Veiledning for å støtte medlemsstatene i å motvirke vaksineskepsis, i tråd med kommisjonens meddelelse om å takle online desinformasjon.


Decision-making centre of Europe : Business2Belgium

EUROPEAN COMMISSION Brussels, 26.4.2018 COM (2018) 244 final 2018/0115 (NLE) Proposal for a COUNCIL RECOMMENDATION on Strengthened Cooperation against Vaccine Preventable Diseases {SWD(2018) 149 final}

Forslag til RÅDETS ANBEFALING om styrket samarbeid mot vaksineforebyggende sykdommer (utdrag sitat)

I Europa forhindrer sesonginfluensavaksinasjon rundt 2 millioner mennesker fra å få influensa hvert år. Og likevel, som nevnt i president Juncker State of the Union tale av 13 September 2017, i dag, i EU, dør fortsatt barn av sykdommer som meslinger som lett kan forebygges med vaksiner. Dette er uakseptabelt.

Vaksinasjonsprogrammer har blitt stadig skjørere; i møte med lavt opptak av vaksiner, vaksineskepsis, økende kostnader for nye vaksiner og mangel på vaksineproduksjon og forsyning i Europa.

Dette forslaget er en oppfordring til felles tiltak for å øke vaksinasjonsdekningen og for å sikre at alle i EU har tilgang til vaksinasjon og tette hull i immunisering.

De genuine spørsmålene og tvilen rundt vaksinasjon, uttrykt av innbyggere i hele Europa, signaliserer det presserende behovet for at Medlemsstatene og helsesamfunnet skal anerkjenne og respondere tilsvarende.

Dette forslaget er et samordnet forsøk på å svare på slike bekymringer.

Flere EU-medlemsstater og naboland står for øyeblikket overfor uforutsette utbrudd av vaksineforebyggende sykdommer på grunn av utilstrekkelig vaksinasjonsdekning. Bare i 2017, i EU, fikk over 14.000 mennesker meslinger – mer enn tre ganger antallet rapportert i 2016. De siste to årene er 50 personer døde på grunn av meslinger og to på grunn av difteri.

Europa har ikke lyktes med å eliminere meslinger i tråd med avtalte WHO-mål.

Risikoen for gjeninnføring av poliovirus i EU vedvarer, noe som setter Unionens poliofrie status i fare. (1)

Vaksinasjonsraten for sesonginfluensa forblir vedvarende betydelig under dekkingsmålet på 75% for eldre aldersgrupper som ble forkynt anbefalt av Rådet for 2009

Anbefaling om sesongmessig influensavaksinering.



Faktum er at vaksinasjonsdekningen for sesonginfluensa i eldre aldersgrupper har gått ned de siste årene i flertallet av EUs medlemsstater.

Mens nasjonale vaksinasjonsprogrammer er planlagt, organisert og gjennomført forskjellig fra medlemsstat til medlemsstat, sliter alle EU-landene med disse vanlige utfordringene:

synkende dekning, forsyningsmangel og økende vaksineskepsis

Det er flere implikasjoner som bidrar til lave nivåer av vaksinedekning og forhindrede immuniserings-sprik:

Vaksinasjonsskepsis og avtagende tillit.

HERVED ANBEFALES AT MEDLEMSSTATENE:

1. Utvikler og implementerer nasjonale og / eller regionale vaksinasjonsplaner, rettet mot å øke vaksinasjonsdekningen mot å nå verdens mål og målene til Helseorganisasjonens europeiske vaksinehandlingsplan innen 2020.

Disse planene burde inkludere bestemmelser for bærekraftig finansiering og vaksineforsyning, en livsløpstilnærming til vaksinasjon, kapasitet til å svare på nødssituasjoner, og kommunikasjon og beslutningspåvirkning.

3. Innføre rutinemessige kontroller av vaksinasjonsstatus og regelmessige muligheter for vaksinering på tvers av ulike livsfaser, gjennom rutinemessige besøk til primærhelsetjenesten og gjennom ytterligere tiltak som ved (før) skoletilgang, på arbeidsplassen eller i omsorgsanlegg.

4. Tilrettelegge for tilgang til nasjonale og / eller regionale vaksineringstjenester ved å:

a. Forenkle og utvide mulighetene for å tilby vaksinering, utnytte samfunnsbaserte leverandører som apotek, sykepleiere og skole og arbeidsplasser medisinske tjenester;

b. Målrettet oppsøking av de mest sårbare gruppene inkludert sosialt ekskluderte og minoriteter for å bygge bro over ulikheter og hull i vaksinasjonsdekning.

5. Sikre, i samarbeid med høyere utdanningsinstitusjoner og interessenter, at nasjonale medisinske læreplaner og kontinuerlige medisinske utdannelsesprogrammer inkluderer eller styrker opplæring om vaksineforebyggbare sykdommer, vaksinologi og vaksinering for helsepersonell i alle sektorer.

6. Øk kommunikasjonsaktiviteter og bevisstgjøring om fordelene ved vaksinasjon av:

a. Presentasjon av vitenskapelig bevis for å motvirke spredning av desinformasjon, inkludert gjennom digitale verktøy og partnerskap med det sivile samfunn og andre relevante interessenter;

b. Samhandle med helsearbeidere, interessenter i utdanningen, sosiale partnere og media som multiplikatorer, for å bekjempe (borgernes) selvtillit og øke tilliten til immunisering.

7. Utvikle helseinstitusjoners kapasitet til å ha oppdatert elektronisk informasjon om vaksinasjonsstatus for borgere, basert på informasjonssystemer, tilby påminnelsesfunksjoner, fange vaksinasjonsdekningsdata i sanntid på tvers av alle aldersgrupper, og tillate datakoblinger og utvekslinger på tvers av helsevesenets systemer.

HERVED ØNSKES VELKOMMEN KOMMISJONENS HENSIKT TIL Å TA FØLGENDE TILTAK I BRUK, I NÆRT SAMARBEID MED MEDLEMMENES STATER:

10. Målet er å etablere et europeisk system for deling av vaksinasjonsinformasjon (EVIS), koordinert av European Center for Disease Prevention and Control (ECDC) for å:

a. Sammen med de nasjonale folkehelsemyndighetene, undersøke alternativene for innen 2020 å etablere retningslinjer for en kjerne-EUvaksinasjonsplan, med sikte på å lette kompatibiliteten til nasjonal planlegging og fremme rettferdighet i unionsborgernes helsevern, og deretter sikre bred opptak av kjerneplanen samt et vanlig vaksinasjonskort;

c. Overvåk feilinformasjon på vaksine på nettet og utvikle evidensbasert informasjonsverktøy og veiledning for å støtte medlemsstatene i å motvirke vaksineskepsis, i tråd med kommisjonens meddelelse om å takle online desinformasjon.

16 c. Investere i atferds- og samfunnsvitenskapelig forskning på determinantene til vaksineskepsis på tvers av forskjellige undergrupper av befolkningen og helsearbeidere.

20. Styrke virkningen av den årlige europeiske immuniseringsuka ved å være vert for et EU offentlig bevissthetsinitiativ og støtte medlemsstatene sine egne aktiviteter.

24. Styrke partnerskap og samarbeid med internasjonale aktører og initiativer, som Verdens helseorganisasjon og dens strategiske rådgivende ekspertgruppe on Immunization (SAGE), European Technical Advisory Group of Experts on Immunisering (ETAGE), Global Health Security Initiative og Agenda prosesser(Global Health Security Initiative, Global Health Security Agenda), UNICEF og finansierings- og forskningsinitiativer som GAVI the Vaccine Alliance, koalisjonen for innovasjoner om epidemisk beredskap (CEPI) og Global Research Collaboration for smittsom beredskap (GloPID-R).EN 17 NO25.

Rapporter regelmessig om fremdriften i implementeringen av denne anbefalingen om grunnlag av data som er gjort tilgjengelig av medlemsstatene og andre relevante kilder.

Utferdiget i Brussel,

For rådet Presidenten

https://ec.europa.eu/transparency/regdoc/rep/1/2018/EN/COM-2018-244-F1-EN-MAIN-PART-1.PDF

Event 201 -held in New York. Event 201 is an exercise for a worldwide  pandemic


EVENT 201 – A GLOBAL PANDEMIC EXERCISE – Begivenhet 201, en pandemiøvelse for å illustrere innsats for beredskap

Katastrofene eksperimentet helt uten legitimitet har forårsaket og som utgjør beredgrunnen for den systematiske ødeleggelsen av helse, psyke, økonomi og følgelig næringer. Dette faktum er nødt til å avstedkomme en signifikant begjæring om straffeforfølgelse fra alle som har blitt – og er hardt rammet av «øvelsen» siden agendaen etterprøvbart har vært en helt annen enn å «skåne belastet helsevesen og menneskeliv»!:

Johns Hopkins Center for Health Security i samarbeid med World Economic Forum og Bill and Melinda Gates Foundation var vertskap for Event 201, en pandemiøvelse på høyt nivå 18. oktober 2019, i New York, NY.

Øvelsen illustrerte områder der offentlige / private partnerskap vil være nødvendige under responsen på en alvorlig pandemi for å redusere store økonomiske og samfunnsmessige konsekvenser.


Uttalelse om nCoV og vår pandemiøvelse


De siste årene har verden sett et økende antall epidemiske hendelser, som utgjør omtrent 200 hendelser årlig.


Disse hendelsene øker, og de er forstyrrende for helse, økonomi og samfunn.


Å håndtere disse hendelsene belaster allerede den globale kapasiteten, til og med fravær av en pandemitrussel.


Eksperter er enige om at det bare er et spørsmål om tid før en av disse epidemiene blir globale – en pandemi med potensielt katastrofale konsekvenser.


En alvorlig pandemi, som blir «Event 201», vil kreve pålitelig samarbeid mellom flere bransjer, nasjonale myndigheter og sentrale internasjonale institusjoner.

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Les et lengre oversatt utdrag her: Corona: Vi må åpne opp! Tanken om å redde alle, er politisk propaganda.

What Can Other Coronaviruses Tell Us About SARS-CoV-2? | Quanta Magazine

Lasse Bjørnstad – Forskning 7. apr. 2020

Minst fire forskjellige coronavirus sirkulerer i menneskeheten uten å gjøre særlig skade.

Corona-forkjølelse

Flere av disse virusene har vært kjent siden 1960-tallet, og de er blant de mange forskjellige virusene som kan gi mennesker helt vanlig forkjølelse, med rennende nese, sår hals og hoste.


– Disse virusene forandrer seg ofte, og en vaksine ville ikke kunne brukes over mange år, sier Ørjan Olsvik til forskning.no. Han er professor i medisinsk mikobiologi ved Universitetet i Tromsø.


– Dessuten er alvorlig sykelighet og død meget lav for friske mennesker.


Det blir anslått at forskjellige coronavirus er ansvarlig for rundt 20 prosent av alle forkjølelsesinfeksjoner som menneskeheten går gjennom hvert år.


Og disse virusene har mye til felles med de andre coronavirusene.

Alle er zoonoser, og har på ett eller annet tidspunkt blitt overført fra dyr til mennesker, noen har for eksempel vært innom kyr før de kom til mennesker, ifølge en studie om de kjente coronavirusene publisert i tidsskriftet Advances in Virus Research i 2018.


Det er minst 219 kjente virustyper som kan smitte mennesker, og mange av disse er zoonoser og kan smitte mellom andre dyr og mennesker.


https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/helse/2020/04/07/195668013/minst-fire-forskjellige-coronavirus-sirkulerer-i-menneskeheten-uten-a-gjore-saerlig-skade

Lockdown – alt mens: ««Interessant nok er 99% av de påviste tilfellene med SARS-CoV-2 asymptomatiske eller har mild tilstand, noe som er i strid med virusnavnet (alvorlig akutt respiratorisk syndrom-coronavirus-2) [4].»

https://sommer17.wordpress.com/2021/04/24/lockdown-alt-mens-interessant-nok-er-99-av-de-paviste-tilfellene-med-sars-cov-2-asymptomatiske-eller-har-mild-tilstand-noe-som-er-i-strid-med-virusnavnet-alvorlig-akutt-respiratorisk-synd/

(1)

Bilderesultater for Polio cathastrophic illustration

Med corona som djevelens svøpe, beredes grunnen for massemord gjennom virkelig farlige pandemier som nå har gjenoppstått, og en sultkatastrofe og medisinkrise av dimensjoner.:

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/11/covid-19-pandemien-har-potensial-for-a-reversere-helse-og-utviklingsgevinster-oppnadd-de-siste-tiarene/

Pandemiøvelsen Event 201 – Polio er nå gjenopplivet!

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/10/pandemiovelsen-event-201-polio-er-na-gjenopplivet/

India's Agriculture Crisis- Business News

Hva som VIRKELIG skjer i India nå! Utdrag sitat 30 april 2021: A first-hand message from India: the truth about genocide and starvation

Folkemord. Sult. Korrupsjon. Dette er sannheten om hva som egentlig skjer i India under dekke av COVID19-viruset og den påståtte pandemien.

Dette er ikke mine ord. Dette er ordene til noen som bor i India som nådde ut til meg for å få ut hennes budskap om folkemordet som pågår, akkurat nå, alt under dekke av ‘stammer og varianter’ av COVID19.

Folk dør av sult og mangel på medisinsk behandling. Hun er vitne til og bevitner ved selvsyn de grusomheter som tar plass.

Her er hennes melding:

Jeg skriver til deg om folkemordet som foregår i India. Millioner har allerede dødd av sult under de pågående nedstengningene.

Regjeringen og media lyver og får det til å se ut som viruset.

De fleste byer, inkludert Pune, der jeg bor, har vært under fullstendig lockdown i flere uker nå. Restauranter, butikker, treningssentre, teatre, i utgangspunktet er alt stengt. Byene er spøkelsesbyer. Selv såkalte ”essensielle” virksomheter er bare åpne til klokken 11 om morgenen. Du har i utgangspunktet bare en time på å kjøpe mat, og så er tiden din ute. Interstatlige reiser og til og med interdistriktsreiser er forbudt.

Politiet venter på alle viktige veikryss for å stille spørsmål ved hvorfor du reiser utendørs eller å bøtelegge deg hvis du ikke bruker maske.

Det medisinske samfunnet her er også medskyldig i folkemord, lyver om sykehus som er fulle og avviser mennesker med ekte sykdommer som trenger øyeblikkelig behandling. De har til og med skapt mangel på oksygenflasker. Sykehus avviser mennesker med reelle lidelser og hevder at det ikke er tomme senger. Regjeringen har skapt mangel på oksygenforsyning.

Som jeg nevnte tidligere, må alle pasienter som gjennomgår en operasjon eller prosedyre først gjennomgå en RT-PCR-test, ellers blir de nektet behandling. Jeg har opplevd dette selv. Siden i fjor har det vært en regjeringsordre om at du ikke kan gjennomgå noen medisinsk prosedyre, med mindre du har utført en PCR-test. Dessverre måtte jeg gjennomgå et inngrep i fjor. Jeg hadde ikke tid til å anvende lovverket eller annen taktikk, da jeg hadde mye vondt. Til slutt hadde jeg ikke noe annet valg enn å adlyde det hele.

Selv i OR tapet de masken til ansiktet mitt fordi jeg fortsatte å trekke den ned.

Men min situasjon er ingenting i forhold til de fattige. Millioner har allerede dødd av sult. Folk som rammes hardest er arbeidsinnvandrerne og de i landlige områder. De fleste bedrifter har arbeidsinnvandrere, og med alt stengt er det ingen jobber, ingen inntekt og ingen mat.

Som et resultat dør nå millioner av sult eller underernæring.

Bruk plattformen din for å markere forbrytelsene mot menneskeheten som foregår i dette landet. Verden må være klar over alvoret i situasjonen her.

Jeg har lagt ved noen lenker nedenfor.

Selv om noen er fra vanlige medier, vil du få en ide om hvor alvorlig situasjonen nå har blitt. Ikke glem brødrene og søstrene dine her i India. Sender kjærlighet og lys, Alisha (sitat slutt)

Nederst i overnevnte innlegg er altså relevante opplysninger fra «valide» nyhetsformidlere linket til, som støtter opp om avlagte vitnesbyrd.

Informasjonen er også helt forenlig med den jeg gjengir fra ditto kilder i følgende post:

Corona – Bløffen om India (advarsel – sterke bilder) – CEPI, Solberg og Gates!

https://sommer17.wordpress.com/2021/05/03/corona-bloffen-om-india-advarsel-sterke-bilder-cepi-solberg-og-gates/

Big News Headlines Newspaper Announcement Background 3d Illustration  Illustration Stock | Adobe Stock

Sedvanlig skrekkheading fra landets bladsmørere:

1 mai 2021 Smittebølgen i India: Truer Norge også (men nei, det gjør den ikke, og forholdene i India skyldes HELT ANDRE TING under beleilig dekke av corona!!) Sitat:

Den indiske virusvarianten, også kalt B.1.617, har mutasjoner som gjør at man mistenker at den er mer smittsom enn den opprinnelige coronavirusvarianten og at vaksinene har mindre effekt mot den.

– Foreløpig har det blitt forsket lite på varianten, og vi vet derfor ikke hvor god effekt vaksinene har mot den. Men varianten skiller seg sannsynligvis ikke mye fra den britiske varianten når det gjelder smittsomhet, sier Forland og fortsetter:

Norge er ikke mye mer truet av den indiske virusvarianten ettersom smittespredningen allerede domineres av en hissig variant.

Men på lang sikt kan det oppstå varianter som er mer smittsomme og som vaksinene har mindre effekt mot. Derfor er viktig også for vår del at utbrudd slås ned i alle verdens land.

https://www.dagbladet.no/nyheter/truer-norge-ogsa/73705949

4 mai 2021 – Covid-tragedien kan få følger også i resten av verden – her er noen av årsakene til det.

India huser verdens største vaksineprodusent, Serum-instituttet. Her ble millioner av vaksiner til andre land produsert fram til mars, da situasjonen i India ble så ille at myndighetene stanset en god del av eksporten av AstraZeneca-vaksinen, inkludert flere vaksiner til vaksineprogrammet Covax som skal sikre vaksiner til lav- og mellominntektsland.

India har selv bare vaksinert om lag en tidel av sin egen befolkning, og prøver nå å vaksinere så mange som mulig. Hele 35 land er avhengig av India for å få sine vaksiner, og 98 prosent av disse er fra lavinntekts- eller mellominntektsland, ifølge en analyse foretatt av Sky News.

https://www.dagsavisen.no/nyheter/verden/2021/05/04/derfor-bekymrer-indias-covid-tragedie-ogsa-resten-av-verden/

Heparin targets coronavirus spike protein, research shows – Drug Discovery  World (DDW)

8 juni 2020 – Norsk forsker skaper strid om virusets opphav: – Dette viruset har ikke en naturlig opprinnelse

Artikkelen er oppdatert med en kommentar fra John Fredrik Moxnes, og med forbehold om forskernes funn.

I en fersk studie publisert i tidsskriftet QRB Discovery skriver den britiske professoren Angus Dalgleish og den norske forskeren Birger Sørensen om det såkalte spike-proteinet i koronaviruset.


Ifølge forskerne kan sekvenser i dette proteinet tyde på at viruset ikke har et naturlig opphav.

Forskerduoen påpeker også at viruset nesten ikke har mutert siden det begynte å smitte mellom mennesker, noe som tyder på at det allerede var ferdig tilpasset mennesker. Dette er ifølge Sørensen helt uvanlig for virus som krysser artsbarrierer.

Ifølge Sørensen har viruset egenskaper som skiller seg kraftig fra SARS, og som aldri tidligere er påvist i naturen.


– Når vi teknisk beskriver viruset så ser vi jo at det ikke har blitt til ved en naturlig utvikling. Det er gjort av amerikanere og kinesere, som del av det som heter «gain of function»-studier. Det gjøres over hele verden. Man sier man ikke gjør det, men det skjer hele tiden på avanserte laboratorier, ifølge Sørensen.


Kina og USA har i mange år samarbeidet om forskning på koronavirus. I såkalte gain of function-forsøk øker man virusets smittsomhet på en kunstig måte, for å gjøre viruset enklere å bruke i vitenskapelige eksperimenter. Slike manipulerte virus kalles «chimera».

Sørensen tror de nåværende vaksinekandidatene vil ha stor risiko for bivirkninger, fordi de sikter mot virusets såkalte spike-protein, der 80% av arvestoffet er såkalte human-likt.

De siste dagene har Sørensens funn skapt heftig debatt i britisk presse.

Sir Richard Dearlove, som var sjef for den britiske utenlandsetterretningen MI6 fra 1999 til 2004, sier til avisen Daily Telegraph at arbeidet til forskerduoen viser at pandemien som lammer verden kan ha startet i et laboratorium. Jeg tror dette startet som et uhell. Dermed reises spørsmålet om Kina kommer til å påta seg ansvar, og om Kina skal betale erstatning. Jeg tror dette vil få alle land til å tenke gjennom sitt forhold til Kina og hvordan de forholder seg til Kinas lederskap, sier Dearlove til avisen.

– 78.4% av epitopene i spike-proteinet er identisk med oss som mennesker. Og konsekvensen av det er at det er 78.4% sannsynlighet for å få bivirkning i en eller annen form av vaksiner som retter seg inn mot dette proteinet.

https://www.nrk.no/norge/norsk-forsker-skaper-strid-om-virusets-opphav_-_-dette-viruset-har-ikke-en-naturlig-opprinnelse-1.15043634

denmark-PM-Mette-Frederiksen-MARTIN-SYLVEST—RITZAU-SCANPIXAFPGETTY-IMAGES-  Green Queen

Akademikerbladet 29 mai 2021

Regeringen til Sundhedsstyrelsen: Læg fagligheden på hylden


Direktør i Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm blev beordret af regeringen til at fravige proportionalitetsprincippet, som er afgørende for embedsmænd, få dage efter statsministeren lukkede Danmark ned.


Den 14. marts sendte en departementschef fra Sundhedsministeriet således en mail til Brostrøm, hvor han direkte blev bedt om at droppe grundprincippet rimelighed for embedsmænd for i stedet at anerkende regeringens ”ekstreme forsigtighedsprincip”.

Det er med andre ord en klar besked fra regeringen til en embedsmand om, at han skal fravige sin faglighed under coronakrisen. Det skriver Politiken torsdag.


I mailen beskriver departementschef i Sundhedsministeriet, Per Okkels, at Statsministeriet er ”meget bekymret for, hvorfor vi tester så lidt”, og ”hvis der er mulighed for det, er kravet, at vi fortsat tester flere”.


Statsministeren har fået kritik for at sige til befolkningen, at nedlukningen af landet sker efter anbefaling fra myndighederne.


”Derfor er det myndighedernes anbefaling, at vi lukker al unødvendig aktivitet ned på de områder i en periode”, sagde Mette Frederiksen. Men den 21. maj kunne Jyllands-Posten dokumentere, at det ikke var efter Sundhedsstyrelsens anbefaling at statsministeren lukkede landet ned.


Sundhedsstyrelsen afviste carte blanche til tvang


Epidemiloven, som regeringen brugte som baggrund for nedlukningen, tillader som udgangspunkt ellers kun indgreb over for befolkningen, hvis der er tale om sygdomme på liste A.

https://www.akademikerbladet.dk/aktuelt/2020/maj/regeringen-til-sundhedsstyrelsen-laeg-fagligheden-paa-hylden

Clown Hat Flat Style Free Vector Illustration by superawesomevectors on  DeviantArt

Er det ikke påfallende at de mest sentrale dokumenter i form av bl.a SMS som gikk mellom ledere i toppsjiktet – BÅDE i Norge og Danmark innledningsvis i «pandemien» – «forsvant» på «mystisk vis» slik at ingen noensinne vil få innsikt i de fakta som kan utledes fra dette, at vil kunne dreie seg om høyforræderi mot egen befolkning!?

Norges sentrale gjøk, valgte strategien å indirekte karakterisere seg selv som en distre brødskalk, men art. fra Danmark får jeg ikke gått inn og lest akkurat nå (betalingsmur)

7 mars 2021 – Sundhedsministeriet mørklagde afgørende detaljer om slettede e-mail, der kunne påvirke undersøgelse af nedlukning.

Sundhedsministeriet forhindrede offentligheden i at få hele sandheden om de mulige konsekvenser, da alle e-mail i Statens Serum Institut i perioden under forårets nedlukning blev slettet ved en fejl.

Selvom helt op til hver anden e-mail kunne være tabt, fik offentligheden at vide, at alle e-mail til en kommende udredning af forårets nedlukning kunne findes, viser en omfattende aktindsigt.

https://www.berlingske.dk/politik/sundhedsministeriet-moerklagde-afgoerende-detaljer-om-slettede-e-mail-der

FHI: Over 2,5 millioner nordmenn er testet! Overveldende antall falske positive testresultat gjør at Lockdown kan holdes i hevd! Utdrag:

Viktige SMS-er og notater ble slettet til tross for at embetsmenn, saksbehandlere og politikere er pålagt å ta vare på notater og SMS-er som utgjør en del av saksbehandlingen. Ifølge et tidligere hemmeligstemplet brev Coronakommisjonen mottok fra departementet i fjor høst, bekreftes det at alle SMS-ene til Bjørn-Inge Larsen ble slettet.

Om ikke det var nok, så viser det seg at notatene til helsedirektør Bjørn Guldvog også er borte, ifølge et møtereferat som Aftenposten har fått tilgang til.

Dermed er en viktig del av Norgeshistoriens mest dramatiske dager ikke lenger mulig å dokumentere (sitat slutt)


KRIPOS hadde fint klart å spa opp denne «tapte» informasjonen, hvis da ikke Bjørn-Inge Larsen og Bjørn Guldvog har massakrert teknologien ved å gå løs på den med hammere og vernesko og deretter senket delene på 514 meters dyp i Hornindalsvatnet. Det vet selv en 8- åring.


Så da blir konklusjonen at selv den «kritiske» Coronakommisjonen må være korrupt, siden de – lik som en klikk med halvtomsinger godtar «forklaringene» uten å iverksette nødvendige tiltak for å skaffe informasjonen til veie!


https://sommer17.wordpress.com/2021/04/18/fhi-har-testet-over-25-millioner-nordmenn-overveldende-antall-falske-positive-testresultat-gjor-at-lockdown-kan-holdes-i-hevd/

grim reaper holding hourglass - Google Search | Skulls drawing, Skull  tattoo design, Reaper tattoo

4 mai 2021 – Hvis vi vaccinerer 600.000 danskere i aldersgruppen 20-29 år med vaccinerne fra AstraZeneca, vil 15 få alvorlige blodpropper, og fem vil dø.

Nul vil have reddet livet på grund af vaccinen.


»Det er den sundhedsmæssige konsekvens af at give vaccinen.«


Sådan siger tidligere direktør for Statens Serum Institut Nils Strandberg Pedersen, der kommer med en krads kritik af en række partiets beslutning om, at vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson skal indgå i en fritvalgsordning.


https://www.bt.dk/samfund/ekspert-fraraader-frivillige-vacciner-folk-vil-doe-og-ingen-liv-vil-vaere-reddet

Men Norges parti- flaskede lavt utdannede broiler av en aldrende muppet går «all in» for the kill:

15 april 2021 – Regjeringen åpner for å gi Astra Zeneca til frivillige

Folkehelseinstituttet vil stanse Astra Zeneca-vaksinen. Bent Høie åpner for å gi den til dem som vil ha den.

Det som taler for å gi den til frivillige er at folk kan gjøre kloke valg selv, sier Høie.

Det er mistanker om at også Janssen-vaksinen forårsaker de samme svært sjeldne bivirkningene.

Derfor settes den på vent.

Janssen-vaksinen bruker samme teknologi som Astra Zeneca.

https://www.aftenposten.no/norge/i/860pAQ/regjeringen-aapner-for-aa-gi-astra-zeneca-til-frivillige

Homeless Man Sleeps Under Newspapers Vector Cartoon Clipart - FriendlyStock  in 2021 | Homeless man, Cartoon clip art, Man illustration

Det er skruppelløse svin uten moral som rår! Cash is King! Fy faen, å utsette de mest FORSVARSLØSE, EKSTREMT SÅRBARE MENNESKER blant oss for dette!!!:

6 mai 2021 – Johnson & Johnson-vaksinen har i stor grad blitt brukt på hjemløse og andre det er vanskelig å følge opp. Det kan by på problemer for de som nå skal vurdere vaksinen i Norge.

Myndighetene har vendt blikket til USA for å granske blodpropp-tilfellene som knyttes til vaksinen og hvor ofte de skjer.

Det er bare ett problem:


USA har ikke et nasjonalt offentlig helsevesen – noe som gjør det vanskeligere å samle data.


Og vaksinen, som bare krever én dose og er enkel å distribuere, har i stor grad blitt rettet mot grupper som er vanskelig å følge opp til dose nummer to.


Det kan være en del av forklaringen på hvorfor det bare er meldt inn 15 tilfeller med de sjeldne blodproppene blant de over åtte millioner amerikanerne som har fått vaksinen.


Geir Bukholm: – Det gjør det vanskeligere å gjøre en god vurdering for å anbefale denne vaksinen til en gruppe av befolkningen, der nytten av vaksinen er større enn risikoen for bivirkninger.


https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/6zGj9O/usikker-paa-johnson-johnson-data-fra-usa-gjoer-det-vanskeligere-aa-ta-en-god-vurdering

Legg igjen en kommentar