Blande vaksiner. FHI og Regjeringen = Forsettlig skadevolding og potensielle mord!


1 Effects of vaccine adjuvant. Protein or polypeptide antigen in... |  Download Scientific Diagram

Mitt svar til art: Helsepersonell sier nei til andre dose: Bekymret for bivirkninger 29 mai 2021

«Direktør for helse og velferd i Stavanger, Eli Karin Fosse: – Jeg antar at det handler om skepsis til å blande vaksiner, selv om forsikringen fra medisinsk hold er at det er helt trygt.»


https://www.vg.no/nyheter/i/JJj7R6/helsepersonell-sier-nei-til-andre-dose-bekymret-for-bivirkninger

= Sparken på dagen, for en livsfarlig manipulerende og arrogant medløper! – «Direktør for helse og velferd«!? – Jeg ville heller ha konsultert en flokk med gjess!


Dette er ALVORLIG, for de VET hvilken enorm skade de kan påføre mennesker!

Begrunnelse:


Coronavaksinene mixes! Er det lurt!? «En kombinasjon av et antigen og adjuvans er vaksinespesifikk, og kan ikke overføres til et annet antigen» (utdrag:)


Vedr. spørsmål fra helsepersonell: «Kan-man-skifte-mellom-covid-19-vaksiner»?

NHI 21.01.2021 – «mRNA-vaksinene fra BioNTech/Pfizer og Moderna representerer en relativt ny teknologi. De induserer produksjon av SARS-CoV-2 spikeproteinet i mottakerens celler, noe som resulterer i en immunreaksjon. På grunn av mindre forskjeller i mRNA-kjedene og de transporterende lipoproteinene, og fordi vi har svært kortvarig erfaring med disse vaksinene, så vet vi så godt som ingenting om effektene av å skifte vaksine mellom dose 1 og 2«

Professor Elling Ulvestad:

– Enhver med innsikt i biologi vet at to vaksiner med forskjellig virkestoff i ikke nødvendigvis virker på samme måte.


Ulvestads uttalelse støttes av den amerikanske rådgivende komiteen for vaksine (NVAC), som skriver i en rapport fra 2008 at «en kombinasjon av et antigen og adjuvans er vaksinespesifikk, og kan ikke overføres til et annet antigen».


Verdens helseorganisasjon fulgte i 2013 opp med å advare mot å overføre kunnskap fra én vaksine med adjuvans til en annen.


https://sommer17.wordpress.com/2021/04/24/coronavaksinene-mixes-er-det-lurt-en-kombinasjon-av-et-antigen-og-adjuvans-er-vaksinespesifikkog-kan-ikke-overfores-til-et-annet-antigen/

23.04.2021 – De rundt 135.000 personene som har fått én dose av AstraZeneca vil få en mRNA-vaksine som andre dose.

Regjeringen har fulgt Folkehelseinstituttets anbefaling om at alle som har fått første dose med AstraZeneca-vaksinen får tilbud om en mRNA-vaksine som dose to, opplyser Helse- og omsorgsdepartementet i en pressemelding
(link i overnevnt post)

Les gjerne i denne forbindelse:

Nobelprisvinner: Masse COVID-vaksinasjon en ‘uakseptabel feil’ som ‘skaper variantene’. Salk Institute: «Dette er den første studien som viser at skaden oppstår når celler utsettes for piggproteinet alene


Connecticut innrømmer at covid-vaksiner inneholder piggproteiner, og hevder at de er ufarlige selv om Salk Institute bekrefter at de kan være dødelige. 

https://sommer17.wordpress.com/2021/05/23/nobelprisvinner-masse-covid-vaksinasjon-en-uakseptabel-feil-som-skaper-variantene-salk-institute-dette-er-den-forste-studien-som-viser-at-skaden-oppstar-nar-celler-utsettes-for-piggprotei/

Preben Aavitsland: – Jeg har nok litt kort lunte, det må jeg innrømme (DN+)  | DN

FHI har underslått de enorme skadevirkninger som har blitt påført oss hele veien, et ringe eksempel:

19 april 2021 – Eksperter: – Munnbind kan være helsefarlig.


Brukere av munnbind risikerer å puste inn kreftfremkallende stoffer, allergener og mikroplast.


Ingun Grimstad Klepp – seniorforsker ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved Oslo Met og Professor Cecilie Svanes ved senter for internasjonal helse ved Universitetet i Bergen, advarer i en kronikk på forskersonen.no:


Bruken av visse typer munnbind kan føre til at farlige kjemikalier og mikroplast trekkes ned i lungene.
Veldig mye av det vi bruker i Norge kommer fra land som har lite kontroll med de giftige egenskapene til kjemiske stoffer (…)


Farlige fluorkarboner, formaldehyd og andre potensielt kreftfremkallende stoffer (er funnet) i kirurgiske munnbind.


– Nå må også norske myndigheter ta problemet på alvor, sier Ingun Grimstad Klepp.


Engangsmunnbindene ofte er laget av polypropylen som er syntetiske fibre, altså plast, og som derfor vil «flasse» mikroplast.


Det andre problemet er at munnbindene er behandlet med ulike kjemikalier, blant annet med såkalte antimikrobielle stoffer for å «drepe» bakterier og virus.


– At munnbind er testet for filtreringsevne, betyr ikke at de er testet for og tilpasset daglig bruk av store befolkningsgrupper.

Overlege Preben Aavitsland ved Folkehelseinstituttets ledelse og stab for smittevern, miljø og helse:

Vi tror ikke dette er farlig i det hele tatt. (!!!)

https://www.nrk.no/innlandet/eksperter-skeptiske-til-munnbind-som-de-mener-kan-vaere-helseskadelig-1.15452018

Galning!

Nakstad om 17. mai-smitten i Trondheim: - Tror vi vil se flere slike  utbrudd i juni - adressa.no

Nakstads advarsel til Oslo: Overraskende og lite lurt at folk kaster munnbindet nå

NTB 29. mai 2021 

https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2021/05/29/195762456/nakstads-advarsel-til-oslo-overraskende-og-lite-lurt-at-folk-kaster-munnbindet-na

Jævel!:

Reviews in Cardiovascular Medicine Editorial board
IMR Press

Peter McCullough, MD testifies to Texas Senate HHS Committee. Testimony given March 10, 2021.

https://www.youtube.com/watch?v=QAHi3lX3oGM

McCullough sier bl.a at han lagde en Youtube video der han formidlet et kritisk viktig budskap fra en fagfellevurdert avhandling som hadde blitt publisert i en av de mest respekterte medisinske journaler på verdensbasis vedrørende medisin mot Corona, fra hvor han fremhevet 4-sider.

Youtube sensurerte ham vekk!

CMHC – Cardiometabolic Health Congress. Biography: Peter A. McCullough, MD, MPH Professor of Medicine. Vice Chief of Internal Medicine Baylor University Medical Center Dallas, TX

https://www.cardiometabolichealth.org/peter-mccullough.html

CMHC Chairpersons and Senior Planning Committee

https://www.cardiometabolichealth.org/chairs-and-spc.html

BI og NHH med på internasjonal toppliste

BI.no – Samfunn – Sju kjennetegn på propaganda. 25. januar 2018. Haavard Koppang, Førsteamanuensis

Propaganda brukes til å fremme skjulte agendaer, og kan vise seg som «falske nyheter». Her er sju hovedtrekk ved propaganda som hjelper deg til å kjenne den igjen.


LEDERENS VERKTØYKASSE: PROPAGANDA OG FALSKE NYHETER


Propaganda kan helt enkelt defineres som elitens manipulasjon av de udannede masser.

Avsenderen av propaganda er ikke bundet av rett og galt, og spiller fritt på følelser og fordommer. En balansert fordeling av løgn og sannhet kan være mer effektiv enn saklighet og korrekte fremstillinger for å overtale der og da, advarer Koppang.

SJU HOVEDTREKK VED PROPAGANDA (utdrag):


Propaganda skal være enkelt og tegnes i svart og hvitt – enten er du med oss og oppfører deg deretter, eller er du en av de andre og fiende.

Budskapet skal også repeteres. Mottakere skal over tid tro på og innrette seg etter budskapet, fremfor å komme i selskap med grupperinger det snakkes nedsettende om.

Personer med roller – særlig i det offentlige apparat – forbundet med tillit og godtroenhet, har de beste forutsetninger til å forlede den gemene hop. Det kan enten skje åpent i embeds medfør, eller indirekte via personer i kulissene.

En propagandist sørger for at fakta-innslag gir tillit til propagandisten før man elter inn desinformasjon og fordreininger som mottaker vurderer som troverdig. Oppmerksomheten styres unna feil i informasjon og resonnementer.

Propagandister bruker fordommer og feilinformasjon til å skape nye oppfatninger, som å spille på aversjon mot visse sannheter eller på fanatisk støtte til visse vrangforestillinger.

https://www.bi.no/forskning/business-review/articles/2018/01/sju-kjennetegn-pa-propaganda/

Are you suffering from data overload?

Government.uk: Covid-19: Voldsomme, repetitive, kontinuerlige angrep må settes inn for å bryte ned befolkningen!:

Options for increasing adherence to social distancing measures 22nd March 2020:

Overtalelse


2. Oppfattet trussel:


Et betydelig antall mennesker føler seg fortsatt ikke tilstrekkelig personlig truet; det kan være at de blir beroliget av den lave dødsraten i deres demografiske gruppe (8), selv om nivåer av bekymring kan øke (9).


Det opplevde nivået av personlig trussel må økes blant de som er selvsikre, ved hjelp av hardtslående emosjonelle meldinger.


For å være effektivt må dette også styrke mennesker ved å gjøre det klart hva de gjør kan ta for å redusere trusselen (11).


https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/882722/25-options-for-increasing-adherence-to-social-distancing-measures-22032020.pdf

The Social Media Managers Are Not Okay | by Marta Martinez | OneZero

Oversatt utdrag fra: EVENT 201 – A GLOBAL PANDEMIC EXERCISE:

Johns Hopkins Center for Health Security i samarbeid med World Economic Forum og Bill and Melinda Gates Foundation var vertskap for Event 201, en pandemiøvelse på høyt nivå 18. oktober 2019, i New York, NY.

Uttalelse om nCoV og vår pandemiøvelse

7. Regjeringer og privat sektor bør prioritere å utvikle metoder for å bekjempe feil og desinformasjon før neste pandemisvar. Regjeringer må samarbeide med tradisjonelle og sosiale medieselskaper for å undersøke og utvikle kvikk tilnærminger for å motvirke feilinformasjon. Dette vil kreve å utvikle evnen til å oversvømme media med rask, nøyaktig og konsistent informasjonFolkehelsemyndigheter bør samarbeide med private arbeidsgivere og pålitelige samfunnsledere som trosledere for å kunngjøre faktainformasjon til ansatte og borgere. Pålitelige, innflytelsesrike arbeidsgivere i den private sektoren bør skape kapasitet til å utvide offentlige meldinger på en lett og pålitelig måte, håndtere rykter og feilinformasjon og forsterke troverdig informasjon for å støtte offentlig kommunikasjon i nødstilfeller. Nasjonale folkehelsebyråer bør samarbeide i tett samarbeid med WHO for å skape evne til raskt å utvikle og gi ut konsistente helsemeldinger. Medieselskaper bør på sin side forplikte seg til å sikre at autoritative meldinger blir prioritert og at falske meldinger blir undertrykt, inkludert bruk av teknologi.

https://sommer17.wordpress.com/2021/05/16/covid-19-journalister-skam-dere/

Unødvendig å si – overnevnte eksempler fra autoriteter på sitt felt, dreiet seg slett ikke om falske meldinger.

Men de – som så mange andre etterrettelige kilder, blir sensurert og skjult for allmennheten allikevel.

Derfor må man lese overnevnte «budskap» med nøyaktig disse brillene på!

How Implicit Bias Works in Journalism - Nieman Reports

29 mai 2021 – «Svært smittsom» variant oppdaget: – Følger situasjonen tett

En krysning mellom den britiske og den indiske virusvariantene er oppdaget i Vietnam. FHI sier de følger tett med på hvilke egenskaper varianten kan ha.

Flere og flere blir smittet,

Line Vold er avdelingsdirektør i Folkehelseinstituttets avdeling for smittevern og beredskap: Det finnes en rekke varianter av det opprinnelige covid-19-viruset. Det er vanlig at virus endrer seg etter hvert som flere og flere blir smittet.- Generelt vil det at det fortsatt er stor smittespredning i deler av verden øke risiko for at nye varianter av viruset dukker opp, skriver Vold.

https://www.tv2.no/nyheter/14030025/

Takk skal dere enda en gang faen meg ikke ha, for å p*sse ut av dere The Bleeding Obvious, og få det til å virke som om jordens undergang er nær!

Legg igjen en kommentar