Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt.

Nav og myndighetsmisbruk

Om «Nettroll-brigaden»


MARTYR

Snakk om å ikke se skogen for bare trær!
Først to dager etter at jeg forfattet dette tilsvaret hvor jeg bl.a hudflettet landets aviser for å være for innskrenkede til å begripe at de skyter seg selv i foten ved å begunstige spalteplass til slike fremtoninger så som kronikkforfatteren (under) registrerer jeg at Isra Zariat faktisk er spaltist i radioprogrammet Ytring!
Dere kan bare gjette akkurat hvor forbannet jeg er nå, på en skala fra 0-100.000.000:
Takk til alle som hetser Hadia Tajik – 17.04.2016
De rasistiske nettrollene som ber nestlederen i Arbeiderpartiet dra tilbake til Afrika oppnår det motsatte av det de tror og håper.
http://bit.ly/1SLcWBI
(MERK: NRK Ytring slettet umiddelbart utdraget jeg satte inn fra denne posten som jeg linket til. (Jeg har satt mitt modererte svar nederst her, og tiden vil vise om det blir stående)).
Vi får bare vente og se hvor lenge Tajik og klakkørene rundt henne kan klare å utnytte empatibølgen som nå skyller over henne fra store deler av det norske folk etter at hun sa at hun ønsket å fjerne landets Konge, her de benytter seg av alle mikrofonstativ som står pip åpne for dem til å avlevere uvesentlige plattheter som at Tajik er født i ei lita bygd – som om det på noe vis skal kunne bidra til å legitimere hennes svinske dagsorden.
Det skal godt gjøres å toppe Tajiks påstand fra januar d.å. i hennes tarvelige agitatorvirksomhet:
«Etniske nordmenn som oppfører seg som drittsekker er et betydelig større problem enn lovlydige, arbeidsomme muslimske jenter og gutter som ønsker å bidra i samfunnet, mener Hadia Tajik (Ap).»
http://bit.ly/1TZunE3
FEMME
– hvilken bekrefter at Mazyar Keshvari (FrP) hadde mer enn rett når han ca. 1:49 minutter inne i sendingen Debatten uttalte:
«Det er jo rart hvordan en debatt om islamisering og ISLIL kommer til å dreie seg og DEG og DITT EGO»!
Tajik unndrar seg altså heller ikke fra å fremsette urederlig propaganda med udokumenterte påstander i sin determinasjon om å sverte nordmenn og fremheve egne landsmenn.
Les mer i:
Om å fjerne Kongen – Diskusjonen
http://bit.ly/1VnMCVf
Tilhørende Post:
Kongen er den som aldri vil la sitt folk i stikken
http://bit.ly/1NmSsOr

PEDESTAL

Zariat presterer faktisk i sitt forvar for Tajik å kunngjøre at hetsen fra de hun velger å kalle rasister gjør jobben mye enklere for IS-sympatisører når de sier til folk at de ikke har noen verdi her i landet og heller bør reise vekk, og trekker paralleller til at dette er noe av det samme IS hjernevasker vestlig ungdom med slik at de skal få lyst til å rømme hjemmefra til den såkalte Islamske stat.
Således raner hun fokuset vekk fra kjernen i debatten som er at Tajik – den mektigste kvinnen i Ap ønsker å fjerne Norges Konge, og enten hun gjør det med overlegg, eller fordi hun ikke innehar tilstrekkelig mental ballast.
Saken er at Arbeiderpartiet er ikke ved makten nå, men ved neste Stortingsvalg som meget vel kan gå filleveien, vil Tajik være den mektigste tullingen på tronen.
Når dette spørsmålet da kommer opp igjen, behøver man ikke en krystallkule for å begripe hva utfallet blir.
Hva mer er: Zariat velger å unndra i sin seleksjon, hva bl.a HRS belyste i posten «Hva i all verden, Tajik?» allerede 03.09.2014:
”Gi ungdommene en koran før ekstremistene tar de,” er leder av Justiskomiteen, Hadia Tajik, sin oppskrift på å forebygge radikalisering.»
Har (hun) glemt at IS nettopp går til de voldelige suraene i koranen, den gang Muhammed hadde makt som militær og politisk leder, og henter inspirasjon til blant annet å massakrere minoriteter? Hun våger dette tross all islamkunnskapen som så mange har tilegnet seg siste årene? (sitat slutt)
http://bit.ly/1TPBv5Q
Når Zariat fremhever at hun må ta seg sammen når noen spør hvor hun virkelig kommer fra for ikke å rope: «Hisøy- og kusinen min er fra Hauketo», så leder vel dette først og fremst inn på tanker om å tilkalle mennene i hvite frakker, snarere enn å borge for menneskets integritet og genuine intensjoner.
For både familier og naboer til flere terrorister har stått frem i Pressen og uttrykt sin oppriktige avsky, vantro og forferdelse over at de kan ha tatt så feil av sine nærmeste og venner (selvsagt uten at jeg beskylder Zariat for terrorplaner, dette er kun relevante eksempler) i så måte.

PEDESTAAAL

Hun tøyer strikken enda lenger i sitt infantile makkverk ved å påstå at «Nettroll-brigaden» er med på å skremme all utenlandsk ungdom som vil opp og frem fra å fremsette ytringer – «Kun fordi de har mørkt hår og øyne»!
En nattsvart manipulering og et lavmål ut av en annen verden.
Andre – og norske politikere som i årevis har stått opp for avkristning av landet vårt og tatt til motmæle for en innvandring som omtrent savner sidestykke i vår tid, har måtte tåle tilsvarende og enda grovere kommentarer enn de Tajik har mottatt, og overnevnte p*ssprat har selvsagt aldri en gang vært et tema!
Men Ap`s  mektige muslim skal løftes frem i pressen og vernes om som en hellig ku – nettopp fordi hun er muslim og derav «ikke kan røres» iht. den perverse politiske korrekthet som har favnet om seg under dette landets forestående kollaps via massemigrasjonen – noe drittungens bedrøvelige propaganda er et fremragende bevis på, her hun drar rasismekortet for alt det er verdt.
Les gjerne herunder: «Hadia Tajik – Unnskyld!»
http://bit.ly/1qfrFht

SNOW ANGEL

Zariat: «Hun er like norsk som deg. Og meg!»
Rettelse – Nei det er hun ikke, noe både Zariat og majoriteten av ellers oppegående mennesker selvsagt også begriper.
Tajik er en muslim som er født i Norge, og bærer med seg holdninger og verdier fra egen kultur.
Jeg utdyper dette, m.m. både på hennes FB-side og i posten «Hadia Tajik – Arbeiderpartiets mektigste kvinne» (utdrag):
Tajik, du skriver bl.a: «Jeg er ikke fremmed. Jeg er født i Norge. Store deler av mitt voksne liv har handlet om å stå til tjeneste – for Norge. Når jeg en dag dør blir jeg gravlagt – i Norge.»
Kan du da svare på om du ønsker å gravlegges på norsk eller muslimsk (del av) kirkegård – når den tid kommer?:
http://bit.ly/1VgYPu8
Hun svarte meg naturligvis aldri.

 

KONGENS NEI

Ingen skal tåle hets og bli utsatt for volds- og mordtrusler.
Dette må følges opp og tas alvorlig.
Men jeg ønsker herunder å presisere at det eksisterer en signifikant forskjell på borgerene i dette landet – hvilke som har «nytteverdi» og hvilke som skal forbigåes i stillhet og regelrett knebles når dr*tten går i vifta,  slik jeg presiserer et stykke ned i posten:
Kongen er den som aldri vil la sitt folk i stikken
http://bit.ly/1NmSsOr

 

ABB,,

Om å fjerne Kongen – Diskusjonen
Der fremhever jeg bl.a også hva Pressen konsekvent tier om, nå når det stormer rundt Ap-prinsessen (utdrag):
Den unge, begrensede barnløse tåpen (uttrykte) i klartekst at hun faktisk hadde sympati med terroristen – barnemorderen!:
Aftenposten 19.12.2014 – Jeg hater ham. Men i prinsippet mener jeg at alle fortjener en ny sjanse, også Anders Behring Breivik (…)
Tajik forsøkte i tillegg å unndra flere essensielle 22. juli- dokumenter:
NRK Norge 28.09.2012 – Hadia Tajik gir etter for presset
For ei uke siden ble Hadia Tajik utnevnt til kulturminister. Hun har fått mye kritikk for hemmelighold av 22. juli-dokumenter (…)

 

KIDS

Utdrag fra Røe Isaksen uttalelser i VG 07.04.2016 – «AP-Tajik vil fjerne Kongen»:
Det er ikke oppsiktsvekkende at det finnes utbrytere i Arbeiderpartiet, men at nesten hele den kommende generasjonen av Aps stortingspolitikere slutter opp om å snu opp ned på hvordan landet vårt styres for å innføre en styringsform som vi aldri før har hatt i Norge (…)
– Jeg har aldri i mine 37 år følt meg utrygg på Arbeiderpartiets standpunkt i spørsmålet om Kongehuset, men jeg blir jo usikker når jeg ser at det er de som skal lede Arbeiderpartiet i fremtiden som mener dette (sitat slutt)
http://bit.ly/1VnMCVf
Les gjerne:
Maktapparatet, historieforfalskningen, KGB og de pårørende
http://bit.ly/UgkBPg

 

ARBEIDER

 

Jeg fremhevet også i «Kongeposten» Sven Egil Omdal – journalist og redaktør i flere aviser og overhode for Pressens Faglige Utvalg) – som i sitt oppsiktsvekkende misbruk av sin betydelige maktposisjon valgte å fabrikkere absurditeter og injuriere den Konge som vitterlig banet vei for at Arbeiderpartiet fikk danne sin første regjering – totalt uten skrupler! (…)
i sin absolutte determinasjon på å rane fokuset vekk fra fakta, presterte han (Omdal) og sidestille Eskil Pedersens agering med vår egen Kong Haakon i det mest graverende tilfellet av bevisst historieforfalskning jeg noen gang har sett! (…)
http://bit.ly/1NmSsOr
Apene ønsker med alle midler å fjerne landets Konge, og hvis maktovertakelse, vil det være en muslimsk leder som ansporer unge lettpåvirkelige sjeler mot å velge republikk. Det er hva det hele koker ned til.
Og det gjør ganske mange nordmenn rettmessig forbannet.

 

Plutselig kom jeg over informasjon som jeg tidligere ikke har registrert:
VG 15.042015 – Hadia Tajik mottok 157.500 for tre NRK-programmer – samtidig med full stortingslønn
Hadia Tajiks private firma, Tajik Media, fikk 157.500 kroner i honorar for tre programmer på NRK TV i fjor høst. Samtidig mottok hun full stortingslønn.
Hun (ga) deler av honoraret til gjenoppbygging av Utøya!
http://bit.ly/1Sgld1g

STIKK I STRID MED FLERE AV DE ETTERLATTES ØNSKER!

 

STUPIDDD

Over til Anne Grenersen – kommentator i avisa Nordland, som innledet sin doktoravhandling «Bunnfall» av 14.04.2016 med:
«Det er bedre å tie stille og bli mistenkt for å være en idiot, enn å åpne munnen og utelate enhver tvil», mente den amerikanske presidenten Abraham Lincoln (1809- 1865)
http://bit.ly/1TcYBAZ
Og jeg repliserte:
– Men Grenersen klarte altså ikke å la vær å åpne munnen allikevel.
Det er helt greit å adressere galninger som truer andre mennesker med fysisk avstraffelse og mord, men så går det helt galt:
«Det de jævla amøbene ikke skjønner er at det er politikere av typen Hadia Tajik og Abid Q. Raja vi skal støtte; helt uavhengig av om vi er enige i politikken til Arbeiderpartiet eller Venstre.»
Hennes flammende propaganda er iblandet spredte riff med påstander om storhet i henvisningene til enkelte av Tajiks bragder.
Det konkluderes bastant etter en kort, banal og subjektiv gjennomgang som levert av en fyllesyk skolelei tenåring:
«Hadia Tajik (…) som på alle mulige måter deler de verdiene vi setter høyest: ytringsfrihet og demokrati (…) denne dama er det altså lavpannede tapere av noen rasister spyr sitt hat ut over.»
En ny narr har materialisert seg.

ALCOHOLb

Både avisenes kommentatorer og hele redaksjoner slutter seg til det selvrettferdige hylekoret og levner ingen tvil om at de står på Tajiks side, for de har all makt her på jorden til å bestalte egne synspunkt som herskende, og overkjøre «massene»:
Som redaktør Domås sier, hver gang presseforbunndet holder dundrende banketter for pressefriheten og sannnheten, og det er ikke sjelden:
«Grunnlaget for folkefriheten og folkestyret er, at hele folket får vite den fulle sannhet.»
«Pressen har ingen annen makt enn den, som ligger i sannhetens levende ord. Den kan bare komme frem på overbevisningens vei, gjennem å si det den mener er sant», «og den står alltid åpen for anderledes tenkende.»
En skål for frekkheten kunde her være på sin plass – men i brendevin, til å svelge ned det fete hykleriet (…)
Arnulf Øverland – Det frie ord 1935.
Nettavisen og Nordlys er to av verstingene blant flokkdyrene i Pressen, og lar leserene få vite eksakt hvor de befinner seg i terrenget!:
«Nettavisen mener at Hadia Tajik bør få ros for sin åpne støtte til å avvikle kongestyret og innføre republikk i Norge. Landet trenger modige og prinsippfaste politikere som står for noe.»
http://bit.ly/1SmKpSX
Nordnorskdebatt 11.04.2016: Hatet mot Hadia
Hadia Tajik står opp mot hetsen på en beundringsverdig måte, skriver Nordlys på lederplass ( blablabla smiske, opphøye, lovprise, hylle, blaaaah)
«Så er spørsmålet om bermen vil klare å knekke henne. Å forhindre det, er en oppgave mange må dele på.  Vi må ta til motmæle mot mobben. Den kan kanskje ikke bekjempes, men den kan konfronteres.»
http://bit.ly/1VbMOqa
Ditto!
Det eneste gode som kom ut av at jeg klikket meg inn på sistnevnte, er at jeg oppdaget reklamen over som averterte med karbonadedeig til kun kr. 37,90,-!

CONTROLL

Således vil jeg returnere takken til hele det åndsforlatte pøbelveldet som de «godkjente meningsbærere» i landets riksdekkende Presse velger seg ut og løfter opp og frem, i sin altoppslukende partiske agenda om å slå ring rundt overløpere.
Media er rett og slett for innskrenkede til å begripe at de i stedet skyter seg selv i foten ved å begunstige spalteplass til slike fremtoninger, som febrilsk kverner på med uvesentligheter og ikke evner eller ønsker å hefte etterprøvbart belegg ved sine intrigante påstander der de med patetiske raut klarer å rote seg langt ut i perifirien for hva både temaet og det overordnede bildet egentlig dreier seg om.
Selv, synger de solidarisk med, i kraft av den suverenitet de er i besittelse av og som de velger å misbruke til fulle.
Det er ingen andre enn nettopp disse elementene, som «oppnår det motsatte av det de tror og håper».

NEWS

Utdrag fra Landssviket – Samlede nyheter Del 4
«En moralsk korrupt politisk elite, en afstumpet og løgnagtig journaliststand og et kulturslæng i bred almindelighed desforuden er, hvad der skulle til for at smadre et af verdens mest velfungerende lande på ca. 40 år.»
bit.ly/25BHzU2
For over et decennium siden – Idag.no 07.08.2004: Hvordan vil det politiske islam erobre verden?
I motsetning til norske journalister har Europa-korrespondenten til The Times gått til kildene og sjekket hva som sies i islam selv.
Hvorfor må vi diskutere det politiske islam? – Svaret på dette er ganske enkelt.
Ifølge en NTB-melding kan muslimene få flertall i Europa alt i vårt århundre (…)
I store deler av islam anser en bruken av muslimsk innvandring som en måte å få kontroll over Vesten på, sier The Times-korrespondenten (…)
Vi skal altså «ikke nødvendigvis» erobres med armèer (…)
http://www.idag.no/ledere-oppslag.php3?ID=5487

STASI

Vedr. NRK Ytrings sletting av mine kommentarer:

Nytt forsøk: Jeg noterer meg at mitt bidrag har blitt slettet, og gjengir det her i den modererte form som ****- pressen krever:

Om «Nettroll-brigaden» (utdrag):
Zariat nøyer seg imidlertid ikke med dette.
Hun tøyer strikken enda lenger i sitt ******* ******** ved å påstå at «Nettroll-brigaden» er med på å skremme all utenlandsk ungdom som vil opp og frem fra å fremsette ytringer – «Kun fordi de har mørkt hår og øyne»!
En nattsvart manipulering og et lavmål ut av en annen verden.
Andre – og norske politikere som i årevis har stått opp for avkristning av landet vårt og tatt til motmæle for en masseinnvandring som omtrent savner sidestykke i vår tid, har måtte tåle tilsvarende og enda grovere kommentarer enn de Tajik har mottatt, og overnevnte ******** har selvsagt aldri en gang vært et tema!
Men Ap`s mektige ****** skal løftes frem i pressen og vernes om som en hellig ku – nettopp fordi hun er ****** og derav «ikke kan røres» iht. den perverse politiske korrekthet som har favnet om seg under dette landets anstrengte og dypt bekymringsverdige migrantsituasjon, noe ********** bedrøvelige propaganda er et fremragende bevis på, her hun drar rasismekortet for alt det er verdt.

STASICN

Dette fikk stå, men Stasiblekka slettet i tillegg mitt svar til Lars Randby som bl.a skrev: «For ikke å fornærme noen som ikke liker spørsmål om hvor de kommer fra kan man enkelt spørre om hvilken etnisitet deres foreldre har. Det er greit nok at man er født i Oslo og vokst opp på Hauketo men er ens foreldre inuitter så vil nok en del undres over at de fraviker såpass i utseende fra Hauketoere som kan spore sine forfedre tilbake til Harald hårdrådes dager. Dog er det ikke sikkert at Harald hårdråde noen gang var på Hauketo.»
Les svaret som jeg kopierte lenger opp i denne posten fra der jeg har skrevet «Når Zariat fremhever at hun må ta seg sammen» osv.

 

FREE SPEECH

SISTE: NRK SLETTET I TILLEGG MITT SELVSENSURERTE BIDRAG, DAGEN ETTER – 18.04.2016!

 

STASIII

Innlegget på Origo:
NRK Ytring slettet alle mine innspill både i går og i dag!
Siden borgere som stiller spørsmål ved Stasi-Pressens ivrige propaganda og vrengebilder konsekvent blir fjernet fra avisenes debattfelt, må man legge ut materialet andre steder:
http://bit.ly/23H7fAa
LISTEN OVER ALLE BLOGGPOSTER
http://bit.ly/hwKs7V
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den april 17, 2016 av i muslimer, Politikk, Politikk, Politikk, Samfunn med stikkord , , , , , , .
Follow Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt. on WordPress.com

Poster

april 2016
M T O T F L S
« mar   mai »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 1 051 andre følgere

%d bloggere like this: