FHI Line Vold er en livsfarlig løgner! Advarsel:


FHI: 184 nye koronasmittede bekreftet i Norge - Framtid i Nord

Line Vold er en livsfarlig løgner!

Fra art. som oppsummerer Debatten i går 6 mai:


7 mai 2021 – Når slipper vi karantenehotell, og når kommer trinn 2? (utdrag)

Folk med risiko for blodpropp, bør de ta koronavaksinen?


Line Vold:


– Ved nRNA-vaksinene (Pfizer og Moderna) er det ikke mistanke om bivirkninger.


Det er ingen indikasjoner på at man ikke skal ta vaksinen om man har høynet risiko for blodpropp, sier Vold.


https://www.nrk.no/norge/nar-slipper-vi-karantenehotell_-og-nar-kommer-trinn-2_-1.15487108

Scientists find clues to why AstraZeneca's vaccine may cause clots

To uker tidligere:

21 april 2021 – Pfizer- og Moderna-vaksinene:

30 har fått alvorlig blodpropp

Under Det europeiske legemiddelbyråets (EMAs) pressekonferanse om Johnson & Johnson / Janssen-vaksinen tirsdag ettermiddag kom det fram at det uvanlige alvorlige sykdomsbildet med blodpropp og lavt blodplatenivå også er påvist hos personer som er vaksinert med Pfizer/BioNTech- og Moderna-vaksinene.

Peter Arlett i EMAs sikkerhetskomité (PRAC):


– For Pfizer er det 25 tilfeller, og for Moderna 5 tilfeller. Tallene er per 4. april.


Per 13. april har Legemiddelverket registrert henholdsvis 256 og 30 såkalt alvorlige mistenkte bivirkninger blant Pfizer- og Moderna-vaksinerte i Norge.


Det har tirsdag ikke lyktes Dagbladet å få en kommentar fra Folkehelseinstituttet (FHI), som har sittet i lange møter hele dagen.


https://www.dagbladet.no/nyheter/30-har-fatt-alvorlig-blodpropp/73667045

500+ Free Cow & Farm Illustrations


17.08.2020 – FHI-toppen er god for 67 mill.: Slik ble hun rik


Avdelingsdirektør Line Vold (53) i Folkehelseinstituttet er mest kjent for håndteringen av koronaviruset.

Men noe hun ikke er fullt så glad i å prate om er formuen på 67 millioner kroner.

Ved hjelp av utbytte og eierskapet i selskapet knuser Vold både sjefen Camilla Stoltenberg og helsedirektør Bjørn Guldvog i både formue og inntekt.


Line Vold er utdannet veterinær med doktorgrad og har en europeisk feltepidemiologiutdanning.

Veterinærutdannelsen var umiddelbart noe lekmannsjournalisten ikke forsto mye til.

– Kan man være veterinær og jobbe med epidemiologi for mennesker, altså?

– De biologiske mekanismene er mye det samme. Det handler om hvordan sykdom spres, og for smittevernarbeidet hvordan smitte håndteres og stoppes, sier Vold til Nettavisen.

https://www.nettavisen.no/okonomi/fhi-toppen-er-god-for-67-mill-slik-ble-hun-rik/s/12-95-3424005297

Cash Is King??? | St. Clair Shores, MI Patch

Utdrag fra posten: Om dødsfallene etter koronavaksinering – viktig orientering:

(Bloomberg Januar 2021) Until Friday,
 the vaccine produced by Pfizer and BioNTech SE was the only one available in Norway, and “all deaths are thus linked to this vaccine,” the Norwegian Medicines Agency said in a written response to Bloomberg on Saturday.

NYTIMES 12.01.2021 – Doctor’s Death After Covid Vaccine Is Being Investigated

A Florida physician developed an unusual blood disorder shortly after he received the Pfizer vaccine. Dr. Gregory Michael, a 56-year-old obstetrician and gynecologist in Miami Beach, received the vaccine at Mount Sinai Medical Center on Dec. 18 and died 16 days later from a brain hemorrhage, his wife, Heidi Neckelmann, wrote in a Facebook post.


Shortly after receiving the vaccine, Dr. Michael developed an extremely serious form of a condition known as acute immune thrombocytopenia, which prevented his blood from clotting properly (sitat slutt)

På bakgrunn av det som fremgår av dødsfallet til legen, utgjør også Covid-19 vaksinen en like stor risk for oss med denne sykdommen nå som da.:

«Von Willebrand-faktor er nødvendig for at blodplatene skal kunne klebe seg sammen og danne en effektiv plugg som stanser blødninger

https://sjeldnediagnoser.no/home/sjeldnediagnoser/von%20Willebrands%20sykdom/8617

Selv er jeg lettere angrepet av Von Willebrands sykdom.

Jeg er svært bekymret.

Det er ikke alle som vet om dette som her fremgår, og jeg tviler sterkt på at alle vil motta denne kritisk viktige informasjonen før de tar vaksinen!

https://sommer17.wordpress.com/2021/01/16/om-dodsfallene-etter-koronavaksinering-viktig-orientering/

COVID-19 vaccine rollout hits snag as health workers balk at shots

Utdrag fra posten Covid-19: Betingede godkjenninger drevet av hensynsløs politisering, og medisiner som hadde kunnet redde de liv vi har mistet.

LEGEMIDLETS NAVN – Comirnaty BioNTech/Pfizer


Dette legemidlet er underlagt særlig overvåking for å oppdage ny sikkerhetsinformasjon så raskt som mulig.


S. 18: Beskrivelse Forfallsdato


For å bekrefte sikkerhet og effekt av Comirnaty, skal innehaveren av markedsføringstillatelsen sende inn den endelige kliniske studierapporten for den randomiserte, placebokontrollerte, observatørblinde studien C4591001.


FORFALLSDATO


Desember
2023


KLINISKE OPPLYSNINGER


Bruken av denne vaksinen skal være i samsvar med offisielle anbefalinger. 4.2


Sikkerhet og effekt av Comirnaty hos barn og ungdom i alderen under 16 år har ennå ikke blitt fastslått.


Dose nummer to av vaksinen skal ikke gis til de som fikk anafylaksi etter den første dosen med Comirnaty

Trombocytopeni og koagulasjonsforstyrrelser

Som med andre intramuskulære injeksjoner, skal vaksinen gis med forsiktighet til personer som får antikoagulantia eller de med trombocytopeni eller andre koagulasjonsforstyrrelser (som hemofili) fordi blødninger eller blåmerker kan oppstå etter intramuskulær administrasjon hos disse personene.

Immunkompromitterte personer

Effekt, sikkerhet og immunogenitet av vaksinen er ikke evaluert hos immunkompromitterte personer, inkludert de som får immunsuppressiv behandling. Effekten av Comirnaty kan være lavere hos immunkompromitterte personer.

4.5 Interaksjon med andre legemidler og andre former for interaksjon

Ingen interaksjonsstudier har blitt utført

4.6 Administrasjon av Comirnaty ved graviditet skal kun vurderes når de potensielle fordelene oppveier for alle potensielle risikoer for mor og foster.

S. 25: Hva du må vite før du får Comirnaty


Som med alle vaksiner er det ikke sikkert at de 2 dosene i vaksineserien med Comirnaty vil gi fullstendig beskyttelse til alle som får den og det er ikke kjent hvor lenge beskyttelsen varer.


S. 29: Dette legemidlet er gitt betinget godkjenning, i påvente av ytterligere dokumentasjon for legemidlet.


https://sommer17.wordpress.com/2021/02/28/covid-19-betingede-godkjenninger-drevet-av-hensynslos-politisering-og-medisiner-som-hadde-kunnet-redde-de-liv-vi-har-mistet/

PRAC - Pharmacovigilance Risk Assessment Committee

Meeting highlights from the Pharmacovigilance Risk Assessment Committee (PRAC) 3-6 May 202107/05/2021

Møtehøydepunkter fra Pharmacovigilance Risk Assessment Committee (PRAC) 3.-6. Mai 2021 – 05.05.2021

Denne måneden gjennomgikk EMAs sikkerhetskomité (PRAC) en rekke sikkerhetssignaler relatert til COVID-19-vaksiner. Evaluering av sikkerhetssignaler er en rutinemessig del av legemiddelovervåkning og er viktig for å sikre at regulerende myndigheter har omfattende kunnskap om fordelene og risikoen for et medisin.

PRAC har anbefalt en endring av Comirnatys produktinformasjon.


PRAC konkluderte med at ansiktshevelse hos personer som tidligere har hatt injeksjoner med hudfyllstoffer, bør inkluderes som en bivirkning i pkt. 4.8.

PRAC har nå avsluttet sin gjennomgang av COVID-19 vaksine Janssen.

Ved endelig gjennomgang anbefalte komiteen 20. april ytterligere forbedring av advarselen om trombose (dannelse av blodpropp i karene) med trombocytopeni (lave blodplater) syndrom, som tidligere var oppført i produktinformasjonen for COVID-19 Vaksine Janssen.

Produktinformasjonen vil nå også omfatte råd om at pasienter som får diagnosen trombocytopeni innen tre uker etter vaksinasjon, bør undersøkes aktivt for tegn på trombose. På samme måte bør pasienter som får tromboembolisme innen tre uker etter vaksinasjon, vurderes for trombocytopeni.

Til slutt vil trombose med trombocytopeni syndrom legges til som en ‘viktig identifisert risiko’ i risikostyringsplanen for vaksinen.

PRAC fortsetter å nøye gjennomgå Comirnaty og COVID-19 Vaccine Moderna for uvanlige blodpropper med lave blodplater.EMA vil fortsette å overvåke dette problemet nøye og kommunisere videre om nødvendig.

Temaer av interesse fra forbedret overvåking av COVID-19 vaksiner

Forbedret sikkerhetsovervåking i form av pandemisammendrag om sikkerhetsrapporter er en av forpliktelsene som kreves av innehaverne av markedsføringstillatelsen i sammenheng med den betingede markedsføringstillatelsen.

PRAC vurderer rapporter om Guillain-Barre syndrom med AstraZenecas Covid-19 vaksine.

Som en del av gjennomgangen av de vanlige sikkerhetsrapporter for pandemi for Vaxzevria,

AstraZenecas Covid-19-vaksine, analyserer PRAC data gitt av innehaveren av markedsføringstillatelsen om tilfeller av Guillain-Barre syndrom (GBS) rapportert etter vaksinasjon. GBS er en immunsystemforstyrrelse som forårsaker nervebetennelse og kan resultere i smerte, nummenhet, muskelsvakhet og vanskeligheter med å gå. GBS ble identifisert under markedsføringstillatelsesprosessen som en mulig bivirkning som krever spesifikk sikkerhetsovervåking.

PRAC har bedt innehaveren av markedsføringstillatelsen om å gi ytterligere detaljerte data, inkludert en analyse av alle rapporterte tilfeller i sammenheng med neste sikkerhetsrapport om pandemien. PRAC vil fortsette sin gjennomgang og vil kommunisere videre når ny informasjon blir tilgjengelig.

PRAC vurderer rapporter om myokarditt med Comirnaty og COVID-19 Vaksine Moderna

EMA er klar over tilfeller av myokarditt (betennelse i hjertemuskelen) og perikarditt (betennelse i membranen rundt hjertet), hovedsakelig rapportert etter vaksinasjon med Comirnaty. PRAC har bedt innehaveren av markedsføringstillatelsen om å gi ytterligere detaljerte data, inkludert en analyse av hendelsene i henhold til alder og kjønn, i sammenheng med neste sikkerhetsrapport for pandemien, og vil vurdere om det er behov for andre regulatoriske tiltak.

I tillegg har PRAC bedt innehaveren av markedsføringstillatelsen for COVID-19 Vaccine Moderna – også en mRNA-vaksine – om å overvåke lignende tilfeller med vaksinen og å gi en detaljert analyse av hendelsene i sammenheng med neste sikkerhetsrapport om pandemien. EMA vil kommunisere videre når ny informasjon blir tilgjengelig.

https://www.ema.europa.eu/en/news/meeting-highlights-pharmacovigilance-risk-assessment-committee-prac-3-6-may-2021

Line Vold må sparkes på dagen!

Hennes graverende tilbakeholdelse av kritisk viktige opplysninger i forbindelse med vaksinen, kommer med påregnelige konsekvenser – å kunne lede til potensielle dødsfall blant tillitsfulle mennesker som følger direktoratets råd.

Et slik uttalt, abnormt svik mot befolkningen må påtales og straffeforfølges!

Dette gjelder selvsagt både Vold og hele ledelsen som sådan!

Utdrag fra rapport for bivirkninger og dødsfall av Pfizer-vaksinen i UK over et tidsintervall på kun drøye fire- måneder.

33 personer har blitt blinde, 60 kvinner har spontanabortert, to med døden til følge, 80 har fått myokarditt, 16 med døden til følge, 28 har fått Guillain-Barre, 2 med døden til følge, og det bare fortsetter:

COVID-19 mRNA Pfizer- BioNTech vaccine analysis Report Run Date: 29-Apr-2021 Data Lock Date: 28-Apr-2021

All UK spontaneous reports received between 9/12/20 and 28/04/21 form RNA Pfizer/BioNTech vaccine

Immune thrombocytopenia 37
Thrombocytopenia 67 – 1 deaths
Thrombocytopenic purpura 2
Thrombotic thrombocytopenic purpura 5
Thrombocytosis 2
Blood disorders SOC TOTAL 5278
Cardiac signs and symptoms NEC
Palpitations 924
Heart failures NEC
Cardiac failure 18 2 deaths
Cardiac failure acute 2
Cardiac failure chronic 1
Cardiac failure congestive 2 1 deaths
Cardiogenic shock 2
Cardiopulmonary failure 11 deaths
Ischaemic coronary artery disorders
Acute coronary syndrome 3
Acute myocardial infarction 14 – 1 deaths
Angina pectoris 35
Angina unstable 1
Arteriospasm coronary 1
Microvascular coronary artery disease 2
Myocardial infarction 80 – 16 deaths
Myocardial ischaemia 4 – 2 deaths
Left ventricular failure 2 – 1 deaths
Pericardial haemorrhage 2 – 2 deaths
Ventricular arrhythmias and cardiac arrest
Cardiac arrest 57 – 21 deaths
Cardio-respiratory arrest 1 – 1 deaths
Ventricular fibrillation 5 – 1 deaths
Cardiac disorders SOC TOTAL 1984 51 deaths
Eye pain 420
Eye swelling 206
Visual impairment and blindness
Amaurosis fugax 1 Blindness 33
Blindness transient 5
Blindness unilateral 6
Eye disorders SOC TOTAL 2438
Gastrointestinal vascular occlusion and infarction
Intestinal ischaemia 3 – 2 deaths
Gastrointestinal disorders SOC TOTAL 16086 16 deaths
General disorders
Clinical death 1 – 1
Death 114 – 114 deaths
Sudden death 21 – 21 deaths
Febrile disorders Pyrexia 7342 – 1 deaths
Multiple organ dysfunction syndrome 3 – 1 deaths
General disorders SOC TOTAL 44433 – 141 deaths
Immune system disorders SOC TOTAL 838 – 1 deaths
Coronavirus infections COVID-19 599 – 33 deaths
COVID-19 pneumonia 21 – 9 deaths
Suspected COVID-19 34 – 1 deaths
Lower respiratory tract and lung infections
Lower respiratory tract infection 81 – 7 deaths
Pneumonia 48 – 6 deaths
Infections SOC TOTAL 3826 – 63 deaths
Acute polyneuropathies Guillain-Barre syndrome 28 – 2 deaths
Cerebrovascular accident 192 – 13 deaths
Nervous system disorders SOC TOTAL 28920 – 36 deaths
Abortion spontaneous 60 – 2 deaths
Lower respiratory tract inflammatory and immunologic conditions
Pneumonia aspiration 6 – 4 deaths
Pulmonary thrombotic and embolic conditions
Pulmonary embolism 161 – 13 deaths
Respiratory disorders SOC TOTAL 6520 – 34 deaths
Skin disorders SOC TOTAL 11481 – 1 deaths
Immunisations COVID-19
immunisation 43 – 1 deaths
Haemorrhages NEC Haemorrhage 83 – 2 deaths
Thrombosis 106 – 6 deaths
TOTAL REACTIONS FOR DRUG 154776 364 deaths
TOTAL REPORTS 54139TOTAL FATAL OUTCOME REPORTS 364

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/983472/COVID-19_mRNA_Pfizer-_BioNTech_vaccine_analysis_print.pdf

Danmark – Lægemiddelstyrelsen – Status på behandlede indberetninger om formodede bivirkninger ved Comirnaty (Pfizer/BioNTech), uge 18 6. maj 2021

Lægemiddelstyrelsen har frem til 4. maj 2021 modtaget 11.577 indberetninger om formodede bivirkninger ved Comirnaty, hvoraf 2.941 er behandlet.

2.941 indberetninger om formodede bivirkninger ved Comirnaty er behandlet.


61 dødsfald er behandlet.

45 tilfælde af blodpropper er behandlet.

Over 1,1 million borgere i Danmark er nu vaccineret mod COVID-19 med Pfizer/BioNTechs vaccine Comirnaty. Heraf har over 650.000 fået anden dosis og er dermed færdigvaccineret.


https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/nyheder/2021/status-paa-behandlede-indberetninger-om-formodede-bivirkninger-ved-comirnaty-pfizerbiontech,-uge-18/

Ja. Da kan vi gange opp dødsfall og alvorlige bivirkninger med to og en halv, siden kun i overkant av en tredjedel er behandlet PT!

Bring Back Our Corruption and Samuel Huntington - Devpolicy Blog from the  Development Policy Centre

Det er helt utrolig at svikerpressen enda beskytter makthavere som igjen vet at ikke vil folket vel, her de rent ut skjuler livsviktig sentral informasjon for borgerne vedr. vaksinen, slik at de tillitsfullt strømmer til og tar den uten å vite hva det er de EGENTLIG utsetter seg for.

Og vedr. tilsvarende oppdaterte lister over dødsfall og alvorlige bivirkninger etter vaksine på FHI sine sider, så er de vanskeligere å finne enn å hacke seg inn i operasjonsprogrammet til NASA!

Men når man henvendte seg til DANSKE myndigheter derimot, var det grei skuring:

I svaret fra Statens seruminstitutt i Danmark, fremgikk det at så mye som 2423 personer er døde inntil 30 dager etter vaksinering, fra og med desember i fjor, og ytterligere nesten 2000 mennesker er døde etter annen gangs vaksinering.

Innholdet i vaksinen er jo det samme uansett.


Svar på anmodning om utlevering av antall dødsfall etter både først- og andre gangs vaksinering, vil være umulig å vriste ut av norske myndigheter!

– Hvorfor?!

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Overnevnte, er sakset fra FB-gruppa – Kend Din Grundlov, lagt inn av Moderator Mads Madsen  · 12. mai kl. 16:39  · «Litt fakta«.

14 mai 2021 – FHI-topp: – Ville ikke tatt Janssen

– Hadde du tatt Janssen-vaksinen?


FHI-overlege Preben Aavitsland – Nei. Jeg hadde ikke gjort det.


FHI uttalte i april at siden relativt få i Norge dør av covid-19, vil risikoen for å dø etter å ha latt seg vaksinere med AstraZeneca-vaksinen kunne være større enn risikoen for å dø av covid-19 – spesielt yngre personer.


https://www.dagbladet.no/nyheter/fhi-topp—ville-ikke-tatt-janssen/73766215

15 april 2021 – FHIs anbefaling om Astra Zeneca

Folkehelseinstituttet har anbefalt å stoppe videre bruk av AstraZeneca-vaksinen (Vaxzevria) i det norske koronavaksinasjonsprogrammet.


Større risiko knyttet til AstraZeneca-vaksinen enn av Covid-19 sykdom i Norge.


Utsetter innføring av Janssen-vaksine FDA


(Det amerikanske legemiddelbyrået) og CDC (det amerikanske smitteverninstituttet) har anbefalt en midlertidig pause i bruken av Janssens vaksine på grunn av rapporter om flere tilfeller av alvorlig blodpropp etter oppstart av vaksinasjon i USA.


https://www.fhi.no/nyheter/2021/astrazeneca-vaksinen-tas-ut-av-koronavaksinasjonsprogrammet-i-norge/

15 april 2021 – Utsetter AstraZeneca-avgjørelse

FHI mener at AstraZeneca-vaksinen bør vrakes fra vaksinasjonsprogrammet. Men regjeringen avventer.

Får tilbud om annen vaksine

Personer som har fått en dose med AstraZeneca får tilbud om andre dose med en annen vaksine, sier FHI-direktør Camilla Stoltenberg.

https://www.nrk.no/norge/regjeringen-utsetter-astrazeneca-avgjorelse-1.15457709

Coronavaksinene mixes! Er det lurt!? «En kombinasjon av et antigen og adjuvans er vaksinespesifikk,og kan ikke overføres til et annet antigen».

Covid: How will we know if the vaccine is working? - BBC News

Covid-19: Myndighetene hadde aldri belegg for å overfalle oss med ekstreme tiltak og fryktpropaganda Del 6.

Covid-19: Myndighetene hadde aldri belegg for å overfalle oss med ekstreme tiltak og fryktpropaganda Del 6.

Del 5 av denne serien:

https://sommer17.wordpress.com/2021/03/09/covid-19-myndighetene-hadde-aldri-belegg-for-a-overfalle-oss-med-ekstreme-tiltak-og-fryktpropaganda-del-5/

Del 4.

https://sommer17.wordpress.com/2021/03/08/covid-19-myndighetene-hadde-aldri-belegg-for-a-overfalle-oss-med-ekstreme-tiltak-og-fryktpropaganda-del-4/

Del 3.

https://sommer17.wordpress.com/2021/03/05/covid-19-myndighetene-hadde-aldri-belegg-for-a-overfalle-oss-med-ekstreme-tiltak-og-fryktpropaganda-del-3/

Del 2.

https://sommer17.wordpress.com/2021/03/04/covid-19-myndighetene-hadde-aldri-belegg-for-a-overfalle-oss-med-ekstreme-tiltak-og-fryktpropaganda-del-2/

Del 1. (utdrag): Lov om straff (straffeloven) Dato LOV-2005-05-20-28 Departement Justis- og beredskapsdepartementet

§ 187. Falsk alarm

Med bot eller fengsel inntil 6 måneder straffes den som ved en uriktig melding eller liknende, forsettlig eller grovt uaktsomt volder


c) skrekk blant et større antall mennesker.


På samme måte straffes den som gir falske opplysninger som er skikket til å fremkalle frykt for noens liv eller helse eller forstyrre den alminnelige ro og orden.


https://sommer17.wordpress.com/2021/03/02/covid-19-myndighetene-hadde-aldri-belegg-for-a-overfalle-oss-med-ekstreme-tiltak-og-fryktpropaganda-del-1/

Cash Is King??? | St. Clair Shores, MI Patch

Veiledning for å støtte medlemsstatene i å motvirke vaksineskepsis, i tråd med kommisjonens meddelelse om å takle online desinformasjon.

Det er skruppelløse svin uten moral som rår! Cash is King!

Fy faen, å utsette de mest FORSVARSLØSE, EKSTREMT SÅRBARE MENNESKER blant oss for dette!!!:

6 mai 2021 – Johnson & Johnson-vaksinen har i stor grad blitt brukt på hjemløse og andre det er vanskelig å følge opp. Det kan by på problemer for de som nå skal vurdere vaksinen i Norge.


https://sommer17.wordpress.com/2021/05/06/veiledning-for-a-stotte-medlemsstatene-i-a-motvirke-vaksineskepsis-i-trad-med-kommisjonens-meddelelse-om-a-takle-online-desinformasjon/

Legg igjen en kommentar