Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt.

Nav og myndighetsmisbruk

Den påståtte «nødvendige provokasjon»


 

 

NARSI
Er det fordi debatten er friere i Danmark at den er truet? spor Document.dk i dag 19 april og proklamerer:
«Lars Vilks lever som i et fængsel. Møderne med ham må foregå i en belejringstilstand. Hvis vi accepterer at det er selvforskyldt har vi tabt.» (sitat slutt)
En absurd påstand som ikke bidrar til annet enn å hegne om narsissisters skandaløse agenda, der de frydefullt surfer på bølgen av uforbeholden aksept og høster bravur fra likesinnede – autoriteter og profilerte talerør, som ynder å sole seg i glansen av endeløse «intellektuelle» debatter og avhandlinger etter at de har opphøyet seg selv til «Herrefolket» og kynisk spottet det aller helligste i Islam!
Intrigant hevder de at «provokasjon er nødvendig», alt mens de pandemoniske konsekvensene som har fulgt og vil følge av deres dårskap (m.m.) interesserer dem midt i ryggen, der de lever under mottoet:
«I`m the best, F*ck the rest»!
Pressen trer alltid solidarisk til med å kringkaste bespotterene og deres fordervede målsetting på lederplass, og unndrar seg heller ikke selv fra å publisere støtteerklæringer eller sågar egenkomponert hyllest til fjolleriet.

 

Herunder vil jeg fremheve Ragnar Sagdahl seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese, som belyste følgende alarmerende mekanismer i Aftenposten Debatt 15.01.2015:
(…) Ytringsfrihet er strukket langt. Og det virker som om media har bestemt seg for å gå enda lenger, med enda mindre respekt for enkeltmennesker, religioner og meninger.
Aftenposten skriver at (…) mediene selv skal konkludere.
Det ut til at media selv vil føre en lukket debatt om grensene for publisering av ytringsfrihet, mens resten av debatten holdes utenfor (…)
Det kunne være interessant å hørt de rasjonelle argumentene for hvorfor mange norske medier publiserte tegningene fra det franske magasinet Charlie Hebdo (sitat slutt)
 Og jeg tok dem for meg en etter en, i posten jeg skrev om Charlie Hebdo :
ABABABABABABABABABABABABABABABABABABAABABABGALNINGERAlle bedrageres mor og bror:
Generalsekretær Norsk Presseforbund, Kjersti Løken Stavrum (bildet) og generalsekretær Norsk Redaktørforening, Arne Jensen i presse.no 09.01.2015 instruerer borgerene i:
Slaget for ytringsfriheten
Flere aktuelle hendelser tyder på at ytringsfriheten vår faktisk er truet.
Nå er vi avhengig av at så mange som mulig forstår hva det innebærer å forsvare denne grunnleggende rettigheten.
Nettopp i dag er det viktig å minne oss selv om at vår sivilisasjon ikke er tuftet på den skråsikre troen, men på verdien av tvilen; vår evne og vilje til kontradiksjon, til uenighet, og til å kunne karikere og harselere over ethvert symbol på og representant for makt, enten den er politisk, religiøs, økonomisk eller kulturell (sitat slutt)
ABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABOKKVOLDAlle galningers far:
Generalsekretær Per Edgar Kokkvold i Norsk Presseforbund forsvarer Fremskritts rett til å trykke egne Muhammed tegninger (…)
Han har tidligere etterlyst norske mediers vilje til å trykke danske Kurt Westergaards kontroversielle tegninger, og står fortsatt ved det.
Jeg mener at flere norske medier burde publisert disse tegningene da de sto på som verst, da mennesker ble truet på livet, ambassader brent og det var store opprør over hele Midtøsten (…) !!! (sitat slutt)
Alle århundrers ignorant og undermåler – Eirik Løkke, rådgiver i Civita:
«Inntil alle aksepterer prinsippet om at ytringer kun kan møtes med ytringer, har faktisk provokasjoner og såkalte krenkelser en verdi i seg selv.»

BETRAYAL

Som jeg belyste i posten – «Charlie Hebdo og medias strategiske påvirkning, setter verden i brann!» vedr. karikaturene generelt, uavsett hvem som begikk dem:
Det er på høy tid at man reflekterer over spørsmålet om hvorfor karikaturene aldri ble anvendt på konstruktivt vis i det godes tjeneste.
Hvorfor tegnerene insisterte på å presentere sine bidrag i avskyelig og fornedrende kontekst og ikke vinklet sin slagferdighet mot å søke mellommenneskelig forståelse og belyse alvorlige problemstillinger via treffende bilder av alt annet enn Profeten, og var seg bevisst det store samfunnsansvar som de måtte ha forstått at de forvaltet (…)
Stephane Charbonnier – kjent som Charb (en av de drepte) innrømmet åpent at de valgte å gå sterkere ut med provoserende karikaturer hvis magasinet hadde en «dødperiode»!
Alt for å oppnå høye lesertall! (…)
http://t.co/OTmgelMZOf

JORDKLODEN.jpg

Pater Haavar Simon Nilsen i Den katolske kirke:
–Vi kan ikke tåle all karikatur. Og når den rammer en religion og blir blasfemisk i sitt uttrykk, har vi brutt en tålegrense som vi skal holde oss innenfor (…)
Ellen Krefting: «De går utrolig langt i å være morsomme på bekostning av alt som krever ærbødighet.» (…)
Naturligvis:
Morgenbladet 16.01.2015 – Jihadistens psykologi
Hva oppnår ekstremistene med angrep som vi så i Frankrike forrige uke?
–Prinsippet jihadister får prentet inn, er at Vesten kun forstår makt (…)
Hevn gjennomsyrer ideologien.
Kun blod kan sette forholdet på plass.
–Hva ville du følt hvis du så karikaturene for tyve år siden?
–Sinne. Avsmak. Som jihadist har du bare ett svar til dem som konfronterer religionen din: AK-47 (…)
–Hvis de får tak i biologiske våpen eller atomvåpen, er det ingenting som vil stoppe dem fra å bruke dem (…)
BOMBBB

by Snoron.com

(Jeg fortsetter 09.01.2015): Provoserende karikaturer i stedet for saklige argumenter og seriøs debatt derimot, er ikke veien å gå – for hvem tror «vi» at «vi» er?
Ved å totaloverskride grenser for anstendighet og respekt og insistere på retten til å krenke under påskudd av at vi har ytringsfrihet, opphøyer vi oss samtidig til å være «Herrefolket»!
– De som bokstavelig talt på død og liv skal ha suveren rett til å uttrykke hva som helst i ytringsfrihetens navn, under et spektakulært forrædersk påskudd om å «skape debatt og endringer til det bedre»! (…)
Idioter!
Dere vil sette mange uskyldige menneskeliv på spill (…)
Tragedien har nå skjedd og den vil ramme igjen!
Men armeer av enfoldige sjeler absorberer ukritisk hva de får servert.
De trekker hverandre opp og rabler på i samholdståka som har oppstått etter mordene der ytringsfriheten for en hver pris skal stå i høysetet iht. fanatikerene i norsk Presse m.fl., og surfer lobotomerte på bølgen av empati og solidaritet slik Media instruerer, uten å inneha det fjerneste begrep om konsekvensene.
Om kort tid vil både Frankrike og andre lands innbyggere betale en svært høy pris for de vulgariteter en gruppe satirikere, politikere og en god rekke andre høyprofilerte stråmenn insisterer på å kringkaste!
Igjen: Hva er grunnen til at de er så ivrige etter å tilstrebe uunngåelige konsekvenser som helt klart vil følge av deres infantile handlinger, trassighet og oppblåste ego som avstedkommer maksimal sjanse for at egne landsmenn vil bli utsatt for omfattende terror?
Høye salgstall bl.a, er allerede bekreftet av Charb selv, som den sterkeste drivkraften.
I rest my case!
http://t.co/OTmgelMZOf
Link til Document.dk:
http://bit.ly/1YEN0fF
En av mange duperende diskurser, som er ment å  «rettferdiggjøre» svineriet:
Provokationens nødvendighed
Anti-provokationsteoretikeren Frederik Stjernfelt møder provokatøren, den svenske kunstner Lars Vilks i en diskussion om den sande provokations nødvendighed og kunstkritikkens og kulturlivets lammefromme korrekthed.
http://bit.ly/1XGpa2S

ABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABENSTABABABABABABABABABABABABABABABABABABABYKSEABABABABABABABABABABABABABABABABABAABSOMMEr

Vi ser ikke at karikaturtegningene av profeten Mohammed utgjør verken god eller konstruktiv religionskritikk.
Ørnulf Steen, generalsekretær i Norges Kristne Råd
Olav Fykse Tveit, generalsekretær i Mellomkirkelig råd for Den norske kirke
Atle Sommerfeldt, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp
http://bit.ly/1KH2hY4

BILDERERG

SvD Näringsliv 02.06.2013 – Slutet sällskap med dold agenda
Nästa helg träffas några av världens mäktigaste företagsledare och politiker på årets Bilderbergmöte.
Politikerna har valts ut av en sluten kommitté globala näringslivstungviktare som även varit formellt involverade i EU:s framtidsplaner fram till år 2030 (…)
Det vilar ett gigantiskt frågetecken över hur dessa privata organisationer påverkar de demokratiska organ – som regering och riksdag – där medborgare förväntar sig att besluten tas ur ett väljarperspektiv och inte enbart enligt önskemål från internationella näringslivsgiganter (…)
När det gäller den nu aktuella Bilderberg-gruppen har traditionellt den amerikanske finansmannen David Rockefeller och USA:s förre utrikesminister Henry Kissinger räknats till några av de mest drivande (…)
Den socialdemokratiske partiledaren Stefan Löfven (är) medbjuden till årets möte i London den 6 till 9 juni (…)
Nästa gång halva svenska regeringen drar iväg till andra sidan jordklotet eller till Schweiz är det därför intressant att hålla i minnet vilka som egentligen håller i trådarna när ministrarna kommer ut och håller välregisserade presskonferenser (…)
http://bit.ly/1qFbs6d
EILERTSEN

ABC-nyheter 09.06.2015 – Politisk redaktør Trine Eilertsen i Aftenposten til hemmelig Bilderberger-møte
Torsdag samles 140 maktpersoner til hemmelig Bilderberger-konferanse i østerrikske Tyrol.
Blant dem er Aftenpostens politiske redaktør, Hydro-sjefen og direktøren i Folketrygdfondet Olaug Svarva (…)
Også NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg er på plass (…)
EU-ideen er unnfanget av Bilderbergergruppen, og dermed er ansvarlig for EØS-tvangstrøya Norge nå er underlagt.
http://bit.ly/1NhtYGi
Dagbladet 25.01.2013 – Brøt Arbeidsmiljøloven for å ansette Trine Eilertsen
At Trine Eilertsen sluttet som sjefredaktør for Bergens Tidende, så NRK som en gylden sjanse for å ansette henne. Det gjorde de – uten å utlyse stillingen.
http://bit.ly/1MHOuVK

WELCOMMMMM

Dagbladet Magasinet 9. april 2016:
General Sverre Diesen er sikker på at det norske forsvaret snart bryter sammen
Den tidligere forsvarssjefen mener politikerne våre lukker øynene for alvorlige sikkerhetstrusler.
-Det mest interessante er at vi har en regjering som sier at verden sjelden har vært farligere.
Samtidig fortsetter de å bygge ned Forsvaret.
http://bit.ly/1N1IRBB
VG 20.04.2016 – Vil kutte 1500 stillinger i Forsvaret
Hæren vil trolig bli hardest rammet.
2. bataljon ved Skjold med 700 ansatte skal legges ned. Kystjegerkommandoen i Sjøforsvaret skal bort, og det samme skal Sjøheimevernet.
Etter hvert skal kystkorvettene, MTB-ene, fases ut.
http://bit.ly/1SuaOBh
LISTEN OVER ALLE BLOGGPOSTER
http://bit.ly/hwKs7V
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den april 20, 2016 av i Nyheter, Nyheter&Debatt, Politikk, Politikk, Samfunn med stikkord , , , , , .
Follow Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt. on WordPress.com

Poster

april 2016
M T O T F L S
« mar   mai »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 1 051 andre følgere

%d bloggere like this: