Munnbind – Fritak uten legeerklæring i Danmark – Hva med Norge!?


No mask no entry sign for Covid19 ... | Stock vector | Colourbox

SPØRSMÅL TIL ALLE: Har det her i Norge blitt utlyst tilsvarende?

I så fall – Hvor? – Link?

Princess Interiør på Oslo City nekter kunder uten munnbind å komme inn samt FORLANGER legeerklæring, og det er sikkert fler!

SUNDHEDSSTYRELSEN 29 april 2021 – Husk, at der kan være en god grund til, at en person ikke bærer mundbind, og at årsagen ikke altid er synlig.

Der skal ikke forelægges dokumentation, som fx en lægeerklæring, for at en person af den ene eller anden grund ikke kan anvende mundbind eller visir, og der er ikke et krav om dokumentation, hverken i kollektiv transport, på restauranter, butikker mv.

Vi anbefaler, at personer der af ovenfor nævnte grunde ikke anvender mundbind eller visir, ikke bortvises eller bliver nægtet adgang. Tvivlen bør altid komme den enkelte til gode.

Sundhedsstyrelsen har lavet et badge til de borgere, der gerne vil signalere, at de er fritaget for at bære mundbind/visir.

https://www.sst.dk/da/corona/forebyg-smitte/mundbind


4. Badges


Sundhedsstyrelsen har lavet badges til de borgere, der gerne vil signalere, at de er fritaget for at bære mundbind/visir, eller at andre skal holde afstand.


Dette badge må kun bruges af de borgere, der er fritaget for kravet om at bære mundbind – det vil sige borgere med nedsat bevidsthedsniveau, fysiske eller mentale svækkelser eller andet, der gør, at de ikke er i stand til at bære mundbind eller visir.


Badget kan bestilles gennem en række patientforeninger og kommunale/regionale institutioner.


Du kan få et badge på apoteket.


Badget kan også bestilles hos trykkeriet Rosendahls.


https://www.sst.dk/da/corona/Forebyg-smitte/Plakater-og-andet-materiale

Dagbladet 12.12.2020: Ettersom det ikke er et nasjonalt påbud om bruk av munnbind i Norge, vil ikke Helsedirektoratet gå ut med en anbefaling om bruk av slike merker eller skilt.

Men vi vil be alle respektere at det finnes personer som av helsemessige årsaker ikke kan bruke munnbind, og små barn skal heller ikke bruke munnbind, sier Nakstad.

Helsedirektoratet har ikke en nøyaktig oversikt over hvor mange som av helsemessige årsaker ikke bør bruke munnbind.

https://www.dagbladet.no/nyheter/claudia-44-kan-ikke-bruke-munnbind/73166789

Pandemic Leads to Rise in Violence Against Women in Arab Societies, UN  Study Finds - The Media Line

Riv av dere ansiktsmaskene – flere er allerede skadet for livet! Narrativet er forsettlig løgn, og påbudene er grovt helseskadelige. Les avhandlingen som NIH – National Institutes of Health fremhever på sine sider:

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/20/riv-av-dere-ansiktsmaskene-flere-er-allerede-skadet-for-livet-narrativet-er-forsettlig-logn-og-pabudene-er-grovt-helseskadelige-les-avhandlingen-som-nih-national-institutes-of-health-fremhever/

Nevrokirurg: Hvorfor blir vi tvunget til å bruke disse ineffektive og farlige maskene?

Gravide kvinner skal aldri bruke maske, da det kan forårsake skade på babyen.


Den eldre personen er også i fare, spesielt under anstrengelse.


Personer med hjerte- og karsykdommer, høyt blodtrykk og diabetes bør ikke bruke maske.

Overvektige mennesker skal ikke bruke maske.


Det er tydelig vist at intermitterende hypoksi kan forårsake en rekke alvorlige effekter på kroppen.


https://sommer17.wordpress.com/2021/02/11/nevrokirurg-hvorfor-blir-vi-tvunget-til-a-bruke-disse-ineffektive-og-farlige-maskene/

Ikke nevnt men høyst reelt og skal gjelde under fritak, er de av oss som har blitt utsatt for grove overgrep, voldtekt, vold, forsøkt kvalt osv. osv.

Legg igjen en kommentar