Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt.

Nav og myndighetsmisbruk

Statsminister Erna Solbergs ønske om at det skulle opprettes et muslimsk Shariaråd i Oslo, og andre skandaler


DE TI BUD
SISTE:
Per-Willy Amundsen på FB 05.09.2015 :

Vi har alle fått det gruvekkende bildet av den uskyldige syriske 3-åringen brent fast på netthinnen. Dersom denne reportasjen fra Sky News er riktig fremstilt. er den forferdelige historien dobbelt tragisk:
Syrian boy drowned because his Father wanted new teeth
http://www.liveleak.com/view?i=a9a_1441363187
ABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABEPEPER
Lisbeth Hernæs er et utskudd som ikke bør ha plass i noe styre og stell etter de forkastelige holdninger hun la for dagen, der hun bekreftet bortenfor en hver tvil hva hun er laget av!:
03.09.2015 – Frp-politiker karakteriserte folk som apekatter og svin
Når DET er sagt, så hører det ikke noe sted hjemme at vi som er vokst opp her til lands og har spist svin (de fleste av oss) som en naturlig del av kostholdet hele vårt liv, skal bli nektet dette servert på sykehjem fordi det ikke passer muslimene som har kommet hit!
Hvorfor er det forventet at akkurat norske borgere skal finne seg i all kultur- og religionsnedbygging som stadig trumfes igjennom av idioti og meningsløsheter fra maktens nikkedukker og tåper her til lands?
Det må jo være av den grunn at beslutningstakerne her hjemme har fått det for seg at «vi» er «overmennesker»?!
At «de» (muslimene) er «undermennesker» i sinn og skinn, i styre og stell som «vi» – «det opplyste folkeferd» er hevet langt over, hvilket vi da bekrefter ved å hensynsta deres religion og skikker, og imøtekomme deres mange krav ved å utslette flere tradisjoner og sedvaner hos oss selv som mange har holdt av i generasjoner.
For «vi» blir da «de siviliserte»?!
For å sette det hele på hodet – skulle noen hundre tusener av oss ha innvandret til DERES land og stått på krava om at NÅ fikk de se å diske opp med svin til oss selv om de ikke spiste det selv, og brautet oss inn i skoler,  barnehager og banker med bøker om Nasse Nøff og sparegriser, og krevd at gutter og jenter skulle ha felles svømmeundervisning.. … …
– Hva hadde skjedd da tror dere?
Enkel matematikk.
Og når man gjør et ringe søk på Google med teksten: “gris” er fjernet fra menyen i offentlige kantiner på skoler og i barnehager» – som det jo rett nok også er, (og fengsler) så finner man kun et par artikler om denne dypt bekymringsverdige overstyringen.
Det er Document.no sine artikler:
Utrydningstruet art
http://bit.ly/1JIgMdp
– og – Med krøll på halen og nesevis.
http://bit.ly/1XrVMii
For ikke å snakke om den gode gamle julefeiringen i skoler og barnehager som det i tillegg ble satt en solid stopper for, og Korset som for en tid siden ble fjernet fra kapeller, bedehus og kirkegårder.

Et overgrep mot egen troende befolkning av det helt spektakulære!

Igjen – hva tror dere at hadde skjedd hvis noen hundre tusen av oss hadde krevd bl.a Eid og Ramadan ble avskaffet i de muslimske land vi hadde innvandret til – eller at bønneropene fra moskeene måtte stanses fordi de var generelt forstyrrende og at vi ikke fikk sove om natten?
Da hadde vi mest sannsynlig ikke hatt de problemene i livet med oss en eneste natt til!
Muslimene står klippefast ved sin religion og sine tradisjoner, og vil heller dø enn å miste dem – hvilket ingen – og i særdeleshet ingen utenforstående noensinne heller ville hatt adgang på å effektuere!
Dette ledet meg dog uansett til nettsiden FMI – Folkebevegelsen Mot Innvandring – hvilken jeg aldri har hørt om, og jeg ville ha avfeid dem som tullinger etter en skumlesning på 3 sekunder og rast videre til annen informasjon, hvis jeg ikke i siste liten oppdaget at alle deres oppsiktsvekkende påstander var fulgt av linker til nyhetssider – til landets «meningsbærende medier»!:
http://fmi.no/aktiviteter/234
KRISTIN ØRMEN JOHNSEN
Og der fremgikk i Drammens Tidende (slapp av, sensurpressen – ikke trykk på sletteknappen, for materialet er tatt kopi av) 06. november 2003 
 
– at vår egen Statsminister Erna Solberg ønsket at det skulle opprettes et muslimsk Shariaråd her til lands!

Argumentene hadde hun fått av statssekretær Kristin Ørmen Johnsen (bildet):

Solberg ber om shariaråd
http://bit.ly/1PQPljf
Tidligere, hadde Solberg en gambisk kjæreste, og i Gambia utgjør muslimer 95,3 % av befolkningen:
Aftenposten 30.10.2014 – Erna fryktet at gambisk ekskjæreste ville bli en belastning
http://bit.ly/1tkoNi4
http://bit.ly/1u9uMZa
Bergensavisen 30.10.2014 – Erna Solberg ble skvist ut av Unge Høyre på 1980-tallet
http://bit.ly/1hIPbzo
Johnsen utviste imidlertid sindighet, da hun leverte følgende fakta i Dagsavisen 24.04.2015:
Det er over fire millioner flyktninger i Libya, Syria og Irak, da må vi gjøre noe som monner og vri hjelpen dit, sier Kristin Ørmen Johnsen, som er leder i Buskerud Høyre, og som nylig har vært på møte i Europarådet, hvor flyktningproblematikken sto på dagsordenen.
Det er unaturlig å sette et tak på 10.000 flyktninger.
Norske kommuner klarer ikke per i dag å ta imot de flyktningene som allerede er kommet til landet, sier hun (…) :
Får full støtte fra fylkestoppene
http://bit.ly/1JjvOYY

TYBRING GJEDDE

Når Tybring-Gjedde i går kveld på NRK-nyhetene sto frem og ytret ganske så presist at han etterlyste mer handling fra andre land utenfor Europa vedr. flyktningkrisen med begrunnelse om at det ikke hjelper å ta noen tusen hit og se på at det kulturelle fellesskapet forvitrer gradvis, ble hans betraktninger avfeid av Generalsekretær i Norsk Folkehjelp, Liv Tørres, som på sin side mente at det var riktig å vise bilder av mennesker på flukt, og at vi 5 mill. her til lands, FINT klarte å håndtere 400.000 flyktninger som har kommet til Europa i år:
http://bit.ly/1JHDYZf
No Problemo!
Hun – som så mange andre, forer oss samvittighetsløst med falsk informasjon og bagatelliserer forholdene over en lav sko – det er bevisst, for både hun og andre aktører med «talerrett i det offentlige rom» har tilgang på så mye mer informasjon enn det den jevne allmue har om de betydelige konsekvenser innvandringen vil avstedkomme på sikt.
Men Johnsen, Gjedde og flere med dem – samt Ketil Normann Sørensen i posten jeg satte inn i går, belyser fakta i saken uten å gi seg hen til blindt føleri, uten at det dermed er sagt at de er blottet for medfølelse.
For selvsagt har de det, siden de er mennesker som bevitner at barn dør.
De lavpannede nettrollene ser det selvsagt annerledes.

MEDIA

Vi må altså tenke mer langsiktig enn å ukritisk og ubetinget omfavne appellen til vår samvittighet fra et manipulerende media som gjør alt for å dekke over de reelle og langsiktige aspektene som så absolutt må være med i flyktningdebatten, ved å skyve et lite dødt barn foran seg og oppnevne ham til symbol, i unisont samhold med resten av medieverden.
Disse var så oppildnet av sin egen «suksess» med å eksponere forsvarsløse lille Aylan Kurdi at de gjentok «fulltrefferen» flere ganger dagen etter ved å vise film og bilder av den døde, og proklamerte altså at han var blitt et symbol på flyktningkrisen!
Så blendet av egen oppnåelse av folkets unisone omfavnelse var de, at de ikke en gang heftet seg med å uttale guttens navn riktig på TV2- nyhetene fredag 4 september 2015!
Se DEN bakgrunnen hadde de slett ikke sjekket, og jeg kommenterte på FB:
Svina på TV2-nyhetene gir seg ikke på tørre møkka! Viser filmklipp av den arme lille gutten Aylan Kurdi som legger død i vannkanten igjen nå 18:30, og kaller ham konsekvent Allan! (Ikke så nøye med det viktigste av alt – rett navn på «objektet» for dem, som de så ivrig benytter seg av)! – På slutten av sendingen formidler de til seerne at de kan besøke deres sider for å se en video som viser en dame som trakasserer en utviklingshemmet og at denne nå er sett ca. 2. mill ganger – uten å opplyse om at denne er iscenesatt…Velsignet være seertalllene!:
***LES POSTEN JEG SATTE INN IGÅR, som viser problematiseringen av flyktningstrømmen, og hva jeg hadde å si om Media og deres utvalgte symbol:
Europa – den «nyttige idioten» (Flyktningdebatten)
http://bit.ly/1KPjwaZ
Det var flere små barn som døde på forferdelig vis inneklemt i lastebilen for få dager siden også (flere tusentetalls andre barn har også mistet livet), men nyhetene var ikke interessert å gjøre noen av DEM til «symboler» på flyktningkrisen – de kunne ikke filmes i «rett setting»!
Den ble imidlertid «spikret», når lille Aylan Kurdi så alene forlatt lå med hodet ned i vannet på den store stranden mens filmen snurret.
Ingen hadde anstendighet til å løfte ham opp og svøpe ham før de så absolutt skulle vise frem den hjelpeløse lille.
Våre medier valgte flere ganger å formidle den hjerterå eksponeringen av ham her hjemme, og jeg raser over deres uanstendighet!

AFTENPOSTENS INGER JOHANNE ALSTAD

Og  journalist for Aftenposten – Inger Johanne Alstad svarte meg 03.09.2015 på avisens FB-side (utdrag):

Inger-johanne Alstad: Jeanine Horntvedt, jeg takker deg for det du skriver. Å bruke døde barn til å fremme en sak, er et lavmål uten like,- uansett sakens innhold.

Jeg reagerte umiddelbart på bildene, og synes de er gedigne overgrep overfor de som døde, og deres familier.
Om jeg mistet barnet mitt, Gud forby, ville jeg at bildet av den døde kroppen skulle gå verden rundt?
Selvfølgelig ikke, det ville være et større overgrep enn det meste annet.
De samme rettighetene gjelder tydeligvis ikke for disse stakkars flyktningebarna.
Og om folk ikke er i stand til å sette seg inn i hvordan et dødt barn ser ut, uten glansede bilder fra internett, burde de kanskje gå litt i seg selv. Og det aller verste er, at her sitter menneskesmuglere igjen og gnir seg i hendene, over den vestlige verdens fullkomne dårskap (sitat slutt)

GUNNAR STAVRUM

Nettavisen – Stavrum blogg  20.09.2013:

Alle vil kneble Tybring-Gjedde

Tybring-Gjedde er i tillegg spesifikt kritisk til islam.

Han mener islamsk kultur undergraver det opprinnelige norske (…)
Det er således uklart om Tybring-Gjedde mener at muslimer bevist «sniker» inn sin kultur overalt, eller om det er en følge av at det kommer flere muslimer til Norge.
Jeg (…) reagerer på at Tybring-Gjedde latterliggjøres for ord som «norsk kultur» og «norske verdier» (…)
I Nettavisens valgomat spurte vi leserne om hvilke saker de var mest opptatt av, og som var viktige for deres partivalg.
Innvandring, asylpolitikk og integrering var definitivt viktigst for rundt 40 prosent av de som svarte.
Det viser at Christian Tybring-Gjedde ikke er alene om sitt syn på islam.
Men i motsetning til mange av hans meningsfeller har han mot til å ytre meningene offentlig, og delta i den offentlige diskusjonen.
Det skal han ha ros for!
http://bit.ly/1EGhj0B
Tor Andre Johnsen på sin FB-side august 2015:
Kersti Grindalen er dessverre den eneste politikeren i Elverum som ikke driver ‘strutsepolitikk»😕ønsker å minne Elverums politikere på at hele 45% av sosialhjelpsmottakere i kommunen er utlendinger……
http://bit.ly/1KCEOsp
Kristine Brunmark:
SUKKERSPINN FLYKTNINGER
For en sukkersøt bommullssky hun spinner!
Hvilke massive unnlatelser av å legge frem kritisk essensiell informasjon!
Her vises nødvendig bakgrunnsmateriale – hva realitetene vitterlig dreier seg om, og tallene i statistikken har vel mest sannsynlig skutt i været per status quo:
21.02.2008: Arbeidsinnvandring kan svekke velferdsstaten
http://bit.ly/16DlRNQ
16.12.2010: Økt innvandring gir rekordvekst i folketall. Oslo nærmer seg 600.000 personer.
http://bit.ly/11PLbE4
11.01.2011: Innvandrere etter 25 år i landet: Halvparten på trygd
http://bit.ly/h2P0ce
13.03.2012: Halvparten innvandrere i 2040
http://bit.ly/1an8h5l
08.09.2013: Innvandrere fra fire land gir pluss – 16 land gir minus
Bare innvandrere fra fire av de 20 landene gir pluss i regnskapet. Så mye kan innvandringen komme til å koste Norge.
Finansavisens innvandringsregnskap har tidligere viste at ikke-vestlige innvandrere i snitt gir opphav til 4,1 millioner kroner i netto statlige utgifter (…)
Legger man sammen de syv innvandrergruppene med størst netto utgifter pr. hode, finner man at disse tilsammen vil koste Norge netto 646 milliarder kroner i perioden 2015 til 2100, skriver avisen.
Tar vi med de neste ni landene er utgiftene for de 16 landene i minus samlet på 900 milliarder kroner.
http://bit.ly/16bxJKt
ABABABABABABABABABABABABELTEN

Les gjerne hele posten:

SSB-FORSKER STOLTENBERG! (Utdrag):

Fort­set­ter sær­lig den ikke-vestlige inn­vand­rin­gen som nå, vil bud­sjett­be­last­nin­gen utgjøre nes­ten 2.900 mil­li­ar­der kro­ner for perio­den 2015–2100.

For­ut­set­nin­gen for dette belø­pet er at inn­vand­rer­nes barn blir 100 % inte­grert i økono­misk for­stand, hvil­ket er en for­ut­set­ning SSB mener er høyst dis­ku­ta­bel.
Fort­set­ter deri­mot 2. gene­ra­sjon som for­eld­rene, vil kost­na­den øke til nær­mere 6.000 mil­li­ar­der kroner.
Snipp snapp snute
Leg­ger man sam­men kost­na­dene for dem som alle­rede er kom­met og for dem som vil komme hvis dagens inn­vand­rings­takt fort­set­ter, fin­ner man at ikke-vestlig inn­vand­ring på dagens nivå kan komme til å koste over 4.000 mil­li­ar­der kro­ner.
Det til­sva­rer hele olje­fon­det pluss ver­dien av sta­tens aksjer i Statoil.
Og skri­ves ØSK inn i Grunn­lo­ven, kan den til enhver tid sit­tende regje­ring som for­sø­ker å stramme inn på vel­ferds­ytel­sene, ankla­ges – med rette – for grunn­lovs­brudd.
Det er litt mer kom­pli­sert å avfeie enn et gret­tent tele­gram fra FN eller en uvik­tig menings­yt­ring fra assor­terte EU-byråkrater.
Det hand­ler i bunn og grunn om å vinge­stekke folke­sty­ret og den nasjo­nale selvråderetten (…)
http://bit.ly/1fQ2Tio
Store Norske Leksikon:
I debatten om innvandringspolitikken blandes ofte begrepene innvandrer, flyktning og asylsøker. Både flyktninger og asylsøkere er å regne som innvandrere, som er det overordnede begrep. Innvandrere også omfatter for eksempel arbeidsinnvandrere
https://snl.no/innvandring

GRUNNLOVEN

ABC-Nyheter 30.08.2013 –  Jus-advarsel om Stor­tin­get og EØS:
Eivind Smith refser Stor­tin­get for slapp holdning til Grunn­lo­ven
Og nå vil Stortinget se på spørsmålet om de folkevalgte avgir norsk suverenitet i EØS i strid med Grunnloven
Stortinget har i all stillhet endret Grunnloven uten noen formell behandling, ved skritt for skritt å overføre myndighet fra Norge til organer i EU – uten å følge Grunnlovens strenge krav for å gjøre noe slikt.
Det var budskapet Holmøyvik rykket ut med i artikkelen.
Torsdag fikk han støtte for sin påstand fra den anerkjente eksperten på konstitusjonell rett, Eivind Smith, professor Helene Sjursen ved Arena-senteret i Oslo og juristen Anine Kierulf ved Institutt for offentlig rett i Oslo (…)

http://bit.ly/1IPuzLl

EU

ABC-Nyheter 03.10.2014 – LOs sjef­øko­nom Stein Reegård:
– All sys­sel­set­tings­vekst i Norge går til utlen­din­ger
Norge er det landet i Europa som har høyest innvandring i forhold til innbyggertallet.
Fra 2001-2005 utgjorde innvandringen 1/4 prosent av befolkningen årlig. I perioden 2006-2010 hadde dette tallet tredoblet seg, til 3/4 prosent per år.
I 2011-2012 utgjorde innvandringen nær 1 prosent av befolkningen, skriver LO-økonomene i et samfunnsnotat.
Vi fikk et sjokk av EUs utvidelse (…)
http://bit.ly/1KweiT1
ABC-Nyheter 04.11.2014 – Norges befolk­ning er i ferd med å bli annen­rangs i Europa
Lederen for Arena, professor Erik O. Eriksen har fått en bismak i munnen etter feiringen av grunnlovsjubileet – i en tid dag mange lover påføres oss fra Brussel på grunn av EØS-avtalen.
Det konstitusjonelle problemet for Norge bare øker for hvert skritt EU tar.
Det norske demokratiet må lene seg på EU, og den norske befolkningen er i ferd med å bli annenrangs i Europa, sa Eriksen.
– Problemet med Norge er at vi kunne hatt det bedre. Norges tilknytning til EU er demokratisk selvskading, la han til (…)
Den sveitsiske professoren Joachim Blatter ved universitetet i Luzern beskrev hvorfor han tror Sveits har valgt en annen linje enn Norge, nemlig en rekke tosidige avtaler som ikke på samme måte krever  automatisk overtakelse av EUs lover.
For eksempel stemte sveitserne i en folkeavstemning i februar ned den frie flyten av arbeidskraft over landegrensene. Det har skapt krise i forhold til EU.
Og folkets direkte makt gjennom folkeavstemning, er en viktig del av årsaken til at Sveits ikke vil bli politisk integrert i EU, slik Norge har, forklarer statsviteren Blatter:
– I Sveits er det en sterk kollektiv identitet blant folk, det er ingen stor avstand mellom folket og de som styrer og det er direkte og omfattende deltakelse blant folk, sa han (…)
http://bit.ly/13GONug

TAX

ABC-Nyheter 05.01.2015 – EU-inn­vand­rere fra Øst-Europa betaler halv­par­ten i skatt
http://bit.ly/1g0uFZD
ABC-Nyheter 06.01.2015 – Lav skatte­inn­gang fra lavlønte inn­vand­re­re:
Tallet på innvandrere til Norge fra EUs østeuropeiske medlemsland er 13-doblet siden EU-utvidelsen i 2004.
Samtidig var skatteinnbetalingen fra de 125.000 EØS-innvandrerne fra Øst-Europa falt til under halvparten av gjennomsnittet for innfødte (…)
Det fikk Senterpartiets Per Olaf Lundteigen til å slå alarm om faren for sviktende finansiering av velferdsstaten – samtidig som innvandringen presser lønns- og arbeidsvilkår på arbeidsmarkedet (…)
http://bit.ly/1O3iWr6

DE TI BUD

NRK Sørlandet 25.08.2014 – Ble presset til å fjerne plakat med ”De ti bud” fra skolevegg
http://bit.ly/1UxPd9F
Vårt Land 27.03.2014 – Sykehus beholder bibler på pasientrommene
http://bit.ly/1EGl1HR
09.04.2014 – Bibler fjernes likevel fra pasientrommene
http://bit.ly/1KQAiXe
Nettavisen 18.06.2006 – Nasse Nøff tatt av skjermen
http://bit.ly/1PQVz2q
VG 27.04.2003 – Måtte fjerne grisebilde
http://bit.ly/1LPOJtp
Dagbladet 07.11.2012 – Borettslag fikk juletre-nekt av muslimdominert styre
Men brukte 60 000 kroner for å feire den muslimske høytiden Eid.
Det kan være et signal om at noen vil ha en konfrontasjon, sier Kirstine Sinclair, høyskolelektor ved Senter for midtøstenstudier ved Syddansk universitet til lokalavisen.
Hun har forsket på islamiske grupper og minoriteter fra midtøsten i Europa (…)
http://bit.ly/1JFEvc2

FINGERAVTRYKK

03.09.2013 – Jeg blir forbannet
«Dette er asylindustrien på sitt mest kyniske.
Man utnytter asylinstituttet – noe av det skjøreste og mest dyrebare vi har til kynisk kriminalitet, sier Sandberg (…)
Tall Aftenposten har fått utarbeidet fra Politiets utlendingsenhet, viser at 266 av de 1630 asylsøkere som politiet har sendt ut med tvang i år, hadde rukket å bli straffedømt i Norge.»
http://bit.ly/18o4UJi
03.09.2013 – Les mottakslederens bønn om hjelp
«Kriminelle asylsøkere skaper så store problemer at mottakslederen ved Refstad asylmottak ba om ekstrahjelp. De siste to månedene har mottaket brukt 389.000 på privat sikkerhetsvakthold og 200.000 kroner på ekstra vaskehjelp.»
http://bit.ly/15oMLZL
ABEBAGGE

Europa – den «nyttige idioten» (Flyktningdebatten)

Europa har sendt ut signalet – «De sterkeste vil oppnå fremtidig trygghet for seg og sin familie – så lenge de klarer å nå destinasjon Europa i live».

Slik sørger Europa for at tragediene kommer til å fortsette dessverre.
Det hele fremstår som en virkelig utgave av «The Hunger Games».
Ved å være passiv så er vi i Europa og verdenssamfunnet forøvrig medskyldige i denne tragedien.
Dette er ikke en situasjon som har oppstått det siste året.
Våre og andre lands politikere vet dette meget godt og har visst om det i flere år.
http://bit.ly/1KPjwaZ
Side med oversikt over alle bloggpostene, med knapp øverst for å følge, samt under hver intro til innleggene for å lagre eller dele disse:
http://bit.ly/1hqq83Z
Index – Listen over alle bloggposter:
http://bit.ly/hwKs7V
Reklamer

Én kommentar på “Statsminister Erna Solbergs ønske om at det skulle opprettes et muslimsk Shariaråd i Oslo, og andre skandaler

  1. Trollat
    september 5, 2015

    stå på krava.. Dem har skitt opp i meg ( snart 10 år) Jeg hakke det orforådet du har. ……😞

    Skulle hvist hvilken advokat som ville gi meg fri rettshjelp … Synes du er 😇 Mvh Trollungen

    Den lørdag 5. september 2015 skrev «Jeanines Blogg. Når offentlig sektor

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Follow Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt. on WordPress.com

Poster

september 2015
M T O T F L S
« aug   okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 1 052 andre følgere

%d bloggere like this: