Pandemiøvelsen Event 201 – Polio er nå gjenopplivet!


Bilderesultater for Polio cathastrophic illustration


Verdens ledere deltok i møtet Event 201, en pandemiøvelse på høyt nivå 18. oktober 2019, hvis utdrag er sitert her.:

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/07/corona-vi-ma-apne-opp-tanken-om-a-redde-alle-er-politisk-propaganda/

Mulig hver og en av dem – men udiskutabelt samlet, måtte ha hatt i mente, at gigantkatastrofer som denne ville bli et resultat av deres «tenkte pandemiscenario»! Nå får de nok utryddet noen millioner mennesker effektivt, tenker jeg. Tilsvarende med vaksinasjonene mot corona. Sitat googleoversatt:

Tiår med arbeid førte verden nær slutten av polio, men feilinformasjon, religiøs tro og økonomiske klager har ført til motstand mot vaksinasjoner. Coronaviruspandemien tilførte flere forsinkelser. Kampen til en av verdens største vaksinasjonskampanjer gir en advarsel ifbm. kampen mot Covid-19.

PESHAWAR, Pakistan – Etter flere tiårs arbeid hadde polio blitt utslettet nesten overalt i verden. Alt som var igjen var lommer i Afghanistan og Pakistan.

Eksperter håpet 2020 ville være det siste året at hovedformen av viruset, som permanent kan lamme eller forårsake død, utgjorde en trussel.

Coronaviruspandemien stoppet fremgangen.

I mars (2020) ble hus-til-hus vaksinasjonsteam som arbeidet over hele Pakistan tvunget til å stoppe arbeidet på grunn av Covid-19.


Som et resultat ble polio gjenopplivet, inkludert en mutert form av viruset.

Det er nå blitt oppdaget i prøver tatt fra kloakk i 74% av Pakistan i slutten av 2020, opp fra bare 13% tidlig i 2018.

“Nå er viruset ikke bare i utvalgte lommer. Risikoen er overalt ”i landet, sa Rana Safdar, legen med ansvar for Pakistans poliokampanje.

The Wall Street Journal 09.02.2021


https://www.wsj.com/articles/covid-19-deals-blow-to-polio-eradication-effort-11612888012

Og hva angår vaksinene mot Corona: Forbes.com 20.10.2020:

Forskere advarer: Noen Covid-19-vaksiner kan øke risikoen for HIV-infeksjon


Noen av Covid-19-vaksinene som er under utvikling kan øke risikoen for å få HIV, advarte en gruppe forskere i The Lancet Medical Journal mandag, noe som potensielt kan føre til en økning i infeksjoner som vaksiner rulles ut til sårbare befolkninger over hele verden.

Forskerne understreket behovet for å forstå rollen Ad5 kan spille for å øke risikoen for HIV i sårbare befolkninger før de utvikler og distribuerer vaksiner ved hjelp av vektoren, og legger til at informasjonssamtykkedokumenter bør gjenspeile den “betydelige litteraturen” om risikoen for HIV-anskaffelse med Ad5-vektorer.

https://www.forbes.com/sites/roberthart/2020/10/20/researchers-warn-some-covid-19-vaccines-could-increase-risk-of-hiv-infection/

Bilderesultater for india covid-19 illustration
For noen dager siden, siterte jeg fra Danmark: 

Smittetallet i Indien er faldet med 90 procent, og ingen kan forstå hvorfor. Indien har knækket kurven med coronasmittede og registrerer nu blot en tiendedel så mange smittede om dagen per indbygger som i Danmark. Det er bare fire måneder siden, at Indien var et af de lande i verden, der registrerede flest nye coronasmittede om dagen. Midt i september var antallet af nye smittede næsten oppe på 100.000 dagligt, og Indien var tæt på at fortrænge USA fra førstepladsen over lande, hvor pandemien ramte hårdest.

Mandag 1. februar var antallet af nye daglige smittede i Indien nede på 8587 – altså i et land med næsten 1,4 milliarder indbyggere.

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/06/flokkimmunitet-viruset-skal-brenne-ut-medisin-i-stedet-for-vaksiner/

– og 6. februar 2021, kunne vi lese at India satte sine innbyggeres sikkerhet først! :

Bilderesultater for pfier emergency use illustration

Indias ekspertpanel avviser Pfizers søknad om Covid-19-vaksine

Indias ekspertpanel for Covid-19 medisiner og vaksiner har avslått det amerikansk farmasøytiske selskap Pfizers søknad om nødbrukstillatelse for sin vaksinekandidat – allerede i bruk i USA og Storbritannia – i mangel av noen plan fra firmaets side om å generere data om sikkerhet og immunogenisitet i lokalbefolkningen.

Immunogenisitet betyr evnen til en vaksinekandidat til å generere ønsket immunrespons mot patogenet.

Pfizer sa fredag ​​at de hadde trukket søknaden tilbake, og vil sende inn ytterligere data når den blir tilgjengelig i nær fremtid.

India har insistert på å ha en sikkerhets- og immunogenisitetsforsøk i landet. Dette ble et viktig hensyn for ekspertpanelet, som bemerket at det hadde vært flere alvorlige bivirkninger i tilfelle Pfizer-BioNTech-vaksinen, og årsakene til disse hendelsene ble undersøkt.

Selskapet møtte fagekspertkomiteen (SEC) 3. februar.

Kilder avslørte at den indiske legemiddelregulatoren hadde besluttet å ikke tillate nødbruk for noen vaksinekandidat med mindre den ble støttet av data fra en lokal broforsøk.

«Sikkerhets- og immunogenisitetsdata fra minst en 1600-frivillig bridge-prøve i India er et must for ekspertpanelet å anbefale godkjenning til enhver vaksinekandidat,» sa en kilde.

Talsmann for Pfizer: “Basert på diskusjonene på møtet og vår forståelse av tilleggsinformasjon som regulatoren kan trenge, har selskapet besluttet å trekke sin søknad.”

SEC bemerket: Firmaet presenterte sitt forslag om autorisasjon til nødbruk av sin Covid-19 mRNA-vaksine, BNT162b, for komiteen.

Komiteen bemerket at det har blitt rapportert om hendelser med parese, anafylaksi og andre alvorlige bivirkninger (SAE) etter markedsføring, og årsaken til hendelsene med vaksinen undersøkes. Videre har firmaet ikke foreslått noen plan for å generere sikkerhets- og immunogenisitetsdata i den indiske befolkningen. Etter detaljerte drøftinger har komiteen ikke anbefalt å gi tillatelse til nødbruk i landet på dette stadiet.

Kilden la til at Pfizer også hadde antydet at det ikke var noen planer om å produsere vaksinen i India.

“For å få godkjenning i India, ville det ikke bare måtte komme tilbake med data om ansikts parese tilfeller, men også med den kliniske forsøksprotokollen for broforsøket, «sa kilden.:

India’s expert panel rejects Pfizer’s application for Covid-19 vaccine


https://www.business-standard.com/article/current-affairs/india-s-expert-panel-rejects-pfizer-s-application-for-covid-19-vaccine-121020600070_1.html

Reuters 05.02.2021: Pfizer drops India vaccine application after regulator seeks local trial

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-india-pfizer-exclu/pfizer-drops-india-vaccine-application-after-regulator-seeks-local-trial-idUSKBN2A50GI

Bilderesultater for person giving secret documents illustration

Die Welt 07.02.2021 En omfattende korrespondanse, som WELT AM SONNTAG har, viser:

Innenriksdepartementet hyret inn forskere for å rettferdiggjøre koronatiltak. Deretter leverte de resultater i form av et dramatisk «hemmelig dokument» fra departementet.

Det føderale innenriksdepartementet engasjerte forskere fra flere forskningsinstitutter og universiteter for politiske formål i den første bølgen av koronapandemien i mars 2020. Det ga forskerne fra Robert Koch Institute og andre institusjoner i oppdrag å lage en beregningsmodell på grunnlag av hvilken innenriksdepartementet, Horst Seehofer (CSU), ønsket å rettferdiggjøre tøffe koronatiltak. Dette fremgår av mer enn 200 sider med intern korrespondanse mellom ledelsesnivået i Innenriksdepartementet og forskerne som WELT AM SONNTAG har mottatt.

En gruppe advokater kjempet på e-post i en juridisk tvist med Robert Koch Institute som varte i flere måneder. I en e-post utveksling ber statssekretæren i Innenriksdepartementet, Markus Kerber, de forskerne som er kontaktet om å utvikle en modell på bakgrunn av hvilken «forebyggende og undertrykkende tiltak» kan planlegges. I følge korrespondansen jobbet forskerne i nær koordinering med departementet på bare fire dager for å utvikle innhold til et dokument som var erklært hemmelig, som ble distribuert via forskjellige medier de neste dagene. Et «worst-case scenario» ble beregnet etter at mer enn en million mennesker i Tyskland kunne dø av coronavirus hvis det sosiale livet skulle fortsette som det var før pandemien.

https://www.welt.de/politik/deutschland/article225864597/Interner-E-Mail-Verkehr-Innenministerium-spannte-Wissenschaftler-ein.htm

Bilderesultater for Yuval Noah Harari


Yuval Noah Harari: How to Survive the 21st Century- Davos 2020

Hør gjerne fra ca. 9 minutter inn…

https://www.ynharari.com/yuval-noah-harari-how-to-survive-the-21st-century/

Kan være et bilde av ‎tekst som sier '‎Country(ies) 42د00 Project Name World Project ID COVID-19 Strategic Preparedness and Response Program (SPRP) P173789 Financing Instrument Investment Project Financing Environmental and Social Risk Classification Substantial Financing & Implementation Modalities (√] Multiphase Programmatic Approach (MPA) Series of Projects (SOP) Disbursement-linked Indicators (DLis) Financial Intermediaries (FI) Component (CERC) Expected Project Closing Date [ Project-Based Guarantee [ Deferred Drawdown Alternate Procurement Arrangements (APA) 31-Mar-2025 Expected Project Approval Date -made Disaster Expected Date 02-Apr-2020 osing Expected Program Closing Date Bank/IFC Collaboration 31-Mar-2025 No 31-Mar-202‎'‎
3. mars 2020 godkjente styret at Verdensbankgruppen (WBG) en hastehandling som støtter klientlandenes respons på COVID-19-pandemien. Styret godkjente videre etablering av en $ 12 milliarder WBG Fast Track COVID-19 Facility (FTCF eller "Facility") for å hjelpe IDA og IBRD
land for å ta tak i denne globale pandemien og dens virkninger. Av dette beløpet ville USD 6 milliarder komme fra IBRD / IDA (‘Banken’). International Finance Corporation (IFC) har senere økt beløpet fra 6 milliarder dollar til 8 milliarder dollar, noe som gir FTCF totalt 14 milliarder dollar. 

17. mars 2020 innvilget konserndirektørene godkjenning av spesifikke fravik og unntak som kreves for å muliggjøre rask forberedelse og implementering av landoperasjoner behandlet under dette anlegget. 

Gitt effekten av utbruddet på økonomisk aktivitet, vil det også være behov for respons på økonomiske og sosiale forstyrrelser som følge av spredning av viruset. 

http://documents1.worldbank.org/curated/en/993371585947965984/pdf/World-COVID-19-Strategic-Preparedness-and-Response-Project.pdf

Bill Gates portrait pen line sketch by ariecool @tanpa.info | Bill gates,  Male portrait, Black and white paintingSitat: Bill Gates er den største økonomiske støttespilleren til WHO etter USA. Den samme Gates har gjort seg til en slags internasjonal «vaksineminister» med målsetting om å vaksinere store deler av verdens befolkning.

Norske myndigheter følger opp og arbeider aktivt for å vaksinere så mange nordmenn som mulig på kortest mulig tid.

Med vaksiner som er utviklet på rekordtid og som benytter genmodifiserende virkningsmekanismer.

Det burde ikke være nødvendig å argumentere for at her er det saker og ting som kan og bør stilles kritiske spørsmål ved.

De som stiller slike spørsmål blir av Lindø uten forbehold betegnet som konspirasjonsteoretikere og vaksinehatere. Det er det ikke godt grunnlag for.

06.02.2021 – Ko-ko debatt i Aftenbladet

https://www.aftenbladet.no/meninger/debatt/i/OQEGL1/ko-ko-debatt-i-aftenbladet

Bill Gates for you… Nå er vi godt i gang!

https://sommer17.wordpress.com/2021/01/28/bill-gates-for-you-na-er-vi-godt-i-gang/

Vi vaksineres…

https://sommer17.wordpress.com/2021/01/08/vi-vaksineres/

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s