Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt.

Nav og myndighetsmisbruk

Det er en egen plass i helvete for kvinner…


AMADE

Side opp og side ned rapporteres det om varslere på arbeidsplasser – lik som i art. jeg siterer fra her.
Det er imidlertid like tyst om oss forvaltningsrammede – vi som står helt ubemidlede, som er alene, syke, uføre, eldre og som har varslet om ulovlig forvaltningsførsel under full identitet og over år, og av den grunn har blitt rammet med såpass kontinuerlige og tilintetgjørende sanksjoner fra bunnfallet i etaten at vi har fått vår livskvalitet betydelig forringet og våre liv markant forkortet.
Ingen «forkjempere» med anerkjent navn og faglig tyngde i dette landet har noensinne stått på barrikadene for oss.
Det er ingen som har stått mer alene.
Vi har jo så lite å bestille her i verden, så lite å bidra med. Vi jobber ikke. Våre vitnesbyrd er derfor utvilsomt mindre verd. For hva kan vel vi gi tilbake til samfunnet. Vi er nok late simulanter som også sikkert er løgnaktige, manipulerende og hevngjerrige. Derfor er vårt lodd i livet kun å utstå all urett som blir påført oss. :

 

FALLLL

 

På Facebook er det dannet «eksklusive fora» for «politisk korrekt varsling» – administrert av selektive kvinner tilhørende «det gode selskap» som både innehar, og selvsagt også omgir seg med aktører med innflytelse og påvirkningskraft i samfunnet der kun profilerte varslere har adgang på å bli bredere kringkastet, alt mens både jeg og andre blir slettet og irettesatt over en lav sko for at vi våger trede inn og «prosedere private saker» – hvilket begrunnelsen er, må vite.
En arrogant, hyklersk og sjofel agering som er direkte magevendene, men som effektivt bidrar til – som agendaen åpenbart er, at «den meningsbærende elitens gode navn og rykte» kan fortsette å stevne uplettet frem, siden all kobling til våre «skriblerier» om ublide skjebner der skadevolderene navngis (uhørt!) – således skjules og forties!

 

POINTINGGGGGGGGG

 

Vi er like fullt varslere, og det med konsekvenser som innbefatter langt større skadelige implikasjoner enn for varsleren som står i arbeid med opparbeidet pensjon og kanskje er ved god til moderat helse i utgangspunktet med støttende partner ved sin side og mange ganger Advokat.
Selv har jeg alvorlige sykdommer og kan like gjerne falle død om «i dag» – som i morgen eller om ytterligere 9-10 år, hvilket vil være en dobling av tidsintervallet for den straff jeg per i dag like lenge har «sonet» – det uuttømmelige arsenal av represalier som har regnet over mitt hode der selv penger til diabetesmedisin har blitt nektet meg av skadevolderene ved sosialtjenesten – helt uten konsekvenser.
Så – min «tilleggsstraff» og snedige begrunnelse for å utelukkes fra fora som kunne ha løftet min 9-årige avhandling opp og frem til hjelp for både meg og de mange andre utmattede stemmeløse forvaltningsrammede skal altså angivelig være at jeg er «selvprosederende»!
Ja jeg er det, naturlig nok, og det er – som forumkvinnene meget vel er inneforståtte med, på bakgrunn av at mottakere av sosialhjelp ikke får tilstått juridisk bistand via Fri rettshjelp når motparten er Sosialtjenesten! :
Trusselbrevet fra sosialsjefen ved Nav St.Hanshaugen
http://bit.ly/1mPFVX4

 

BULLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

 

Når arbeidstakere med varslervern og et større nettverk rundt seg møtes slik artikkelen nedenfor beskriver, så kan en bare forestille seg hvordan sosialkontor behandler den langt svakere stilte part – varsleren uten definisjonsmakt som er eldre, ufør og ubemidlet.
Nei vent litt – det behøver man dog skam ikke.
For denne bloggen inneholder (inkl. overnevnte post) flere hundre vitnesbyrd som strekker seg over et tidsrom på ca. 9 år, ledsaget av lydopptak med direkte avskrift fra møter og telefonsamtaler som bekrefter bortenfor en hver tvil at de mange sanksjoner jeg har erfart – og alltid vil erfare hvis ingen profilerte aktører med integritet nå tar nødvendige grep overfor den dypt ulovlige forvaltningsførselen som pågår uavbrutt, åpenlyst og ustraffet – er samkjørte, konsekvente, og utøves med vitende, vilje og et udiskutabelt livsfarlig forsett av kun tre personer i sosialtjenesten (de siste fire av ni år).
Disse tre aktørene innehar eksklusive blankofullmakter til å ta liv – hvilket hver især står personlig ansvarlig for, og deres identiteter skal derfor aldri omdefineres og kastes inn i den absurde, meningsløse og ansvarspulveriserende sfæren: «Systemet»!
Jeg har alltid stått frem med fullt navn og rett identitet – det skal også de!
Noen av postene er linket til under artikkelen:

 

 

Sitat fra art. i MAGMA: Bør varslere belønnes?
Mange samfunnsskadelige forhold ville forblitt skjult om ikke varslere hadde stått frem.
Til tross for dette er det slik at mange varslere møter motstand. Ved å peke på at organisasjonen de representerer gjør noe ulovlig og/eller kritikkverdig, fremstår de som en trussel mot dem som er ansvarlige, og mot dem som kjenner til praksisen, men har lukket øynene for den.
Varsling kan da bli oppfattet som et brudd med stilltiende prinsipper om lojalitet på arbeidsplassen (…) Per Yngve Monsen forklarer at de som varsler, risikerer traumatiske prosesser og lite eller ingen hjelp fra lovverket eller annet hold (…)
Varsling finner sted som følge av det ansvaret individer føler for å få frem informasjon om skadelige handlinger. Siden det kan være forbundet med personlig risiko, bry og interessekonflikter, må vi anta at en del potensielle varslere tier – også om alvorlige kriminelle forhold.
På bakgrunn av dette kan det være samfunnsgagnlig med tiltak som fremmer tilbøyeligheten til å varsle; særlig tiltak som beskytter varsleren mot negative hevnreaksjoner eller holder varslerens identitet skjult, og mer kontroversielle tiltak som monetære belønninger til varsleren (…)
https://www.magma.no/bor-varslere-belonnes
Sosialtjenestens lovløshet – flere borgere er hardt rammet!
Liv Serine Helgesen er også et menneske som gjennom flere år har blitt rammet hardt av Sosialtjenestens lovløshet og blitt både rist og rost i diverse debattfora (som alle er lagt ned) på grunn av hennes fortvilte nødrop – lik som jeg:
http://bit.ly/2bkPldv

 

 

En stor takk skal dog rettes til det forholdsvis nystartede Helsepartiet Rogaland som stiller til valg nå, som slett ikke hadde noe imot å dele et av mine blogginnlegg i går 27.04.2017:
Helsepartiet Rogaland har delt ditt innlegg.
http://helsepartiet.no/partiprogram
Posten: «Fylkesmannen forsøker gjøre privat avtale med meg om at jeg må slette det jeg har skrevet om dem på nettet»:

 

 

Politi på Nav St.Hanshaugen 11 april 2017
http://bit.ly/2oFnTkq
Nekt av nødhjelp og tilkalling av Politi – skadevolderenes historikk med å effektuere forsettlige lovbrudd.
http://bit.ly/2p4pilp
Sosialsjefen villeder Politiet – ingen nødhjelp utbetales! Straffeloven:
http://bit.ly/2ofqo94
Samrøret mellom sosialtjenesten og Fylkesmannen bevist en gang for alle:
«Det er jo godt kjent at «Sigurd» (sosialsjefen) avskyr deg og gjør alt han kan for å ødelegge, det har vært et stort samtaleemne mellom flere ansatte her i bydelen leeeenge , og du kan tro at diskusjonene har gått hett for seg!»
Avsløringen (…) ble gitt meg fra dypt indignert ansatt i Oslo Kommune med vitne til stede.

 

 

Sosial- og eldreombudet i Oslo: Vi vurderer at vi ikke skal hjælpe deg!
http://bit.ly/2gU0GEr
Systematiske gjengjeldelser ved varsling fra ledelsen ved Nav St.Hanshaugen sosialtjeneste.
http://bit.ly/2guzlfW
Seksjonssjef Randi Trøeng (Nav sosial) utøver fremdeles forsettlig psykisk vold og setter liv og helse i fare
http://bit.ly/2hgspje
Ledelsen ved Nav St.Hanshaugen er vår tids nazister
http://bit.ly/2c9RWfo
Line Tunsve ved sosialtjenesten iverksatte den endelige dødsdommen for meg i juni 2016:
http://bit.ly/2bBsNFo
Statens Helsetilsyn legger lokk på varsling om alarmerende forhold (Nav Sosial)
http://bit.ly/28THamH
Helse-, sosial og eldreombudet i Oslo utøver vilkårlighet og forskjellsbehandling
Sosialsjefens trusler opprettholdes
Index – Listen over alle bloggposter:
http://bit.ly/hwKs7V
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den april 27, 2017 av i Facebook, Nav, Nyheter, Nyheter&Debatt, offentlige kontor, Politikk, Politikk, Samfunn, samfunn med stikkord , , , , , , .
Follow Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt. on WordPress.com

Poster

april 2017
M T O T F L S
« mar   mai »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 1 057 andre følgere

%d bloggere like this: