Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt.

Nav og myndighetsmisbruk

Lydoppak med VGs godt lønnede og partiske skjøge – Hanne Skartveit


HAN

Ekte Nyheter 18.12.2015 – VG-podkast avslører at journalister med vilje ignorerer personer som Hege Storhaug
Giæver/Joffen [24:16]: Er Hege Storhaug på en måte holdt utenfor meningsfellesskapet, eller utenfor dirskursen, bare fordi hun er Hege Storhaug?
Hanne Skartveit [24:24]: Jeg har ikke forholdt meg til Hege Storhaug. Jeg har ikke veldig sansen for henne, må jeg si. Jeg synes ikke hun spiller noen konstruktiv rolle i disse debattene. 
Jeg velger å finne min egen vei i disse spørsmålene uten å forholde meg til henne.
bit.ly/1OLoCDv
Podcast:
bit.ly/1VQtlIF

HANNE SK

Jammen lot hun som om hun gjorde det!:
Skamløsheten – den infame æretakelsen for andres arbeid – avisens åpenlyse naskeri etter å ha avfeid, undergravd og bagatellisert Storhaug og HRS sine meritter over flere år, står nå pip åpen for alle å skue atter en gang.
Nå, etter nylig utgitt UD-notat om migrantinnhordingen (konsekvent omtalt i Media som «flyktningsituasjonen».
Og her gis absolutt intet ved dørene!
Notatet som Skartveit så strategisk uskyldsblått betegner som «faglig tung beskrivelse»,  inneholder spent ingen andre bemerkelsesverdige avsløringer enn de alarmerende forhold som HRS jevnt og trutt har brakt til torgs over et betydelig tidsrom og advart om.
Men dette innlysende faktum glimrer selvsagt totalt med sitt fravær, siden Skartveit og VG for en evighet siden besluttet at Hege Storhaug og HRS skulle utelukkes fra «Det gode selskap».
Maktpakket i Pressen ble tidlig enige om å bannlyse en for dem farlig konkurrent – forstått som borger(e) som aldri har lagt to pinner i kors for å hindre at den hele og fulle sannhet blir spredt til folket, og vil følgelig aldri tilkjenne aktørene den kreditt de fortjener når her avdekkes at deres varsling var velberettiget!
De legger et lokk over hele bakteppet, og fremhever kun «den godkjente meningsbærer»s trivialiteter.
For UD sin rapport fremstår vitterlig som «Yesterdays News», i lys av den grundige realitetsbeskrivelse som lenge har blitt kringkastet av HRS og et knippe andre faglig dyktige borgere.
Hvis Pressen i stedet hadde belyst sannheten og unnlatt å ri egne kjepphester der de til stadighet har kappes om å dekke uansvarlige politikere, tie ihjel bloggere og utvalgte organisasjoner og kamuflere og bagatellisere migrantbølgen som i mellomtiden har klart å vokse seg til et ugjendrivelig kritisk nivå, så hadde myndighetene blitt presset til å foreta nødvendige grep på et langt tidligere tidspunkt, og situasjonen hadde mest sannsynlig sett noe annerledes ut.
Men Skartveit agerer som hun intet har fortiet og ingen kunnskap har hatt om landets skjebne forut for notatet til UD.
Hun lener seg godt tilbake, lirer av seg de vante plattheter – og slår endelig alarm:
HRS eksakte profetier kommer hun aldri til å nevne med et pennestrøk!:

BELLES

HRS 01.03.2016 – Klokkene ringer i VG … noen år for sent
VG fornekter seg ikke. Nå har ulike aktører, ikke minst HRS, på inn- og utpust i årevis tegnet og forklart hvordan situasjonen i Europa, og ikke minst presset fra Nord-Afrika og Midt-Østen, vil gjøre Europa mer og mer sårbart (…)
VGs Hanne Skartveit:«Notatet er holdt i et ubyråkratisk og direkte språk. Dette er ikke en kronikk fra en alarmist, eller et innlegg fra en politiker som ønsker å mane frem et bilde som kan tjene hans eller hennes sak. Nei, dette er en faglig tung beskrivelse av Europa i dag, og av hva som venter oss dersom politikerne ikke klarer å få kontroll med grensene og med strømmen av mennesker som ønsker å komme hit,» fastslår Skartveit som dermed nok en gang bekrefter det vi «alle» ser:
Det betyr mer hvem (min utheving) som sier det, enn hva som blir sagt.
Men om notatet er en «tung, faglig beskrivelse» så klarer VG å være alarmisten.
Bare noen år for sent.
bit.ly/1QLfLBI

RINGGG

ABLEE

VG 01.03.2016 – Her er det hemmelige UD-notatet
bit.ly/1QICTkz
VG 29.02.2016 – Slår alarm om flyktningsituasjonen i hemmelig UD-notat
UD-toppene viser til uttalelser om at kanskje bare 40 prosent av de som kommer har krav på opphold etter internasjonal lov.
«De store ankomsttallene til Europa og Norge i 2015 inkluderer anslagsvis mellom 30 og 60 % som ikke har krav på beskyttelse eller gis opphold og følgelig dramatisk vekst i antall som skal returneres.»
De viser også til uoffisielle Frontex-tall, og at EUs visepresident Frans Timmermans «har sagt at 60 % av de ankomne ikke har krav på beskyttelse».
bit.ly/1RiJ0fW
<p>TROR DET BLIR FLERE PÅ TRYGD: Jan Ludvig Andreassen, sjeføkonom I Eika Gruppen.</p>
Jan Ludvig Andreassen, sjeføkonom I Eika Gruppen. Foto: Eika
VG 03.03.2016 – Spår fremtidens velferdssamfunn: – Blir en helt annen verden
I det lengre løp tror han (…) flyktningstrømmen vil føre til flere med behov for offentlig stønad.
Det vil igjen gi staten færre muligheter til å gi rause trygder og pensjoner til nordmenn i årene fremover, tror Andreassen.
Han illustrerer det med et eksempel:
– Uansett hva som skjer med flyktningene, om de skulle ende på trygd eller i fengsel, så vil de øke utgiftene for Norge (…)
Mange nordmenn kan få et dårligere tilbud fordi offentlige tjenestetilbud må prioritere våre nye landsmenn, sier han.
bit.ly/1QVekXWS

ABBEST

To sjeler – samme tanke? : Dagen etter at jeg skrev denne posten – 03.03.2016, kringkastet spaltist og redaktør på HRS Nina Hjerpset-Østlie til Aftenposten i essens akkurat det samme som jeg her i posten har poengtert og sendte HRS i kopi (utdrag):
«Her hadde mediene, som ellers er flinke til å presse politikere for konkrete svar, en gyllen sjanse til å sette tilstrømmingen og eventuelle mottiltak på dagsordenen. Det skjedde ikke (…) Mediene er ikke alene om å ha sviktet sin informasjonsplikt, for den forrige og nåværende politiske ledelsen har heller ikke gjort stort for å kommunisere fakta om situasjonen. Men det er medienes oppgave å presse dem til det.«
Det VG-lekkede UD-notatet viser at innvandringsliberale medier svikter sitt ansvar
bit.ly/1RsewIz

GULE

Les også bloggposten om debatten som tok plass natt til i dag:
Lars Gules feige, lumske og tarvelige opptreden (Utdrag):
Nåde den som er i stand til å plukke giftighetene dine fra hverandre.
Den personen gir du beskjed til at vil bli blokkert tvert, etter listig å ha sådd tvil om dennes integritet – ja rent ut massakrert troverdigheten – noe vedkommende ikke gis anledning til å imøtegå, siden du har for vane å slette innsender og la dine egne søkte kommentarer om den bannlyste stå!
Du har gjort det overfor meg (flere ganger) og jeg vil tro at du har opptrådt slik overfor flere andre også (…) (Bl.a  og spesielt Hege Storhaug)
http://bit.ly/1TQe7UJ

DEBATT

Nyhetsbildet uten partisk lojalitet:

En partisk og dypt uanstendig presse avgjør hvilke borgere som har «nytteverdi» og hvilke som skal regelrett knebles.
Pressens Vær Varsom- Plakat er et formidabelt hån mot de av landets borgere som ikke nyter godt av kjendisstatus i diverse fora.
Her foregår en åpenlys grotesk rangering av menneskeverd, av hvor mye den ene må tåle og den andre ikke – og det skal altså stå på hvor mye medie/makt den enkelte har og hvilken agenda som er mest formålstjenlig for det enkelte politiske parti m.fl. å flombelyse til en hver tid.
https://www.facebook.com/kneblet/
LISTEN OVER ALLE BLOGGPOSTER
http://bit.ly/hwKs7V

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Follow Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt. on WordPress.com

Poster

mars 2016
M T O T F L S
« feb   apr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 1 051 andre følgere

%d bloggere like this: