Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt.

Nav og myndighetsmisbruk

Nav – Servilt om ikke «å henge ut» notoriske forvaltningskriminelle.


BUREAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ifbm. art. av 26.02.2015 – Kjennelse i PFU: Kjendismegler må tåle søkelys på NAV-støtte, konkluderte PFU med at Nettavisen ikke hadde brutt god presseskikk! :
«Redaksjonen valgte å bruke fullt navn og bilde, i flere artikler, om en person som ikke har gjort noe ulovlig, men som har mottatt midler fra NAV man kan stille spørsmål ved. Nettavisen understreker at hensikten med de påklagede artiklene var å belyse NAVs praksis, men det kan ikke, slik utvalget ser det, være tvil om at omtalen rammer klageren» skriver PFU og fortsetter:
«Utvalget har imidlertid kommet til at det i det påklagede materialet ikke foreligger brudd på Vær Varsom-plakatens punkt 4.7, om varsomhet med identifisering av personer i forbindelse med klanderverdige eller straffbare forhold. Selv om det kan hevdes at det ikke er klageren som står for det klanderverdige, men NAV eller «systemet», vil utvalget likevel mene at klageren må akseptere at han ble omtalt slik han ble».
http://bit.ly/2bsv0UC

 

 

 

Så – hvor lenge må vi vente på at det skal det gå den andre veien – der pressen utleverer forvaltningskriminelle aktører med navn og bilde?!
Svært lenge ser det ut, siden alle som blir begunstiget spalteplass av iøynefallende medier er nøye håndplukket for å synge den samme forkastelige visa!:
Forskning.no 14.02.2015 Fra forskningsmiljøene. En artikkel fra Høgskolen i Lillehammer
Velg riktig kommune om du trenger sosialhjelp av Margareth Konst (utdrag):
Nav-kontorer utøver skjønn ulikt når de vurderer søknader om utbetaling til sosialhjelp. Dette fører til store forskjeller mellom de laveste og de høyeste sosialhjelpsutbetalingene.
Det var også variasjoner i gjennomsnittlig utbetaling av økonomisk støtte til den enkelte mottaker fra fylte 18 år.
I 2007 varierte det mellom cirka 16 000 og 52 000 kroner, og i 2012 mellom 11 000 og 24 000 kroner (…)
Vi ønsker ikke å henge ut Nav-kontor, men det er avdekket problemer som må tas på alvor, sier Solheim (…)
Funnene viser at skjønnsutøvelsen ikke bare varierer fra kommune til kommune eller Nav-kontor til Nav-kontor, men også internt på det enkelte Nav-kontor (…)
Også maler for fatting av vedtak bør bli bedre, mener forskerne.
Vi ser at våre funn bekreftes både av annen forskning og av Helsetilsynets rapporter (…)
http://bit.ly/1JUxqJG

 

 

 

 

Mitt svar:
Hva da «ønsker ikke å henge ut»!?
Kontorene som ikke føler for å utbetale anstendig livsopphold til hjelpetrengende borgere skulle da i all anstendighets navn bli offentiggjort med både navn og bilde av verstingene!
Styrkeforholdet mellom borger og Nav er mildest talt rått parti, og avvikene etaten utøver med vitende, vilje og forsett, kan ikke annet enn fordre full publisering.
De herjer i stor utstrekning med mennesker som har alvorlige sykdommer men som mange ganger ikke på langt nær tilståes den økonomiske støtte de lovfestet har krav på, og derav vil dø mange år før tiden på grunn av den absurde forvaltningskriminalitet som begås!
Da er det slett ikke snakk om å «henge ut» de ansvarlige for lydløse og effektive mordforsøk – det er kun en ansvarsfraskrivelse feiginger benytter seg av , og som brennmerker deres «avsløringer» som søplete!.
En servil, meningsløs og bent fram uanstendig «journalistikk» som via denne unnfallenhet gir uberettiget kreditt til yrkesforbrytere og bidrar til at deres ugjerninger aldri vil oppnå den flombelysning som kreves for at kujoner og deres inhabile ledere blir tvunget til å ta seg kraftig sammen og/eller bli løst fra sitt embete slik at anstendig personell kan slippe til!

ABAGGAM

ALARM:
Trusselbrevet fra sosialsjefen ved Nav St.Hanshaugen av 25.04.2014
Med dette brevet har sosiallederen blamert seg kraftig og avslørt både dyptgripende inkompetanse og en farlig lederstil, men det er faktisk hans minste problem. Hans største problem er at han totalt har overkjørt en funksjonshemmet seniorinnbygger og ignorert en omfattende, men saklig og godt underbygget varsling om grove misligheter i foretaket som har satt mitt liv og helse i alvorlig fare
http://bit.ly/1mPFVX4
Sosialsjefens trusselbrev – spesifisering:

 

ABABABABABABABABABABABABABABABABRSTISABABABABABABABABABABABABABABABABABESTISKABABABABABABABABABABABABABABABABABEADH

Nav – Fylkesadministrasjonens utilgjengelighet og Byrådets uvilje:
(…) Sosiallederen kunne heller kalt meg inn på teppet og gitt meg en midt på trynet.
Alvorlighetsgraden av den ageringen hadde faktisk ikke vært i nærheten av det overgrepet han her utsetter meg for, ved å ikke ta min omfattende varsling om grove misligheter i foretaket på alvor, og la meg – som diabetiker gå i flere uker tilsammen helt uten penger, samt overleve flere måneder på minste sosialhjelps norm – 70 kroner dagen.
Dette vil lede til sterk forverring av sykdommer (jeg har også flere) og jeg vil gå mot en alt for tidlig død.
http://bit.ly/1zpafCk
Lydopptaket av overnevnte på Youtube:
Slik møtes man når man forsøker å ta rede på hvor man skal henvende seg for å få bytte til en ekstern saksbehandler siden sosialkontoret man tilhører ved Nav St.Hanshaugen er inhabilt!
Samtaler med Fylkesadministrasjonen, 02180, samt Byråd for eldre og sosiale tjenester.
http://bit.ly/1wzslKp

 

ABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABABELEFANTA
Lydopptaket er også nedtegnet i følgende post, men svar fra politiker Ivar Johansen:
Nav – uprofesjonalitet og manipulering. Lydopptaket med bl.a Byrådet i elefantens decennium!
Utdrag – Inger Elisabeth Salvesen – spesialrådgiver for EST (Byrådet for eldre og sosiale tjenester) tar telefonen.
Jeg: Men dere tar INGEN enkeltsaker, eller så grove saker som dette som du mener eller uttrykker at du synes det er?
Salvesen (29:49): Jeg kan ikke uttrykke meg noe spesielt om det du har (…)
Jeg sier at jeg forstår det, men hvis man – helt hypotetisk antar at det jeg fremlegger er riktig og dere får dokumenter på det, ville dere gått inn i en slik sak da?
S: Det vet jeg ikke!
Salvesen har altså blitt orientert om et inhabilt Sosialkontor, en Sosialleder og et Ombud som har sendt meg trusselbrev og en Bydelsdirektør (samt sosialtjeneste) som er politianmeldt for grove lov- etikk og regelbrudd – hun utviser forferdelse, men er allikevel så frekk at hun våger å villede meg med at hun rett og slett IKKE VET om Byrådet vil eller kan gå inn og se på en sak som dette! (…)
http://bit.ly/1y37fFQ
Min fastlege understreket TO ganger i en og samme erklæring overfor Nav at deres utbetaling av utilstrekkelig livsopphold for meg som er diabetiker ville være livstruende – og han brukte altså termen «livstruende» uten at Nav reagerte eller endret sine «beslutninger»!
Min flere ganger politianmeldte og innklagede saksbehandler Line Tunsve «Fagansvarlig for oppfølging» og hennes makker – Seksjonsleder Randi Trøeng,  presterte flere ganger deretter å forfalske, omdefinere og bagatelisere uttalelsen overfor Fylkesmannen og satte legenes klare beskjed inn i en helt annen kontekst!
Jeg holder på med en særs utfyllende klage til Sivilombudsmann og politi og har tydeligvis enda ikke avgått ved døden, men ageringen fra Nav har langt på vei forverret allerede alvorlige sykdommer som har progrediert merkbart, og medisnineringen er derav sterkt trappet opp.

 

 

Les også gjerne:
Leder av Helse- og sosialkomiteen er mer opptatt av å drive valgkamp enn å ta nødvendige grep, når samrøre i forvaltningen avdekkes.
Du sitter som Leder av Helse- og sosialkomiteen som har ansvar for bl.a økonomisk sosialhjelp; «Komiteen behandler helse- og sosialrelaterte saker».
http://bit.ly/2jaHyrf
Du bør stemme Venstre, vi er store i ord men følger ikke opp vårt ansvar som politikere!
Venstre vil føre tilsyn med NAV Sosial på St. Hanshaugen Borgerne skal få den hjelpen de har rett på, det skulle bare mangle i et av verdens rikeste land.
Venstre på St. Hanshaugen lover å følge nøye med.
http://bit.ly/2eVn195
LISTEN OVER ALLE BLOGGPOSTER
http://bit.ly/hwKs7V
Reklamer

Én kommentar på “Nav – Servilt om ikke «å henge ut» notoriske forvaltningskriminelle.

  1. siriubostad
    mars 2, 2015

    Reblogged this on siriubostad.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Follow Jeanines Blogg. Når offentlig sektor misbruker makt. on WordPress.com

Poster

februar 2015
M T O T F L S
« jan   mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 1 051 andre følgere

%d bloggere like this: