlig.


Disse hendelsene øker, og de er forstyrrende for helse, økonomi og samfunn.


Å håndtere disse hendelsene belaster allerede den globale kapasiteten, til og med fravær av en pandemitrussel.


Eksperter er enige om at det bare er et spørsmål om tid før en av disse epidemiene blir globale – en pandemi med potensielt katastrofale konsekvenser.


En alvorlig pandemi, som blir «Event 201», vil kreve pålitelig samarbeid mellom flere bransjer, nasjonale myndigheter og sentrale internasjonale institusjoner.


https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Les et lengre oversatt utdrag her: Corona: Vi må åpne opp! Tanken om å redde alle, er politisk propaganda.

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/07/corona-vi-ma-apne-opp-tanken-om-a-redde-alle-er-politisk-propaganda/

Foto: Klaus Bo

29.12.2012 HER BLIVER DE DØDE BRÆNDT MERK: ÅRET ER 2012!

Mellem 150 og 200 mennesker lægges hvert døgn i flammerne på pladsen i Varanasi.

Røgen hænger tykt, men det er lugten af brændt træ, der dominerer, ikke brændt kød.

Ligene smøres omhyggeligt med ghee, klaret smør. Fedtstoffet er med til at sikre, at ilden tager fat og brænder med høj temperatur.

I hinduismen brændes kroppen, fordi ild renser, og fordi der ikke må være jordiske rester, som kan holde sjælen tilbage fra rejsen videre.

Der kræves enorme mængder træ til de mange ligbål – hvert bål bruger omkring 300 kg træ, og selv om de fattigste nogle gange ikke har råd til et stort bål, er brændingerne reelt et miljøproblem, og der er ingen skove tilbage omkring Varanasi.

https://politiken.dk/fotografier/art6306971/Her-bliver-de-d%C3%B8de-br%C3%A6ndt

The Press Is Essential, Whether Presidents Like It or Not - OtherWords

Når narrativet rakner i eget land, skaper forræderpressen et nytt «Italia»!

Min FB-status 26.04.2021 – NRK Nyheter kl. 19:00 melder: «Straks 200.000 Coronadødsfall i India nå – og stigende».

Jeg minner om at folketallet i India var 1,366 milliarder (2019)

For to dager siden, skrev forfatter og psykolog Wera Sæther, en eldre dame som selv i perioder bor i India dette, på sin FB-side med et bilde tilknyttet: TID FOR Å TENKE PÅ INDIA;2

«Jeg vet ikke hva som er sant om covid-19 i India nå. Leser i indiske aviser. Leser i US-amerikanske aviser. Leser at det fraktes medisinsk oksygen på tog. At jernet i krematorieovnene smelter. Så mange døde blir brent. Det første er sant, men er det andre sant? Hvem teller de fattige. At det er tid for å tenke på India, er sant. De bærer i flokk og rytme og LYD, kuliene på fotografiet. Samme flokk i år etter år.»

– Oversatt sitat fra Wera Sæther, her hun igjen, i samme status siterer Bhramar Mukherjee, epidemiolog ved Michigan University fra The Hindu 24.04.2021 :

«Jeg vil gjenta at det ikke hjelper noen å undertrykke sannheten eller ha kunstig deflaterte tall. Det hindrer forsvarlig politikkutforming, forhindrer å estimere reelle helsebehov eller behov for oksygenforsyning / ICU-senger nøyaktig. Denne pandemien har blitt til dette forvirrende politiske pandemoniet delvis fordi data og vitenskap ikke har blitt presentert transparent for publikum» (sitater slutt)

Director AIIMS Delhi Dr Randeep Guleria addresses the Covid-19 situation in the country: «For 85-90% of patients, Covid-19 will be a mild infection. 10-15% people may need drugs, oxygen, medicines.»

https://timesofindia.indiatimes.com/india/coronavirus-lockdown-in-india-covid-19-vaccine-cases-oxygen-shortage-live-updates-25-april-2021/liveblog/82237941.cms

Journalism in the time of corona: This is the biggest story of our lives

MSM er en banditter! F*en ta dem for den groteske mixen av likbrenning, Dantes Inferno og apokalypsen de så inn i helvetes beregnende kjørte inn i oss i kveld 26 april! BRENN!

Minutter går, og plutselig kommer jeg over begrunnelsen og melder:

DERFOR HARDPORNOFØLERIET FRA INDIA! (sitat):

Redd indiske varianter vil spre seg. PUBLISERT KLOKKEN 19:23 I KORONAVIRUSET:

Ikke på noen dag under hele pandemien har det i noe land i verden blitt meldt om så mange smittede som i India det siste døgnet. Der er det registrert over 350.000 nye tilfeller, og nær 3000 dødsfall bare i dag – Dette skyldes mutasjoner vi har sett tidligere, men det nye er at man nå ser mutasjoner i samme virusvariant, så man får flere av de bekymringsfulle mutasjonene i en og samme stamme, sier seniorrådgiver i Bioteknologirådet, Sigrid Bratlie til NRK. Bratlie sier at det ikke bare er mutasjonene som har skyld i smitteøkningen. At India lettet på tiltak da pilene pekte rett vei, kan også ha skyld i at landet har mistet kontroll.

Hun sier at vi kan oppleve lignende situasjon som i India ellers i verden, om variantene får spre seg videre.

– Gitt at vaksiner kan ha mindre effekt mot variantene her, så er det også naturlig å tenke at smitten vil øke her.

Det betyr i så fall at tiltakene må opprettholdes, sier Bratlie.

https://www.nrk.no/

(Jeg siterer): «Ikke på noen dag under hele pandemien har det i noe land i verden blitt meldt om så mange smittede som i India det siste døgnet.»

– For det første er «smitte» UNDERORDNET, og for det andre, er det kun ET land i VERDEN som overgår India som altså har et folketall på 1,366 milliarder (2019) !!! – KINA! Så nå er NRK godt i gassen! (utdrag fra min FB-status slutt)

Nye fakta ble fanget opp, og dagen etter, meldte jeg: The Indian Express 18.04.2021 – Vivek (1961-2021):

Actor Vivek: A Comedian Who Cared

AR Rahman remembers the actor, calls him ‘a selfless jewel of India’ Den 59 år gamle skuespilleren skapte overskrifter torsdag da han fremhevet at det er viktig med vaksinering for å bekjempe koronavirus. Han valgte å bli vaksinert på et statlig sykehus for å spre bevissthet i stedet for å gå til et privat sykehus.:

«De offentlige sykehusene tilbyr helsetjenester til de fleste fattige mennesker. Mange er i tvil om vaksinasjon og bivirkninger. Det verserer også flere rykter. Jeg vil sette en stopper for alle ryktene. Jeg vil vise folk at det ikke er farlig å bli vaksinert. Tvert imot, det vil beskytte oss. Det er ikke slik at denne vaksinasjonen helt vil forhindre at vi får Covid-19-infeksjon, men selv om vi får viruset etter vaksinasjonen, vil ikke dette bety at vi dør. Så etter vaksinasjon, bør vi fortsatt følge sikkerhetsretningslinjene

sa Vivek til media etter at han mottok sin første dose Covid-19-vaksinasjon på fredag.

Den plutselige bortgangen til den tamilske skuespilleren Vivek har etterlatt fansen, vennene og kollegene i sjokk. Han døde lørdag etter å ha fått hjertestans.

Mens det ble rapportert om at helsen hans ble forverret etter å ha tatt koronavirus-vaksinen, avviste Tamil Nadu Health Department ryktene i et pressemøte. Det private sykehuset i Chennai, hvor Vivek, 59, ble behandlet, sa at han led ”et akutt koronarsyndrom med kardiogent sjokk.

«Det kan hende det ikke skyldes Covid-vaksinasjonen”.

https://indianexpress.com/article/entertainment/tamil/actor-vivek-passes-away-celebrities-pay-condolences-7277311/

Web Gallery of Art, searchable fine arts image database
 • Ja, det «kan hende»! – Da var DEN saken ute av verden!

  Celebriteter i India er dypt elsket og feiret av millioner og milliarder i landet, så når noe skjer med akkurat DEM, vil det ikke være mulig å verken skjule eller manipulere de bakenforliggende årsakene.

  Allmennheten generelt er i den målestokk betydningsløs.

  Når det vitterlig gikk så galt med den modige, tillitsfulle store stjernen, er det kun en slutning å trekke:

  Hvor mange andre tilfeller med vaksinerte mennesker i India – som deretter dør… kan man da forestille seg at IKKE blir innrapportert?!

  Her eksisterer det derfor enorme – ENORME mørketall, men MSM er IKKE interessert i å ta for seg denne kritisk relevante variabelen, hvilket har utløst en forsettlig falsk dystopisk prediksjon som vil ramme også OSS hardt i nær fremtid!:

  VI skal kun oversvømmes med det Dantes Inferno fra landet som NRK valgte å trykke ned over oss på nyhetene kl. 19 i går, utelukkende i den hensikt å etterpå kunne «konkludere» med at vår lille andedam nok også ville kunne komme til å erfare det «dobbelmuterte viruset» som angivelig har stått ansvarlig for tilstandene i India.

  – Og DA «vil vi måtte forberede oss på en ytterligere nedstengning av landet!»

56 50s Men ideas | retro illustration, clip art vintage, illustration
 • 26 april 2021 – Corona i India- Viruset «svelger» folk. Covid-19-smitten er helt ute av kontroll i India, et land med 1,4 milliarder innbyggere. Nå frykter flere at de snart går tom for ledige gravplasser. Til sammen 16,9 millioner er smittet, og ca. 192 000 er registrert døde med corona.
 • Situasjonen er spesielt kritisk i hovedstaden New Delhi, en gigantby med 20 millioner innbyggere. I New Delhi er det snart tomt for gravplasser, og i byen Bhopal kremerte de opp mot 110 mennesker søndag, ifølge nyhetsbyrået.

– Viruset svelger innbyggerne i byen vår som et monster, sa Mamtesh Sharma, en ansatt ved gravplassen i Bhopal. – Vi brenner bare kroppene når de kommer. Det er som om vi er midt i en krig, sa Sharma.

https://www.dagbladet.no/nyheter/viruset-svelger-folk/73687777

Corona dødsfall ligger langt bak i dødsstatistikken i mange land så langt, INDIA inkludert! Det er f.eks DOBBELT så mange som har dødd i trafikkulykker enn av corona i India per 26 april 2021, og Coronadødsfallene har ligget på samme 13 -14-plass av alle sykdomsfataliteter der helt siden 7/2-21!

På FJERDE plass derimot, gruser Influenza and Pneumonia dødsfall coronaen i India med hele 814,158 historiske tilfeller!:

https://www.worldlifeexpectancy.com/country-health-profile/india

Husk å trykke på PAUSE-knappen i midten, når simulatoren stanser ved den dato du søker.

How Does Cremation Work | What is Cremation

«Snart tomt for gravplasser«… i et land som totalt har over 1,4 milliarder innbyggere… – i en BY som har 20 millioner innbyggere… – det er slett ikke pga coronaen som grafene tydelig viser… og lutfattige Sharma mottok nok en «broderlig» skjerv rupier for sin medvirkning i reportasjen nevnt.

Verken han – eller de andre «sannhetsvitnene» fra katastrofeformidlingene rundt og forbi skal klandres, de forsøker kun å opprettholde liv for seg og sine, men til de som holder pengepungen:

FY FAEN!!!

 • (sitat slutt)
Regulators may consider cameras on freight trains - FreightWaves

Men så viste det seg at jeg ikke en gang var i NÆRHETEN av agendaens kjerne med min nevnte konklusjon!

Nær nok dog, og uttalte manipulering favner utvilsomt en stor del av denne, men så rant et godstog på flere tonn meg midt i synet i dag:

3. mai 2021: Moderna to Deliver Covid-19 Vaccine to Hard-Hit Developing WorldSale of 34 million doses comes as pandemic rages in countries such as India and Brazil

Moderna skal levere Covid-19-vaksine til de hardt rammede utviklingsland i verden -Salg av 34 millioner doser kommer mens pandemien raser i land som India og Brasil

Moderna Inc. sa mandag at de vil levere 34 millioner doser av Covid-19-vaksinen til et internasjonalt program som distribuerer gratis injeksjoner til fattigere land.

Dosene vil bli levert i fjerde kvartal 2021 til Covax-initiativet støttet av Verdens helseorganisasjon, et program som hovedsakelig finansieres av vestlige myndigheter som tilbyr gratis koronavirusvaksiner til 92 lav- og mellominntektsland over hele verden.


Covax vil beholde en opsjon på å kjøpe ytterligere 466 millioner doser i 2022, ifølge en uttalelse fra Moderna og Gavi, en av organisasjonene bak vaksinehjelpsprogrammet.

Kunngjøringen kommer når pandemien akselererer i utviklingsland som India og Brasil, som har rapportert rekordmange dødsfall blant en bølge av koronavirusinfeksjoner som har overveldet helsevesenet.

«Vi erkjenner at mange land har begrensede ressurser for å få tilgang til Covid-19-vaksiner,» sa Moderna-sjef Stéphane Bancel. «Vi støtter COVAXs oppdrag å sikre bred, rimelig og rettferdig tilgang til Covid-19-vaksiner,» sa han.

Moderna, som Pfizer-BioNTech, leverer en vaksine basert på den såkalte messenger RNA-teknologien.

«Vi er veldig glade for å signere denne nye avtalen med Moderna, som gir COVAX Facility-deltakerne tilgang til nok en effektiv vaksine,» sier Dr. Seth Berkley, administrerende direktør i Gavi, i en uttalelse.


WHO utstedte forrige uke en nødbrukstillatelse for Modernas Covid-19-vaksine for personer i alderen 18 år og eldre.


https://www.wsj.com/articles/moderna-to-deliver-covid-19-vaccine-to-hard-hit-developing-world-11620037924

MSF calls on Kenya to support landmark move to ban patents on COVID-19 medicines and tools - World | ReliefWeb

TO DAGER TIDLIGERE – 1. mai 2021: India’s Covid-19 Crisis Raises Pressure to Waive Vaccine Patents Amid widening gap in vaccinations between the rich and poor worlds, developing nations push to loosen intellectual-property restrictions on shots

Indias Covid-19-krise øker presset for å frafalle WAIVE vaksinepatenter. Midt i det voksende gapet i vaksinasjoner mellom den rike og fattige verdenen, presser utviklingsland for å løsne immaterielle eiendomsrestriksjoner på injeksjoner. I en samtale tidligere denne uken presset den indiske statsministeren Narendra Modi president Biden for å støtte frafallet.

WTO-reglene, kjent som Trips, ble endret for å tillate land å produsere medisiner i en nødsituasjon. Eksplosjonen av Covid-19-tilfeller i India og andre utviklingsland øker kraften til et press for å stanse immaterielle eiendomsrestriksjoner på vaksiner, og legger press på Washington, andre vestlige myndigheter og farmasøytiske selskaper for å gjøre mer for å takle krisen.


Rundt 60 utviklingsland, ledet av India og Sør-Afrika, utarbeider et nytt forslag om å frafalle Verdenshandelsorganisasjonens regler for intellektuell eiendom – noe de sier vil tillate en betydelig økning i vaksineproduksjonen over hele verden. Det nye forslaget vil bli lagt til organisasjonen de neste dagene, sier diplomater.


Farmasøytiske selskaper, som raskt øker produksjonen for å imøtekomme den globale etterspørselen, sier at frafall av immateriell eiendom på vaksinene ikke vil løse forsyningsproblemer på kort sikt fordi kontraktprodusenter mangler kjennskap til ny teknologi bak injeksjonene – teknisk kunnskap som ikke er ikke skjermet av patenter.


Pfizer-BioNTech og Moderna har foreløpig ikke lisensiert sine Covid-19-vaksiner til noen produsenter i utviklingsland.


BioNTechs Mr. Sahin sa denne uken at selskapet hans vurderte potensiell produksjon i Sør-Amerika og Afrika, men ga ingen detaljer.

En talsmann for Moderna sa at aktivt å dele kunnskapen med produsenter i utviklingsland ville ha trukket ressurser fra egen innsats for å produsere hundrevis av millioner doser under pandemien. Han nektet å si om Moderna motsatte seg Trips-frafallsforslaget.


Johnson & Johnson har inngått en avtale med Indias Biological E. Ltd. om å produsere injeksjoner, mens et anlegg i Sør-Afrika har fått kontrakt om å fylle vaksinen i hetteglass
.

https://www.wsj.com/articles/indias-covid-19-crisis-raises-pressure-to-waive-vaccine-patents-11619861401

Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) – GloPID-R

DAGEN FØR:

30 april 2021 – WHO gir nødgodkjenning til Moderna-vaksinen

Verdens helseorganisasjonen (WHO) gir Modernas vaksine nødgodkjennelse, noe som gjør at fattige land kan ta den i bruk.

Det har i stor grad vært AstraZeneca-vaksinen som er blitt tatt i bruk av fattige land gjennom vaksinesamarbeid som Covax.

En stor andel av dem produseres i India, som er rammet av kraftig smitte nå.

Nå kan også Modernas vaksine gis gjennom Covax-samarbeidet.


Fra før er Pfizer, AstraZeneca, AstraZeneca produsert i India og Janssen-vaksinen til Johnson & Johnson nødgodkjent.


Moderna-vaksinen er fra før godkjent i Norge
.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/04/30/195756016/who-gir-nodgodkjenning-til-moderna-vaksinen

18.01.2017 – I dag møtte verdens rikeste mann Norges statsminister Erna Solberg under World Economic Forum i Davos.

Nå går Gates stiftelse og Solberg – og Japan og Tyskland – sammen om en satsing på fire milliarder kroner for å utvikle vaksiner mot epidemiske sykdommer. Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) ble lansert i Davos, og det norske bidraget er på én milliard kroner.


– Vi har et felles mål om å hjelpe verdens fattigste, og Norge er på mange måter det mest generøse landet i verden, sier Gates til NRK.

Han sier det ikke er et stort marked for utvikling av vaksiner (1)

Epidemier tar liv og ødelegger samfunn på en måte som bare kan sammenlignes med krig og naturkatastrofer.

Et utbrudd kan raskt spres over hele verden. Global innsatser er derfor helt nødvendig for å sikre best mulig beredskap, sier statsminister Erna Solberg.

– Derfor lanseres nå et nytt internasjonalt initiativ for utvikling av vaksiner mot epidemiske sykdommer.

Sekretariatet vil ligge i Oslo.

Regjeringen legger opp til å støtte arbeidet med 1 milliard kroner i en første fase, sier Solberg.

Hovedsete i Oslo


Det praktiske arbeidet med å utvikle vaksiner skal skje i Oslo.

https://www.nrk.no/urix/solberg-og-gates-gar-sammen-om-milliardsatsing-1.13329573

23.01.2020 – Skal lage hastevaksine mot skrekkviruset

Oslo-baserte CEPI igangsetter tre programmer for å utvikle vaksiner etter virusutbruddet i Kina.

I tillegg kunngjør CEPI i dag et nytt partnerskap med Moderna, Inc. og U.S. National Institute of Allergy and Infectious Diseases.

CEPI ble opprettet 2017 i kjølvannet av Ebola-epidemien i Vest-Afrika som kostet 11 000 menneskeliv.


Organisasjonen ble lansert av regjeringene i Norge og India, Bill & Melinda Gates Foundation, Wellome Trust og Verdens Økonomiske Forum på bakgrunn av en bred enighet om at en internasjonal plan var nødvendig for å utvikle og ta i bruk nye vaksiner for å forebygge framtidige epidemier.


Organisasjonen jobber tett med Verdens helseorganisasjon.

Det nye coronaviruset representerer den første nye epidemiske sykdommen av viss betydning som har brutt ut siden CEPI ble grunnlagt i Davos i 2017.

Norge største investor


Fram til i dag har CEPI sikret investeringer på over 750 millioner amerikanske dollar.

Norge er største investor med et bidrag på 178 millioner dollar.


Organisasjonens hovedsete er i Oslo


https://www.dagbladet.no/nyheter/skal-lage-hastevaksine-mot-skrekkviruset/72061434

Globalists Prepping for the Antichrist (II) | SGET info

BAKGRUNNEN FOR DEN SYSTEMATISKE ØDELEGGELSEN AV MENNESKELIV OG NÆRINGER:

EVENT 201- A GLOBAL PANDEMIC EXERCISE:

Johns Hopkins Center for Health Security i samarbeid med World Economic Forum og Bill and Melinda Gates Foundation var vertskap for Event 201, en pandemiøvelse på høyt nivå 18. oktober 2019, i New York, NY.


Øvelsen illustrerte områder der offentlige / private partnerskap vil være nødvendige under responsen på en alvorlig pandemi for å redusere store økonomiske og samfunnsmessige konsekvenser.


Uttalelse om nCoV og vår pandemiøvelse


De siste årene har verden sett et økende antall epidemiske hendelser, som utgjør omtrent 200 hendelser årlig.
Disse hendelsene øker, og de er forstyrrende for helse, økonomi og samfunn.


Å håndtere disse hendelsene belaster allerede den globale kapasiteten, til og med fravær av en pandemitrussel. Eksperter er enige om at det bare er et spørsmål om tid før en av disse epidemiene blir globale – en pandemi med potensielt katastrofale konsekvenser.


En alvorlig pandemi, som blir «Event 201», vil kreve pålitelig samarbeid mellom flere bransjer, nasjonale myndigheter og sentrale internasjonale institusjoner.


https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Les et lengre oversatt utdrag her: Corona: Vi må åpne opp! Tanken om å redde alle, er politisk propaganda.

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/07/corona-vi-ma-apne-opp-tanken-om-a-redde-alle-er-politisk-propaganda/

Ytterligere stadfestelse fra myndighetene i Storbritannia:

Government.uk: Covid-19: Voldsomme, repetitive, kontinuerlige angrep må settes inn for å bryte ned befolkningen!:

Options for increasing adherence to social distancing measures 22nd March 2020:


Overtalelse


2. Oppfattet trussel:


Et betydelig antall mennesker føler seg fortsatt ikke tilstrekkelig personlig truet; det kan være at de blir beroliget av den lave dødsraten i deres demografiske gruppe selv om nivåer av bekymring kan øke (9).


Å ha en god forståelse av risikoen har vist seg å være positiv assosiert med adopsjon av COVID-19 sosiale distansetiltak i Hong Kong (10).


Det opplevde nivået av personlig trussel må økes blant de som er selvsikre, ved hjelp av hardtslående emosjonelle meldinger.


For å være effektivt må dette også styrke mennesker ved å gjøre det klart hva de gjør kan ta for å redusere trusselen (11).


https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/882722/25-options-for-increasing-adherence-to-social-distancing-measures-22032020.pdf

The Corona Scare- Business News


09.04.2020 – Vaksine-favorittene

Denne situasjonen med covid-19 ligner ingen annen krise jeg har jobbet med.

Coronaviruset spres så fort. Det er så skadelig for økonomien og det er så mange syke over hele verden, sier program- og teknologileder Nick Jackson i CEPI til VG.

Den internasjonale vaksineorganisasjonen CEPI ble lansert av Erna Solberg og Bill Gates i 2017.

Fra hovedkontorene i Oslo og London jobber de nå for å utvikle en pandemivaksine som så raskt som mulig kan nå så mange mennesker som mulig.

WHO (teller) i dag 44 pågående vaksinestudier i verden. De første dosene av en coronavaksine ble satt i USA 16. mars.

Den er utviklet av Moderna som CEPI samarbeider med.

CEPI mener de vil trenge drøyt 20 milliarder kroner for å fullføre vaksineprosjektene. De har hittil samlet inn en tredjedel av behovet.

Blant annet ga den norske regjeringen 2,2 milliarder til vaksineutviklingen i mars.

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/lAyrl9/en-vaksine-er-den-eneste-maaten-vi-faar-vaare-normale-liv-tilbake

Hit går Ernas vaksinemilliarder. 23.05.2020.

Norge lovet 13 milliarder kroner under EUs kronerulling for å bekjempe covid-19. Men bare en liten del er øremerket corona. Dette er historien om Norges vaksinemilliarder – og hva vi får igjen for dem.

Det den 29 år gamle kommunikasjonsrådgiveren ved University of Washington deltar i er historisk, og potensielt farlig:

Han (Ian Haydon) er et av de aller første menneskene i hele verden som tester en vaksine mot covid-19.

Sammen med 44 andre frivillige deltar han i førstefase-uttestingen av en vaksine som utvikles av biotech-selskapet Moderna – en test som støttes indirekte av Norge, gjennom støtte til organisasjonen Cepi.

De frivillige er en del av et globalt vaksinekappløp. Pengesummene er enorme. Presset likeså.

Vanligvis tar det 12 til 15 år å utvikle en vaksine, ifølge legemiddelfirmaet Pfizer. Nå snakkes det om at en vaksine kan være ferdig til bruk før året er omme.

Midt i vaksinekappløpet har Norge inntatt en sentral rolle.

For tre uker siden annonserte Erna Solberg at Norge donerte 13 milliarder kroner til vaksinekampen. Men mye tyder på at den norske vaksinesatsingen er oversolgt – i coronaens tegn.

Nå viser det seg nemlig at mesteparten vil gå til andre vaksiner enn for covid-19. Europakommisjonen og G20-landene har trommet sammen en storslagen kronerulling for å bekjempe covid-19 (i en tre timer lang direkte TV-sending) Målet er å samle inn 7,5 millioner euro, eller 83 milliarder kroner under konferansen, der Norge spiller en ledende rolle.


For å beskytte oss selv, må vi beskytte andre, sier Erna Solberg.


Etter knappe tre minutter har hun lovet bort 13 milliarder norske kroner. Brorparten av Ernas donasjon på 13 milliarder, drøyt 10 milliarder kroner, går til vaksinealliansen Gavi, som vaksinerer barn i fattige land.


Denne støtten er ikke øremerket covid-19, men går til Gavi i perioden 2021 – 2030.


Bare 2,2 milliarder kroner er støtte direkte relatert til covid-19, til vaksinekoalisjonen Cepi, som skal stimulere til vaksineutvikling og forebygge epidemier. Denne støtten ble allerede donert 27. mars, før Erna annonserte de 13 milliardene.


Annonserte regjeringen pengene på denne måten for å skinne litt ekstra?

– Ja, jeg tror denne støtten er viktig diplomatisk for Norge, særlig for Erna Solberg som har frontet Cepi fra dag 1. Norge gir så mye til Gavi og Cepi fordi disse organisasjonene gjør en god og viktig jobb, men også fordi de er norsk-initierte, sier Puyvallée.


Norges bistand til vaksiner går nemlig langt tilbake – og fører til at Norge spiller en sentral rolle også i det globale coronakappløpet.

Tore Godal tildelt Kongens fortjenstmedalje

I et anonymt kontorbygg på Torshov er hovedkontoret til Cepi med 40 ansatte. Derfra deles det ut i vaksinemilliarder, i et race mot klokka.

Skal du forstå hvorfor Norge har inntatt en så viktig plass i vaksinekappløpet, må du kjenne til Godal (Tore).

Han er mannen som i 1999 fikk Bill Gates til å bla opp 750 millioner dollar til Gavi, og som sto bak initiativet til å opprette Cepi i 2017, etter ebolaepidemien.

Kanskje er det Modernas vaksine som lykkes, vaksinen som Ian Haydon fikk injisert. To doser har han fått. Den andre gangen ba han om å få se nærmere på innholdet i sprøyta.

Vaksinen er på en måte vakker. Den er blå, gjennomskinnelig. Som havet når lyset treffer det på riktig måte, sier Haydon.

Consent Forms and Immunization Record - Juvenile Court Health Services


Farmasøyten sa hun følte det på samme måte, og innrømmet at hun hadde felt en tåre en gang hun forberedte den.

Før han fikk vaksinen måtte (Haydon) undertegne et drøyt tjue sider langt dokument, som understreket usikkerheten ved testen.

Den såkalte MNRA-teknologien som Moderna tester er helt ny. – Dette er en ukjent vaksine, et ukjent virus. Vi vet veldig lite om det, det kan være risiko der, risiko ingen har forutsett, og det ble diskutert i dokumentet.


Vi gjør et eksperiment her.

Statsminister Erna Solberg ønsker ikke å kommentere hvorvidt annonseringen av de drøyt 10 milliardene til Gavi under EUs kronerulling for corona-bekjempelse var misvisende.

Statsministerens kontor henviser til Utenriksdepartementet. Der ønsker heller ingen ansvarlig for vaksinemilliardene å svare på konkrete spørsmål.


Kommunikasjonsrådgiver Siri R. Svendsen i UD: – Støtten til Gavi ble ikke meldt inn som del av det norske bidraget øremerket bekjempelse av covid-19 til Europakommisjonens innsamling. Europakommisjonen ba om oversikt over all covid-19 relatert støtte gitt etter 30. januar 2020, og støtten til Cepi derfor ble tatt med. Støtten til Vest-Balkan, India, Malawi og Uganda ble omdisponert til covid-19 formål og er i tråd med Europakommisjonens retningslinjer for innmelding av tiltak.

https://www.dagbladet.no/nyheter/hit-gar-ernas-vaksinemilliarder/72483124

Norway intensifies COVID-19 fight with NOK2.2 billion donation to CEPI – CEPI

5. april 2017 – Sentrale dokumenter om norske bistandsmilliarder skjult for offentligheten i UD

Regjeringen har gitt flere milliarder kroner til den globale vaksinealliansen Gavi. Korrespondanse knyttet til rapportering, utbetalinger, oppfølging, evalueringer og referater har manglet i UDs arkiver.

https://www.aftenposten.no/norge/i/G7WEV/sentrale-dokumenter-om-norske-bistandsmilliarder-skjult-for-offentligh

12.07.2020 – Den norskstøttede, internasjonale vaksinealliansen Cepi «booker» produksjonskapasitet, som kan tas i bruk så snart en av vaksinekandidatene er klar for storskala produksjon. Slik tar alliansen noe av den økonomiske risikoen for selskapene. Den norskstøttede alliansen satser på flere løp samtidig: Ulike prosjekter basert på ulik teknologi.

https://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/qLGjPE/bill-gates-advarer-mot-aa-gi-vaksine-til-hoeystbydende

2. mai 2021: Bill Gates beskytter vaksinegigantenes profitt – vil ikke ha patentfritak. «Norge kan redde tusenvis av liv ved å støtte patentfritak» – Elin Hoffmann Dahl, lege ved Haukeland universitetsjukehus og feltarbeider for Leger Uten Grenser og Emily McLean, lege og stipendiat i medisinsk etikk ved Universitetet i Bergen: »Til tross for støtte fra mer enn 100 nasjoner, tidligere statsledere, nobelprisvinnere, lederen av Verdens helseorganisasjon og hundrevis av sivilsamfunnsorganisasjoner, blokkeres fortsatt forslaget av rike land som Norge»

https://steigan.no/2021/05/bill-gates-beskytter-vaksinegigantenes-profitt-vil-ikke-ha-patentfritak/

25.08.2020 – Journaliststudie: Bill Gates gir store beløp til mediene og får spesialbehandling tilbake Journalist Tim Schwab:

I løpet av pandemien har nyhetsmediene i det store og det hele sett på og behandlet Bill Gates som en folkehelseekspert på covid – selv om Gates ikke har noen medisinsk opplæring og ikke er en offentlig tjenestemann.

PolitiFact og USA Today (drevet av henholdsvis Poynter Institute og Gannett – som begge har mottatt midler fra Gates Foundation) har til og med brukt sine faktasjekking-plattformer for å forsvare Gates mot «falske konspirasjonsteorier» og «feilinformasjon», som for eksempel ideen om at stiftelsen har økonomiske investeringer i selskaper som utvikler covid vaksiner og terapier. Faktisk viser stiftelsens nettsted og de nyeste skatteskjemaene tydelig investeringer i slike selskaper, inkludert Gilead og CureVax (sitat slutt)

Er Faktisk.no habile når de rykker ut til forsvar for Bill Gates?

Dear GCs: The Business Thinks You Are Throwing Away The Company's Money - Bodhala

Norske medier kan få støtte til journalistikk knyttet til bistandsspørsmål og FNs tusenårsmål, skrev magasinet Journalisten i februar 2014.

Gledesstrålende kunne de meddele at:

Norske journalister kan søke penger fra et millionfond finansiert av Bill Gates.

Kritikken og konklusjonen fra CJR og Tim Schwab rammer også norske medier og norske politikere med full tyngde. Det har vært en kvalmende, nesegrus og totalt ukritisk beundring og hyllest – der det burde ha vært kritisk og uavhengig undersøkelse og analyse. Dette har hatt økonomiske og politiske konsekvenser. Artikkelen til journalist Tim Schwab bærer den lett ironiske og uoversettelige tittelen Journalism’s Gates keepers, som mer enn insinuerer at journalistene opptrer som portvoktere for Bill Gates.

Schwab peker innledningsvis på at Bill Gates ikke er alene blant milliardærene når det gjelder å sponse mediene. Krisa i mediebransjen med fallende opplagstall og nedskjæringer av journaliststillinger har gjort mediebedriftene til lavthengende frukt for milliardærene – altså lette å plukke.

https://steigan.no/2020/08/journaliststudie-bill-gates-gir-store-belop-til-mediene-og-far-spesialbehandling-tilbake/

Tim Schwab is a freelance journalist based in Washington, D.C., whose investigation into the Gates Foundation was part of a 2019 Alicia Patterson Foundation fellowship.

https://www.thenation.com/authors/tim-schwab/

Alicia Patterson Foundation fellowship – Our Mission: To foster, promote, sustain and improve the best traditions of American journalism, the Alicia Patterson Foundation will provide support for journalists engaged in rigorous, probing, spirited, independent and skeptical work that will benefit the public. The foundation will support journalism and will foster a community of journalists engaged in truthfully informing the public
.

https://aliciapatterson.org/about-foundation

Coronavirus: Status of vaccine development - BMBF

(1) Utdrag fra: Hvorfor kapitalismen nå trenger ‘lockdowns’ (sosial innhegning) og ‘medisinsk’ tyranni.

Kapital krevde en dypere depresjon.

Roten til problemet?

Kravene til kapitalakkumulering. Monopolkapital har ikke noe annet valg enn å gjøre staten til sin første kunde hvis den skal være lønnsom. Uten at kapitalistiske stater fører kriger, kan ikke våpenprodusenter forbli lønnsomme, og slik skapes falske rettferdiggjørelser for kriger.

Enten covid-19 er ekte eller ikke, overdrevet eller ikke, gjelder det samme for ‘Big Pharma’.

Omtrent 97% av finansieringen bak Oxford / AstraZeneca-vaksinen kom fra offentlige kilder.

Den private farmasøytiske industrien i USA har blitt så ulønnsom at den har stengt hovedtyngden av sine forsknings- og utviklingsanlegg og har i stedet satt sin lit til offentlig finansierte statlige anlegg.


Big Pharma trengte noe sånt som et statlig mandat for massevaksinasjonsprogram for å være lønnsomt.

En påstått hurtigbuffer av e-postutveksling mellom EU-tjenestemenn og Det europeiske legemiddelkontoret viste at legemiddelregulatoren var ukomfortabel med hurtig utrulling av godkjenning av Pfizer og Moderna vaksiner (Le Monde, 18. januar).

Akkumulering krever raskere omsetning og sirkulasjon av kapital under økonomisk krise. Trykket på arbeidstakere fra ledelsen om å ignorere helse- og sikkerhetsbestemmelsene har derfor en tendens til å øke.


Det er ingen grunn til å tro at dette ikke vil gjelde for vaksineproduksjon.

Da BBC Panorama avslørte krysskontaminering av prøver i et laboratorium for testet laboratorium som ble ignorert (og dermed økte positive testresultater), måtte man lure på om arbeidstakere med lavtlønnede midlertidige kontrakter ble truet med oppsigelser hvis de rapporterte dette.

https://sommer17.wordpress.com/2021/05/02/hvorfor-kapitalismen-na-trenger-lockdowns-sosial-innhegning-og-medisinsk-tyranni/

INDIAS ØKONOMI SKAL NÅ STRUPES – Det er galninger, og ikke lenger Gud som rår!:

Industrien trygler om strengere restriksjoner

Selv industrien i India trygler nå om at økonomien må stenges ned for å stanse lidelsen.

https://borsen.dagbladet.no/nyheter/industrien-trygler-om-strengere-restriksjoner/73716819

More 1400 Decent Synonyms. Similar words for Decent.Men den som leter – finner, og det viste seg at anstendigheten har trumfet bladsmørernes forsettlige manipulering ettertrykkelig:

LEFT LOCKDOWN SCEPTICS – SOCIALIST ANTI-LOCKDOWN NEWS AND ANALYSIS – JO NASH 26. APRIL 2021 India’s Current ‘COVID Crisis’ in Context

Vanlige mediers rapportering om ‘COVID-krisen’ i India har tydeligvis blitt styrt av en global tilnærming til meldinger som ser ut til å sikte på å øke frykten for ‘nye varianter’ og tvinge overholdelse av vaksinering i en periode med økende motstand, både i India og i utlandet.

Imidlertid, som en som har bodd i India i totalt 8 år frem til desember 2019, og som innsamler av en matbank i Bihar som har lindret sult forårsaket av lockdown [1], har jeg også daglig kontakt med mennesker i India, og kan i tillegg redegjøre for den kontekst som tar plass midt i den pågående larmen.

For det første presenterer media saker og dødsfall i hele antall som høres fryktelige ut, helt til du konverterer dem til prosentandeler av Indias enorme befolkning på 1,4 milliarder mennesker.

Den nåværende daglige dødsraten i India på 2600 tilsvarer 126 dødsfall per dag i Storbritannia, langt under toppfrekvensen og nærmere det vi opplever nå. Se grafen produsert av JHU nedenfor for å forstå sammenhengen.

For det andre, selv om de påståtte COVID-dødsfallene når sitt høydepunkt, dør flere mennesker av diaré hver dag i India og har gjort det i årevis, hovedsakelig på grunn av mangel på rent vann og sanitære forhold, og skaper et modent terreng for blomstring av smittsom sykdom [3].

For det tredje har Delhi, fokuset for mediene sine meldinger, og kilden til mange av medias forferdelige scener av lidelse, den mest giftige luften i verden, som ofte fører til at byen må stenge på grunn av de omfattende effektene på luftveiene. [4, 5, 6]. Dette førte til og med til at Sonia Gandhi og sønnen Rahul måtte flykte fra byen i november 2020 til luftkvaliteten ble bedre [7)

DATA STORY: At 257,656, India's active Covid cases down 75% from September peak | Business Standard News

For det fjerde pågår det valg til forsamling med høy innsats i noen av Indias største stater for tiden [8].

Delhis giftige luft har vært en politisk fotball i årevis som ingen av de dominerende partiene adresserer direkte, og foretrekker å påkalle enkeltpersoners kollektive innsats for å takle problemet. Derfor manøvrerer de det dithen at de skyhøye luftveisproblemene som krever oksygen skyldes COVID-bølgen, for å trekke oppmerksomheten vekk fra den pågående politiske forsømmelsen av dette presserende folkehelseproblemet.

For det femte er luftveissykdommer inkludert KOLS, TB og luftveisinfeksjoner som bronkitt som fører til lungebetennelse alltid blant de ti største dødsårsakene i India [3].

Disse forholdene forverres sterkt av luftforurensning og krever ofte oksygen som kan være mangelvare under luftforurensningskriser. Delhi åpnet til og med sin første oksygen-bar i 2019, der rikere innbyggere kan betale for en 15-minutters eksplosjon av oksygen i giftige perioder [9].

Til slutt risikerer den indiske regjeringens fokus på vaksineinnkjøp å avlede ressurser fra å takle presserende folkehelseproblemer, inkludert tilgang til rent vann, sanitær, ren luft og behandling av andre smittsomme sykdommer.

En artikkel i British Medical Journal rapporterte om forstyrret tilgang til tuberkulosevaksinasjoner på grunn av lockdown [10], med TB kjent å forårsake rundt 1,4 millioner dødsfall i landet årlig.

Dirty air: how India became the most polluted country on earth

I følge mine kontakter på bakken lider mennesker i Delhi av ubehandlede luftveis- og lungesykdommer som nå blir alvorlige.

Mine kontakter har rapportert at de vanlige sesongmessige bronkielle infeksjonene ikke har blitt behandlet ordentlig av leger redd for å få COVID, og ​​på grunn av folks unngåelse av offentlige sykehus av frykt for å få COVID.

Det er utvilsomt at denne frykten har blitt drevet av medienes alarmistiske dekning av situasjonen.

Derfor betyr mangel på tidlig intervensjon at mange luftveisforhold har utviklet livstruende komplikasjoner.

Også folk fra landlige omgivelser reiser ofte til Delhi for behandling, da de har de beste helsefasilitetene, og folk kan dra dit for noen rupier med tog. Dette setter press på Dehlis helsevesen i luftveisangrep sesonger. Inntil nå rapporterer mine kontakter at vaksineoppfølgingen blant arbeiderklassene og andre minoritetsgrupper har vært lav på grunn av utstrakt mistillit til regjeringsfinansierte vaksinasjonsleire.

I sammenheng med påfølgende regjeringers forsømmelse av andre langvarige folkehelseproblemer som uforholdsmessig påvirker Indias arbeiderklasse, oppleves den løpende nyhetsdekningen av COVID og lockdowns som forsøk på å tvang for vaksinasjonsoverholdelse.

Også mange oppfatter COVID som en sykdom som mer sannsynlig vil påvirke de rike som bor i inngjerdede urbane miljøer med klimaanlegg; derfor varer en motvilje mot å overholdelse.

China's Covid-19 vaccines in demand, but will efficacy data affect its diplomacy goals? | South China Morning Post

Vaksinasjon fremmes nå over billige tidlige behandlinger som tidligere var allment tilgjengelige, og mens opptak av vaksine har økt, har også dødsfallene økt samsvarende som vist i grafikken fra John Hopkins University nedenfor [11].

Selv om korrelasjon ikke er lik årsakssammenheng, tror de fleste jeg har snakket med, ikke at dette bare er ren tilfeldighet.

Gitt den utbredte tilgjengeligheten av dataene på nettet, og anekdotiske rapporter om bivirkninger og dødsfall, opprettholdes mistanken mot vaksinasjonskampanjen.

Når vi vurderer dagens mediedekning av Indias påståtte COVID-krise i sammenheng med de mange faktorene som er presentert ovenfor, er folks bekymringer tydeligvis ikke ubegrunnede, og alt er ikke hva det ser ut til.

https://leftlockdownsceptics.com/2021/04/indias-current-covid-crisis-in-context/

Om forfatteren og de andre på nettstedet:

Jo Nash, fra London. Libertarian sosialist, feminist og aktivist, og tidligere Labour Party-medlem. Jobbet i det mentale helsefeltet i flere tiår som sykepleier, forsker, foreleser, advokat og trener. Kom nylig tilbake til Storbritannia etter mange år i utlandet under pandemien da hennes reiser stoppet opp. Jobber for tiden som frilans forskningsredaktør fra hjemmet sitt på Fife-kysten

https://leftlockdownsceptics.com/about/

Forlaget FJORDAGER - Pædagogiske landskaber
Thomas Aastrup Rømer, Ansættelser:


2008 – : Lektor i pædagogisk filosofi ved Aarhus Universitet.


2005: Forskningsadjunkt ved Institut for Læring, Aalborg Universitet.


2000 – 2003: Ph.d. studerende ved Videnscenter for Læreprocesser, Aalborg Universitet.


29.12.2020 (utdrag) Smittede tanker 81: The Great Reset – konspiration eller faktum?


WEF/DK-aftalen rammesættes via en teknologisk ”Fourth Industrial Revolution”, som er i gang med at ”forandre naturen af vores globaliserede verden”, som det hedder. Derfor vil WEF og den danske stat ”join forces”.

Hele tiden kører FN’s mål og de teknologisk-økonomiske diskurser sammen. Der er ingen henvisning til spørgsmål om rettigheder, dannelse eller traditionel politik.

WEFs stifter og direktør, Klaus Schwab, har direkte skrevet en bog med titlen ”The Fourth Industrial Revolution”, hvor han argumenterer for en dyb integration af menneske, teknologi og biovidenskab. Dermed kommer han tæt på den såkaldte transhumanisme, som også lå til grund for Singularity University, som vil omdanne mennesket til en såkaldt ”cyborg”, dvs. en slags teknificeret kød.

Ifølge aftalen går Danmark også med ind i det WEF-initierede ”Centre for The Fourth Industrial Revolution”. Går man i dag ind på dette centers hjemmeside under ”about”, indledes der med følgende med direkte henvisning til coronaen:

“As the world undergoes a great reset, our ability to harness and disseminate the new technologies of the Fourth Industrial Revolution (4IR) will play a key role in ensuring our recovery from the pandemic and the avoidance of the future crises.”

Dette “great reset”, som endda har fået sin egen hjemmeside, er simpelthen den corona-initierede betegnelse for en forstærket ”fjerde revolution”.

Det er ikke ”konspiration”, men benhård ideologisk og politisk realitet.

http://www.thomasaastruproemer.dk/the-great-reset-konspiration-eller-faktum.html

What Google Learned From Its Quest to Build the Perfect Team - The New York Times

Over til US 31.08.2020: CDC report shows 94% of COVID-19 deaths in U.S. had contributing conditions – CDC-rapporten viser at 94% av COVID-19-dødsfallene i USA hadde medvirkende forhold

Bare 6% av COVID-19-dødsfallene har viruset som den eneste årsaken, ifølge rapporten, og avslører at 94% som døde av koronavirus også hadde andre «helsemessige forhold og medvirkende årsaker.»


Rapporten lyder: (Under seksjonen «Komorbiditeter»)


«For dødsfall med forhold eller årsaker i tillegg til COVOD-19, var det i gjennomsnitt 2,6 tilleggsbetingelser eller årsaker per død.»CDC oppførte følgende som de fem avgjørende forholdene som bidro til dødsfall der COVID-19 var oppført på dødsattesten:

Influensa og lungebetennelse Respirasjonssvikt Hypertensiv sykdom Diabetes Vaskulær og uspesifisert demens

Dataene er basert på dødsattester, som CDC sier er den mest pålitelige datakilden.

Dødsattester inneholder informasjon som ikke er tilgjengelig andre steder, og inkluderer comorbide forhold, rase og etnisitet og dødssted.

Fordi dødsattester tar tid å fullføre, sier CDC at foreløpige dødstall ikke stemmer overens med tellinger fra andre kilder, for eksempel fylkeshelseavdelinger. Byrået sa at antall dødsfall ikke bør sammenlignes mellom stater fordi noen stater rapporterer om dødsfall daglig, mens andre rapporterer om dødsfall ukentlig eller månedlig.

https://nbc-2.com/news/2020/08/31/cdc-report-shows-94-of-covid-19-deaths-in-u-s-had-contributing-conditions/

Les mer her: Lockdown – alt mens: ««Interessant nok er 99% av de påviste tilfellene med SARS-CoV-2 asymptomatiske eller har mild tilstand, noe som er i strid med virusnavnet (alvorlig akutt respiratorisk syndrom-coronavirus-2) [4].»

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/24/lockdown-alt-mens-interessant-nok-er-99-av-de-paviste-tilfellene-med-sars-cov-2-asymptomatiske-eller-har-mild-tilstand-noe-som-er-i-strid-med-virusnavnet-alvorlig-akutt-respiratorisk-synd/

Unlock 2.0: Nationwide lockdown extended till July 31
An.no 29.04.2021 – Disse har størst smittetrykk i verden.

Disse landene opplever for tiden det største smittetrykket i verden, sortert etter registrerte koronasmittede per 100.000 innbyggere de siste 14 dagene. (Tall i parentes viser registrerte dødsfall per 100.000 i samme periode).*

Kypros: 1.291 smittede (3,3 døde)* Uruguay: 1.183 smittede (24,6 døde)* Bahrain: 895 smittede (3,8 døde)* Tyrkia: 885 smittede (5,7 døde)* Sverige: 734 smittede (2,7 døde)* Kroatia: 730 smittede (14,8 døde)* Argentina: 725 smittede (9,8 døde)* Kapp Verde: 665 smittede (4,5 døde)* Nederland: 648 smittede (1,5 døde)* Frankrike: 611 smittede (6,1 døde)* Litauen: 547 smittede (6,5 døde)* Serbia: 489 smittede (6,7 døde)

I Norge er det registrert 123 nye smittetilfeller og 0,9 dødsfall per 100.000 innbyggere de siste 14 dagene. For de øvrige nordiske landene er tallene per 100.000 innbyggere de siste 14 dagene 177 smittede og 0,6 døde i Danmark, 62 smittede og 0,5 døde i Finland og 51 smittede og ingen døde på Island. Så langt har 149.621.765 mennesker fått påvist smitte på verdensbasis. 3.150.664 mennesker er døde hittil i pandemien. Kilde: Johns Hopkins-universitetet(©NTB)

– Hvor befinner… INDIA seg ?!?

https://www.an.no/korona/f/5-4-1176427

I falsumkonstruksjonen – her?!:
Kan være et bilde av en eller flere personer, utendørs og tekst som sier 'NEW YORK POST f Gas leak at LG plant in India puts hundr in hospital 24Kviews COVID surge 'swallowing' people in India, footage shows people dead in streets INNOUNIDATHEE By Jackie Salo ago Aprill2 26, 2021 11:05am Updated COVID-19 latest information from the NHS about coronavirus. LEARN MORE more Google 2 219 27 Share sky news Download Save Sky News subscribers SUBSCRIBE People are dying in the streets in India as the COVID-19 crisis there worsens.'


Kan være et bilde av en eller flere personer og tekst som sier 'NEW YORK POST f NEWS COVID surge 'swallowing people in India, footage shows people dead in streets By Jackie Salo April 26, 2021 11:05am Sign up for our special edition newsletter to get update on the coronavirus pandemic. daily Horrific scenes from India purport to show people dying in the streets from COVID-19 People in India are dying in the streets amid a infections'


Kan være et bilde av en eller flere personer og tekst som sier 'PVC Poisonous gas leaked from unattended plant kills 13 people and 1000 in hospital during lockdown 63K view 11 months ago COVID-19 Get the latest information from the Health Service Executive about COVID-19. LEARN MORE See more resources on Google 203 19 Share Download Save The Telegraph 1.89M subscribers SUBSCRIBE'
Kan være et bilde av tekst som sier 'skty eWS 1=€1.14 0.45% BREAKINGNEWS Gas leak atLOplant plant in India puts hundreds in hospital 26K views 11 months ago COVID-19 Get the latest information from the Health Service Executive about COVID-19. LEARN MORE G See more resources on Google 226 27 Share sky news Download Sky News 3.4M subscribers Save SUBSCRIBE'
Kan være et bilde av en eller flere personer og tekst som sier '09:53 WiFi 90% sky news Home World NEW YORK POST India: At least dead and 1,000 taken ।l after gas leak in Andhra Pradesh By Hope, news reporter Thursday 2020 @argonerd COVID surge 'swallowing' peoplein India, footage shows people dead in streets April 26 11:05am Plantakndrng during fana woman takenil the leak People COVID-1 dying the streets India as the crisis there worsens.'
Kan være et bilde av en eller flere personer og tekst som sier 'Tror dere at Sykepleieren setter vaksine iskulderleddet (skulle vaert nede pả armen) -uten hansker -og med tapen som skal festet over vaksinestedet, festet pả sin egen hud forst? utAingeinster Û MODERNA Her far stats- ministeren sin forste dose'

Brasils Espen Nakstad :

Bolsonaro truer med hæren mot nedstengninger

I et intervju med en TV-stasjon i Manaus gjentok han sin kritikk av tiltakene som lokale myndigheter har innført for å få bukt med coronapandemien. Han mener de skader mer enn de hjelper. – Denne nedstengningspolitikken med karantene er absurd. Hvis vi får problemer, har vi en handlingsplan.

Det er jeg som er øverstkommanderende for de væpnede styrker, sa han.

Han sa at hæren kan settes inn for å verne artikkel 5 i grunnloven om bevegelses- og religionsfrihet.

Han sa også at tiltakene øker sulten i landet.

«Jeg og mine 23 ministre snakker om hva vi skal gjøre om det utvikler seg til kaos i Brasil på grunn av sult, på grunn av den feige måten noen får folk til å holde seg hjemme på«.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/04/25/195754731/bolsonaro-truer-med-haeren-mot-nedstengninger

3 mai 2021 – 27 millioner i ekstrem fattigdom: – Vi lever nå i sultens Brasil

27 millioner brasilianere lever nå i ekstrem fattigdom – tre ganger så mange som i august i fjor. Det viser en rapport fra et av landets mest kjente forskningsinstitutter.

https://www.nrk.no/urix/27-millioner-i-ekstrem-fattigdom_-_-vi-lever-na-i-sultens-brasil-1.15479576

India's Agriculture Crisis- Business News

Og som allerede belyst: Også Indias økonomi skal strupes nå – på falske premisser! Landenes befolkning lider nå under grådige og korrupte makthaveres jernhæl – hvilket fort kan snu og bli deres akilleshæl – hvis journalistene endelig ønsker å gjøre jobben de egentlig er satt til – å beskytte mot overgrep fra den lovløse pøbelklasse!

Første grep blir – Å tale sant!

For vi er prisgitt kjeltringer i denne verdensomspennende masseødeleggelsens epoke, hvor borgerne selv må kjempe for å nå ut med sannheten bak de største forbrytelser begått mot menneskeheten siden annen verdenskrig!:

22 april 2021 – Indiske bønders advarsel: Hvis motstanden vår mislykkes, vil de sulte verden i hjel

Et intervju med en mann som forklarer situasjonen med de indiske bøndene.

Han mener at permanente lockdowns er en politisk ideologi som brukes som et verktøy for en pågående fascistisk overtakelse, av mennesker som prøver å ta kontroll over matforsyningen, noe som forårsaker nedbrytning av matforsyningskjeden og massesulten.

«Det er det samme forsøket som blir gjort i Storbritannia for å overta matforsyningen … i Europa, Storbritannia, Asia og verden»; og matmangel vil påvirke verden hardere enn noen sykdom.

Diskusjonen i denne videoen handler om den økonomiske virkningen av lockdown. Det er ingen diskusjon om medisinsk / helsemessig praksis.
:

https://www.youtube.com/watch?v=PeetMOaBAX8

3 mai 2021 – Farmasitopp truet av «mektige menn» – flyktet med familien

Toppsjefen for verdens største vaksineprodusent har flyktet fra India til Storbritannia etter trusler. – Aggresjonen er enestående. Telefonene er de verste, sier Adar Poonawalla.


Serum Institute of India er verdens største vaksineprodusent og har inngått lisensavtale med AstraZeneca om å produsere koronavaksinen i landet. Selskapet planla også å eksportere vaksinen til andre land, blant annet via Gavi-samarbeidet.

https://www.dn.no/utenriks/india/koronaviruset/adar-poonawalla/farmasitopp-truet-av-mektige-menn-flyktet-med-familien/2-1-1004277

Bilderesultater for Polio cathastrophic illustration

Med corona som djevelens svøpe, beredes grunnen for massemord gjennom virkelig farlige pandemier som nå har gjenoppstått, og en sultkatastrofe og medisinkrise av dimensjoner.:

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/11/covid-19-pandemien-har-potensial-for-a-reversere-helse-og-utviklingsgevinster-oppnadd-de-siste-tiarene/

Pandemiøvelsen Event 201 – Polio er nå gjenopplivet!

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/10/pandemiovelsen-event-201-polio-er-na-gjenopplivet/

The work of Arthur Szyk, whose political cartoons lampooned Hitler, resonates today


Der Führer 1 og Der Führer 2 om Vaksinepass:

https://sommer17.wordpress.com/2021/05/01/der-fuhrer-1-og-der-fuhrer-2-om-vaksinepass/

Covid-19: Erna Solberg, Bill Gates, oljefondet – Milliardavtaler om vaksiner og test-utstyr har nå resultert i regelrette overgrep mot vergeløse barn!

Risikoen for at unge under 20 år er primær smittekilde er lavere enn for voksne (relativ risiko 0,56, 95 % konfidensintervall 0,37 til 0,85), viste en systematisk oversikt basert på 18 studier om smittespredning.

Risikoen for å være primær smittekilde var dessuten lavere i yngre aldersgrupper sammenlignet med ungdom.

I en ny stor studie var forekomst av antistoffer tre ganger høyere hos foreldre sammenlignet med deres barn (1–10 år). Dette taler imot at barn er en viktig smittekilde inn i familien.

Skolestenging har ofte blitt begrunnet med funn fra modelleringsstudier. Mange av modellene er imidlertid basert på en antagelse om at barn smitter i like stor grad som voksne – en antagelse som nå ser ut til å ikke være riktig (…)

Barn sprider inte coronaviruset. Inte i någon större omfattning, i alla fall.


Det konstaterar finländska läkare efter att ha testat 11 000 barn, av vilka bara fem var positiva.

Enligt Harri Saxén, överläkare vid Helsingfors universitetssjukhus (HUS) har HUS testat över 6 000 barn i 0–5-årsåldern och över 5 000 barn i 5–10-årsåldern. I den yngre gruppen hittades fyra coronafall, och i den äldre bara ett. Bland de barn som var tio år eller äldre var fallen något fler.

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/22/covid-19-erna-solberg-bill-gates-oljefondet-milliardavtaler-om-vaksiner-og-test-utstyr-har-na-resultert-i-regelrette-overgrep-mot-vergelose-barn/

Crazy Ideas Cartoons and Comics - funny pictures from CartoonStock

DERFOR:

Pfizer-topp mener barn kan vaksineres til sommeren.

Det kan bli mulig å vaksinere barn allerede til sommeren, sier Pfizers globale forskingssjef. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad tror tidligst det blir aktuelt i Norge til høsten.

Aavitsland: Vaksinasjon av alle barn eller alle ungdommer kan være aktuelt for å øke immuniteten i befolkningen.

https://www.nrk.no/norge/pfizer-topp-mener-barn-kan-vaksineres-til-sommeren-1.15469954

20 mars 2021 Demonstrasjoner mot koronatiltak i flere europeiske byer (Pressen idiotforklarer «røkla»)

https://www.nrk.no/urix/demonstrasjoner-mot-koronahandtering-flere-steder-i-europa-1.15426129

The Score – Revolution

https://www.youtube.com/watch?v=b99r48grKGI

Kan være et bilde av 1 person og tekst som sier 'UNKNOWN I FACTS The poverty virus does not appear on TV because it does not kill the rich people.'Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s