Corona på A-listen over allmenfarlige smittsomme sykdommer! – Virkelig? – Så: Til helvete med 17- mai!


The colors of the Norwegian flag – Private guide in Oslo / частный гид по  Осло

#17-mai Nekt av 17-mai tog er noe regjeringen glatt gir f*en i, under dekke av «smittevern», et damoklessverd som de konstant har holdt over folkets hoder og anvender etter eget forgodtbefinnende!

Forbudet er en etterprøvbar og monumental selvmotsigelse, og dreier seg om forsettlig og vilkårlig brudd på borgernes grunnlovsfestede rettighet, bevegelsesfrihet, fordi det nå i lengre tid har vært og er flere hundre mennesker som daglig befinner seg i sammentrykkede stillestående køer til vinmonopolet i stedet, hvilket trygt kan betegnes som «forsamlinger»!

For ikke å snakke om vidåpne severingssteder i solfylte Bergen og kompakte køer med hundrevis av mennesker for å komme inn der i dag!

Corona skiller åpenbart mellom de enkelte borgere i den enkelte by! (Tv2-nyheter 17 mai kl. 18:30)

Det er allment kjent at man kan «smitte» selv om man er vaksinert – selveste Bukholm advarte mot det:

VIDEO Dagsrevyen 8 januar 2021 – Bukholm sier at vaksinen øker smittespredningen

4 dager tidligere: Erna Solberg avlyser 17. mai-tale.

Statsministeren må avlyse årets 17. mai-tale i Bergen grunnet smittevernregler.


Grunnen til at statsministeren avlyser, er at hun må følge smittevernreglene som gjelder i Oslo, til tross for at hun er i Bergen.

https://www.tv2.no/a/13999526/

What mean WTF? Where it comes from
  • Dermed faller dette punktet i «covid-19 forskriften» § 13 bort! Dog går denne under betegnelsen «Arrangement», men jeg vil tro at corona som sådan ikke er en sykdom som leser verken restriksjoner, påbud eller forbud før den bestemmer seg for å slå til, så regjeringens semantikk dreier seg mye om egenproduserte lovstridigheter som ingen base i fornuft har!

    Våre lovløse myndigheter gir ikke to øre for den glede og forventning våre aller yngste har til denne store dagen, men tenker kun på profitt. Det bekreftes bl.a her: Lockdown med åpne Vinmonopol er ikke basert på annet enn Kapitalismens golde grin! (utdrag):

    At myndighetene velger å holde polet åpent, alt mens nær sagt alt annet er (nå – var) stengt ned, springer slett ikke ut fra Guldvogs «begrunnelse» og hans hyklede genuine omtanke for menneskers ve og vel, våre kjære barn herunder.
  • Kort fortalt: Staten kan tjene nesten 5 milliarder ekstra i alkoholavgifter.

Alkoholpengene renner inn i statskassen fordi taxfree og svenskehandel nesten har stanset opp på grunn av coronakrisen.

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/24/lockdown-med-apne-vinmonopol-er-ikke-basert-pa-annet-enn-kapitalismens-golde-grin/

Grunnloven § 106 slår fast retten til bevegelsesfrihet innenfor rikets grenser. I EMK er den parallelle bestemmelsen i tilleggsprotokoll 4 artikkel 2 og i SP er det artikkel 12. Det må innfortolkes tilsvarende adgang til å gjøre inngrep i rettigheten etter Grunnloven § 106 som det som følger av EMK. Ytterligere fullmakter etter loven trer inn når en situasjon defineres som et alvorlig utbrudd av allmennfarlig smittsom sykdom. Det skal mye til for at disse fullmaktene utløses, og hensynet til å beskytte samfunnet og forebygge mot smitte i en krisesituasjon begrunner de inngripende reglene og de vide fullmaktene. Loven stiller krav som skal sikre at tiltakene ikke er mer inngripende og ikke varer lenger enn nødvendig.

https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/prop.-130-l-20192020/id2705033/

FHI-direktøren: Kan bli aktuelt å gi råd om enkelte koronalettelser -  itromso.no

FHI: Notat – Risikovurdering av og respons på 2019-nCoV-infeksjon i Norge. Utbruddsgruppa ved Folkehelseinstituttet, 28. januar 2020

Side 7: Konklusjon – Vi vet ennå ikke hvor 2019-nCoV-infeksjon skal plasseres i figuren under, men vi kan antyde hvor den trolig ligger, nemlig med en R0 på rundt 2 og en letalitet på godt under 1%.

Det betyr at sykdommen har moderat spredningspotensial og alvorlighet, kanskje omtrent som influensa.

Selv om den individuelle alvorligheten viser seg å være lav, kan den samlede sykdomsbyrden bli stor når mange blir smittet

https://www.fhi.no/contentassets/c9e459cd7cc24991810a0d28d7803bd0/vedlegg/risikovurdering-av-og-respons-pa-2019-ncov-infeksjon-i-norge-28.01.2020.pdf

TRE DAGER ETTER – 31 januar 2020:

Forskrift om allmennfarlige smittsomme sykdommer

Hjemmel: Fastsatt av Sosial- og helsedepartementet (nå Helse- og omsorgsdepartementet) 1. januar 1995 med hjemmel i lov av 5. august 1994 nr. 55 om vern mot smittsomme sykdommer § 1-3, § 1-4.

Endringer: Endret ved forskrifter 31 jan 2020 nr. 92.

§ 1. Disse sykdommene er etter lov om vern mot smittsomme sykdommer allmennfarlige smittsomme sykdommer.:

2019-nCoV

Alvorlig, akutt luftveissyndrom – sars

https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/1995-01-01-100

FHI – Liste over allmennfarlige smittsomme sykdommer gitt etter Forskrift om allmenfarlige smittsomme sykdommer, sist endret 31.01.2020

• 2019-nCoV

• Alvorlig, akutt luftveissyndrom – sars

https://www.fhi.no/contentassets/1912cf062846420b8992affe5ee9b790/liste-over-allmennfarlige-smittsomme-sykdommer.pdf

The power of the question mark — SWOOP Analytics

Her er det noe som slett ikke stemmer!

Hvordan i all verden kunne myndighetene lovhjemle sykdommen COVID-19 som SARS-CoV-2 viruset forårsaker utbrudd av, som alvorlighetsgrad A på listen over allmenfarlige smittsomme sykdommer – på DETTE grunnlag – TRE DAGER ETTER?!?

En forklaring fra det ganske MSM etterlyses kringkastet snarest!

Imens – i DanmarkAkademikerbladet 29 mai 2020:

Statsministeren har fået kritik for at sige til befolkningen, at nedlukningen af landet sker efter anbefaling fra myndighederne.

Derfor er det myndighedernes anbefaling, at vi lukker al unødvendig aktivitet ned på de områder i en periode”, sagde Mette Frederiksen.


Men den 21. maj kunne Jyllands-Posten dokumentere, at det ikke var efter Sundhedsstyrelsens anbefaling at statsministeren lukkede landet ned.


Sundhedsstyrelsen afviste carte blanche til tvang

Epidemiloven, som regeringen brugte som baggrund for nedlukningen, tillader som udgangspunkt ellers kun indgreb over for befolkningen, hvis der er tale om sygdomme på liste A.

https://www.akademikerbladet.dk/aktuelt/2020/maj/regeringen-til-sundhedsstyrelsen-laeg-fagligheden-paa-hylden

Quiz: Do you need that exclamation mark?! - The Eyeopener

RELIS – Produsentuavhengig legemiddelinformasjonfor helsepersonell

27.02.2020Koronavirus (SARS CoV-2) – bakgrunn og informasjonskilder

Koronavirus (CoV) er en stor familie av virus som forårsaker sykdom fra forkjølelse til mer alvorlige respiratoriske lidelser som Midtøsten respirasjonssyndrom (Middle East Respiratory Syndrome, MERS) og alvorlig akutt respirasjonssyndrom (Severe Acute Respiratory Syndrome, SARS).

SARS-CoV-2 er viruset som forårsaker utbruddet av sykdommen COVID-19.

SARS-CoV-2 er i slekt med koronavirus som var årsaken til utbruddet av SARS-epidemien i 2002/2003, og MERS-epidemien i 2012, men er ikke det samme viruset.

MEN ER IKKE DET SAMME VIRUSET!

På nåværende tidspunkt er det for lite data tilgjengelig til å si sikkert hvor dødelig SARS-CoV-2 er, men foreløpige funn tyder på at det er mindre dødelig (2-3%) enn SARS-CoV (5), tross langt flere smittet.

https://relis.no/content/5088/Koronavirus-SARS-CoV-2—bakgrunn-og-informasjonskilder

Sundhedsstyrelsens anbefalinger og tjekliste - Hjertevagt.dk


05.02.2020 hadde Sundhedsstyrelsen i Danmark oppført følgende under Alment farlige smitsomme sygdomme (ebola, coronavirus, pest, kopper):

Alment farlige sygdomme er særligt alvorlige infektioner med en høj dødelighed og smitsomhed:


Virale hæmorhagiske febersygdomme (Ebola, Marburgvirus sygdom og Lassa feber)


Coronavirus (MERS og SARS)

Pest Kopper.

https://www.sst.dk/da/Viden/Beredskab/Beredskab-for-epidemier/Alment-farlige-smitsomme-sygdomme-ebola-MERS_-pest_-kopper

Som fremgår av artikkelen jeg postet over denne kunngjøringen, faller altså IKKE SARS-CoV-2 under virusgruppene MERS og SARS!

Jeg har foreløpig ikke funnet informasjon om at SARS-CoV-2 er satt på A-liste i Danmark per 17 mai 2021, men setter pris på om andre kan spore dette.

Enda mer betimelig blir det herved å konfrontere FHI med deres vanvittige, meningsløse snuoperasjon vedr. oppføring av SARS-CoV-2 i en slik kategori, kun TRE DAGER etter at de definerte viruset til alvorlighetsgrad «influensa» – hvilket det jo også vitterlig er!:

Lasse Bjørnstad – professor i medisinsk mikrobiologi ved Universitetet i Tromsø – Forskning 7. apr. 2020

Minst fire forskjellige coronavirus sirkulerer i menneskeheten uten å gjøre særlig skade.

Corona-forkjølelse

Flere av disse virusene har vært kjent siden 1960-tallet, og de er blant de mange forskjellige virusene som kan gi mennesker helt vanlig forkjølelse, med rennende nese, sår hals og hoste.- Disse virusene forandrer seg ofte (de MUTERER), og en vaksine ville ikke kunne brukes over mange år, sier Ørjan Olsvik til forskning.no. Han er – Dessuten er alvorlig sykelighet og død meget lav for friske mennesker.

Det blir anslått at forskjellige coronavirus er ansvarlig for rundt 20 prosent av alle forkjølelsesinfeksjoner som menneskeheten går gjennom hvert år.

Og disse virusene har mye til felles med de andre coronavirusene.

Alle er zoonoser, og har på ett eller annet tidspunkt blitt overført fra dyr til mennesker, noen har for eksempel vært innom kyr før de kom til mennesker, ifølge en studie om de kjente coronavirusene publisert i tidsskriftet Advances in Virus Research i 2018.

Det er minst 219 kjente virustyper som kan smitte mennesker, og mange av disse er zoonoser og kan smitte mellom andre dyr og mennesker.

https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/helse/2020/04/07/195668013/minst-fire-forskjellige-coronavirus-sirkulerer-i-menneskeheten-uten-a-gjore-saerlig-skade

Bilderesultater for corona virus mutations illustration

Professor med vaksine-advarsel: Kan gi sterkere mutasjoner (utdrag)

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/07/professor-med-vaksine-advarsel-kan-gi-sterkere-mutasjoner/

06.03.2020: Når en person er smittet med korona-viruset, kopieres det i luftveiene. Hver gang det skjer, oppstår flere genetiske mutasjoner. 

Virus prøver ofte å bli mildere slik at det kan overleve, spre seg og smitte videre. 

Virus er verdensmestere i å mutere, og tilpasse seg omgivelsene.

Alle virus muterer. Det vil si at de lager flere ulike kopier av seg selv. 

Det gjør også korona-viruset.

Det er i følge Magnus Steigedal, forsker i mikrobiologi ved NTNU, helt normalt.

10.05.2020: Koronaviruset muterer hele tiden:

Hvorfor? Hvordan? Og er det farlig? Bør vi være redde for mutasjoner og nye varianter av koronaviruset?

Kartlegging av koronavirusets arvemasse på Island har vist at det bare på den øya finnes 40 mutasjoner av koronavirus.

Koronaviruset ser ut til å mutere hver gang det infiserer en ny person,

ifølge avisen Politiken.

Mutasjoner kan være en fordel for oss.

Mutasjoner er altså tilfeldige og helt naturlige.

De mutasjonene som enten er ufarlige for viruset eller gir det en fordel, er de som overlever.


Kan være et bilde av 1 person og tekst som sier '"Det hopet seg opp med papirer, og jeg hadde vanskeligheter med ả sortere de ulike papirene fra hverandre. Pả et tidspunkt kastet jeg nok for mye av mine egne papirer. Jeg hadde ikke pả det tidspunktet mapper og boker som jeg brukte." "A lopende notere pả lose papirer har han i ettertid innsett at var uklokt. Jeppedijeppers sikkert helt 100% sant, supersant til og med. Aldri livet om en norsk byråkrat er noe annet enn han utgir for å vaere, det skulle tatt seg ut.'

SÅ – Er det ikke påfallende at de mest sentrale dokumenter i form av bl.a SMS som gikk mellom ledere i toppsjiktet – BÅDE i Norge og Danmark innledningsvis i «pandemien» – «forsvant» på «mystisk vis» slik at ingen noensinne vil få innsikt i de fakta som kan utledes fra dette, at vil kunne dreie seg om høyforræderi mot egen befolkning!?

Norges sentrale gjøk, valgte strategien å indirekte karakterisere seg selv som en distre brødskalk, og i Danmark…

7 mars 2021 – Sundhedsministeriet mørklagde afgørende detaljer om slettede e-mail, der kunne påvirke undersøgelse af nedlukning.

Sundhedsministeriet forhindrede offentligheden i at få hele sandheden om de mulige konsekvenser, da alle e-mail i Statens Serum Institut i perioden under forårets nedlukning blev slettet ved en fejl.

Selvom helt op til hver anden e-mail kunne være tabt, fik offentligheden at vide, at alle e-mail til en kommende udredning af forårets nedlukning kunne findes, viser en omfattende aktindsigt.

https://www.berlingske.dk/politik/sundhedsministeriet-moerklagde-afgoerende-detaljer-om-slettede-e-mail-der

Conceptual image of corrupt ... | Stock vector | Colourbox

Aftenposten 01.11.2020 – Unntaket er blitt normalen for smitteverntiltakene. Av Hans Petter Graver Professor i jus, Universitetet i Oslo

Det blir stadig tydeligere at politiske vurderinger kommer inn i tillegg til de smittevernfaglige.


En rekke av dagens tiltak har svak, eller kanskje til og med manglende hjemmel i loven.

Loven har en bestemmelse i paragraf 7-12 som gir regjeringen nokså ubegrenset hjemmel til å gi bestemmelser for å trygge folkehelsen. Bestemmelsen forutsetter at normalregelen er at slike tiltak skal vedtas av Stortinget som lov. Denne bestemmelsen ville utvilsomt gitt hjemmel for alle de inngrepene som er fastsatt både av sentrale og lokale myndigheter.

Man kan lure på hvorfor myndighetene ikke har benyttet seg av denne. I stedet baserer de seg på en tvilsom fortolkning av lovens regulære fullmaktsbestemmelse.

En mulig forklaring er at vedtak etter paragraf 7-12 er underlagt en parlamentarisk kontroll. Det er ikke bruken av den regulære fullmakten.

Samspillet mellom staten og kommunene og unnlatelsen av å bruke paragraf 7-12 innebærer en unndragelse fra offentlig innsyn og parlamentarisk kontroll.


https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/Eppz25/unntaket-er-blitt-normalen-for-smitteverntiltakene

10 juni 2020 WHO slår bak: Mange smittede smitter ikke

Mennesker, der er smittet med covid-19, og som aldrig får symptomer, smitter formentlig stort set ikke, vurderer WHO nu. Dansk professor og virolog kalder det »ny og vigtig viden« og mener, at vi på den baggrund ikke behøver at lukke skoler og arbejdspladser, hvis der kommer en ny coronabølge.


https://www.berlingske.dk/videnskab/who-slaar-bak-mange-smittede-smitter-ikke

Newspaper Clipart Extra Extra Read All About It - Extra Extra Read All  About It Clip Art, Cliparts & Cartoons - Jing.fm

Det skulle vi da heller aldri gjort uansett!:

Å legge ned en økonomi, strider mot et grunnleggende prinsipp i Verdens helseorganisasjon (utdrag)

Den asiatiske influensa fra 1957-58 var en dødelig pandemi med bredere rekkevidde for alvorlige utfall enn Covid-19 i 2020. Den drepte mellom 1 og 4 millioner mennesker over hele verden, og 116 000 i USA på en tid med halvparten av befolkningen. Det var en ledende bidragsyter til et år da USA så 62.000 overdrevne dødsfall.

Globalt kan det ha vært fem ganger så dødelig som Covid-19, målt ved dødsfall per innbygger. Mens lockdown i Covid-19-saken kan ha bidratt til en forlengelse av krisen ved å forsinke flokkens immunitet, var perioden som den asiatiske influensa hadde de alvorligste konsekvensene, på bare tre måneder.


Avisene dekket det knapt, og de fleste la ikke merke til det.

Mens historiene fra perioden knapt har nevnt det, vil 2020 først og fremst handle om viruset og lockdowns.

Dette skyldes ikke pandemien, men den brutale pandemipolitiske responsen.

https://sommer17.wordpress.com/2021/01/27/a-legge-ned-en-okonomi-strider-mot-et-grunnleggende-prinsipp-i-verdens-helseorganisasjon/

  • DENNE gangen, skyldes det hovedsaklig- EVENT 201 – A GLOBAL PANDEMIC EXERCISE:

Johns Hopkins Center for Health Security i samarbeid med World Economic Forum og Bill and Melinda Gates Foundation var vertskap for Event 201, en pandemiøvelse på høyt nivå 18. oktober 2019, i New York, NY.

Øvelsen illustrerte områder der offentlige / private partnerskap vil være nødvendige under responsen på en alvorlig pandemi for å redusere store økonomiske og samfunnsmessige konsekvenser.

Uttalelse om nCoV og vår pandemiøvelse

7. Regjeringer og privat sektor bør prioritere å utvikle metoder for å bekjempe feil og desinformasjon før neste pandemisvar. Regjeringer må samarbeide med tradisjonelle og sosiale medieselskaper for å undersøke og utvikle kvikk tilnærminger for å motvirke feilinformasjonDette vil kreve å utvikle evnen til å oversvømme media med rask, nøyaktig og konsistent informasjon

https://sommer17.wordpress.com/2021/05/16/covid-19-journalister-skam-dere/

Regulators warn of scams seeking to profit from pandemic | Advisor's Edge

Government.uk: Covid-19: Voldsomme, repetitive, kontinuerlige angrep må settes inn for å bryte ned befolkningen!: Options for increasing adherence to social distancing measures 22nd March 2020:

Overtalelse


2. Oppfattet trussel:


Et betydelig antall mennesker føler seg fortsatt ikke tilstrekkelig personlig truet; det kan være at de blir beroliget av den lave dødsraten i deres demografiske gruppe (8), selv om nivåer av bekymring kan øke (9).

Det opplevde nivået av personlig trussel må økes blant de som er selvsikre, ved hjelp av hardtslående emosjonelle meldinger.


https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/882722/25-options-for-increasing-adherence-to-social-distancing-measures-22032020.pdf

Derfor har dødeligheten blant smittede i Norge sunket kraftig

9. april 2020 – Eiliv Lund, Professor i epidemiologi, Universitetet i Tromsø: Epidemien er ikke lenger en alvorlig trussel mot den friske delen av befolkningen.

Det første myndighetene må fortelle befolkningen, er at de under 40 år og kanskje opp mot 50 år ikke har noen økt dødelighet.

Deretter at de som skal beskyttes, er folk med mange risikofaktorer. For disse må vi forbedre karanteneforholdene og sikre dem mot smitte. Typisk gjelder dette aldershjem og sykehjem.

Dette er en «brems»-tenkning som vil medføre langsom flokkimmunisering i befolkningen.


Å åpne opp er nødvendig av økonomiske forhold og av hensyn til den friske del av befolkningen.

En dugnad kan ikke vare evig.

En fortsatt streng nedlukking over lengre tid i et land som Norge med sitt lave antall smittede og Europas laveste dødelighet blant de smittede, vil reise spørsmål om den pågående strategi vil koste oss for mye både i form av fellesskapets økonomi, men også om totaldødeligheten i befolkningen.

Oppbyggingen av flokkimmunitet (vil) uansett overta. Norge kan ikke hindre resmitte fra utlandet. Siden kanskje så mange som 50–80 prosent av de smittede har ingen eller meget lette symptomer, vil epidemien komme tilbake lokalt. Da er flokkimmunisering av befolkningen eneste reelle vei i dag.


Tiden er inne for å åpne opp. Betingelsene for å bruke smittevernloven som fullmaktslov og samtidig ha en særlov med meget sterke fullmakter, er i ferd med å ebbe ut.

https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/EWMqMj/epidemien-er-ikke-lenger-en-alvorlig-trussel-mot-den-friske-delen-av-b

13. nov. 2020 Derfor har dødeligheten blant smittede i Norge sunket kraftig. Eiliv Lund Professor emeritus i epidemiologi, Universitetet i Tromsø

Forskjellen fra tidligere influensaepidemier er at vi aldri har fokusert så sterkt på antall syke. Før var influensa en slags årviss foreteelse, noe vi levde med. Nå er dette dramatisk forandret.

Denne gangen får vi daglige opplysninger om antall syke og døde i alle medier.

https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/0K4jQ0/derfor-har-doedeligheten-blant-smittede-i-norge-sunket-kraftig

31.08.2020 – Nature: For hver 1000 som smittes av korona under 50 år, vil nesten ingen dø. Dette blir ifølge artikkelen stadig bedre bekreftet.

Tre forskjellige studier i henholdsvis Geneve, England og Spania, er helt entydige på alder som risikofaktor nummer én.

  • For hver 1000 som blir infisert med koronaviruset og er under 50 år, er det nesten ingen som dør.

De understreker at underliggende sykdommer som overvekt, diabetes og hjertesykdom i stor grad kan påvirke utfallet av covid-19, og ikke minst hvor godt helsevesenet er rustet, så er det alder som er det klart viktigste når det kommer til dødsrisiko.

Opplysningene om både kjønn og alder stemmer godt overens med hva man har sett i Norge. Det er langt flere menn som har mistet livet som følge av korona i alle aldersgrupper, med unntak av de som er over 90 år.


https://www.nettavisen.no/nyheter/nature-for-hver-1000-som-smittes-av-korona-under-50-ar-vil-nesten-ingen-do/s/12-95-3424012524

Norsk intensivregister (NIR) - Helse Bergen

FHI ukerapport uke 10. Antall påviste covid-19 tilfeller og dødsfall i de nordiske landene 31. desember 2019 -14. mars 2021. Side 61 og 62: Norsk intensiv- og pandemiregister

Norsk pandemiregister er benevnelsen på den delen av NIPaR som omhandler pandemipasienter innlagt i spesialisthelsetjenesten med smittsom sykdom under epidemier som omfatter Norge eller pandemier.

Norsk intensivregister (NIR) er et medisinsk kvalitetsregister og delen av NIPaR som gir opplysninger om pasienter behandlet ved norske intensivavdelinger. I NIR betyr respiratorstøtte både behandling med tett ansiktsmaske (non-invasiv ventilasjon) og behandling med pusterør (tube) i luftrøret (invasiv ventilasjon). Førstnevnte kategori er våkne pasienter med relativt korte ligge- og respiratortider og lav dødelighet sammenlignet med dem som får invasiv ventilasjon. Noen korona-pasienter er også registrert uten respiratorstøtte. Dette er pasienter som har ligget til observasjon på et intensivavsnitt over ett døgn.

(WAAAAIT FOR IT!!!):

Data om risikofaktorer som hentes inn gjennom NIPaR betyr ikke nødvendigvis at risikofaktorene var medvirkende årsak til innleggelsen eller at det er en dokumentert sammenheng mellom de ulike faktorene og covid-19. I dataene fra NIPaR kan man ikke skille mellom velregulert/behandlet og ikke velregulert/behandlet risikofaktorer som kreft og astma.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I FHI sine avsluttende og oppsummerende kommentarer på side 77 der de drøfter de ulike virusvariantene, er det kun EN ting som er rungende brennsikkert:

DE HAR IKKE PEILING PÅ VERKEN deres «SMITTSOMHET» – potensiale for «ALVORLIG SYKDOM» eller «IMMUNITET»! :


«ANTAKELSE»
«UVISST»
«MISTANKE OM»
«UKLART»
«MULIGENS»


– er deres endelige konklusjoner rundt hver især!

MERK at rapporten nå går under headingen:

COVID-19 Ukerapport – uke 10 onsdag 17. mars 2021


https://www.fhi.no/contentassets/8a971e7b0a3c4a06bdbf381ab52e6157/vedlegg/2021/ukerapport-for-uke-10-08.03—14.03.21.pdf

Lockdown by Folio Illustration Agency on Dribbble

Lockdown – alt mens: ««Interessant nok er 99% av de påviste tilfellene med SARS-CoV-2 asymptomatiske eller har mild tilstand, noe som er i strid med virusnavnet (alvorlig akutt respiratorisk syndrom-coronavirus-2) [4].» (utdrag)

Vi tester i dag langt flere enn det vi hadde mulighet til i pandemiens første fase. Dette medfører at flere enn tidligere får påvist sykdom (økende nevner i brøken), med et tilsvarende fall i letalitetsrate.

Etter all sannsynlighet er den reelle dødeligheten av covid-19 i Norge langt lavere enn 2,9 %.

I enkelte land har man gjennomført serologiske studier for å anslå det totale antallet med gjennomgått covid-19-infeksjon i befolkningen.

Når man gjennomfører letalitetsberegninger basert på total antall smittede istedenfor påvist smittede, synker letaliteten til i underkant av 0,8 %, også i land som har vært hardt rammet av pandemien.

KILDE: Hvor dødelig er covid-19? Tidsskrift Norsk Legeforening 2020 doi: 10.4045/tidsskr. 20.0906

Publisert: 14. desember 2020 Utgave 18, 15. desember 2020

LEDER. COVID-19. INDREMEDISIN SAMFUNNSMEDISIN Håkon Ihle-Hansen (konstituert overlege ved Medisinsk avdeling og seniorforsker ved Forskningsavdelingen ved Vestre Viken, Bærum sykehus)

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/24/lockdown-alt-mens-interessant-nok-er-99-av-de-paviste-tilfellene-med-sars-cov-2-asymptomatiske-eller-har-mild-tilstand-noe-som-er-i-strid-med-virusnavnet-alvorlig-akutt-respiratorisk-synd/

Riv av dere ansiktsmaskene – flere er allerede skadet for livet! Narrativet er forsettlig løgn, og påbudene er grovt helseskadelige. Les avhandlingen som NIH – National Institutes of Health fremhever på sine sider (utdrag)

Interessant nok er 99% av de påviste tilfellene med SARS-CoV-2 asymptomatiske eller har mild tilstand, noe som er i strid med virusnavnet (alvorlig akutt respiratorisk syndrom-coronavirus-2) [4].

Selv om infeksjonsdødeligheten (antall dødsfall delt på antall rapporterte tilfeller) i utgangspunktet virker ganske høy 0,029 (2,9%) [4], var denne overvurderingen relatert til et begrenset antall utførte COVID-19-tester som falsifiserte mot høyere antall.

Gitt det faktum at asymptomatiske eller minimalt symptomatiske tilfeller er flere ganger høyere enn antall rapporterte tilfeller, er dødsfallet i saken betydelig mindre enn 1% [5].

Dette ble bekreftet av sjefen for National Institute of Allergy and Infectious Diseases from US, som sa:

«De generelle kliniske konsekvensene av COVID-19 ligner på alvorlig sesonginfluensa» [5], med en dødsrate på ca. 0,1%

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/20/riv-av-dere-ansiktsmaskene-flere-er-allerede-skadet-for-livet-narrativet-er-forsettlig-logn-og-pabudene-er-grovt-helseskadelige-les-avhandlingen-som-nih-national-institutes-of-health-fremhever/

BSSP Reveals Dr. Fauci Fan Appreciation Project 04/13/2020

– Så da går man selvsagt til overnevnte refererte kilde, referanse 5, der uttalelsen bekreftes. En av forfatterne, er … Anthony Fauci… 26 mars 2020:

N Engl J Med. 2020 Mar 26; 382(13): 1268-1269.doi: 10.1056/NEJMe2002387PMCID: PMC7121221PMID: 32109011

Covid-19 – Navigating the Uncharted

Anthony S. Fauci, M.D.,
corresponding author H. Clifford Lane, M.D.,
and Robert R. Redfield, M.D.

På grunnlag av en studiedefinisjon som krever en diagnose av lungebetennelse, utgjør den nåværende rapporterte dødsraten ca. 2% .

I en annen artikkel i Journal rapporterer Guan et al. dødelighet på 1,4% blant 1099 pasienter med laboratoriebekreftet Covid -19. Disse pasientene hadde et bredt spekter av sykdoms alvorlighetsgrad.

Hvis man antar at antallet asymptomatiske eller minimalt symptomatiske tilfeller er flere ganger så høyt som antall rapporterte tilfeller, kan dødsfallene i studiet være betydelig under 1%.

Dette antyder at de generelle kliniske konsekvensene av Covid-19 til slutt kan være mer beslektet med de med en alvorlig sesonginfluensa (som har en dødsrate på ca. 0,1%) eller en pandemisk influensa (som i 1957 og 1968) i stedet for en sykdom som ligner på SARS eller MERS, som har hatt dødsfall på henholdsvis 9 til 10% og 36%.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7121221/

Fake News: A Roundtable Reaction | Brandeis Magazine

«Testing vil bli begrenset til personer med alvorlige sykdomsbilder samt eldre, kronisk syke og helsepersonell med luftveissymptomer og stenginger må vurderes nøye og fra sak til sak i kommunene, det bør ikke være noen automatikk i at stenging skal skje».

Det var beskjeden før myndighetene gikk løs på oss.

Den ble raskt satt til side, og myndighetene har i stedet gått fullstendig amok i sine påbud og ureglementerte restriksjoner! Planscenarioet ble ikke fulgt, og beredskapen fordret, var ikke- eksisterende.

Hele blekka er derfor et gigantisk hån overfor det ganske folk, og slett ikke en faglig forsvarlig utredning av best mulig ivaretakelse av oss hvis en katastrofe skulle ramme – hvilket den ikke har gjort, men det kunne de ikke vite på det tidspunkt!

FHI har deretter brutt med flere – om ikke alle punkt i sitt scenario, og sitter på med myndighetene – helt uten sikkerhetsbelter i deres felles villmannskjøring mot å gruse folk og næringer i en «pandemi» hvis realiteter er at kun en tredjedel mot de pasienter som har bukket under ved tidligere års harde influensa-epidemier, har avgått ved døden i 2020 og 21.

Her er et videre sammendrag:

https://sommer17.wordpress.com/2021/03/24/fhi-om-covid-19-sykehusene-ma-kunne-ta-imot-opptil-14-000-16-500-ekstra-innleggelser-og-1400-2800-av-disse-vil-kreve-intensivbehandling/


WHO og verdensledere bliver retsforfulgt for forbrydelser imod menneskeheden

https://www.danmarksfriefjernsyn.dk/2021/05/16/who-og-verdensledere-bliver-retsforfulgt-for-forbrydelser-imod-menneskeheden/
Kan være et bilde av 3 personer, folk som står, utendørs og forsamling
Irish Freedom Party on Twitter: "Statement from Prof. Dolores Cahill.… "

ANBEFALES:

Dolores Cahill har publisert en video i spillelisten 2021

 Prof Dolores Cahill informs the Globalists that their Game is Up… Freedom Rally London, Saturday 15th May 2021.

https://www.facebook.com/watch/?v=1805941422913715

Covid-19. «Dette er grunnlaget for Lockdown»:

Massetesting er kun vilt pengesløseri, og utkommet er signifikante mengder av falske positive svar! (The Guardian)

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/25/massetesting-er-kun-vilt-pengesloseri-og-utkommet-er-signifikante-mengder-av-falske-positive-svar-the-guardian/

Legg igjen en kommentar