Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt.

Nav og myndighetsmisbruk

Offentlige tjenestemenn forfølger en personlig agenda, og misbruker sin makt.


ASIEM

Ulovlighetene er viden kjent både blant oss forvaltningsrammede, andre oppegående mennesker, skadevolderene selv, presse og advokatstand.
Jeg har lånt påstanden(e) fra Investor Kristian Siem, og overført blottleggelsen av aktørenes tarvelige virke til yrkesforbryternene i sosialtjenesten i Nav i det store og hele. Her følger et relevant utdrag:
Siem (bildet) mener Økokrim, Arbeidstilsynet og Skatteetaten lar tjenestemenn få prege etatenes agenda ut fra personlige interesser:
E24 07.07.2014 – Siem: Tjenestemenn i staten synes å stå fritt til å misbruke sin makt
Mandag langer Siem ut mot vaktbikkjene i den norske statsadministrasjonen over et par helsider i papiravisen Dagens Næringsliv:
-Dette er bare noen få eksempler som viser at flere steder i statsadministrasjonen synes tjenestemenn å stå fritt til å opptre etter sine personlige holdninger på bekostning av enkeltmennesker og derved misbruke sin makt med staten i ryggen. Når det beviselig gjøres feil, får det ingen konsekvenser, selv ikke når feilene er gjort forsettelig, sier Siem til DN.
http://bit.ly/2nSt9Od
Dagens Næringsliv 27.11.2014 – Kristian Siem hudfletter offentlig sektor generelt, Arbeidstilsynet spesielt
«Hvilke signaler sender Svendsen til egne medarbeidere når hun strekker seg til det ytterste for å holde medarbeidere som bryter loven, interne instrukser og alminnelig folkeskikk skadesløse for konsekvensene av deres handlinger?», spør Siem (…)
«Saken illustrerer det som er et stort problem i Norge. Det har utviklet seg et tosporet system hvor enkeltborgere og nærings­livet utsettes for stadig sterkere kontroll, sanksjoner og inngrep (…) Med mindre man begår underslag eller seksuelle overgrep sitter man trygt i det offentlige Norge» (…)
http://bit.ly/2nSIwGt

 

Den kreftsyke Advokaten Anders Andersen presenterte omtrent likelydende budskap om udugelighetene i Nav sine raseringer av liv og helse til forsvarsløse borgere for en liten tid tilbake: 
Det er umulig å få til noen bedring før det blir pålagt den enkelte ansvar for de feil som blir begått og før det blir satt i gang kompetansehevende tiltak både når det gjelder faglig kunnskap men ikke minst skolering i ydmykhet, respekt og alminnelig god forvaltningskikk (…)
Andersen sier kort oppsummert: «Arroganse, uhøflighet og avvisning»!
Han vil at noen må bli stilt til ansvar for at det kan bli en stopp av uverdig behandling av brukere!
Han fremhever at såkalte «Serviceklager» har ingen effekt eller funksjon – en mottar ingen tilbakemeldinger – ingenting skjer! (…)
Selv i grove tilfeller er det ikke registrert tilbakemeldinger fra Nav om at det noensinne er blitt plassert ansvar for det som i kriminologisk terminologi beskrives som «strukturell vold».
Dette til tross for utallige innsendte serviceklager på vegne av klienter.
http://bit.ly/19vB78G
INGEN REAKSJON – INGENTING SKJER!

 

Men plutselig snur alt… Media går av hengslene, Advokat stiller på dagen, og fordømmelsen av gjerningspersonene hagler:
Et barn varsler!
«Autoritetene» ønsker å begrave ham og truer med evig fordømmelse – et ødelagt liv!
De trekker veksler på barnets uerfarenhet, og setter dette vilt uanstendige skremmeskuddet.
I tillegg valgte de å politianmelde ham!:
Tønsbergs Blad 04.04.2017: Skolen truet Daniel (15) med politiet etter at han varslet om ukultur (utdrag): Hovedfokuset i møtet var at det var han som gjorde noe galt.
De sa: Dette kommer til å hefte ved deg for alltid. Dette burde du tenkt på før du la ut dette på Facebook, forteller Monica Skillinghaug.
Ifølge moren ville rektor og inspektør at Daniel skal slette innlegget sitt.
Lærere ved skolen som Tønsbergs Blad har snakket med bekrefter at skoleledelsen ønsket innlegget fjernet (…)
Vi trodde dette skulle bli løst på skolen. Vi trodde at de voksne ville gått inn i seg selv, men istedenfor ble han møtt med maktarroganse og trusler (sitat slutt)
http://bit.ly/2o2Q7mZ

 

AFLOWEE

Fantastisk at den unge gutten sier fra og får så bred støtte og oppslutning.
Han er svært ung, og skal ivaretas på alle mulige måter for en slik uredd frittalenhet.
Ytringsfriheten lenge leve – og vernes om!
Advokat ilte til.
Pressen tok ham varmt i mot.
Daniel har min fulle støtte!
Jeg ber om ikke å bli misforstått i det jeg videre skriver:
Hvorfor reagerer «gudoghvermann» når varsleren er et barn?
Hvorfor reagerer ingen når varsleren er eldre og syk?
Hvorfor møtes våre etterprøvbare bevis for kameraderi, trusler, avivningsforsøk, nekt av lovpålagte ytelser, m.m. fra Forvaltningen som medfører store unødvendige lidelser og tidlig tap av liv med total taushet?
Hvorfor velger definisjonmakten å sette ubønnhørlig søkelys på totalt uakseptable forhold og ukultur hos den sterkeste part først når et barn varsler og som således avtinger en akutt opprydning blant de uegnede, når de over flere decennium har hatt samme adgang på å avdekke og holde et vedvarende fokus på etaten som har hatt fri adgang på å ta liv og helse fra en stor andel av Norges befolkning?

 

AMADE

 

På Facebook er det dannet magevendende «eksklusive fora» for varsling, administrert av kvinner tilhørende «det gode selskap» som både innehar, og selvsagt også omgir seg med aktører med innflytelse der kun profilerte varslere har adgang på å bli bredere kringkastet, alt mens både jeg og andre blir slettet og irettesatt over en lav sko for at vi «prosederer private saker»!

 

Fylkesmannen forsøker gjøre privat avtale med meg om at jeg må slette det jeg har skrevet om dem på nettet
Fylkesmannen: Slett hva du har skrevet om oss på nettet, ellers vil du aldri få oppgitt navnet på saksbehandleren din!
http://bit.ly/2nnEIfw

 

Sosionomene: «Vi anbefaler at du skaffer deg en hjelpeverge»!
I sitt fagforeningsbeskyttede kollegiat underordnet sjefen som ikke holder orden i eget hus, kan Tunsve & Trøeng agere forurettet så mye de bare lyster, og med infantil represalietrang leker de herskere og ødelegger liv ustraffet.
De livsfarlige narsissistene projiserer hele fataliteten over på meg selv om jeg overhodet ikke har en psykisk DIAGNOSE og det spektakulære avviket må knyttes opp mot sakens hele og fulle kontekst! (…)
Avviket hører ikke «bare» under vilkårlighet og galskap, det er også diskriminering, for hvis jeg hadde vært psykisk utviklingshemmet og sadistene hadde forsøkt å pine meg ihjel slik de har gjort og deretter kroet seg med samme heslige punchline, så hadde straffen blitt monumental.
Da hadde Pressen hatt en Field Day, og Advokater hadde dukket opp fra hver eneste busk.
http://bit.ly/2nM5qSZ

 

Les posten knyttet til overnevnte:
Samrøret mellom sosialtjenesten og Fylkesmannen bevist en gang for alle:
«Det er jo godt kjent at «Sigurd» avskyr deg og gjør alt han kan for å ødelegge, det har vært et stort samtaleemne mellom flere ansatte her i bydelen leeeenge , og du kan tro at diskusjonene har gått hett for seg!»
Avsløringen som slett ikke kom som en bombe siden «Sigurd» og hans ditto forvalningskriminelle medarbeidere har forsøkt å ta mitt liv gjennom drøye tre år (Line Tunsve & Randi Trøeng) ved å nekte meg tilstrekkelig lovpålagt livsopphold og utpine meg på nødhjelpssatser i månedsvis, ble gitt meg fra dypt indignert ansatt i Oslo Kommune med vitne til stede.
I går – 28.03.2017 mottok jeg «endelig konklusjon» fra Fylkesmannen uten at saksbehandlers navn var festet til papiret, hvor «anonym» gav Tunsve & Trøeng fullt ut medhold i deres groteske avlivningsforsøk med stumt trampeklapp!
Index – Listen over alle bloggposter:
http://bit.ly/hwKs7V
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Follow Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt. on WordPress.com

Poster

april 2017
M T O T F L S
« mar   mai »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 1 055 andre følgere

%d bloggere like this: