Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt.

Nav og myndighetsmisbruk

Når sjefsredaktører mister hodet


EINAR THOHAUGESUND AVIS
Einar Tho – Sjefsredaktør for Mediehuset Haugesunds Avis, trakk inn på privaten på min FB-side i dag 06.11.2015 og sendte meg følgende melding, som skrevet av en 8 åring, og med evne til refleksjon som hos en nyfødt:
Hei! Jeg kjenner deg ikke, men du ba om mitt facebookvennskap for en stund siden. Jeg er stort sett romslig på slikt, og aksepterte.
Siden har du gjentatte ganger bedt meg brenne i helvete.
Jeg ser du er glad i dyr, og det er hyggelig.
I tillegg virker du å være livredd innvandring, og du sprer mye info som støtter ditt syn på dette.
For min del kan det være nyttig å se hva andre tenker om slikt, men jeg blir litt trist når noen i strømmen min samtidig inderlig ønsker at jeg, og veldig mange andre, råtner i helvete, slik du skriver.
Er det ikke slitsomt å hate så hardt, så mye? (sitat slutt)
Men redaktørens agenda for å kontakte meg og hans avslutningsvis stilte spørsmål, sprang naturligvis ikke ut fra omtanke og bekymring for mitt velbefinnende.
Ikke virket han spesielt «trist» heller, men derimot sarkastisk og giftig.

IMG_7211

Mitt tilsvar:
Jeg er ikke interessert i og diskutere noe som helst unntatt offentlighet, med de som sitter med definisjonsmakten.
Jeg registrerer at du har tatt deg bryet med å saumfare min vegg såpass at du har fått med deg en ringe opplysning rundt min gjøren og laden – det at jeg er «glad i dyr», men all vektig info som jeg ellers har samlet vedrørende migrasjonen og dens pandemoniske konsekvenser som vil ramme oss både her til lands og ellers i Europa, interesserer deg midt i ryggen.
Svært bekymringsverdig, siden du nå sitter som sjefsredaktør for en stor avis!
Det er tydelig at du har fått for deg at personangrep i det skjulte er veien å gå for å få meg i tale, som den infame snik du er, men her tar du skammelig feil.
Vi hadde en opphetet diskusjon i en FB-tråd for en god tid siden, der jeg parkerte deg grundig.
Det må være derfra, dine påstander er hentet.
Derimot kan jeg slett ikke erindre at jeg «gjentatte ganger» har bedt deg «brenne i helvete» – du er meg totalt uvedkommende, så da må du være god å kopiere hele tråden med debatten over hit!
Jeg kan heller ikke huske å ha lagt deg til som FB-venn!
Jeg «hater» slett ikke, når det kommer til Migranter.
Jeg kjenner dem ikke, så hvordan kan jeg hate dem?
Min eneste intensjon med massiv publisering av nyhetsbildet rundt massemigrasjonen, er å dokumentere for fremtiden i bloggposter, det fundamentalt uopprettelige landssvik som nå tar plass, som har kastet – og vil fortsette å kaste de europeiske landene ut i pandemoniske kriser som bare vil vokse seg større og større.
Jeg krever at du poster dine fremtidige svar på min FB-side der jeg nå har lagt ut denne diskusjonen, og at du limer inn den tidligere FB-rekken vi samtalet i, for å bevise dine påstander!
J.Horntvedt
EINAR THO
Tho:
Hei.
Jeg kan ikke erindre at jeg har diskutert noe som helst med deg før, så det blir artig å se hvilken opphetet fb-diskusjon du hevder å ha parkert meg grundig i. Om dette da ikke er antakelser uten rot i virkeligheten.
Du ber hele grupper brenne i helvete, for eksempel journalister. Når jeg er en del av en slik gruppe, antar jeg at du ønsker at denne skjebnen også skal ramme meg.
Jeg kan forsikre at det var du som la til meg som venn. Da kommer disse sydende meldingene, linkene, og de søte dyrene, opp i strømmen min. J
Jeg sendte deg melding fordi jeg var nysgjerrig på om ditt infernalske hat hadde nyanser; om det ville komme noe annet enn beskyldninger og galle. Jeg ble skuffet, om enn ikke overrasket.
Ingenting tyder på at noen av oss vil ha særlig glede av å diskutere dette videre. Jeg finner det interessant å følge med på hva som finnes av meninger og argumentasjon rundt kontroversielle temaer, men hvis du ikke er i stand til å unngå vulgær drittslenging, er det nok bedre å finne andre kilder enn deg for dette. Du vil vel heller ikke ha noe å gjøre med infame sniker, antar jeg.
God helg, da.

IMG_7211

Hahahaha, DER traff jeg med en direkte innertier, ja!
Faenskapen riktig skummer av raseri, og klarer ikke legge bånd på seg for å besvare mine spørsmål på en saklig måte!
Joda, vi har vært i diskusjon før! Bare vent hvis jeg tilfeldigvis finner den, i alt mitt lagrede materiale!
Du kan spare deg for å ønske meg god helg Tho, det blir direkte patetisk etter ditt ukontrollerte utbrudd av fullkommen usaklighet, herunder mannevond karakteristikk av meg.
Men bare feige ut, jeg har og annet å bruke tiden på enn å stå i stampe med usaklig hets fra en manipulerende sjefsredaktør, hvis grove beskyldninger overhodet ikke eier rot i virkeligheten!

EINAR THO

Tho:

Faenskap? Raseri? Bare vent? Hets? Manipulerende? Ok.
Er vi enige om at vi ikke har glede av hverandres sysnpunkter?
IMG_7211

«Hate så hardt, så mye»- «Livredd innvandring» – «Sydende meldinger» – «Infernalske hat» – «Beskyldninger og galle» – «Vulgær drittslenging» = Ja, vi er nok det!

Forøvrig registerer jeg at du har en særdeles migrantvennlig FB-vegg, der du romantiserer, favoriserer og forskjønner massemigrasjonen.
Dypt bekymringsverdig for en «objektiv sjefsredaktør», som gir stor grunn til mistanke om at du ikke er i stand til å skjøtte ditt gebet på forsvarlig vis, hvilket mer enn godt nok understøttes av dine umodne og aggressive kommentarer til meg.
Jeg er en svært bekymret og sjokkert borger som har full ytringsfrihet!
Den har du gjort iherdige forsøk på å bagatellisere, håne, fortale, avdramatisere og innskrenke!
Hvem vet hvilke andre som du har trukket inn på privaten med for å kneble, som kanskje ikke er så frittalende som meg?
Må jeg få minne om Pressens samfunnsrolle i Vær Varsom- Plakat – Utdrag;
1.1. Ytringsfrihet, informasjonsfrihet og trykkefrihet er grunnelementer i et demokrati.
1.2. Pressen har et spesielt ansvar for at ulike syn kommer til uttrykk.
1.4. Det er pressens rett å informere om det som skjer i samfunnet og avdekke kritikkverdige forhold.
3.9. Opptre hensynsfullt i den journalistiske arbeidsprosessen.
Misbruk ikke andres følelser.
Husk at mennesker i sjokk eller sorg er mer sårbare enn andre.
4.14. De som utsettes for sterke beskyldninger skal så vidt mulig ha adgang til samtidig imøtegåelse av faktiske opplysninger.
Ord og bilder er mektige våpen. Misbruk dem ikke!
K*dd!

EINAR THO

Tho:
Da er vi enige om én ting, i alle fall. Vi får håpe det ikke går så galt som du tror. (Sitater slutt)
Dagen før, hadde jeg kommentert billedserien under, med følgende tekst:
«Bak følelsespornoen av kvinner og barn som Mediene skyver opp og frem, eksisterer en virkelighet som er så avskyelig at det er vanskelig å ta inn over seg- de 75 prosentene av unge menn i krigfør alder, som har forlatt koner og barn i hjemlandet og velter inn over grensene – totalt grenseløst! Måtte de evneveike hjernedøde, feige og manipulerende «journalister» i A-Media råtne i helvete!»
Serien var publisert på følgende FB-side:
«This is Malta»
https://www.facebook.com/Malta1565/?fref=ts

Migranter 1Migranter 2Migranter 3Migranter 4Migranter 5

Min uttalelse sprang altså ut fra dyp bekymring over de visuelle bevis for migrantvandringen, og var satt i en særdeles relevant kontekst.
Men Redaktøren svamler på, og tillegger meg en rabiat og hatefull holdning der jeg angivelig skal ha bedt ham «gjentatte ganger» om å «brenne i helvete»!
Han påstår urettmessig at jeg angivelig skal ha ytret dette flere ganger, og refererer meg ikke en gang ordrett!
Som han selv måtte vedgå etterpå, så har jeg altså aldri fremført det overnevnte til ham personlig overhodet, slik han i utgangspunktet hevdet!

LEO

Fra den britiske avisen Express, 06.11.2015 – Leo McKinstry – British journalist and author:
Mass immigration is on the verge of DESTROYING Europe
«Dressing up their vandalism as compassion and their cowardice as moral superiority, these leaders have created an immigration crisis so profound that the very existence of our European culture and heritage is under mortal threat.»
http://bit.ly/1RYvrUr
Men oppslag som overnevnte, hopper Tho glatt bukk over.
Der eksisterer hundretusentalls, så det holder med dette eksemplet, som er så godt som noen.
Det synes langt viktigere for redaktøren å konsentrere seg om å gå etter 53 år gamle «Frøken Ingenting» – et hvilketsomhelst FB- medlem, med løgn og hets, og forsøk på å stanse mine skriverier – forstå det den som kan!
Jeg må jo ha gjort noe riktig, da – truffet en nerve!

JARLE DREVDAL

Jeg vil gjerne avslutte med å fremheve bedriftsrådgiver Jarle Drevdals (NHH) glitrende betraktninger til problematikken som ble reist i Medier 24 den 02.11.2015 – om å Tørre – og Ville! (Utdrag fra hans samlede innlegg og svar)
For jeg er møkk lei av å lese i diskusjoner opp og ned om den tankeblåste synsing at våre maktfora ikke «Tør» å belyse faktum – hvilket er renspikket idioti!
Rolness om islam og flyktninger – «Norsk presse kan ikke, vil ikke, og tør ikke å skriver om fakta»:
Men Drevdal skriver endelig det jeg alltid har tenkt, og konstaterer:
Her tar Rolness grundig feil. For en gangs skyld.
Norsk presse både kan og tør.
Det er bare viljen som mangler.
Ja! Det er nettopp det som er mitt poeng. De VIL ikke.
Mitt poeng er: Rolness er for snill mot norsk presse her.
Han «unnskylder» dem med at de ikke kan og ikke tør.
Tror ikke det …
«Tilgi dem ikke, de vet hva de gjør, de puster på hatets og onskapens glør» (Arnulf Øverland).
Mitt svar på Rolness’ spørsmål er: Norsk presse er så sosialistisk at de hater USA, Israel og resten av Vesten. De hater «Den hvite, hetrofile mann» og hans kristendom så intenst at enhver effektiv ødelegger av disse er uimotståelig.
«Min fiendes fiende er min venn» (gammelt ordtak).
Norsk presse liker simpelthen Islam og den terror som rammer effektivt det store ondet «Vesten».
Det er den «politisk korrekte», norske presse som driver «hat-ytringer» (et ord de bruker flittig mot sine meningsmotstandere).
Det er de som «puster på hatets og onskapens glør».
Med sin sensur og sine fortielser heier de frem islams terror.
Fordi de helt enkelt liker det! (Sitat fra Drevdal slutt)
http://bit.ly/1Moso7X
Et utvalg av mine tidligere poster om migrasjonen:
Norge er medansvarlig – Fakta som ligger til grunn for den store innvandringen
http://bit.ly/1F43hq6

NTB

Norsk presse tilbakeholder sentrale fakta om migrantene – borgerne må ty til bl.a utenlandske medier:
http://bit.ly/1UPrmCv

LARS LØKKE RA

Grovt villedende journalistikk, eller en splitter pine gal Statsminister? – Dublin-avtalen.
http://bit.ly/1ijieKL

FINGERPRINTS

Flyktningstrømmen i et rasjonelt perspektiv
http://bit.ly/1Nkt8uK
Index – Listen over alle bloggposter:
http://bit.ly/hwKs7V
Reklamer

2 kommentarer på “Når sjefsredaktører mister hodet

 1. Trollat
  november 6, 2015

  Kan jeg hjepe deg mot shitten så si ifra Mvh

  Svein

  Den fredag 6. november 2015 skrev «Jeanines Blogg. Når offentlig sektor

 2. Jeanine
  november 6, 2015

  Jo takk for det, jeg går ut fra at din tilbakemelding er ment i en «ikke voldelig form», men jeg tror neppe at denne figuren vil kontakte meg igjen. Ellers mange takk.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den november 6, 2015 av i asylsøkere, Einar Tho, Haugesund Avis, innvandrere, migranter, Politikk, Samfunn med stikkord , , , , , , .
Follow Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt. on WordPress.com

Poster

november 2015
M T O T F L S
« okt   des »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 1 051 andre følgere

%d bloggere like this: