Nevrokirurg: Hvorfor blir vi tvunget til å bruke disse ineffektive og farlige maskene?


Bilderesultater for Dr. Russell Blaylock face masks

Avisen The NorthsideSun On Thu, 08/20/2020 – 04:32 PM – THE PROBLEM WITH MASKS By Russell Blayloc.

Jeg har fulgt den vitenskapelige litteraturen om denne pandemien som ble sendt til Vesten av det kommunistiske Kina helt fra begynnelsen. Jeg var stort sett enig i kommentarene til utgiveren, Wyatt Emmerich, men hans introduksjon til emnet inneholdt noen få feil.

For eksempel bestrider de siste data ideen om at COVID-19 er 2,5 ganger mer dødelig enn influensa.

I beste fall er det lik en moderat influensa med en dødelighet på 0,25 prosent, og den totale dødeligheten er faktisk mindre som antall dødelige tilfeller er for det meste begrenset til de med medisinske sykdommer, fedme og immundysfunksjon.

Vår statshelsetjenestes råd er ikke bare mangelfullt, men forverrer, etter min mening, situasjonen ved å uttrykke en ubegrunnet tro på politikken med tvungen bruk av masker av allmennheten.

*** De aller fleste studier av bruk av masker av allmennheten for å kontrollere luftveisinfeksjoner av forskjellige slag har tydelig vist at det ikke fungerer.

Og alle studier har tydelig vist at overfor smitteoverføring av fine aerosoler (mindre enn fem mikrometer i diameter) har verken den kirurgiske masken eller tøymasken noen betydelig effekt på å redusere infeksjoner i samfunnet.

Bilderesultater for washing cloth masks illustration

Konsensus fra det vitenskapelige samfunnet er at overføring av COVID-19 primært foregår med fine aerosoler.

Det er faktisk vist at dukmasken – den mest brukte masken – faktisk øker infeksjonshastigheten.

Å vaske en dukmaske gjentatte ganger reduserer effektiviteten i filtrering av viruset betydelig.

Det er vist at fine aerosoler bærer den største konsentrasjonen av smittsomme virus og ikke grove dråper (som opprinnelig ble antatt).

Og det er disse fine partiklene som utgjør det meste av viral utgytelse under snakk, latter, sang, hoste og nysing, og ikke de grove dråpene. Masker filtrerer bare grove dråper.

Det har også blitt vist at ikke mer enn 30 prosent til 40 prosent av disse smittede personene vil kaste virus ut i miljøet selv hos den smittede personen. Derfor vil 60 til 70 prosent av kjente smittede ikke overføre virus, selv når de hoster eller nyser. Vi ser det samme med influensavirus.

Bioingeniørstudier av masker har tydelig vist at kirurgiske masker og tøymaske viser omfattende stråling av infisert pust rundt maskene som lekker ut, primært bak på personen. Disse turbulente skyene av smittede fine aerosoler er kjent for å bevege seg opp til 27 fot.

Bilderesultater for Men with big beard illutration

Hva dette betyr er at en person pliktoppfyllende følger retningspilene i en butikk, vil skape en etterfølgende turbulent sky av infisert luft bak seg, slik at alle som går bak, vil passere gjennom denne turbulente skyen og vil ha stor risiko for å bli smittet.

Personer med skjegg kan ikke forsegle masken, og studier har vist at selv en tung ansiktsstubb tillater betydelig lekkasje av infisert utåndingsluft.

Vil myndighetene pålegge obligatorisk barbering hver morgen?

Masken har også vist seg å rette den turbulente skyen inn i øynene og nedover, og dekker hele fronten til personen.


I tillegg er et av hovedproblemene at folk hele tiden berører og justerer maskene sine og fjerner dem på feil måte, og dermed forurenser hendene (eller hanskene).

Alt de berører blir så forurenset – inkludert råvarer i dagligvarer.

restauranter fjerner folk masken og legger dem på bordet ved siden av dem, og forurenser dermed bordet.

Utover disse demonstrasjonene av maskeeffektivitet for beskyttelse, er det bestemte og demonstrerte farer for langvarig bruk av masker – inkludert hypoksi (oksygenmangel) og hyperkapni (akkumulering av C02). Personer med lungesykdommer, som KOLS, emfysem og astma, bør ikke bruke maske, da det kan utløse en medisinsk krise.

Bilderesultater for pregnant ladies with face masks illutration

Gravide kvinner skal aldri bruke maske, da det kan forårsake skade på babyen.

Den eldre personen er også i fare, spesielt under anstrengelse. Personer med hjerte- og karsykdommer, høyt blodtrykk og diabetes bør ikke bruke maske.

Overvektige mennesker skal ikke bruke maske.

Det er tydelig vist at intermitterende hypoksi kan forårsake en rekke alvorlige effekter på kroppen ettersom vi lærte av søvnapné.

Selv kirurgiske masker kan føre til hypoksi over flere timer, noe som betyr at arbeidstakeren som er pålagt å bruke en maske i åtte timers skift er i fare.

Små barn skal aldri bruke maske, og jeg ser ofte barn så unge som ett år bærer masker. Selv CDC advarer mot dette.

I de fleste studier, hvorav mange er randomiserte kliniske studier, som viser at bruk av masker av allmennheten ikke har noen plass i respiratorisk virusinfeksjonskontroll, hvorfor blir vi tvunget til å bruke disse ineffektive og farlige masker – spesielt med de tydelig demonstrerte farene?

De nyeste studiene viser også at det beste svaret på problemet, for allmennheten, er økt ventilasjon, som i alle studier drastisk senker luftbårne virus og forhindrer spredning.

Det er ikke nødvendig å bruke maske utendørs, sol, ozon og atmosfæriske hydroksider dreper viruset raskt.

Bilderesultater for neuro sergry illustration

Dr. Russell Blaylock, en Northsider, er en pensjonert nevrokirurg som har praktisert i 24 år.

Han er assisterende sjefredaktør for tidsskriftet Surgical Neurology International, Section on Neuroimmunology. Han har publisert over 40 medisinske artikler i fagfellevurderte tidsskrifter og har fire publiserte medisinske bøker og kapitler i fem medisinske lærebøker.

https://www.northsidesun.com/news-breaking-news-columns/problem-masks

List of newspapers in Mississippi
1 Daily and nondaily newspapers
The NorthsideSun (Weekly published)


https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_newspapers_in_Mississippi

Common Causes of Carbon Monoxide Poisoning | Wayne Alarm


Åndedrettet deres skal kveles. Her er ikke begrunnelsen. Hilsen Myndighetene.

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/16/andedrettet-deres-skal-kveles-her-er-ikke-begrunnelsen-hilsen-myndighetene/

Corona – Om massetestingen, muteringen og vaksinetvangen

En studie publisert i tidsskriftet Cancer Discovery finner at lungekreft utvikler seg når lungene blir tvunget til å gjenopplive mikrober.

Langvarig maskebruk skaper et fuktig miljø som dyrker mikrober.

Dette giftige miljøet tvinger ikke bare personen til å gjenopplive sitt eget avfall, men oversvømmer også lungene med mikrober som forårsaker et giftig miljø som gir lungekreft.

Mikrober som normalt finnes i munnen, kan komme seg inn i lungene.

https://sommer17.wordpress.com/2021/01/25/corona-om-massetestingen-muteringen-og-vaksinetvangen/

Om bruk av munnbind, faktasjekkere, sensur, og frykt som virkemiddel for å ta vaksine.

Mens du tenker at du må bli vant til masken din og din egen utåndede luft, blir degenerative prosessene i hjernen din forsterket gjennom oksygenmangel. Det andre problemet med hjernen er at nervecellene ikke egentlig deler seg, så hvis vår regjering generøst skulle ha latt oss gå uten masker, vil de tapte nervecellene ikke lenger bli regenerert, det som er borte er borte. Vanlige masker beskytter deg ikke mot viruset i det hele tatt. Det er ingen hemmelighet at forskere og leger som gir uttrykk for og forklarer hvorfor de mener at masker ikke er effektive og at tiltak som lockdown gjør mer skade enn godt – samt ideen om at COVID ikke er farlig, blir utsatt for omfattende sensur.

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/01/om-bruk-av-munnbind-faktasjekkere-sensur-og-frykt-som-virkemiddel-for-a-ta-vaksine/

Bilderesultater for doctor wearing masks illustration


Doctor uses Vape Aerosols to show just how much masks don’t work

https://www.youtube.com/watch?v=TkdTyZ9xd_g&t=2s&fbclid=IwAR35vikzJviGOvPnczTKrE8GSqP4cBLfyx00Y6Rzn0HYoVya_1HFuqwuzrM

*** DEL 2 av denne posten: Anbefaling om å bruke to munnbind – også her i Norge, er en villet og ønsket beslutning om å gjøre uopprettelig skade på liv og helse mot bedre vitende!

https://sommer17.wordpress.com/2021/02/11/anbefaling-om-a-bruke-to-munnbind-ogsa-her-i-norge-er-en-villet-og-onsket-beslutning-om-a-gjore-uopprettelig-skade-pa-liv-og-helse-mot-bedre-vitende/

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s