Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt.

Nav og myndighetsmisbruk

En underlig debatt med nyhetsanker Fredrik Solvang


FREDRIK
Jeg svarer en debattant i Rita Karlsens FB-status der hun bemerker at HRS først var ute med avsløringene av Raja:
Nei, Fredrik Solvang var ikke glimrende i går, for i art. «Årets Osloborger Mohsan Raja er tidligere straffedømt»
http://bit.ly/1Jrgiq1
– vises bl.a skjermbilde av en annen av Moshans poster:
«Lenge leve sharia» – 15 desember 2014!
Dypt bekymringsverdig!
Allikevel ble dette utrolig nok ikke brakt på banen av programlederen i Dagsnytt 18 i går kveld 21.12.2015.
Tilbake til art: «På sosiale medier deles det blant annet et bilde av Raja, som poserer med en pistol. Han forteller selv at bildet ble tatt i Pakistan i 2010, og at han da anså det som kult. «
Men bildet der han poserer med pistol, er – som dokumenteres her, av 09.10.2013! TOTUSENOGTRETTEN!:

RAJA

Journalisten presterer altså å servere oss komplett gale data, basert på «god tro» vedr. Rajas uttalelser!
«En kritisk og undersøkende presse» – My A**!
FREDRIK
Fredrik Solvang (programleder for NRK Dagsnytt 18) svarer meg:
Om jeg er glimrende, skal andre enn meg få avgjøre. Men et par ting: Å liste opp hele rullebladet hans på lufta ville vært lite hensiktsmessig. At han var straffedømt ble kjent etter sending. Å gjøre et utvalg av innlegg og konfrontere ham med er ikke å servere gale data. Så nøyaktig: Hvilke gale data ble servert?
Jeanine Horntvedt: Har du blitt «Faceraped»? Spørsmålet du stiller meg er så ulogisk at jeg mest ikke kan begripe det. Altså: Artikkelen skriver 2010 basert kun på Rajas utsagn, mens BILDET beviser at det ble tatt tre år senere. Hva er det du angivelig ikke forstår?
(Debattant): Bildet beviser i rettferdighetens navn KUN at det er LAGT UT i 2013….. behøver ikke å være tatt på dagen, vet du…. Uttrykksikonet wink. Ellers er det jo mer enn nok her…. og selv for meg som er svært kritisk i forhold til pressen, fremstår Fredrik Solvang som en av de langt mer ballanserte OG dyktige….
Jeanine Horntvedt til (Debattant): Det vet vi dog ikke. Uansett beviser dette bortenfor en hver tvil og et hvert tidsrom at han er «Sticked to his Guns» når han legger ut et slikt billed-statement «så mange år etterpå» – HVIS det skulle være tilfellet!
FREDRIK
Fredrik Solvang: Nå skjønner jeg ingenting, mistenker vi snakker forbi hverandre, Jeanine Horntvedt. Og jeg har ikke tid eller lyst til å forfølge dette. God jul!
Jeanine Horntvedt: Du var ellers dyktig i intervjuet du gjorde Solvang – som alltid ellers, og jeg finner deg verd å se på.
Nå er det imidertid slik at jeg er for gammel og trett til å gå som katten rundt grøten og kan nok synes noe krass i mine kommentarer.
Men jeg holder fremdeles fast på mine formuleringer, og ønsker å tilføye dette:
Du skriver: «At han var straffedømt ble kjent etter sending».
Da er uansett blitt foretatt en spektakulær dårlig research som jeg forstår at ikke lå i ditt gebet og utføre, du formidlet kun hva som ble gitt deg.
«Lenge leve sharia»-statusen til Raja julen for et år tilbake burde heller ikke være uoverkommelig vanskelig å «spa opp» under det slette «arbeidet», og ville uansett være høyst relevant å ta med i Nyhetsavdelingens seleksjon av materiale siden det faktisk dreier seg om kåringen av Årets Osloborger.
Det samme gjelder bildet der han sitter med pistol.
Jeg skulle likt å sett en tilbakemelding fra deg der du sier deg uenig i det.
At alt dette tilfeldigvis «ble kjent» like etter sendingen du var programleder for, står ikke til troende.
Det står IKKE til troende at samtlige ansatte i staben til NRK Dagsnytt var totalt uvitende om overnevnte «sprett opp av esken» – bevis som plutselig ble offentliggjort senere av andre medier samme kveld og at intet av dette forelå hos dere FØR sendingen!
Jeg tør påstå at «utvalget av innlegg» som ble tatt i går kveld og den påfølgende grundige og «skåningsløse» eksaminering av Raja var ment å imponere seerne og blende dem totalt slik at hyllest ville flomme og redaktøren for Aftenposten ikke ville motta «dødsstøtet» som helt klart ville bli påført ham med det virkelig sjokkerende bevismaterialet som lå til grunn.
Dette ble istedet presentert som en «fotnote» på Nettaviser etter sendingen!
Sannheten må som kjent komme i små drypp, i stedet for en stor flom som totalt drukner den (u)ansvarlige idiot!

FREDRIK

Fredrik Solvang: Min eneste kommentar er at jeg ikke hadde fått med meg pistolbildet og researcheren heller ikke hadde fått med seg pistolbildet eller Israel-utsagnet eller sharia-utsagnet. Så så enkelt er det.
Jeanine Horntvedt; Deres jobb er å være noen av landets fremste nyhetsformidlere.
Derfor kan de oppsiktsvekkende unnlatelsene åpenbart ikke reduseres til et «så enkelt er det», og jeg er rystet over din respons.
«Årets Osloborger» er utvilsomt en begivenhet av et kaliber der den «kritisk undersøkende Presse» må vise seg oppgaven verdig.
«Slumsingen» med bakgrunnssjekken er ikke troverdig.
Forestillingen med sine store mangler, ble iscenesatt for best mulig å verne om Aftenpostens sjefsredaktør Espen Egil Hansens inkompetanse!
Dagsnytt atten 21.12.2015:
http://bit.ly/1Znjf4i

HANSSEn

Aftenposten homofile redaktør har altså tråkket i baret så det knekker, og hans mediekolleger følger opp med et publikumsfriende sirkus der begge parter agerer like lobotomerte i forsøket på å ta brodden av en uopprettelig fadese der de uten skrupler går inn for å villede sitt publikum med et tema de kalkulerer med at vil være maksimalt eksplosivt og «toppe» alle andre fatale  unndratte avsløringer: – «Mener du at homofile skal straffes»?!

Sjefredaktør Espen Egil Hansen om «Årets Osloborger»: – Vi burde gjort en bedre sjekk
http://bit.ly/1keTh3a
Avisens godt utdannede ansatte (må ha høyeste karakter i snitt for å komme inn på medielinjen ved UIO) har blitt drillet i ulike søkeverktøy og plattformer for raskt å tilegne seg ymse informasjon vedr. dette og hint – i langt videre utstrekning enn det den jevne borger har kunnskap om.
ALLIKEVEL presterer Hansen å vrenge ut av seg noe så som «vanskelig å gå gjennom tusenvis av FB-poster, hehehe» som unnamanøver for sin udiskutable brøler til den jevne saueflokk som han tydeligvis tar sine tilskuere for å være!

PLITICIANS MICHROPHONE

I Det første bud er ganske lett: De som er flest, har alltid rett. 
II Tenk alltid på hva folk vil si. Og ta den sterkestes parti. 
III Og tviler du, så hold deg taustil du ser hvem som får applaus. 
IV Tenk nøye ut hva du bør mene. Det kan bli dyrt å stå alene. 
V Følg ingen altfor høye krav. Men si, hva du har fordel av. 
VI Si alle hva de gjerne hører. Gå stille gjennom alle dører. (For sannhet bringer sorg og nød,mens daglig løgn gir daglig brød.) 
VII Gå aldri oppreist. Snik deg frem. Og gjør deg varm i alle hjem. 
VIII Husk: Ingen mann kan roses nok. Slik bygger man en venneflokk. (Og i et brødre-paradishar du din beste livspolis.) (…)
Jens Bjørneboe «Samlede dikt»
Gyldendal Norsk Forlag 1977
Thor Dag Halvorsen (FB): LATTERLIGE FInn Schjøll. Det er sjelden jeg sier at det folk skriver er forrykende dumt, men det gjør jeg denne gangen.
Jeg krymper meg når jeg leser våset fra Finn Schjøll og ser hvordan homsebevegelsen plutselig vrir seg som åler i politisk korrekthet for å bortforklare at noen tråkker på dem.
Fordi den som tråkker er muslim, og da skal man tåle alt i toleransens navn.
Skam deg, Schjøll!
http://bit.ly/1kewZyx
Olav Kross (FB): VG frarøver en lesbisk kvinne, som har brukt mesteparten av sitt liv til å kjempe for minoritetskvinners rettigheter, tittelen «årets navn».
Hun lever under konstant politibeskyttelse som følge av trusler fra rabiate islamister.
Aftenposten utnevner en vaskeekte islamist, som er dømt for grove volds- og narkotikaforbrytelser, til tittelen «årets Osloborger».

Vedkommende har i tillegg ytret seg særs hatefullt mot homofile, jøder og vanntro, og i tillegg opptrådt truende mot kvinner i utøvelsen av sitt «veldedige arbeid».
Og i Akersgata sitter redaktørene og undres over at folket har sluttet å kjøpe deres aviser..
Index – Listen over alle bloggposter:
http://bit.ly/hwKs7V
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den desember 22, 2015 av i Nyheter&Debatt, Politikk, Politikk, Samfunn med stikkord , , , , .
Follow Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt. on WordPress.com

Poster

desember 2015
M T O T F L S
« nov   feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 1 056 andre følgere

%d bloggere like this: