Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt.

Nav og myndighetsmisbruk

Ludvig den uanstendige


 

JOURNALISMMMMMMMMMMMM
John Olav Egeland: «Nå har norske redaktører og journalister gått med hodet under armen i nærmere 20 år og forsikret at vi bare står overfor utfordringer, aldri problemer. Mens inntekter og opplag har falt, og vi har halvert stabene våre, har de med stadig høyere falsett sagt at aldri har journalistikken vært bedre og utsiktene mer lysende. Dette narrespillet må det bli en slutt på. «
Mediedebatt 03.05.2016 – Smubler vi mot stupet, eller er vi alt i svevet?
http://bit.ly/1Xaz2DV
– Og takk for det!
Husk for all del Bankebrettet! Dagbladet 25.12.2015 – Werner Wedel:
Da jeg som ung og naiv guttevalp kom i kontakt med rikspressen for aller første gang tidlig på 2000-tallet, var uttrykket «bankebrettet» en av de første kuriositetene jeg ble kjent med (…)
Bankebrettet var et uttrykk som beskrev hvordan virkeligheten var definert og vedtatt på forhånd. Gjerne uoffisielt og underforstått.
Alle saker som ikke passet inn på bankebrettet var uønsket.
I dag har vi noe som ikke eksisterte den gangen. Vi har blogger, sosiale medier og levende kommentarfelt.
Det gjør at redaksjonens bankebrett møter stadig dårligere odds (…)
Når store mediehus går fra å være maktkritikere til maktutøvere er det på tide å reagere.
http://opcoa.st/Jbc37
Når drittunger i dagens krisesituasjon som har godt betalt jobb i Pressen leker seg med infantile meningsløse eksperimenter, og kolleger i samme bransje viser seg å inneha en tilsvarende høyst diskutabel dagsorden – da er det kanskje på tide å sette strek!?
'We need to target customer needs.'Rolness reddet stumpene i sitt svar til «eksperimentet»  – «Hva har skjedd med Ludvig?» som nådde mine øyne et par timer etter at jeg himmelfallen hadde notert i statusen:
Er det bare jeg som er enkel nå som oppfatter saken dithen at «vennene» med sin respons signaliserer at de nettopp ønsker seg at Norge skal ende opp med et flertall mennesker som innehar «disse holdningene?»:
«Dette sier en del om hvilke holdninger de tar med seg. Sånn vil ikke jeg ha det i Norge», skriver Ludvig. Artikkelen han deler tar for seg en undersøkelse fra det muslimske miljøet i Storbritannia, gjennomført på oppdrag for Channel 4. Over 50 prosent av respondentene har svart at sex blant homofile bør være ulovlig. Facebook-vennene til Ludvig reagerer med avsky og tvil: «Er dette kødd? Kødder du?» (sitat slutt)
Hva er ellers greia her? …
I så måte er det jo «vennene» som innehar en høyst diskutabel dagsorden – og ikke Ludvig!?
http://p3.no/hva-har-skjedd-med-ludvig/

ABUSEM

VG 04.05.2016: Sosiolog Kjetil Rolness ut mot NRK – Sidestiller islamkritikk med muslimhat
Hva har skjedd med NRK? Der jobber det veldig mange journalister. Svært få av dem jobber med innvandring, integrering og islam, selv om det er av de mest omtalte og omstridte temaene i dagens offentlighet. Og enda færre driver kritisk journalistikk på dette feltet i NRK. Og de som gjør det, blir visstnok ikke mer populære i kantina.
I stedet finner man på man andre, kreative ting på Marienlyst. Som å bevisst gjøre seg upopulær ved ytre seg kritisk til islam, uten egentlig å mene det. Og med den forutsetning at det bare er ekstremister som driver med sånt. Vi snakker om et tulleprosjekt (…)
http://bit.ly/1TL0bdN
(Fra kommentarfeltet) Vivi-ann Karlsen sto for den nær største blamasjen jeg noensinne har bevitnet (utdrag):
«Å legge om en politikk er noe veldig, veldig annet enn å sakte men sikkert akseptere inn i vår egen kultur noe som rett og slett strider mot både egne og internasjonale overenskomster. At det må være problematisk med ulike kulturer sammen er noe som blir et problem når noen begynner å trenge eller ønske seg at det skal være en trussel.» (sitat slutt)

TRUTHJK

Jeg løfter frem et knippe rasjonelle argumenter (de står ikke i svar-rekkefølge til hverandre) og starter med to debattanter som belyser sentral informasjon:
Kristian Magnesen: (…) Har man ubehagelige holdninger om man er i mot den okende utbredelsen i Europa av fundamentalistisk islam, noe den engelske undersøkelsen bekrefter? En lignende (ogsa bekreftende) undersokelse ble ogsa utfort i Danmark.
Det muslimske brorskaps plan for Europa er at kontinentet skal invaderes, ikke med vapen, men med barnevogner – og deretter utnytte vart demokrati innenfra.
De prøver ikke engang å skjule sin agenda.
Har man ubehagelige holdninger om man deler norsk-irakiske (og islamske) Walid al-Kubaisi bekymring over denne utviklingen?
Mannen bak denne glimrende dokumentaren:
Frihet, likhet og Det muslimske brorskap, Del 1 (2010)
De ubehagelige holdningene er det de PK-styrte mediene og politikerne som innehar, nar de fremstar som faktaresistente og plent nekter a formidle serios informasjon som setter islam i darlig lys. Og ogsa Ludvig’s venner som aktivt motarbeider og mobber andre som onsker a dele denne informasjonen (sitat slutt)

 

Jeg siterer et utdrag fra overnevnte video:
Reporteren som selv kommer fra Bagdad: Denne mannen skremmer meg. Er Europa, frihetens borg, utsatt for et bevisst religiøst angrep? (…) De har en agenda for Europa – en skjult agenda (…)
12 minutter inne i sendingen drar reporteren for å møte Sayed Al-Qimeny som er en kjent forsker og debattant i arabiske medier.
Qimeny forteller at arabere hadde invitert ham til å holde noen forelesninger i Nederland, og anbefalte ham å gå til Stormoskeen for å høre på Sheiken.
Her er hva han sa:
«Ikke glem at vi bor i et krigens land. Et land av vantro som vi må føre krig mot. Omstendighetene er ikke krig, men hvis muslimene opprettholder fødselstallene i disse landene, så vil vi være en majoritet i 2021-2022. Vi skal på den måten ta dette landet fra dem, ved hjelp av demokratiet som de har fått fra djevelen. De har funnet opp demokratiet, sånn at gudfryktige muslimer kan ta over landet og gjøre det om til en islamsk stat:»!

 

Reporteren: Vi i Vesten unngår å snakke om islamistenes ambisjoner om å erobre Europa. fordi dette betraktes som et uttrykk for islamfobi og fordommer.
Men i arabisk Media formidles dette åpenlyst!
(Memiri TV`s nyhetsanker) til en av de mest populære forkynnerene i Egypt – Amru Khaled:
Hvordan ser du på det muslimske miljøet i Europa?
 • Det viktigste er at det er 25-30 millioner muslimer i Europa (..)
 • Muslimene får mange barn. mens eupeerne ikke får det.
 • Dette betyr at muslimene vil være en majoritet om 20 år, noe som kan få stor innvirkning på myndighetene.
 • (Jeg innskyter) Osloby 13.03.2012: Halvparten innvandrere i 2040
http://bit.ly/270fsP2
I Oslo er nå innvandrerne i flertall i 3 bydeler og det ventes at de blir i flertall i flere bydeler innen kort. Samme trenden ser man også i andre byer i Norge.
Hvordan tror du at valgresultatet blir etter et storting eller kommune valg om noen få år når de har startet sitt eget politiske parti?
(Teksten er hentet fra «Norge vårt fedreland» 04.04.2016, og art. linket til er fra Dagbladet 02.04.2016):
«I disse tre bydelene er innvandrere nå i flertall»
bit.ly/1W52ryN
 • Reporteren drar for å møte den øverste lederen for Muslimbrødrene – Mahdi Akif. De har forbud mot politisk virksomhet i Egypt, men under dekke av sosialt arbeid og veldedighet, driver de både misjon og politisk arbeid. Reporteren spør: – Hva er deres mål?
  Akif: Muslimbrødrenes drøm er å danne en samlet muslimsk stat (…) Vi muslimer er for øyeblikket spredt overalt (…) Prosjektet som Muslimbrødrene planlegger i Europa, er å introdusere denne religionen.
  Reporteren reiser så til Grunnleggeren av Muslimbrødrene – Hassan al Banna sin yngste bror Gamal, og kan fortelle at Muslimbrødrene siden 1950- tallet har vært forbudt i Egypt og i fere andre muslimske land. Likevel er organisasjonen en viktig maktfaktor, og organiserer muslimer i mer enn 70 land!
 • Gamal al Banna: «Den muslimske hjerne er rusten. Den har ikke gjort noe på tusen år. Hva betyr det? – Det betyr at du handler uten å tenke. Muslimer har blitt som apekatter, som bare hermer etter. Jeg sa en gang: «Takk Gud for at vi går på to bein. Vi kunne ha gått på alle fire.» Det står i Koranen: «De er som kveg.» «Nei, de er enda mindre bevisst på den rette måten å leve:» «Det er de som i sannhet er de tankeløse.» (Hør fra 19:10 min. inne i sendingen)
  Reporter: Hassan al Bannas egen søster, brukte ikke hijab, til tross for at hennes far var teolog og broren var muslimsk leder.
  Altså, hijaben er et moderne fenomen, og ingen tradisjon.
  Gamal: En kvinne som viser håret, bryter ingen islamske regler.
  Fordi det er ingenting i islam eller i Koranen som sier at en kvinne må dekke til håret (…)
  De er dumme.
  Når de bor i et bestemt land, bør de rette seg etter landets skikker og tradisjoner.
  Reporter viser noen bilder av studenter i Kairo i 1959 og 1978 der ingen av kvinnene bruker hijab, men i 1995 «skjer det noe»!
  En tredjedel av kvinnene bruker hijab! – «Så ser vi resultatet av Muslimbrødrenes misjonering og fremmarsj.»
  I 2004 bærer 90 % av kvinnene hijab (sitat fra dokumentaren slutt)

  LUNATICCC

  Theguardian.com 06.05.2016 – ‘A born natural orator’: Irish student’s account of Hitler in 1921 emerges
  ‘As we left the meeting my friend asked me what I thought of this new party leader. With all the arrogance of 21 I replied: «A harmless lunatic with the gift of oratory.» I can still hear his retort: «No lunatic with the gift of oratory is harmless (…) The obscure housepainter was now the leader of the second largest party in Germany.”
http://bit.ly/1rAdd4q

KRIGERE

Hitlers hellige krigere Aftenposten 29.apr. 2013:
Blant de mer eksotiske og samtidig nokså ukjente bildene fra annen verdenskrig er de som viser unge muslimer kledd opp som tyske SS-soldater, med Orientens røde og feltgrå fez til uniformslue.
Den britiske krigshistorikeren og tidligere offiseren Jonathan Trigg fattet interesse for denne nokså fortiede historien da han tjenestegjorde i de internasjonale styrker i Bosnia på 1990-tallet.
Hans bok om temaet, Hitlers hellige krigere, er utgitt på norsk i disse dager.
Fez var i de dager et vanlig hodeplagg blant muslimer på Balkan og i Midtøsten.
Den prydet flere av Hitlers muslimske divisjoner (…)
http://bit.ly/1QI0Urq

ADOLF

The Telegraph 21.04.2010: Roots of Islamic fundamentalism lie in Nazi propaganda for Arab world, book claims
The roots of Islamic fanaticism can be traced to Adolf Hitler’s radio messages broadcast around the Arab world during the Second World War, according to a new book.
«Your only hope for rescue is the destruction of the Jews before they destroy you!» Hitler said in a 1942 message, one of thousands broadcast across the Middle East in an attempt to woo the Arab world. (…)
http://bit.ly/24dkby6

MERKELLLLL

VG 08.03.2016: IS trener ny generasjon i ekstrem brutalitet
FN sitter på troverdige, men ubekreftede rapporter om at IS har en ungdomsavdeling som heter Fityan al-Islam (Islams gutter), ifølge The Guardian.
I rapporten framholdes det at IS-ledere tilsynelatende har studert Adolf Hitlers naziregime, som skapte Hitlerjugend for å indoktrinere barn til å bli lojale nazister.
http://bit.ly/1TWbyBy
Svenska Dagbladet 29.03.2016 – Stäng era hjärtan mot frihetens fiender
Med terrorattentatet i Bryssel den 22 mars medföljer ett tungt budskap: islamistisk jihadism kommer att bli allt mer frekvent.
Militanta jihadister betraktar hela världen som ett öppet slagfält i Guds ägo och ser sig själva som Guds soldater (…)
Är det rimligt att Sverige med hänvisning till mänskliga rättigheter lämnar vägen öppen för religiösa ideologier som har avskaffandet av mänskliga rättigheter på sin agenda?
Svaret måste vara nej (…) Sveriges öppna hjärtan bör vara stängt för frihetens fiender (…)
Retoriken i den första forskningsrapporten från Segerstedtinstitutet (…) bär snarare karaktären av ett politiskt tal, än vetenskaplig forskning.
I rapporten betonas vikten av att Sverige sörjer för demokrati, tolerans, mänskliga rättigheter och tillgång till välfärd.
Ordet islamism förekommer enbart en gång i hela rapporten.
http://bit.ly/24DWlIG

 

LEMSTEINAR

Finn-Fredrik Lange: «Anbefaler alle å lese Steinar Lem’s advarsel da han sterkt kreftsyk for nøyaktig 7 år siden advarte det norske samfunn mot den hodeløse Islamiseringen. Han døde like etter.»
Jeg linker:  Dagbladet 15.04.2009 – Mener norsk kultur er truet av muslimer (utdrag):
Den norske kulturen er truet. De nærmeste 50 årene vil vi se store endringer i takt med at vi stadig får en større ikke-norsk befolkning. Våre verdier vil bli satt under sterkt press (…)
– Sannheten er at hvis jeg ikke hadde vært alvorlig kreftsyk og vært i jobb, kunne jeg ikke skrevet dette, sier Lem.
Han mener temaet innvandring er tabu i den norske offentligheten (…)
På 80-tallet skrev gode mennesker i avisene at innvandringen var så liten at den overhodet ikke ville påvirke norsk livsstil og egenart.

ABAIR

Så var det taust en stund før de samme gode menneskene utpå 90-tallet skrev triumferende at Norge allerede var et flerkulturelt samfunn der norsk kultur ikke kunne påberope seg noen særstilling.
Norsk ingen særstilling i Norge?
Mange av de samme menneskene bekymrer seg for at Kina skal utradere tibetansk kultur og at indianerstammer i Sør-Amerika skal ofres for tømmerdrift og tvinges til å flytte inn i nærmeste storby.»
http://bit.ly/1NkEhPq
Dagbladet 16.04.2009: Vi vil få et samfunn som bygger på hellige skrifter fra 600-tallet
Steinar Lem står fast ved at norsk kultur trues av muslimer.
http://bit.ly/1T3tL1a

MARTEMI

Dagbladets slugge – Marte Michelet, gikk målrettet inn for å sverte Steinar Lem etter hans død.
Så oppsatt på dette var hun, at hun oppkonstruerte et falsum:
HRS 29.09.2009: Michelets ”ugress” var brudd på god presseskikk
Enken etter avdøde Steinar Lem, Gunn Hild Lem, klaget inn forsiden i Dagbladet, der Marte Michelet hevdet at ”Steinar Lem ser på muslimske barn som fremmed ugress
http://bit.ly/1QT30ou
29.09.2009: Dagbladet fikk kritikk
Gunn Hild Lem klaget på «ugress»-forsiden. PFU støtter klagen, under tvil.
http://journalisten.no/story/58955
Cato Snarheim: (utdrag):  Jeg er ikke helt sikker på hva Ludvig Løkholm Lewin selv mener han fant ut av dette stuntet. Han trer ut av det politisk korrekte og får selv kjenne hvordan det er å bli behandlet av sine egne. Det burde ikke være ukjent for ham at de politisk korrekte ikke tolererer andre meninger og en bli sett på som radikal om en fraviker dem (…)
Uansett så er han veldig glad for å tre inn i varmen igjen til PK mafiaen. Så det beviser at en kan ikke mene annet innenfor bransjen uten å bli utstøtt (…)
Han var ikke alene, aldeles ikke, men bare på utsiden av de politisk korrekte siden det var dem han i utgangspunktet menget seg med og kjørte forsøket imot.
Så det er det han får ut av dette, ikke at PK mafian bedriver en tvilsom praksis her – og han beviser at de som mener noe annet blir sett på som snålinger som det har klikka for.
De som står ute i kulda med svovelstikkene og kikker inn på det gode selskap som koser seg i PK varmen. De ønsker seg ikke inn i varmen, men å sette fyr på det herskapshuset som bestemmer hvilke meninger som er de rette.
Det han skal han skryt for, er at han på en glimrende måte greier å vise hvor farlig den deilige varmen fra PK familien er og at det er en stor grunn til å bekymre seg for den makten de innehar.
De som de anser som radikale og høyreekstreme bli bare barnematen i forhold (…)

Journalismmmmmmmmmmmmmmmmm

Charisma Dahlin · Université de Caen Normandie
Aftenposten nå: Syria:- «Vi må venne oss til at Norge kan komme til å bekjempe grupper i morgen som vi i dag trener og utstyrer med våpen. «
Vi MÅ ikke det. Vi KAN droppe alt og legge lokk på hele Syria for vår del og forby Islam i Norge.
Aftenposten Innenriks 04.05.2016 :
Norge må venne seg til oppdrag Forsvaret nå skal utføre i Syria. Det sier tidligere forsvarssjef Sverre Diesen. Men etter det Aftenposten erfarer var Syria et oppdrag spesialstyrkene ikke ønsket seg.
http://bit.ly/1SQYjxR

TRUTH

John Johansen: «Og enda færre driver kritisk journalistikk på dette feltet i NRK. Og de som gjør det, blir visstnok ikke mer populære i kantina».
Det sier mye om takhøyden i NRK når man blir » høyreekstrem » når man deler fakta som ikke stemmer med fasiten i kulturrelativstenes høyborg.
Og dette forestiller å være statskanalen? Hele Norges nyhetsformidler.
Minner mer om «Stasi» kanalen eller Pravda, og dette kan ikke fortsette betalt av lisenspenger (…)
I tillegg hever de seg over bermen ( folket) som opplever virkningen av innvandringen fra klan og voldskulturer. Narsissistisk og sneversynte som de er.
Alt de klarer er å se seg selv i speilet. Gud for et deilig menneske jeg er.
JOURNALISMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Arne Bralund: Ja, stats-journalistikken har jo utviklet seg til en skadelig politisk ukultur.
Når NRK altså bruker sin makt og autoritet til å stempler folk på denne måten, bare for å gjengi fakta som i dette tilfellet, helt legitime meningsytringer, og stemple det som noe så uakseptabelt at det fører til så alvorlige konsekvenser som sosial utstøting, så er jo ikke det bare til skade for sunnheten i vårt offentlig politisk liv.
For sosial utstøting er en svært sterk hersketeknikk og sosialpsykologisk mekanisme å leke seg med, for å dressere folket politisk.
Og når sosial utfrysing blir politisk metode, så bidrar jo NRK også til å ødelegge forholdet mellom mennesker i dette samfunnet. Dette er ikke bare lek. Dette er alvor (…)
Roger Kenneth Johansen: Synes det er mye som skurrer her. Snutten med «skjult kamera» der mora hans er sjokkert og vender ham ryggen virket som dårlig skuespill.
Det er nevnt at hele to av kollegene hans støttet hans oppfatning og utsagn.
Disse får vi ikke se i programmet.
Balansert ?

JOURNALISMM

John Faller: Hjelpes meg for en begrenset verden slike som Ludvig befinner seg i. Som å se på en gullfisk i en bolle. En som titter over kanten og tror han har forstått noe av det som foregår her ute. Og får bekreftet sine mistanker, og sklir tilbake i pk-bollen sin og ber om unnskyldning til sine egne for utflukten..
Johan Andreas Skartveit – UIO Jur. fak: Kan virke som endel norske journalister har en hel del til felles med svenske journalister og deres svært snevre «åsiktskorridor».
Ottar Lystad: Det hele fortoner seg så tanketomt og formålsløst at man blir lettere bedrøvet over å få konstatert at den 4. statsmakts samfunnsmessige betydning svinner hen og glir over i parodi på egen evneløshet (sitater slutt)
Avpixlat 2015 – Tre av fyra norska journalister röstar vänster
En aktuell opinionsundersökning visar att en överväldigande majoritet av Norges journalister sympatiserar med något av vänsterpartierna.
Man kan rimligen anta att denna snedvridning, precis som i svensk mainstream-media, tar sig uttryck i vinklad politiserad nyhetsrapportering.
http://bit.ly/1EYXaDt
Norsk «uavhengig» Presse på «sitt beste», for 7 år siden – Den TOTALE skandalen som ble bagatellisert og neddysset!:

SVEITS MINARETER HAKEKORS

DAGSAVISEN

30.11.2009 –  Tegnet det sveitsiske flagget som halvt hakekors

Slik fordømmer Dagsavisen sveitsisk folkeavstemming som sier nei til nye minareter.
Vi har fått noen, men ikke mange negative reaksjoner fra lesere i dag, sier Strand til Dagbladet. Han mener forsidemanipulasjonen av det sveitsiske flagget ikke er ment å være et hakekors (…) og utdyper:

– Forsida er uheldig fordi den er misforstått. Folk har forstått det til å være et hakekors. Det er et sterkt virkemiddel som ble uheldig fordi så mange så noe helt annet i det, sier Arne Strand (…)
Utenriksdepartementet opplyser Dagbladet om at de ikke har mottatt noen reaksjoner.
http://bit.ly/1UvLdf4

MOSKEs

Utdrag fra postenLandssviket – Samlede nyheter Del 4:
NRK Norge 06.11.2010 – Forbereder norske muslimer på handling
Iran finansierer moskeer og sender imamer til Norge.
Her forkynner de et hat mot Vesten.
Målet er å forberede norske muslimer ideologisk på å utføre terrorhandlinger hvis det en dag blir gitt ordre om det, sier en kilde til NRK (…)
Ingen av kildene vil stå frem med navn, to av dem på grunn av frykt for egen sikkerhet, en på grunn av at vedkommende ikke vil ødelegge forholdet til det iranske regimet (sitat slutt)
http://bit.ly/2cTmz8m
KRITIKK
Ekstrabladet.dk 30.10.2015 – Forskning: Islam er verdens voldeligste religion
Sammen med en række forskningsassistenter har den danske sprogforsker Tina Magaard brugt tre år på at gennemgå teksterne hos de 10 største religioner.
Formålet var at undersøge, om nogen af religionerne opfordrer til vold.
Konklusionen var klar: «Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religioners tekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror. … Desuden er der i Koranen hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende.»
Versene står sort på hvidt og uden formildende kontekst. Et af versene, som omhandler ikke-muslimer lyder:
«Når I møder dem, der er vantro, så giv dem hug over halsen!» (Koranen, 47:4).
http://bit.ly/1iMkiKw

Redaktøren

LUDVIG MEG MIDT I RYGGEN – AGERINGEN DET VIRKELIG VAR BETIMELIG Å REAGERE SLIK PÅ:
Friatider.se 23.04.2016 – Här hyllar redaktör på Eskilstuna-Kuriren islamism
Bildet: Mathias Ståhle @MathiasStahle
@Henke_H1978 @alexvoronov «Fyra öl till grabbarna på sågen?»
Ett stort antal personer reagerar med bestörtning på den 40-årige redaktörens islamisthälsning. «Du har ju tappat det helt» (…)
Redaktören erkänner på Twitter att han själv har kopplingar till det islamistiska partiet.
«Jag har träffat flera MB-politiker som nu är inlåsta efter skenrättegångar och är givetvis engagerad i detta», skriver han (…)
När Fria Tider ringer upp Eskilstuna-Kuriren svarar journalisten Mathias Ståhle, som själv deltar i Twittertråden där han lagt upp bilder på sina händer och raljerar över människors motstånd mot islamism
Jag har inga kommentarer!
http://bit.ly/1UaAsgV
Det goda samhället 24.04.2016 – Gästskribent Anna Ernius:
Pandoras ask är öppen
MP är inte det enda parti som har olämpliga kopplingar till islamism.
I maktens boningar fanns under flera år moderate riksdagsledamoten Abdirisak Waberi som förespråkar sharialagar och bestraffning av olydiga hustrur.
Socialdemokraterna försökte kuppa in Omar Mustafa för några år sedan i partistyrelsen och har i en överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på listor till riksdag, landsting och kommuner.
Det som avslöjas nu är toppen av ett isberg menar bloggen Ledarsidorna och varnar för att islamistnätverken finns rakt in i makten, med antisemitism och bagatellisering av jihad-resor.
http://bit.ly/24cTUfM
HRS 03.05.2016 – Per Fugelli har rett: Fremmedfrykt er samfunnsfiende nr.1
 Mange muslimer er livredde alt som er fremmed:
De frykter jøder, homofile, vantro, ateister, demokrati, likestilling, ytringsfrihet, sekularitet, kvinner med flagrende hår, og ALT annet som er totalt fremmed for mennesker som er indoktrinert på overtro fra oldtiden. De frykter gud. De frykter djevelen. De frykter dommedag. De frykter for at barna deres skal bli for «vestlige», og frykter at døtrene deres skal ha sex, og frykter at det vil ødelegge deres egen ære. (What?!) Og de frykter folk som sier sannheter om «profeten» deres, for det kan ødelegge livsløgnen og den innbilte vennen i himmelen. Det er utålelig (…)

Så ja Fugelli: Fremmedfrykt er det store problemet.

Grensekaos i Europa

Men ikke fremmedfrykt hos europeere, som har stått med åpne armer og vidåpne lommebøker og naivt trodd at unge, mannlige muslimer som strømmer til fra dysfunksjonelle, religiøse land, også er «flerkulturelle», og kommer for å skape «Det Nye Vi» som Fugelli aldri får nok av. (Ennå…) Men det vil ikke muslimer: De vil ha mer islam.
Og nyttige idioter som Per Fugelli har gått i bresjen for at de skal slippe unna med det.
Han tror fremmedfrykten sitter hos europeere.
Han tar feil.
http://bit.ly/1SK3zTS

FREEDOM OF b

«Jag tänker ta mig rätten att döda den muslim som kräver att jag ska respektera hans irrläror. Tänkte jag dränker dom vid riksbron. Ett nät å lite sten så sjunker dom snabbt. Inga terrorister på mina gator ska jag ropa.» (sitat slutt)
Og han linker til:
Muslim Imam: “Muslims have the RIGHT to KILL anyone who does Not Respect Islam”
http://bit.ly/21HPX16
Jeg bemerket: Gustafsson går til like store ytterligheter som imamen gitt spalteplass (vår «egen» Mullah Krekar), for riktig å spikre et poeng.
Han er menigmann.
Derfor må vi huske på at om han hadde fremsatt sine ytringer utenfor denne konteksten, hadde han – som europeisk innbygger, fått bøter og evt. fengsel etter de tvilsomme standarder som disse landene har satt, der andre folkegrupper har fått forrang og fritt leide til å mene hva de vil overfor alle mikrofonstativ som bare er å oppdrive, mens landenes egne innbyggere skal holde kjeft!
Hvis en politiker hadde gått ut med tilsvarende, hadde vedkommende fått fyken på dagen og vært utstøtt fra «det gode selskap» resten av sitt liv, og partiet kunne sett langt etter seier ved neste valg.

HØYRER

Aftenposten 27.04.2016 – Høyreradikale i Göteborg: – Vi går så langt som nødvendig
Dette er mennesker i nød som trenger hjelp, betyr ikke det noe for dere?
– Men vi kan jo ikke bare åpne grensene og si velkommen til alle. Det er jo til enhver tid flere mennesker på flukt i verden enn det bor mennesker i Norden, sier Melin.
Flyktninghjelpen regnet ut at det i fjor var 59,5 millioner mennesker på flukt i verden. I Norden er det i underkant av 27 millioner innbyggere.
– Når det er så mange unge, sterke menn som kommer til Europa må de ha etterlatt svakere familiemedlemmer hjemme i en situasjon de selv beskriver som livsfarlig og håpløs. Det står mer respekt av dem som kjemper der de bor, mener Engelin (…)
Viktor Melin og Simon Engelin blåser i alle hornene de har for å akkompagnere sitt eget verdenssyn.
– At vi får segregerte samfunn er fordi det ligger menneskets biologi å samle seg i grupper som ligner oss selv. At vi som svensker skal tvangsblandes med mye større folkegrupper, er i strid med FNs konvensjoner om minoriteter.
Israel får ta ansvar som eneste demokrati i Midtøsten og ta imot flyktningene fra nabolandene sine.
– Hvor langt er dere villige til å gå for å nå målene deres?
– Vi går så langt som det trengs.
– Omfatter det vold?
– Hvor langt vil du gå for å verne familien din?
http://bit.ly/26pSMHH

GANGS

Aftenposten 25.04.2016 – Kriminell ungdom fra Marokko herjer i Göteborg sentrum
Politimann advarer: Sommeren i Göteborg blir het og kaotisk
Det var planlagt utsendelser og diplomatiske avtaler med Marokko, men ingenting har skjedd, ifølge politimannen.
– Når vi pågriper dem, slipper de straff. Samfunnet markerer ikke hva som er gjeldende lover og regler.
Dette er nesten lattervekkende.
Sverige skal jo ikke ha ansvaret for marokkanske kriminelle barn.
De er jo her bare for å begå lovbrudd, ikke for å søke asyl, siden de avskyr kontakt med myndigheter.
Disse gruppene kommer gjerne fra andre steder i Europa etter å ha kommet med båt til Spania.
Det Larsson frykter mest for fremtiden er kamper mellom høyre- og venstreekstreme.
– Flere høyreekstreme grupper er blitt mer synlige.
http://bit.ly/1MUmKxh

TVEDT

Dagbladet 09.04.2016 – Jagland mener jeg fremmer fundamentalisme, skriver Terje Tvedt, som nå svarer den tidligere Ap-lederen.
Om tenkemåter og dogmatikk
Hva er det som gjør det mulig for Jagland å mene at islamsk terrorisme må oppfattes som uttrykk for «kriminell virksomhet og «galskap» (Jaglands begrep), og det for enhver pris ikke må knyttes til religiøse tekster og overbevisninger?
Og hvordan kan han mene at det er helt nødvendig for ham å »skape» (Jaglands begrep) en ny syntese om verdenshistorien som Europas elever skal lære, og hvor kjernen er at de islamske og vestlige, kristne områdene i fellesskap (med unntak av Vestens korstog og imperialisme, i følge Jagland) utviklet verden til et bedre sted? (…)
Det er Jaglands perspektiv på verden som trenger en redningsaksjon. Stilt overfor verdens kompleksitet og det faktum at den hver dag truer med å undergrave det verdensbilde Jagland har basert sitt politiske virke på, er dette prekært.
Ved å beskrive historien som en interaksjon mellom mennesker med grunnleggende sett like oppfatninger om fred, forsoning og utvikling, kan Jagland derfor uten sjenanse søke å skape en ny verdenshistorie (…)
http://bit.ly/1oQwNYw
Jyllandsposten 23.04.2016 – Mikael Jalving oppsummerer både eget land og nabolandenes totale havari:
Regeringen har ingen plan, kun snak
Den danske stat er godt i gang med at blive en karikatur på en stat (…)
Pengekassen tømmes, væksten er pist borte, men der er ingen plan for økonomisk overlevelse, udover at boligskatterne muligvis må sættes op.
Disse magelige Venstrefolk minder mig mere og mere om socialdemokrater på vej til at miste grebet om alting lige fra vuggestuer til EU.
Som små tinsoldater sidder de og pudser deres regalier, mens de slår ud med armene. Hvad skal de gøre? (…)
Det ville være en hån mod såvel drenge som skolen at kalde ministrene for skoledrenge, idet de fleste skoledrenge evner at slå fra sig i nødsituationer.
Næ, det er meget værre.
Vi taler om voksne mennesker med magt til at at indføre asylstop og sætte indvandringen i bero.
Voksne mænd med skægvækst, prostata, pensionsopsparing, børn og det hele, der svigter det land, de er sat til at beskytte.
http://bit.ly/1QxQ87e
Nyheder.tv2.dk 23.03.2016 – Militær parat til at bevogte flygtningecentre
Forsvaret har uddannet næsten 600 soldater til bevogtning af modtagecentre til flygtninge.
Det kunne også handle om, at de frihedsberøvede ikke uretmæssigt forlader centeret og at opretholde ro og orden i centere (…)
http://bit.ly/1OihyOQ

BORGERMEST

Berlingske.dk 03.04.2016 – Flygtninge takker nej til permanente boliger i Kolding – nu råber borgmesteren op
De ti mandlige flygtninge, der som de første har fået tilbudt et værelse i husene, har alle sagt nej tak.
Alle har nemlig afvist tilbuddet om at flytte ind i de to ejendomme med begrundelsen, at de hellere vil bo hos venner og familie (…)
Det er nogle store, pæne værelser, og det hele er sat i stand.
Badeværelserne er næsten pænere end det, jeg har derhjemme.
Så jeg har svært ved at forstå, hvorfor de siger nej,« siger Jørn Pedersen (…)
Ifølge borgmesteren er det afstanden til Kolding, der er afgørende for, at flygtningene har sagt nej til boligerne.
Huset ligger 13 kilometer fra Kolding (…)
Jeg tror, at der er bedre chance for vellykket integration, hvis de kommer ud i de små byer og bliver en del af lokalsamfundet i stedet for at ende i ghettoer inde i byerne,« siger borgmesteren.
http://bit.ly/1UJjhUs
– Og der gav han seg selv svaret på sitt overnevnte spørsmål – angivelig uten å begripe at det var nettopp det han gjorde:

DE ØNSKER IKKE Å INTEGRERES!

MOHAM

Tv2.dk 25.04.2016 – Naivitet og konfliktskyhed åbner døren for islamisme
Blot en måned før Mohammad Sabah Ahmad blev valgt som folketingskandidat havde han udtalt, at hvis en kvinde kommer og spørger en imam om, hvad straffen ifølge islam er for utroskab, skal han naturligvis følge koranens ord – ellers er han hykler.
Det endte da også med, at han måtte trække sit kandidatur.
http://bit.ly/1SGjQeE

EMIL

Jyllandsposten 05.04.2016 – Alternativets nye folketingskandidat stod bag bombetrussel
«Livet handler om at lære af sine fejl»!
http://bit.ly/1rDSywl
Politiko.dk 08.04.2016: Mohammad Sabah Ahmad er Alternativets første selvmål
http://bit.ly/1rvNGtM
VG 23.04.2016 – Skandaleuke for det svenske Miljöpartiet. Forsker mener partiet kan ha blitt infiltrert av islamister
I lys av at flere videoer har sirkulert av blant andre Mehmet Kaplan, der han viser Det Muslimske Brorskapet i Egypts håndhilsen ved flere tilstelninger, har forskere nå slått alarm.
http://bit.ly/1qHzCfD

MUSLIMBRØDRENE

VEDRØRENDE MUSLIMBRØDRENE, TIDLIGERE VIST TIL I DENNE POSTEN – VIDEOREPORTASJEN.
Aftonbladet.se 22.04.2016 – Forskare: ”Miljöpartiet kan ha infiltrerats av islamister”
Lars Nicander, chef på Centrum för asymmetriska hot och terrorismstudier vid Försvarshögskolan, fruktar att Miljöpartiet har infiltrerats av islamister (…)
– Jag ser en likhet med hur sovjetkommunismen agerade under det kalla kriget när man försökte infiltrera olika demokratiska partier och den metodiken kan vi se liknande effekter på i dag när folk som står nära Muslimska brödraskapet, som är ett islamistiskt parti, uppenbarligen fått ett stort fotfäste inom Miljöpartiet, säger han till TV4.
http://bit.ly/1TuICM2

MILJØPARTIET.jpg

Iht. Birros kronikk: Svt.se 20.04.2016 – Så försökte Miljöpartiet utöva påtryckningar mot Aktuellt
Miljöpartiet försökte utöva påtryckningar mot Aktuellts redaktion för att tysta kritiken mot den avhoppade bostadsministern Mehmet Kaplan.
MP-toppen Magnus Johansson (MP), planeringschef på utbildningsdepartementet, ville i samband med kvällens sändning pressa SVT att släppa diskussionen om Kaplan genom att i utbyte erbjuda kritiska partiröster till programmet (…)
Partikollegan Yasri Khan var föreslagen för en plats i partistyrelsen men hoppade i dag av alla sina politiska uppdrag efter att ha fått hård kritik i samband med att han vägrade ta en kvinnlig TV4-journalist i hand i samband med en intervju (…)
(Bildet): Jeanders Bildblogg 21.04.2016:
«Miljöpartiet försökte utöva påtryckningar mot Aktuellts redaktion för att tysta kritiken mot den avhoppade bostadsministern Mehmet Kaplan..»

Ajorneg

Magnus Johansson: ”Du kan inte tänka dig att steka den här delen om Kaplan?»
När programledaren frågade vad han menade, svarade Johansson:
”Om ni låter bli att prata om Kaplan skulle du kunna få några tunga namn inom partiet som är kritiska mot att Khan varit nominerad.” (…)
http://bit.ly/1qZIhe2
Aftonbladet.se 23.04.2016: Kaplan gick – nu kan du erkänna folkmord
http://bit.ly/24DynwZ
Samtiden.no 09.09.2015 – Ungersk biskop: Detta är invasion, inte flykt (utdrag):

VIC ORBAN

Påvens uppmaning till medkänsla och barmhärtighet har inte många likheter med den syn som den ungerske premiärministern Viktor Orbán ger uttryck för: att floden av de huvudsakligen muslimska migranterna är ett hot mot Europas kristna rötter.
Men i Ungern har Orbáns hållning – som han inte viker från trots att övriga europeiska ledare i stor sett lyser honom i bann så snart tillfälle ges – snarare förstärkt hans rykte som en rättfram nationalist, beredd att försvara landet mot det angreppet som ”tiotals miljoner” nyanlända innebär.
Och i biskop Kiss-Rigo har Viktor Orbán en absolut meningsfrände:

KISS RIGO

− Jag håller fullständigt med premiärministern. Påven, däremot, känner inte till situationen, säger han.
Men det gör biskopen.
Och hans beskrivning av läget är att Europa nu översvämmas av människor som ger sig ut för att vara flyktingar, men som i själva verket utgör ett allvarligt hot mot kontinentens ”kristna universella värderingar”.
http://bit.ly/1OqDiLe
The Washington Post 07.09.2015 –   Hungarian bishop says pope is wrong about refugees
“They’re not refugees. This is an invasion,” said Bishop Laszlo Kiss-Rigo, whose dominion stretches across the southern reaches of this predominantly Catholic nation. “They come here with cries of ‘Allahu Akbar.’ They want to take over.”
http://wapo.st/1FvYBUz
Den ærligste og viktigste talen en statsminister noensinne har holdt! Hør fra ca. 1:45 minutter inne i sendingen:
PM Viktor Orbán: «Europe is Under Attack» Hungarian Parliament Speech 2015.

Klassekampen 12.09.2015 – Nødhavn (utdrag)
Det jubles fra flere hold over at grensene i Europa ser ut til å falle i møte med det økende antallet mennesker som er på flukt fra krise, krig og konflikt.
Migranter og flyktninger smugles forbi de statlige mottakssystemene og i går ble det klart at også Sverige har gitt opp å registrere dem som kommer til landet (…)
http://bit.ly/1KfUop0
For å bidra til en nyansert debatt, satte jeg satte de to lenkene som vist under, inn i diskusjonen som Sylo Taraku (bildet under) hadde startet på FB samme dag, ved å vise til overnevnte kronikk som han igjen hadde delt fra en annen person jeg ikke husker navnet på.
Jeanine Horntvedt: Grovt villedende journalistikk, eller en splitter pine gal Statsminister? – Dublin-avtalen
http://t.co/pnG16kVJ0k
Flyktningstrømmen i et rasjonelt perspektiv
http://bit.ly/1Nkt8uK
TARKUSYLO
Men til min store vantro og forferdelse svarer Taraku meg:
Sylo Taraku: Beklager, men jeg fjerner linker til egne blogger, spesielt når det ikke er direkte relevant (sitat slutt)
En slu j*vel. For bloggpostene jeg linket til, var høyst relevante sett opp mot kronikken.
Utdrag fra Klassekampens leder:
«I går ble det klart at også Sverige har gitt opp å registrere dem som kommer til landet.»
– hvilket jeg i aller høyeste grad problematiserte i min første post ved å vise til Danmarks Statsminister som jeg beviste at sto sitert som totalt selvmotsigende ut fra to avisartikler der han først understreket landets store ansvar for å registrere sin del av flyktningene før de rakk å flykte til Sverige – og deretter talte seg selv midt imot – det var det eneste posten handlet om!
Og i min andre post satte jeg nestekjærligheten og den blinde godtroende omfavnelsen av flyktningene hos store deler av befolkningen i nettopp – «et rasjonelt perspektiv»!
Sjokket fikk meg til å google Taraku på bakgrunn av hans meningsløse sensur, og jeg forstod raskt hvorfor han ønsket å kneble meg.

 

NOASUDILIMHelsingforskomiteen

Han sitter høyt på strå, og ønsker ingen andre «sannheter» publisert enn egen fremstilling, og bifall fra sine mange klakkører.
Argumenter fra «En ubetydelig borger som meg», feier han like godt under teppet!:
Drammen Arbeiderparti
Kandidat 27: Sylo Taraku
Sylo er generalsekretær i LIM (Likestilling, Inkludering og Mangfold). Han er utdannet statsviter og har tidligere jobbet som rådgiver i Helsingforskomiteen, vitenskapelig assistent på Høgskolen i Buskerud, generalsekretær i NOAS og underdirektør i UDI. (…)
http://bit.ly/1K5bwks
HER, legger ikke NRK fingrene i mellom for en gangs skyld!
Tybring-Gjedde med gode argumenter som kun en dåre vil begi seg inn på å imøtegå:
NRK Facebook
EN MÅ SE VIDEO
11.09.2015 – Christian Tybring-Gjedde fra Frp om mediedekningen av flyktningstrømmen:
http://on.fb.me/1MgFMMO
Flere imamer har gjennom svært lang tid, informert om at Europa ikke nødvendigvis behøver å bli erobret «ved sverdet», men ved massemigrasjon:
Dailymail 18.09.2015 – Imam tells Muslim migrants to ‘breed children’ with Europeans to ‘conquer their countries’ and vows:
‘We will trample them underfoot, Allah willing’
The notion of using mass migration as a form of stealth jihad is outlined in the Koran, which states, ‘And whoever emigrates for the cause of Allah will find on the earth many locations and abundance.’
To move to a new land in order to bring Islam is considered a meritorious act.
dailym.ai/1V0GZMZ
Les mer i: Landssviket – Samlede nyheter Del 4
http://bit.ly/25BHzU2

TYBRING GJEDDE

HRS: Tybring-Gjedde om Syria-vedtaket: «Kjære godhetens apostler» 19.06.2015 (utdrag):
Jeg ser politikere som bor i nabolag nesten blottet for flyktninger og innvandrere.
Jeg ser politikere som har sine barn plassert i skoler hvor flyktninger og innvandrere er en sjeldenhet.
Ja, ofte er det slik President, at de som har minst berøring med flyktninger privat er de som er mest rause i det offentlige rom (…)
Jeg ser et medie-Norge som spiller med (…)
Faktuelt handler den (saken) om et flertall som ønsker å hjelpe 13 600 mennesker i nød til Norge og et mindretall som ønsker å hjelpe 1 million mennesker i nød i de nødstiltes nærområder.
Livstidskostnaden for flertallsdugnaden er av SSB beregnet til 7 millioner kroner per flyktning eller 95,2 milliarder kroner totalt (…)
95,2 milliarder er så ufattelig mye penger at de kunne ha hjulpet alle verdens 60 millioner flyktninger dersom hjelpen ble gitt i flyktningenes nærområder.
Istedenfor velger man å hente 13 600 flyktninger til vårt lille velferdsparadis (..)
Målet var aldri å hjelpe flest mulig, President.
http://bit.ly/1O9vFJT

BANG

NRK Nyheter: «Pang, pang, pang, pang!» roper en gjeng ungdommer bak NRK og nasjonaløkonom Tino Sanandaji idet de avbryter intervjuet de holdt på med.
http://bit.ly/1ZobsCm
Et annet team en annen gang i samme by:  «Ifølge NRK kom ingen til skade i hendelsen, og de to medarbeiderne skal ha opplyst at de tror steinkastingen var rettet mot politifolkene som fulgte med.»
http://bit.ly/24x7Jt5
Så man oppnår slett ikke andre resultat med samme fremgangsmåte. De burde ha lært nå:
29 februar 2016 ble kameramannen og produsenten til en av verdens mest ankjente TV-dokumentarserier 60 Minutes overfalt i Sverige, inne i en av ghettoene:
Document.dk – Stockholm: Australsk tv-hold omringet og angrebet, da de forsøgte at filme i islamiserede Rinkeby (…)
Tv-holdet (…) fortalte, at de havde filmet i Somalia, Syrien og Irak, men aldrig oplevet noget lignende.
Dailymail.co.uk 01.03.2016 – 60 Minutes crew attacked and injured by a group of masked men while filming a story with Liz Hayes on European refugee crisis
A Channel Nine 60 Minutes crew working with reporter Liz Hayes has been attacked and injured while on assignment in Stockholm.
dailym.ai/1L2D6my

SWEDEN

Aftenposten 20.04.2016 – Hvordan unngå ghettoer? | Sylo Taraku
At vi i dag ikke har ghettoer eller parallellsamfunn, må ikke få oss til å senke skuldrene og tro at vi aldri kan få svenske tilstander.
Denne opplevelsen sier noe om pressefriheten i svenske ghettoer, men også om klanmentaliteten.
En som kommer utenfra, kan fort bli betraktet som en «inntrenger» man har rett til å «avhøre».
Jeg fikk en følelse av at det var beboerne selv som hadde kontroll i gatene.
Politiet kommer inn når noe alvorlig har skjedd, og da kommer de med full styrke, som om de går inn i en krigssone.
Slik er det i det som defineres som svenske ghettoer, og de har mange: 55.
http://bit.ly/1rSigOy
«AT OSLO IKKE HAR GHETTOER OG PARALLELLSAMFUNN»?!
Nei men nært nok! Må jeg få minne om informasjonen tidligere i denne posten – og jeg trekker ut:
Dagbladet 02.04.2016):
«I disse tre bydelene er innvandrere nå i flertall»
bit.ly/1W52ryN

POLITIIIIII

Ikke nok med det – for hele 5 – FEM år siden kunne vi lese:
Osloby 12.10.2011 – Forlater Groruddalen – får massiv støtte
Etter at barnehagepedagogen Patrick Åserud sto frem som en som flytter fra Groruddalen fordi det er blitt vanskelig å være etnisk norsk der, har responsen vært overveldende.
Jeg håper de politikere som har ivret for flerkultur innser at vi har store problemer. Og problemene vokser, sier Åserud.
«Lyshårede jenter hetses, salami på skolematen fører til trusler og ikke-muslimer blir ikke akseptert
http://bit.ly/2732yzM

CLASSROOMS

Allerede i 2010 ble det slått fast at:
Norskspråklige elever kan være i mindretall i Oslo-skolen i 2021, om utviklingen fortsetter (…)
Totalt er det 136 grunnskoler i Oslo (…)
Ved hele 58 grunnskoler i Oslo er norskspråklige elever kommet i et mindretall, viser helt ferske tall fra Utdanningsetaten i Oslo, som VG har fått tilgang til.
De fem siste årene er antall skoler hvor norskspråklige elever er kommet i mindretall økt med 18, fra 40 til 58.
Ved årtusenskiftet hadde 31 prosent av elevene i Oslo minoritetsbakgrunn.
Ti år senere er andelen steget til 40 prosent (…)
VG 19.03.2010 – Norskspråklige elever kan bli i mindretall
bit.ly/1MsfK9o
Og med den store invasjonen som nå lenge har rammet oss, klarer nok den mest enfoldige, gjenstridige og manipulerende sjel å gjøre resten av den påkrevde matematikken!
Men ikke SV-leder Audun Lysbakken, og det er som forventet:
Dagbladet 23.04.2016 – SVs naive asylpolitikk av Sylvi Listhaug:
I andre land ser vi fremveksten av parallellsamfunn preget av lovløshet, kriminalitet og rekruttering av fremmedkrigere. Slike tilstander kan vi ikke akseptere i Norge.
I en kronikk i Dagbladet går SV-leder Audun Lysbakken til angrep på meg for å føre en politikk som vil gi parallellsamfunn og dårlig integrering. Lysbakken har tidligere hyllet Sveriges asylpolitikk. Er det dette som er Lysbakkens ideal? (…)
http://bit.ly/1XeiNG0

VIETNAM

Lysbakken – Drittungen som ynder å kaste om seg, med tomme floskler og ukunne.
Må jeg få minne om at de vietnamesere som Lysbakken så arrogant fremhevet overfor Hagen i debatt i fjor at er så godt integrerte i dette landet ikke i hovedsak har islam som religion?!
11 millioner er Buddhister, kun 75.000 er muslimer, og så er det et stort spenn imellom forøvrig av andre trosretninger!:
VG 09.09.2015 – Flyktningdebatt: Lysbakken skjelte ut Hagen
http://bit.ly/1rD8qz6
Det er et under at han i det hele tatt kan vandre løs i gatene uten støttekontakt!
Og slikt RÆL er en nødt til å kommunisere med og kaste bort tid og krefter på i politikken?!

MONEYYYYY.jpg

HRS 03.12.2015 – SVs lys, vårt mørke?
Man er nesten uintelligent hvis man ikke er bekymret nå, uttalte ekspert på internasjonal migrasjon og forsker på økonomiske konsekvenser av- og holdninger til innvandring ved Handelshög­skolan ved Gøteborgs universitet, Joakim Ruist, i november.
Han la til at utgiftene aldri kommer til å bli tilbakebetalt – selv om asylinnvandrerne skulle finne seg et arbeid – og at de som tror det bedriver ønsketenking:
Det er ikke skjedd historisk og det kommer slett ikke til å skje fremover, sa han til Jyllands-Posten og påpekte mangelen på arbeidsplasser for ufaglærte/uutdannede. Mottaket av asylsøkere vil føre til at det blir mindre penger til skole, sykehus og pleie av eldre, konkluderer Ruist.
Og hvordan ser mulighetene ut for at asylinnvandrere skal finne seg et arbeid?
Omtrent sånn: (…) DN studerte hvordan det hadde gått for samtlige som fikk permanent oppholdstillatelse i 2004 og fant at ikke en gang annenhver asylsøker hadde en inntekt på over 13.000 i måneden ti år senere. Minst tre av ti fikk økonomisk bistand fra kommunen.
Det samme er for øvrig tilfelle i Norge og Danmark (…)
http://www.rights.no/2015/12/svs-lys-vart-morke/
HRS 03.072015 – Fra 15,1 til 40,6 milliarder på bare fire år
Riksrevisjonen i Sverige kraftig kritikk mot det svenske integrasjonsarbeidet og mener at staten ikke tar tilstrekkelig ansvar for mottagelsen av nyankomne. I rapporten heter det at de direkte, årlige utgiftene for innvandring og integrering vil øke fra 15,1 milliarder kroner i 2012 til hele 40,6 milliarder i 2016.
http://bit.ly/1WXdNoS
BEGGINGHUS 3
Metro.se 23.10.2015 – Flyktingar får förtur i bostadskön – nu hotas ansvariga politiker
Solna stad har beslutat att ge 50 flyktingar förtur till förstahandskontrakt på lägenheter för att hjälpa till i flyktingkrisen.
Nu hängs ansvariga politiker ut på nätforum.
Magnus Nilsson säger att han både förutsåg och förstår ilskan (…)
Att folk skulle bli skitsura det hade vi räknat med, man behöver inte var Einstein för att förstå att detta beslut skulle leda till reaktioner, säger han och fortsätter:
Vi har ungefär 15 års bostadskö i Stockholm (Sitat slutt)
http://bit.ly/1GWFZxB
Og bosteds- og byutviklingsminister i Sverige, er (VAR) som kjent tyrkiske Mehmet Güner Kaplan, födt 18 juli 1971 i Gaziantep i Tyrkia.
Vi må absolutt ikke glemme at Sveriges bostedsløse er like glemt og gjemt i dag som de var for fire år siden, da dette skjedde:
Aftenposten 12.10.2011 – Svensker ber om bistand fra Norge
I et brev til statsminister Jens Stoltenberg ber den svenske versjonen av Kirkens Bymisjon, Stockholms Stadsmission, det norske folk forbarme seg over Stockholms 5000 hjemløse personer.
«Vi trenger hjelp. Til tross for de svenske politikernes nullvisjon har man ikke lykkes med å løse situasjonen», står det i brevet.
Derfor ber de Stoltenberg om 300 millioner svenske kroner.
http://bit.ly/1PD6MqJ
Svikerbermen!
Men de er i «godt selskap» med våre egne av arten!

 

Trønderbladet 1.05.2016 – Kast kjerringa på hue ut
AUF-leder Mani Hussaini fra Syria ga klar beskjed til statsråd Sylvi Listhaug
http://bit.ly/1QLhKFR
«Videre sa AUF-lederen at flyktningsituasjonen blir framstilt som en krise for Europa, men at han selv mener dette er en krise for dem som må flykte.»
Nei.
Det er først og fremst en krise for alle de virkelig hjelpetrengende som ikke har ressurser og økonomiske midler til å ta seg gjennom flere land til sitt «førstevalg» og må bli igjen ved krigsherjede soner med nær familie som er syke/skadde, alt mens deres velbemidlede landsmenn og andre lands lykkejegere som gir seg ut for syrere tar seg til Europa som binder opp milliarder av kroner på (i det store bildet) de «få» som kommer hit, på bekostning av millioner av nødlidende der krigen er, som således blir nødt til å forsmekte i elendighet siden pengebingen er tom!
Tino Sanandaji – doktor i økonomi og ansatt ved Handelshøyskolen i Stockholm som selv er fra en flyktningfamilie, er helt klar på at Norge kan bruke pengene bedre enn å ta imot 10.000 overføringsflyktninger fra Syria, og jeg slutter meg til:
«Jeg synes ikke dette er en riktig anvendelse av deres penger. For den kostnaden som dere bruker på å ta imot 10.000 syrere, kan dere kanskje redde én million syrere. Og da er det faktisk umoralsk mot den millionen mennesker som ikke får hjelp«
Kilde – NRK Norge 26.05.2015 – Beregninger: Syria-flyktninger koster 20 milliarder kroner over ti år
http://bit.ly/1RokFcs

HUSSAI

Hussaini er litt av en målbevisst destruktiv propagandamaskin:
Slik vil han presse Ap om asyl- og innvandring
Vil bruke 1,5 milliarder kroner på flyktninger fra Syria
VG 14.04.2015 – AUF-leder Mani Hussaini mener hans eget parti i mange år behandlet asylbarna urettferdig.
Nå vil han hente 5.000 flyktninger fra Syria.
http://bit.ly/1F7NmqK
Og i Drammens Tidende 08.12.2015 – Skremmende naivt fra AUF, stilles det betimelige spørsmålet:
«Tror AUF at det er dem som reiser gjennom ni land før de ankommer Norge, som trenger hjelpen vår mest?»
bit.ly/1oJKaKq

SORRY

Så var det tid for å beklage:
AUF-lederen beklager «kjerring»-kommentar om Sylvi Listhaug
http://bit.ly/1VGmDYW
«Uheldig» klarer Hussaini faktisk å vrenge ut av seg med største arroganse men unnskylder absolutt intet annet enn «kjerring»-betegnelsen, og kun fordi fravær av bikt ville ha parkert hans egen stigende stjerne!
«Beklagelsen» er dermed intet annet enn et hån!
Gud hjelpe oss alle hvis Arbeiderpartiet hadde sittet ved makten i disse dager!
Sylvi Listhaug har vist seg oppgaven mer enn verdig, og hvis klikksøkende samvittighetsløse infantile publikumsfriere i politikken belager seg på at patetiske raut og tarvelige karakteristikker ytret skal resultere i flere velgere og skape økende popularitet i blesten, så er dette omtrent like intelligent som å brøle inn i Lærdalstunnelen og forvente seg et svar tilbake fra andre enden
En Geir Ødegård  kommenterte i Trønderbladet:
Hadde Sylvi sagt at denne fyren skulle kastes ut av Norge ville det blitt ramaskrik om rasime, men det er lissom greit at fyren ikke respekterer det Norske demokratiet og ber om at «Kast kjerringa på hue ut av regjeringa» – til tross for at hun er valgt på lovlig og demokratisk vis.
Er det dette som er morgendagens Ap-folk? (sitat slutt)
Bjørn Terje Kristensen (På Dagbladets FB-side):
Det som er beklagelig, er at en kurdisk innvandrer fra Syria, tillater seg å komme med slike utsagn, om en lovlig valgt norsk statsråd.
Det samme gjelder i høy grad AP’s pakistanske nestleder.
Og dette er folk som krever å bli titulert som nordmenn !
Skammelig at slike folk, uten vanlig folkeskikk, skal sitte i landets nasjonalforsamling.
Det er tydelig at panikken nå brer seg i sosialistenes rekker. Hvis ikke partiets defensive, og nærmest usynlige leder, kommer på banen og, både beklager og tar avstand fra slike utsagn, bør dere se dystert på valget i 2017 (sitat slutt)
Det er mange tåper som er ute etter Listhaug, noen går til større ytterligheter enn andre:
Østlendingen 30.04.2016 – Sammenligner Listhaug med Goebbels
http://bit.ly/21nvaQa
Mitt svar: Helt borte i veggene av Mikkelsen!
Jeg anbefaler henne å lese George K. Goodings kronikk, der han adresserer lavpannede nettroll
(Å ooops, var der vitterlig andre politikere, representanter for div. org. og sågar en Advokat som også befant seg blant disse)!
«Så drukn da, Listhaug!» (Utdrag):
Redningsselskapet har for lengst bekreftet at det var de som spurte Listhaug om hun ville gjør dette der, ikke motsatt.
Tid og sted ble derfor ikke bestemt av Listhaug selv. Hun kunne selvsagt ha sagt nei, men da kan man lure på om det også hadde blitt feil – å nekte en slik forespørsel fra mannskapet til en norsk redningsbåt som har reddet mer enn 3300 liv.
Hun kunne selvsagt ikke gjort dette i Norge; redningsbåten det gjelder er jo ikke i Norge.
Kritikken baserer seg derfor på et slags falskt dilemma (…)

REDNINGSVESTtt

Hva er det man mener, egentlig? Burde statsråd Listhaug kastet seg uti sjøen uten redningsvest av noe slag?
Burde hun måttet plaske rundt i vannet i mange timer eller døgn?
Hvor langt måtte Listhaug ha gått for å kunne påberope seg vesentlig nok erfaring med hvordan det er å være en druknende båtflyktning?
Hva med journalister og kjendiser som kler seg ut som muslimer, fattige o.l. for å «erfare hvordan de har det»?
Hvorfor er det de gjør «ekte nok» når de faktisk sier at de prøver å forstå hvordan det oppleves å være disse gruppene?
Gjelder helt andre regler for Listhaug, hvis vi later som hun mente hun forestilte seg hvordan det er å være båtflyktning?
En tid tilbake ble det stor ståhei i pressen da folkedypet i kommentarfeltene foreslo at man skulle bare la flyktningene drukne der nede.
Nå brukes samme type «vitser» om Listhaug. Kommer pressen til å oppsøke de som gjør dette? (…)
http://bit.ly/1rqvTEb

POINTTTTT

Dagens Samhälle 17.12.2015 – Massepsykosen er snart slutt:
Ingen annan ekonom i Sverige är lika arg på det politiska och mediala etablissemanget som (nationalekonom) Tino Sanandaji.
Han hävdar att om han kunde komma på starkare ord om det svenska debattklimatet än ”lögn” och ”masspsykos” skulle han använda dem (…)
– Man tävlar i att framställa sig som godast. Det finns ingen debatt om fakta (…)
Joakim Ruist, nationalekonom vid Göteborgs universitet, skrev nyligen att Sanandaji har haft rätt i mer än 90 procent av sin fakta- och metodkritik (…)
33 procent av de vuxna nyanlända har inte nio års grundskola och kan inte svenska.
Hur ser planen ut för att få in dem på arbetsmarknaden? Varför har inte finansdepartementet utrett det här?
Riksbanken har 350 anställda. Varför har de inte satt två personer att räkna på detta? (…)
Nu lägger man kanske 100–150 miljarder på några väldigt få flyktingar me­dan man förvägrar tiotals miljoner någon hjälp alls.
Den summa Sverige lägger bara på det ini­tiala mottagandet av flyktingar är dubbelt så stor som FN:s samlade budget för alla flyktingar i världen.
Jag tycker inte att det är solidariskt att skära i barns vaccinationsprogram för att ge till ensamkommande ungdomar som kostar en miljon var per år.

Det är inte solidaritet, det är vansinne.

http://bit.ly/1Oy8pRk

http://bit.ly/1rIb9at
Aftonbladet.se 02.03.2016 – Migrationsverket begär 28 miljarder extra
Migrationsverket begär drygt 28,4 miljarder kronor extra för innevarande år och drygt 32 miljarder kronor extra för nästa år för att klara flyktingmottagandet.
Orsaken är det stora antalet asylsökande som kommit det senaste året.
”Migrationsverket förvaltar nu ett system som hyser fler människor än det bor i Sveriges femte största kommun”, konstaterar generaldirektören Anders Danielsson i budgetunderlaget till regeringen.
http://bit.ly/24gh48G
PULITZERPRISEN BLE UTDELT BL.A FOR DETTE FOTOGRAFIET, HVORPÅ VEDKOMMENDE AVBILDET, FRIVILLIG VENDTE TILBAKE TIL SITT LAND SOM HAN OG FAMILIEN FLYKTET FRA!

DANIEL ETTERRR

Samtiden.nu – Apr 29, 2016: De flydde för sina liv men har nu återvänt till Irak
Daniel Etter vann Pulitzerpriset för att ha gett flyktingkrisen ett ansikte.
Men att fira det tillsammans med sina motiv gick inte.
Familjen Majid finns nämligen i Irak.
Samma land som man sa sig ha flytt från för sina liv (…)
Ögonblicksbilden blev ett starkt vapen i handen på världens alla förespråkare för öppna gränser och en enorm propagandaoffensiv tog fart (…)
För ett par veckor sedan belönades Daniel Etter med det prestigefyllda Pulitzerpriset för den bild han tog på Kos i augusti och det var när han ville fira denna utmärkelse tillsammans med familjen Majid som lögnen uppdagades.
http://bit.ly/1QUR4CP
Pulitzer org: WINNING WORK:
Mauricio Lima, Sergey Ponomarev, Tyler Hicks and Daniel Etter of The New York Times
For photographs that captured the resolve of refugees, the perils of their journeys and the struggle of host countries to take them in.
 http://bit.ly/20RsMks

MIGRATIONSVERKET

Jyllandsposten 06.05.2016 – Antallet af asylansøgere, som forlader Sverige, skal nu tælles i tusinder
Bristede drømme og skuffede forventninger får mange irakere til at fortryde deres asylansøgninger.
»Vi får signaler om, at asylansøgere bliver trætte af lange sagsbehandlingstider, om at det ikke blev, som de havde forventet i Sverige, og om at mange ikke ser den store chance for at få opholdstilladelse,« siger Kristina Rännar fra Migrationsverket til Sydsvenskan, som også har fået udspecificeret, hvor de hjemrejsende kommer fra.
Mens irakerne og afghanerne indtager henholdsvis en første- og andenplads, ligger iranerne på en tredjeplads og syrerne på en fjerdeplads.
http://bit.ly/1Oi53CJ

EU Council President Tusk addresses a news conference following a EU leaders summit in Brussels

EU-presidentens budskap til Migrantene: «Hold dere unna»!
«Jeg vil be alle potensielle, illegale økonomiske Migranter – samme hvor de er fra, om ikke å komme til Europa! Verken Hellas eller noe annet europeisk land vil være transittland lenger»!
bit.ly/1TwBvIO
Alice Teodorescu: «Kära politiker, ni har inte varit naiva. Ni har varit fega, inkompetenta och ansvarslösa.»
Fra Gp.se 20.11.2015 – Naiv kan du vara själv, Stefan Löfven!
http://bit.ly/1T5bNv6
Danske politikere i chok: – Vi betaler prisen for at handle for sent
Vi betaler pris for ikke at have grebet ind tidligt nok og standset en forfærdig ulykkelig udvikling.
Desværre frygtede jeg flygtninge ind i Europa og terrorangreb, og det er sørgeligt at skulle få ret, siger Søren Pind (…)
Nyhederne.tv2.dk 14.11.2015
http://bit.ly/1YfdumI

 

HRS 20.04.2016 – Integrering: – Vi har ikke klart det på 1 300 år!
Inderne bør man lytte til. Islam kom til kontinentet ikke lenge etter Muhammeds død (…) :
– «Hvorfor slipper dere dem inn? Hva er tanken bak? Hvorfor lager dere ris til egen bak?»
Hvis dere vil hjelpe nødstilte, så hjelp dem der de opprinnelig kommer fra, da, som en annen sa det.
Islams fremmarsj i India er en særdeles blodig historie, visket ut av lærebøkene i skolene våre, men ikke visket ut av indernes sinn.
Vi snakker antakelig om den blodigste erobringen og besettelsen verden noensinne har opplevd (…)
Hinduene var altså utsatt for stadige massenedslaktinger på kommando av ulike islamske herskere i rundt et halvt årtusen.
Som den amerikanske historikeren, filosofen og forfatteren Will Durant (1885-1981) formulerte det i bokserien Story of Civilization:
«Den islamske erobringen av India er trolig den blodigste fortellingen i historien. Det er en nedslående fortelling, for dens åpenbare moral er at sivilisasjonen er et dyrebart gode, og at dens komplekse orden og frihet, kultur og fred, når som helst kan bli omstyrtet av invaderende barbarere fra utsiden eller som multipliserer seg fra innsiden».
http://bit.ly/1ZqOESm

ARNULF RHOR

NRK Norge 04.06.2015 – Blir bare en dråpe i havet å ta flyktninger til Norge.
Flyktninger bør hjelpes i nærområdene, mener Norges kanskje aller mest erfarne flyktningarbeider.
Jeg har selv arbeidet med flyktninger i både Afrika og Midt-Østen og det er helt åpenbart at jo nærmere stedet de flykter fra man hjelper dem, jo bedre og mer hjelp får de, sier Arnulf Torbjørnsen til NRK (…)
Han har jobbet i 20 år i Norges Røde Kors, 15 av årene som utenlandssjef (og) med flyktningspørsmål i 40 år – et helt arbeidsliv (og) ti år for FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR) – organisasjonen som nå har ansvaret for Syria-flyktningene (og) har også vært leder i Leger uten grenser.
Nå er han overbevist om at penger fra Norge vil gjøre mest nytte i flyktningenes nærområder.
– Du behøver ikke engang kalkulator for å forstå at du kan hjelpe hundre tusen flere enn de titusen som eventuelt får komme til Norge, sier Arnulf Torbjørnsen (…)
Det er klart at å ta flyktninger til Norge er veldig bra for dem som kommer, men det er klart at det bare blir en dråpe i havet når man ser på de millioner av flyktninger som er der nede.
http://bit.ly/1UNOvL4

MIGRAAA

MSN-Nyheter 09.09.2015: Frp-nestleder vil la flyktninger søke asyl fra egen verdensdel
Vi skal fortsatt ta imot dem som har rett til asyl. Men de skal først søke i regionale leire, drevet av FN og plassert i trygge områder, sier han.
http://bit.ly/1TrtnDH
Side3.no 24.04.2016 – Flyktninger vil ikke returnere til Syria selv om det blir fred
Jurist og tidligere dommeren ved menneskerettighetsdomstolen i Strasbourgh, Hanne Sophie Greve (…) melder at Europa på til dels frivillig basis har lagt opp til en praksis der flyktninger ikke returnerer når konfliktene avsluttes (…)
At langvarig eller permanent opphold har utviklet seg til en trend, mener hun handler om frivillige valg enkeltland har lagt opp til […]
Mange vestlige land har vært liberale med å tilby gjenbosetting i perioder der det har vært relativt få flyktninger som har kommet direkte til landet.
Dette har vært en praksis, men den gir ikke noe rettslig krav.
Det er dessuten en praksis som det vil være naturlig å endre når det med ett er tale om store strømmer av asylsøkere – da må det være ressurser nok til å sikre asylretten som nødhjelp.»
http://bit.ly/1qNux5H
Victor Suvorov svarer Alexandra Grönvall Fd Andrén på Refugees Welcome, Götaplatsen 10.09.2015:
Flyktningstrømmen i Europa under den annen verdenskrig bestod av kvinner og barn.
Menn i våpenfør alder var og kjempet.
Det betyr at enten er de ville hordene som inntar Europe nå den største gruppen av feiginger som Europe noensinne har sett, kujoner som selv stikker av og etterlater kvinner og barn i fare, eller hverken de selv eller kvinnene/barna er i fare og de dermed lyver og utnytter flyktninginstituttet på bekostning av reelle flyktninger som virkelig trenger hjelpen.
I følge FNs høykommisær for flyktninger (UNHCR) har 367.902 personer kommet ulovlig over Middelhavet til Europa hittil i år.
Hele 72 prosent er menn.
I UNHCR foreløpige undersøkelse av syriske migranter og flyktninger i Hellas, er majoriteten arabiske (78%), sunnimuslimske (87%) menn (83%) i aldersgruppen 18-35 (71%).
De som virkelig er forfulgte, Kristne og andre ikke-Muslimske minoriteter, finnes knapt.
At disse sårbare gruppene ikke blir fanget opp, mens Sunni muslimske menn overflømmer Europa, er like uhyrlig som om vi skulle tatt inn ville horder av SS soldater og ignorert Jødene under den annen verdenskrig.
HYPOCRITE IAR
Alle kan se at det er noe fundamentalt galt med denne «flyktningstrømmen».
Likevel hykler dere i vei om at dere hjelper «de svakeste» som flykter for sine liv.
All empiri sier at dette er en livsløgn og intet annet.
Unge Muslimske menn har mer enn en milliard Sunni muslimer å flykte til for å få «beskyttelse». Fra Marokko i vest til Indonesia i Vest.
Dette i sterk motsetning til Kristne, Yazidier og andre religiøse minoriteter, som blir forfulgt i alle Muslimske land, inkludert «moderne» og «sekulære» stater som Tyrkia.
De har kun vesten å flykte til.
https://www.facebook.com/events/816999638397554/
TELTLEIR
Krisa som er større enn flyktningkrisa
Hvis Noreg tek inn, lat oss seia 100.000 flyktningar i 2016, ville det sluka mykje av pengane som kunne vorte nytta på flyktningkrisa elles i verda.
Vi ville då ha gjeve asyl til eit forsvinnande lite mindretal av dei 60 millionar flyktningane i verda og ikkje ha noko att til å hjelpa det store fleirtalet (…)
Dagogtid.no 13.11.2015
http://bit.ly/1HPRPtT
Om dere ikke leser noe annet i denne posten, vil jeg sterkt oppfordre alle til å få med seg den kritisk viktige informasjonen som fremgår av følgende video, som fullt ut understøtter overnevnte kronikk:
Immigration, World Poverty and rubber balls. Immigrasjon, verdens fattigdom og gummiballer.
http://bit.ly/1M5imqH
Hvilket leder meg tiL:

FATIMA

Berlingske.dk 24.11.2015 – Fatima og den femstjernede flygtningelejr (utdrag):
Selv om der ikke foreløbigt er udsigt til, at den 31-årige kvinde og mor til fire, Fatima Hüseyinat, kan vende tilbage, og selv om hun og familien næsten hver nat kan høre bomberne falde i den syriske storby Aleppo, har hun ingen planer om at bryde op og søge mod Europa.
»Vi er taknemmelige for at være her. Her er børnehave og skole, som børnene er glade for. Det her føles lidt som Syrien. Tyrkiet er et muslimsk land, og vi føler os mere trygge her,« fortæller kvinden, der er fra byen Idlib i det nordvestlige Syrien.
Siden hun flygtede ind over grænsen til Tyrkiet sammen med sin mand og parrets dengang tre små børn, har familien boet i en af lejrens over 2.053 hvide containere.
Det er trangt, men til gengæld er der megen udenomsplads med rigtige fortove, grønne arealer og indendørsfaciliteter, hvor lejrens for tiden knap 11.000 flygtninge kan opholde sig og slå tiden ihjel (…)
http://bit.ly/1TecdeX
Asger Aamund
Berlingske Tidende 05.11.2015 – Perspektiv: Det store svigt
Den omfattende folkevandring, der i disse år tramper ind over Europa, skyldes ganske vist fattigdom og konflikter, som har rødder andre steder end hos os.
Derimod er det udelukkende vores eget ansvar, at migrantlavinen uden modstand og politisk handlekraft på rekordtid har forvandlet EU til et åbent landskab, hvor enhver araber eller afrikaner kan slå sig ned og begynde et nyt liv for andre menneskers penge.
Folkevandringen er et resultat af et fuldstændigt fravær af ansvarlighed og ledelseskompetencer hos EUs nationale og føderale ledere, som tilsammen udgør den mest inkompetente, dilettantiske politiske ledergeneration i demokratiets historie (…)
For at skærme sig mod folkets vrede har vore politikere i samarbejde med medierne konstrueret en myte af hitlerske dimensioner:
Migranterne er hovedsagelig en vaskeægte flygtningestrøm af højtuddannede familier, der med nød og næppe er undsluppet Assads tøndebomber, og som nu glæder sig til at begynde et nyttigt arbejdsliv inden for EU til glæde for os alle.
ABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABELIED
Aktuelle analyser viser imidlertid et noget andet billede:
Kun omkring 25 procent er syriske flygtninge, hvoraf de fleste er flygtet ikke fra kampene i hjemlandet, men fra sikre flygtningelejre inspireret af lokketonerne fra Mutti Merkel. Resten er lykkeriddere fra Mellemøsten og Afrika (…)
Det store flertal af migranter består af unge mænd, som er uden faglige forudsætninger for beskæftigelse. En tysk undersøgelse (Bundesagentur für Arbeit) anslår, at 81 procent af migranterne ikke besidder kompetencer, der kan føre til beskæftigelse på det tyske arbejdsmarked (…)
Frontex kan dog prale af en indsatsgruppe, der hedder EBGT (European Border Guard Teams), som skal styre og bevogte de ydre grænser i en krisesituation.
Men ifølge vore politiske ledere befinder vi os ikke i nogen migrantkrise, da asylanterne består af kompetente syriske krigsflygtninge.
Der er derfor ikke brug for EBGT, som kan sove trygt videre i deres kaserne, der nok også er et fupnummer (…)
Havde vi dog bare haft en vågen presse, der kunne afsløre det katastrofale sammenbrud af EUs grænsestrategi, kunne vi have reddet situationen nogenlunde ved at genetablere de gamle grænsekontroller, indtil vi havde garanti for, at de ydre grænser var forsvarligt sikret.
Dette kolossale svigt på alle niveauer i EU viser, at det politiske samarbejde i Europa ligger i ruiner (…)
http://bit.ly/1MQvx2v

 

 

«Borgernes beste» i Aftenposten Meninger 18.02.2009 (I kjølvannet av Valla og Haga):
(Journalistene) som daglig har sitt virke i dette feltet, er mer avhengige av hverandre og sine uformelle overenskomster og lover enn av normene i verden utenfor (…)
Journalistene som yrkesgruppe opptrer mer og mer som tjenere på pressens premisser.
Det styrker den konfliktdyrkende delen av journalistikken, standardiserer innfallsvinklene og utformingen, demper det pluralistiske islettet i dekningen av viktige saker og utvikler en journalistkultur som fortoner seg som en avart sammenlignet med andre profesjonskulturer som i høyere grad påtar seg samfunnsansvar.
Påpekningene bør virke som en provokasjon.
BLABLABLAAAH

Pressefolk forkynner titt og ofte at de er svært så moralske i sin yrkesadferd, og at de gjennom sitt arbeid tjener borgernes beste (…) at journalistene vet å ta vare på sin integritet og navigerer med de håndgrep, moralske retningslinjer og hensyn som tjener fellesskapet (…)
Men ifølge den tidligere universitetslæreren, dikteren og filosofen Bengt Nerman er det ikke selvstendige uavhengige individer som styrer skuta.
I redaksjonene sitter den mektige stilen i veggene som en slags Gud Fader, normene overføres fra de eldre medarbeiderne til de yngre, journalistene får sprøytet inn holdningene og stilen i blodet som et dop.
De skriver for at de andre i redaksjonen skal synes godt om dem, og oppfører seg i så måte som flokkdyr.
http://bit.ly/24zGV8h

Chamberlain and Hitler in Munich

Stort klarere, kan galskapen ikke illustreres:
Efter at Storbritanniens regeringschef Neville Chamberlain indgik sit München-frolig med Adolf Hitler, lød Winston Churchills kommentar:
“Du fik valget mellem krig og vanære. Du valgte vanære og du vil få krig.”.
I den nuværende situation, hvor fjenden springer ud af kontinentets muslimske befolkning, er omstændighederne noget anderledes.
For i dag er ikke de vestlige landes myndigheder vis begrebsmæssig beredt.
De giver nemlig efter for fjenden på det ideologiske område, ved at give deres undergravende ideer vor retsstats beskyttelse.
Det betyder, at myndighederne har valgt en åndelig underdanighed for fjenden på vores vegne, mens de bekæmper fjenden idet han erstatter ord med skydevåben og sprængstoffer.
Det er lidt, som hvis Chamberlain havde underskrevet forliget München i en atmosfære, hvor man ganske vist var imod nazisternes forfølgelse af jøderne, men understregede, at den tyske autoritære tradition er virkelig en okay ting.
Document.dk 22.03.2016 – Vi valgte underdanighet, og vil få krig
bit.ly/1Pp4N3Q

Marcus Birro

Utdrag fra Öppet brev till Mona Sahlin 2016/03/25
Verkligheten tar ingen hänsyn till det politiskt korrekta, Mona.
Den skiter i sådana som dig och din feghet.
Verkligheten fostrar tusentals soldater som hatar dig, som hatar mig, som hatar mina barn, som hatar den här demokratiska toleransen som DU är sådan stor del av.

BLAHhh

Då hjälper det inte att öppna en telefonlinje dit några mammor ringer.
Då hjälper det inte att kroka arm med Göteborgs ”starka kvinna” Ann-Sofie Hermansson och höra henne snacka om att ”hjälpa” dem som är på väg in i jihadism.
De ska inte hjälpas, Mona. De ska jagas. De ska lokaliseras. De ska straffas.
Och sedan händer det… Du står där och lyfter själv ämnet att det i Sverige finns väldigt många, väldigt, väldigt många människor som sympatiserar med IS, som hatar samhället de lever i och som därför hatar dig och mig, och du säger, och nu citerar jag dig,

BLAHLAHBLAH

” Vi har varit dåliga på att prata om detta”…
Har vi det, Mona?
Vilken värld har du levt i under de här två åren? (…)
Vi är många som blivit stämplade som fascister, rasister, muslimhatare, islamofober, idioter.
Vi är många små fått sparken från våra jobb.
Vi är många som levt i den värld du inte tycks ha satt din fot i på länge, nämligen verkligheten.
Så vilka är ”vi”, Mona?
Hur har du anständigheten att stå i tv och hävda att ”vi” inte vågat tala om att det finns rätt många människor i Sverige som sympatiserar med den värsta rörelsen mot demokratin sedan nazismen.
Vi är många som talat om det. Vi är många som skrivit om det.
Men var har du varit, Mona?
http://marcusbirro.se/oppet-brev-till-mona-sahlin/

 

SAHLIN

Document.no 01.05.2016 – Mona Sahlin med oppsiktsvekkende innrømmelser: Sosialdemokratiet sviktet
Mona Sahlin fikk jobben som koordinator for arbeidet mot voldelig ekstremisme for et snaut år siden.
I et intervju med Expressen forteller hun om barn som leker IS i barnehaven:
«När det gäller hederskulturen förbannar jag mig själv, den socialdemokratiska rörelsen och samhället i stort. Den var ett exempel på att man medvetet fegade ur en diskussion för att man var rädd för att sammankopplas med fel debattörer. Och därför svek man de utsatta tjejerna.»
http://bit.ly/1TLCUs2

AFOOLS

JOURNALISMMMMMMMMMMMMMM
NRK Norge 04.05.2016 – Frykter 500 «dobbeltgjengere» kommer til Norge i året med falsk identitet
http://bit.ly/1T0sswR
«Nyheter»? – Dette er ikke noe nytt, men slik holder de på!:
Msn.com 29.10.2015 – Politiet: Asylbløffere utnytter flyktningstrømmen
Folk som er utvist fra Norge, vinningskriminelle og personer med falsk ID er blant dem som nå utnytter flyktningstrømmen til Norge.
Politiet i Østfold pågriper daglig personer som utgir seg for å være flyktninger (…)
Vi har jo fått ekstra ressurser til dette arbeidet, men i den store mengden asylsøkere vil man kanskje ikke alltid finne de som forsøker å lure seg inn i landet, sier Beck (…)
ID
Aftenposten 07.08.2014: 15 prosent med visum oppga falsk identitet
Alle som søker visum til Schengen-området, må legge frem pass og ta fingeravtrykk. Asylsøkere trenger ikke legge frem pass hvis de ikke har (…)
http://bit.ly/1WHFm7w
Aftenposten 02.03.2015 – Av 170.000 flyktninger forsvant 52.855 uten å oppgi identitet
http://bit.ly/1Oyul40
Msn.com 16.11.2015 – Over 1.500 asylsøkere borte fra norske mottak
Flesteparten av asylsøkerne, i alt 934 personer, hadde utreiseplikt (…)
UDI har begrenset mulighet til å følge opp forsvinningene.
Vi varsler politiet når enslige, mindreårige asylsøkere forsvinner, men ikke når det er snakk om voksne, myndige personer, sier Fenstad.
http://bit.ly/1MS3yxG

JOURNALISMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Høringssvar : NOU 2006 :2 Staten og Den norske kirke
IRN – Landsdekkende paraplyorganisasjon for islamske trossamfunn i og organisasjoner i Norge 
Dato 01.12.2006
Islamsk Råd Norge representerer i dag nærmere 60.000 muslimer gjennom sine medlemsorganisasjoner over hele landet (…)
Vi mener at dagens statskirkesystem er problematisk i forhold til de menneskerettslige forpliktelsene Norge bør oppfylle og likebehandling av tros- og livssynssamfunn i Norge.
Islamsk Råd Norge anbefaler derfor at statskirken i sin nåværende form avvikles (…)
Islamsk Råd Norge anbefaler at bestemmelsene i grunnlovens § 12 om at halvparten av regjeringens medlemmer må være medlemmer av Den norske kirke fjernes (…)
Vi anbefaler at bestemmelsen i grunnloven § 2 om oppdragerplikten blir fjernet uansett hvordan det fremtidige forholdet mellom stat og kirke vil være. 
Vi mener at grunnlovens § 4 om kongens bekjennelsesplikt oppheves og man gir kongen religionsfrihet og rett til å velge sin egen tro.
http://bit.ly/1MhbaIf
Les mer i posten:
Flere Muslimer blir ordførere og ministre her i landet, krav om oppheving av Kongens bekjennelsesplikt, og avkristningen av Norge
http://bit.ly/1QMEKqt
Stat og kirke ble altså adskilt 21.05.2012. Brevet fra IRN, var datert 01.12.2006 – seks år før skillet.
Islamsk Råds anbefaling om at «statskirken i sin nåværende form avvikles» ble altså omsider tatt til følge!
De anbefalte samtidig oppheving av kongens bekjennelsesplikt og rett til å velge sin egen tro.
Og det hadde IRN også ratt fått trumfet igjennom, hvis det ikke hadde seg slik at Kongen selv valgte å overstyre flertallet og nektet dette plent, hviket jeg belyste langt nede i posten:
Om å fjerne Kongen – Diskusjonen (utdrag)
Kongen ødela grunnlovsreformen
Gjønnes-utvalget anbefalte å fjerne kongens bekjennelsesplikt og det var trolig et klart flertall for dette i Stortinget, fremholder Alstadheim (…) Likevel ga kongen uttrykk for sin oppfatning om bekjennelsesplikten.
Han skriver: «I september 2006 slo den kristne dagsavisen Vårt Land opp at kongen i flere samtaler med biskoper hadde uttrykt (…) at han ville beholde bekjennelsesplikten».
Under sitt første moskébesøk i 2010 uttalte kongen dessuten at «kongehuset bør være kristent
https://t.co/EEHiC3nJ6C
I samme post er også vist klipp fra flere av HEF`s (Humanetisk Forbund) sine målbeviste grep for å avkristne landet.
Der har den godeste Lars Gule sittet som formann – figuren som aktivt har bidratt til å gi brevskriverene i IRN legitimitet! Jeg viser til:
Fritanke 18.08.2010 – Lars Gule: Samarbeid bidrar til å holde islamismen i sjakk
Å kalle den praktiske omgang i STL som HEF har med Islamsk Råd Norge (IRN) for «en flørt» med radikalt islam, er ganske meningsløst (…)
For IRN omfatter de fleste islamske grupperinger i Norge, noen liberale, andre konservative og noen ganske reaksjonære (…)
Ved å gi IRN en betydelig grad av legitimitet, blant annet ved å samarbeide med dem, kan faktisk HEF være med på å holde islamismen i sjakk i Norge (…)
Lars Gule
http://bit.ly/24E1sby
Så i en av mine siste poster gir jeg Gule bl.a følgende beskjed, siden jeg er en av de 25 FB-vennene hans av over 4000 som han har skrevet at han sverger å blokkere hvis jeg ikke slutter å poste mine synspunkter på hans FB-side.
En vil raskt oppdage hvorfor (et utdrag fra mitt svar som han slettet på sin vegg):
Lars Gules dagsorden
Personlig er jeg dypt frastøtt over hvordan du aktivt og går inn for å avkristne landet vårt og gi det til fremmed makt, hvilket jeg oppfatter som pkt. 1 på din dagsorden:
Østlandsposten 14.11.2014 – Lars Gule: – Mer islam i skolen
Det er større behov for å lære om islam enn om kristendom i skolen (…)
Nå oppfordrer han lærere til sivil ulydighet og ber dem avvise kravet om at rundt 50 prosent av undervisningen i faget skal dreie seg om kristendom.
Gule mener det er viktig å gjøre minoritetsungdom trygge på sin muslimske identitet ved å gi dem solide kunnskaper om egen religion (sitat slutt)
http://bit.ly/26N3Ej3

Hadia Tajik ønsket jo nylig å «fjerne Kongen», og jeg svarte bl.a. i posten:
Om å fjerne Kongen – Diskusjonen
Ikke så rart at Tajik ønsker å avskaffe monarkiet, hun har jo lenge vært på god glid med egne hjertesaker som bekreftet:
HRS 03.09.2104 – Hva i all verden, Tajik?
”Gi ungdommene en koran før ekstremistene tar de,” er leder av Justiskomiteen, Hadia Tajik, sin oppskrift på å forebygge radikalisering (…)
IS nettopp går til de voldelige suraene i koranen, den gang Muhammed hadde makt som militær og politisk leder, og henter inspirasjon til blant annet å massakrere minoriteter (sitat slutt)
http://bit.ly/1VnMCVf
Tilhørende Post:
Kongen er den som aldri vil la sitt folk i stikken

MARTYR


Utdrag fra Om «Nettroll-brigaden» :
Andre – og norske politikere som i årevis har stått opp for avkristning av landet vårt og tatt til motmæle for en innvandring som omtrent savner sidestykke i vår tid, har måtte tåle tilsvarende og enda grovere kommentarer enn de Tajik har mottatt, og overnevnte p*ssprat har selvsagt aldri en gang vært et tema!
Men Ap`s mektige muslim skal løftes frem i pressen og vernes om som en hellig ku – nettopp fordi hun er muslim og derav «ikke kan røres» iht. den perverse politiske korrekthet som har favnet om seg under dette landets forestående kollaps via massemigrasjonen – noe drittungens bedrøvelige propaganda er et fremragende bevis på, her hun drar rasismekortet for alt det er verdt.
http://bit.ly/2690eXJ
Les gjerne herunder: «Hadia Tajik – Unnskyld!»
http://bit.ly/1qfrFht
Toppen av isberget er at Islam skal forkynnes i Danmarks kirker, og Merete Bøye fremsier sine høylytte protester mot denne bespottelige invaderingen.
Bøye er sogneprest hos Viborg Domsogn, og hennes FB-profil er åpen!:
https://www.facebook.com/merete.boye?fref=ts
Hadia Tajik – Arbeiderpartiets mektigste kvinne

LOLLIPOP

Idag.no 07.08.2004 – Hvordan vil det politiske islam erobre verden?
Dr. Al-Qaradawi, som er et annet av de store navn innenfor islam, sa nylig at «Islam vil vende tilbake til Europa. Erobringen vil ikke nødvendigvis bli ved sverdet. Kanskje vil vi erobre alle disse land uten armèer»
http://bit.ly/1NIriWl

STOLTENBERG, NATO

SSB-forsker Stoltenberg:
Har hatt permisjon fra en forskerstilling i Statistisk Sentralbyrå i 23 år, men skal ikke dit i høst heller.
Stoltenberg begynner på sin sjette periode som stortingsrepresentant.
Siste ikke-politiske jobb: Forsker i SSB til 1990:
http://bit.ly/1fQ2Tio
Victor D. Norman – Fetteren og skandalene
Den nye direktøren i Statistisk sentralbyrå (SSB) er så positiv til innvandring at hun svekker tilliten til byrået hun leder (…)
Den nye SSB-sjefen har ingen god start på sin karriere i makttriangelet.
Hun starter med å tvile på sine egne forskeres tall og analyser dem ut fra eget forgodtbefinnende.
http://bit.ly/23estQt

ABABABABABABABABABABABABABABABABABABABCHARB

Til slutt vil jeg fremheve posten jeg skrev for en tid siden:  Charlie Hebdo og medias strategiske påvirkning, setter verden i brann!
http://bit.ly/1u90BBZ
Utdrag – 27. september hadde jeg følgende kommentar til artikkelen:
Politiken.dk 27.09.2015 – »Hvorfor helvede skulle jeg også bringe de skide tegninger i den avis?«
http://bit.ly/1KMUlSE
«Med en rekke unødvendige og svinske tegninger som forsettlig krenket millioner av troende, har både denne figuren og en rekke andre, satt borgernes sikkerhet i betydelig fare, og voldsomme angrep og dødsfall har fulgt i kjølevannet av r*ssgale narsissisters dårskap! – Og for HVA?!»
En bør merke seg:
Muhammedtegningene «begyndte med en snak til en fest»!:
Jyllands-Posten 25.09.2015: 10 år efter: Fra Muhammed-tegninger til terrorplaner
Rekonstruktion: Det begyndte med en snak til en fest og endte med den største udenrigspolitiske krise siden Anden Verdenskrig.
http://bit.ly/1FHAhnS
Politiken.dk 28.09.2015 – Vesten mod islam, islam mod Vesten
Muhammedtegningerne ramte forholdet mellem islam og Vesten hårdere end krigene i Afghanistan og Irak, mener jordansk redaktør, der blev fængslet for at bringe tegningerne (…)
Den amerikanske forfatter Samuel Huntingtons ord blev kaldt ’Civilisationernes sammenstød’, et ifølge ham uundgåeligt opgør mellem islam og Vesten.
Her kom tegningerne ind i en nøglerolle, mente blandt andet den anerkendte britiske religionshistoriker Karen Armstrong, da jeg mødte hende ved et møde i Qatar i slutningen af februar 2006.
»Sagen om tegningerne er ikke en krise. Det er selve krisen«, sagde hun (…)
http://bit.ly/1NLmPDD

ABABABABABABABABABABABABABABABABABABOSTEN

Om kort tid vil både Frankrike og andre lands innbyggere betale en svært høy pris for de vulgariteter en gruppe satirikere og politikerenes villige talerør insisterer på å kringkaste!
Igjen: Hva er grunnen til at de er så ivrige etter å tilstrebe uunngåelige konsekvenser som helt klart vil følge av deres infantile handlinger, trassighet og oppblåste ego som avstedkommer maksimal sjanse for at egne landsmenn vil bli utsatt for omfattende terror?
Høye salgstall er allerede – som vist, bekreftet av Charb selv den sterkeste drivkraften.
Fasiten er også mye gitt her (…)
I posten kaller jeg Eirik Løkke, rådgiver i Civita for Alle århundrers ignorant og undermåler,
– tidligere Generalsekretær Per Edgar Kokkvold i Norsk Presseforbund for Alle galninger far,
– og nåværende Generalsekretær Norsk Presseforbund, Kjersti Løken Stavrum samt generalsekretær Norsk Redaktørforening, Arne Jensen for
«Alle bedrageres mor og bror»!
Dere vil fort skjønne hvorfor.

GEMIUS

LISTEN OVER ALLE BLOGGPOSTER
http://bit.ly/hwKs7V
Mine samlede bloggposter på Google+
http://bit.ly/1VJfAyP
Nyhetsbildet uten partisk lojalitet:
En partisk og dypt uanstendig presse avgjør hvilke borgere som har «nytteverdi» og hvilke som skal regelrett knebles.
Pressens Vær Varsom- Plakat er et formidabelt hån mot de av landets borgere som ikke nyter godt av kjendisstatus i diverse fora.
Her foregår en åpenlys grotesk rangering av menneskeverd, av hvor mye den ene må tåle og den andre ikke – og det skal altså stå på hvor mye medie/makt den enkelte har og hvilken agenda som er mest formålstjenlig for det enkelte politiske parti m.fl. å flombelyse til en hver tid.
https://www.facebook.com/kneblet/

ABUSE

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Follow Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt. on WordPress.com

Poster

mai 2016
M T O T F L S
« apr   jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 1 057 andre følgere

%d bloggere like this: